Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın,xc9 sana da ayrıca günaydın cevap yazmışsın ilk mesajıma ben de bugün itibariyle başladım,

Kahvaltı 08.de
1.5 haşlanmış yumurta(ama katı oldu,yumşağı benim midemi bulandırır yiyemem ki)
1kk peynir
5 zeytin
8-10 fındık yedim,

Şimdiye kadar toplam 5 bardak su içtim,su içmeyi çok severim,bidon gibiyim zaten..
Kabızlık problemim de yok,biraz katılaşırım o kadar yine de bişey olursa bakarım burdan..

Kilom 81 ticker yapmaya utanıyorum ayrıca

Son düzenleme:
Rumuz Hymarry

30 Yaşındayım,4 yaşında ikiz kız annesiyim.
Boyum 160 anca var, kilom 81
çok kötü durumdayım..
Çalışıyorum,yürümeye koşmaya falan zamanım da yok,napıcam benn

Son düzenleme:

Rumuz Hymarry

30 Yaşındayım,4 yaşında ikiz kız annesiyim.
Boyum 160 anca var, kilom 81
çok kötü durumdayım..
Çalışıyorum,yürümeye koşmaya falan zamanım da yok,napıcam benn

Selam Hymarry hoş geldin aramıza. Bende ilk diyete başlarken 81 kiloydum ve boyumda 1.60dı ve şuan 60 kiloyum boyum aynı ama Sen gayret et her boş vaktini adım atarak geçirmeye çalışırsan seninde bütün fazlalıklarından kurtulacana eminim. Kolay gelsin:)

canımcım sana da günaydın ben gün içinde sık giriyorum elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum ben 3 ay önce topiğe ilk geldiğimde hiçkimse ilgilenmedi en fazla 2-3 kere kerhen cevap almışımdır bu beni soğutmuştu ve topiğe uğramaz olmuştum ancak paylaşım yapmak diyete motive olmak açısından çok önemli olduğu için geri döndüm zaten topikte de çoğunluğu yeni arkadaşlar ve eskilerden benim durumumda olanlar var burada herkes yeni gelenleri kucaklıyor senin mesajın diğerlerinin gözünden kaçmıştır o nedenle tek ben cevap vermişimdir
menün çok güzel sticker yapmaya utanma ibrenin sağa doğru kaymasının verdiği mutluluk tarifsiz bunu sen de yaşa sık sık ziyaret et sohbete katıldaha zevkle kilo veriliyor inan

elifxxx

Başlangıç tarihi: 18.04.2013
Başlangıç kilo: 64,5
Geçen haftaki kilo: 60,4
Bu haftaki kilo: 59,3
Haftalık yüzde: -1,821192
Fark: -1,1
Toplam fark:-5,2
Beden:38
Boy:1.63
Spor: 5 gün kardiyo/ağırlık.

Son düzenleme:

sen 81 le mi başladın çizelgen öyle demiyor ama ben olsam 81 i çizelgenin başına yazar verdiğim kiloya bakar bakar mutlu olurdum

Başlangıç tarihi:09.04.2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:71,4
Bu hafta:71,1
Fark:-300gr
Fark yüzdesi:%0,42
Toplam fark:1,900gr
Beden:42-44
Spor:malesef yok
Boy:1,58

Geçen haftaki kg böldüm yazarken yanlış yazmıştım :) verdiğin kg gözümden kaçmadı tebrıkler Cnm patates salatası maalesef yemiş bulundum ama toparlanıyorum

başlangıç kilo: 73.8
geçen hafta: 69.8
bu hafta: 69.2
fark:-600
boy:1.65
spor : yok

canlarım ben o yuzdeleri hesaplamayı bilemiorum ...

Sevgili Jabagi inanamıyorum 81 kilo olduğuna,
ben de xc9a katılıyorum 81 yapsana tickerınııı,
yürekten tebrik ederim,,
O zaman sen de benim gibi bilmem kaç bedeb giyen vücut tip bilmem ne cinsinden bi hatundun,dal gibi oldun desene,yeni hedefin 55 üstelik sanırım ben ortaokuldayken 55 kilo falandım

İnşallah devam edeceğim ben de..

xc9 teşekkür ederim,zahmet etmiş uzun uzun yazmışssın,
her katılana özel ilgi zor tabi ki,çalışıyorum çok sık da giremeyebilirim ben de,ama hani insanın kafasna takılanları tecrübe etmiş birilerinden duyması daha tatmin edici oluyor,
adm
tekrar teşekkür ediyorum..
Ticker yapayım bi boş zamanımda bakiim :26:

Öğlen tavuk şiş ayran salata yedim,,oohh

xc9 çantaların canımı yaktı ama silkelenip yoluma doğru bir şekilde devam etmem gerektiğini hatırladım teşekkür ederim.
başlangıç tarihi:06.05.2013
başlangıç kg:77,3
geçen haftaki kg:74,8
bu haftaki kg:74.6
fark:-200 gr
toplam fark:2.700 gr
beden :44
boy:1,58
hesaplamaların nasıl yapılacağını bilmiyorum bu hafta mutlaka öğrenicem kusura bakmayın

bu lafı çok sevdim. oturarak başarıya ulaşan tek canlııı...

listede olmak istediğimi deguaya msjla bildirmiştim o da bugün kilo bildirimini unutma diye cevap göndermiş,son olarak aldığınız karara göre benim 1 hafta boyunca menü bildirip,sonra listeye girmem gerekmiyor mu?unutmuşum:44: bugünkü menüm belli oldu bildireyim;sabah kkk +11 ufak çilek akşama mercimek çorba,karnıyarık,içli köfte...suyum 1,5 lt oldu.bugün yürüyüş yok,daha evi toparlayıp,akşam üstü işim için evden çıkıcam,listemizi yarın sabah incelerim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…