slm tekrar tşk ederim motivasyon için bakalım yarın kaç gösterecek tartı ahhh bilmezmiyim ne zordur ama inanın tek aç kalmadığım ve zorlanmadığım diyet karatay diyeti sadece meyve özlüyorum onada sabır dimi sizleri çok sevdim çok doğalsınız yarın erken kalkıp 3 öğun yapacağım inş vermem gereken kilo bmi ye göre çok olabilir ancak bir 5 kilo beni mutlu edecektir sonuçta manken kıvamında olmama gerek yok sanırım :)aynada baktığımda yüzüm gülsün yeter bmi göre 10 kilo vermeliyim o sınır üstelik
rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 64.6 kg
bu haftaki kilo: 63.4 kg
fark: 1.2 kg
toplam fark: 7.6 kg
fark yüzdesi: % 1.857
beden: 40-42
boy: 1.55
spor: leslie-yürüyüş-pilates
çoooook mutluyum çok:119:
geçen hafta hiç kilo verememiştim bu hafta ilk kez 1 kg ın üstüne çıktım 63 lü kiloları da gördüm ikinci hedefe az kaldı :124:
tebrik ederim maşallah canım sevindim senin adına :)
Bu haftada 59 göremedim( Nerde hata yapıyorum bilmiyorum kiiiiiii.
canım hatan yok sen normal sınırlar içindesin o nedenle yavaşladın üzülme bu hafta olmadı ama haftaya 59 u göreceksin yerinde saymaktansa 400 gr bile vermiş olman çok iyi yola devam
günaydın
başlangıç :13/05/2013
geçen haftaki kilo :108.6
bu haftaki kilo :108,4
fark :-200 gr cık (cumartesi gün olması pazar günüde piknik olması sebebiyle birazcık cıvıttım)
bu hafta daha iradeli olacağım ama bir küçük kurabiyeyi kahvaltı yapmadan mideye indiri verdimama acısını bu hafta çıkaracağım.wc sorunu düzene girmedi hergün çıkamıyorum.gün kurusu alamadım fırsat bulup.bu akşam halldeceğim inş.
canım hatan yok sen normal sınırlar içindesin o nedenle yavaşladın üzülme bu hafta olmadı ama haftaya 59 u göreceksin yerinde saymaktansa 400 gr bile vermiş olman çok iyi yola devam
rumuz: denvir
başlangıç tarihi: 22.04.2012
başlangıç kilo: 67 kg
geçen haftaki kilo: 66 kg
bu haftaki kilo: 65.6 kg
fark: 0.6 kg
toplam fark: 1.4 kg
fark yüzdesi: % 0.91
beden:38-40
boy: 1.63
spor: 2gün yürüyüş
Denvircim yanlış hesaplamışsın. fark ve fark yüzdesi yanlış. Fark: 0.4 kg fark yüzdesi: %0.60 canım. Bu arada aynı gün başlamışız Karataya:) 2013 yazmak istedin sanırım tarih olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?