Canım selam,
Bence senin hesaplamanda bir sıkıntı var. Ben diğer forumda da bildirim yapıyorum. Yuzde aynı sekilde hesaplanmakta.
:))
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :400gr
geçen haftaki kilom:62000gr
400*100=40000/62000=0,64516129
kgr olarak
verdiğim kilo :0,4 kg
geçen haftaki kilom:62 kg
0,4*100=400/62=0,64516129
Arkadaslarımızı da yanıltmış olmayalım..:) ben yuvarladım ondalıkları 0,65 oldu. Tersten gidersen de verdiğin kiloyu bulman lazım.
62*0,64516129 = 40 / 100= 0,400 gr.
benim hesapla ben tekrar 0,4 400 gr buluyorum..
Senin hesaplamanla
61,6*0,96 = 59,52 / 100 = 0,590 590 gr vermiş oluyorum. ki ben bunu vermedim verdiğim 400 gr..
Doğru hesaplamışsın canım evet. Bu hafta verdiğin kiloyu -0.6 olarak görmüşüm ee doğal olarak yüzdede yanlış hesaplanmış oluyor:)
Doğru hesaplamışsın canım evet. Bu hafta verdiğin kiloyu -0.6 olarak görmüşüm ee doğal olarak yüzdede yanlış hesaplanmış oluyor:)
tamam canım anladım sen de mesaj atmıssın :) ben de görmeden yazmısım da yazmısım neyse bilgilendirme oldu bir yandan da.
kısa gunun karı :)
:13::13::13::13:
Rumuz Hymarry
30 Yaşındayım,4 yaşında ikiz kız annesiyim.
Boyum 160 anca var, kilom 81
çok kötü durumdayım..
Çalışıyorum,yürümeye koşmaya falan zamanım da yok,napıcam benn
Günaydın,xc9 sana da ayrıca günaydın cevap yazmışsın ilk mesajıma ben de bugün itibariyle başladım,
Kahvaltı 08.de
1.5 haşlanmış yumurta(ama katı oldu,yumşağı benim midemi bulandırır yiyemem ki)
1kk peynir
5 zeytin
8-10 fındık yedim,
Şimdiye kadar toplam 5 bardak su içtim,su içmeyi çok severim,bidon gibiyim zaten..
Kabızlık problemim de yok,biraz katılaşırım o kadar yine de bişey olursa bakarım burdan..
Kilom 81 ticker yapmaya utanıyorum ayrıca
Selam Hymarry hoş geldin aramıza. Bende ilk diyete başlarken 81 kiloydum ve boyumda 1.60dı ve şuan 60 kiloyum boyum aynı amaSen gayret et her boş vaktini adım atarak geçirmeye çalışırsan seninde bütün fazlalıklarından kurtulacana eminim. Kolay gelsin:)
kızlar çizelge nasıl yapılıyor ben de istiyorum ondan:)
başlangıç kiloya değil geçen haftaki kiloya blüyoruz
fatmagtezel asma yaprağı ye çiğ veya haşlanmış tam mevsimi de barsakları çok iyi çalıştırır şalgam suyu da çok iyi çalıştırır
ahh ahh ben enson ilk okul 7 de 52 kg idim
rumuz: denvir
başlangıç tarihi: 22.04.20113
başlangıç kilo: 67 kg
geçen haftaki kilo: 66 kg
bu haftaki kilo: 65.6 kg
fark: 0.4 kg
toplam fark: 1.4 kg
fark yüzdesi: % 0.6
beden:38-40
boy: 1.63
spor: 2gün yürüyüş
Denvircim yanlış hesaplamışsın. fark ve fark yüzdesi yanlış. Fark: 0.4 kg fark yüzdesi: %0.60 canım. Bu arada aynı gün başlamışız Karataya:) 2013 yazmak istedin sanırım tarih olarak:)[/QUOTE
rumuz: denvir
başlangıç tarihi: 22.04.2013
başlangıç kilo: 67 kg
geçen haftaki kilo: 66 kg
bu haftaki kilo: 65.6 kg
fark: 0.4 kg
toplam fark: 1.4 kg
fark yüzdesi: % 0.6
beden:38-40
boy: 1.63
spor: 2gün yürüyüş
YA BİRİNİN TASLAĞINI KOPYALARAK YAPTIĞIMDAN KARIŞIKLIK OLMUŞ.TEŞEKKÜRLER DÜZELTTİĞİN İÇİN.
canım öncelikle hoşqeldin...
kitabı almanı öneririm diyet hakkında sebep - sonuç ilişkisini daha kolay kavrandıqından daha inançla azmetmene sebep olacaktır
muhtemelen..annenin dediğine gelince...belki bu zamana kadar öyle biz izlenim verdin fakat bundan sonrasını hiç kimse bilemez..
hadi başla ve onlara göster ekmeksiz şekersizde yapabildiğini,yaşayabildiğini..sen kendine inan ve onlarada bunu gösterki onlarda sana inansınlar..belkid annen 5-6 ay sonra kızım çok zayıfladın biraz ekmek ye der :))) istemez misin tüm yarqıları aksine çevirmeyi..
burdaki hrkes birşeylerden fedakarlık yaparak ulaşmak istediği yolda ilerliyor.
hadi sende azmet ve gel bizimle yürü..
unutma canım oturarak başarıya kavuşan tek canlı tavuktur :)))
eğer istiyorsan çabala ve istediğini al..
Allah azmini daim etsin inş..Başarılar canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?