Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Rumuz Hymarry

30 Yaşındayım,4 yaşında ikiz kız annesiyim.
Boyum 160 anca var, kilom 81
çok kötü durumdayım..
Çalışıyorum,yürümeye koşmaya falan zamanım da yok,napıcam benn

hoşgeldin hymarry
ben de ikiz annesiyim, 4 yaşında tek 1,5 yaşında 2 tane canavarım var:)
Allah kolaylık versin bize
benim de yürümeye vaktim yok hatta senden daha çok yok:2:
ben de çalışıyorum
üstelik eşim ayın 10 günü nöbetçi oluyor eve hiiiiç uğramıyor geriye kalan 20 günün 10unda da tplantısı vs. oluyor
bitmedi işe gelip giderken araba kullanmak zorundayım çünkü çocuğu kreşe ben bırakıyor kreşten ben alıyorum.
ah şu araba olmasa yürürdüm diyordum. çareyi öğle arasında yürümekte buldum. evim tempolu yürüyüşle işe 55 dk uzaklıkta yani öğle arası yürümeye uygun değil ben hızlı hızlı 35dk. yürüyüp sonra dolmuşa biniyorum evde hızlıca duş aldıktan sonra tekrar dolmuşa binip işe dönüyorum. çünkü yürüyüşsüz olmuuuuuuyoooor.
ben kendim için böyle bir çözüm yolu buldum.
Hymarry şimdi lütfen kendin için bir daha düşün, hiç mi vaktin yok

Rumuz Hymarry

çok kötü durumdayım..
merhaba canım,bende 2 ay önce 79,8 i görünce tartıda şok oldum ,hangi arada bu kadar aldım diye sekseni görmeyeceğim diye söz verdim kendime.ben diyet konusunda çok istikrarlı değilim ama yavaş yavaş veriyorum kiloları şu an 74.6 yım gitti 5 kilo sende verirsin canım,benimde iki çocuğum var spor yapamıyorum ,bütün gün totomun üzerine oturamıyorum ki, spor hakgetire... tekrardan hgoşgeldin aramıza ,kolay gelsin.

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kg:69
geçen haftaki kg:66,1
bu haftaki kg:66,7
fark:+600 gr
toplam fark:2300 gr
beden :40(alt) 38(üst)
boy:1,60 yüzde doğru hesapladıysam %0,9(ilk defa hesaplıyorum, yanlışsa bi düzeltin arkadaşlar) ayrıca çanta gelmesinçünkü dün sabah tartıldığımda 66 kiloydum,bu + nın sebebi akşamdan... evde kalmamıştı yoğurt, hazır içtim ayranı,ne zaman hazır ayran içsem böyle oluyor zateniçindeki tuzdan işte....neyse ben

Son düzenleme:
atlet kız üçlüsü nedir? acaba ben de çok yürüdüm o yüzden mi kilo veremedim cuma ve pazar günleri 2-2,5 saati geçti yürüyüşlerim. bu konuda bilgili birisin sanırım aydınlatırsan sevinirim
Atlet kız üçlüsü adet düzensizliği, yeme bozukluğu, kemik erimesi (aşırı spor kalsiyum emilimini azaltır) eğer her gün yaparsan sorun yaşarsın tahminen bende var sporun süresi kadar ağırlıkta önemli galiba eğer spor yaparken bir yorgunluk çöküyorsa bir durun geçerse devam gecmezse spor yarar değil zarar getiriyor demektir, yaptığın yürüyüş tempolu değilse bence bir problem olmaz sonuçta alışveriş merkezinde saatlerce yürüyüş yapıyoruz :)

bunlar tekrar tekrar konuşuldu ama ben toplu olarak yazmak istedim:
kabızlık için herkese göre farklı etki görülebilir.
bende jabaginin dediği gibi bazen evde yemek yemiyorum ve o zaman wc sorunu yaşıyorum . onun dışında ev yoğurdu hergün mutlaka genelde 2 kez tüketiyorum, ve yürüyüş bende inanılmaz etkili oluyor. kayısı, sinameki v.b. bilinen şeyler zaten. birde süt mısır gerçi o yasak mesela şeftali olsun bunun gibi sulu bir meyveyi yiyip üstünede şöyle 2 bardak kocaman su içmek çok etkili olabiliyor. meyve yemeyi tabiiki çok önermiyoruz ama ilaç kullanmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.

kilo bildirimi

zealea
baslangic tarihi 19.04.2013
başlangıç kilo:49.6
geçen haftaki kilo:48.4
bu hafta kilo: 48.4
haftalık yüzde: 0
fark: 0
toplam fark: 1.2 kg
beden:36
boy:1.57
spor: yürüyüş

Rumuz Hymarry

çok kötü durumdayım..

Selam Hymarry
Hosgeldin oncelikle, buraya kadar geldi ve bunları okuyorsan artık bundan sonra zamanın yok o oldu bu geldi o yuzunden... vsleri kabul etmemekteyiz.
ben 39 a girdim. Biri 10 yasında kız, digerleri de ikiz erkek (2,5 yasındalar) toplamda 3 cocuk annesiyim. Çalışıyorum. İşim nerde ise 7*24 yani hafta sonrası bile gece calismalarım vs oluyor. Ona ragmen dikkat edip yürüyüşlerimi yapıyorum. Yeri geldiğinde pilates kursuma dahil oluyorum. Yeri geldiğinde cocuklara da zaman ayırıyorum.
Bence biraz istek ve azim sonrası gelmekte..
Sevgiyle kalın...

lütfen utanma ve yap. 81 oluverir 61 gerçeklerle ne kadar çabuk yüzleşirsek okadar çabuk engelleri aşarız.
ticker bekliyoruuuzzz

Rumuz Hymarry

çok kötü durumdayım..

eminim evde o ikizlerin peşinden koşarken benim yürüyüşte harcadığım enerjiden fazlasını harcıyorsundur.
ve ayrıca bu hocanın da dediği gibi eğer 4-5 saat bir şey yemezsen zayıflatan hormon leptin salgılanacak. e mecbuuuur. kilo verilecek. iki iki daha dört.
haaa bunlarıda bana +300 çıkmış biri söylüyor dersen o başkaaa

civanpercemi cayi icebilirsin ya da yemeklerine azar azar zerdecal ekleyebilirsin. her ikisi de regl söktürücü.
bende diyet regliyi bir iki gün öne aldi

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım önerilerin için.suyumu düzenli günlük -4 litreye yakın tüketiyorum.kuruyemişi biraz sınırlı tüketiyorum.ketentohumu susam falan bunlarada henüz başlayamadım.muzuda 2 kere yedikten sonra kestim zaten.tek problem hareketsizlik diye düşünüyorum.bende spor yapamayanlardan ve vakit bulamayanlardanım.arada form çayıyla düzene sokuyorum.

bu günkü menüm
sabah 7:15 1 koca bardak süt(acaba kabız yapıyomudur ?)
işyerine gelince 10:00 bir minik kurabiye (cıss)kendimi cezalandırdım 2 litre su + saat 14:00 de kadar türk kahvesi hariç hiçbirşey sürmedim ağzıma
öğlen yemeği 2 küçük tabak nohut yemeği susuz+biraz peynir+15 zeytin+domates+salatalık

bu nasıl bir azim, bu nasıl bir yaratıcılık: kızım bravooo sanaaa. muhteşemsin. ya bizim insanımız böyle zaten yok YOK. kadın yürümeyi kafaya koymuş baksana çözümee.

ha bide öğlen yemeğimin ardına 1 ad kivi yedim(yanlışmı yaptım)

yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.yorumlara yetişemiorum maşallah .ben bu hafta kendimden çok umutluyum.iyice adaptasyon sağladım.

tebessüm cüm senide tebrik ediyorum beni geçmişsin kıskanmadım değil ha maşallah sanada.

sevgili hanımlar,
derdime ortak oldunuzzzz,sağolunnn varolun hepiniiizzzz,
elifezgi,sea ikizlerinizi çok öpuyorum,melezgi teşekkür ediyorum,leneva bi ticker yaptım ama kilo yazmıyo bunda da benim yaratıcılığım da bu yönde oldu anca..
Çalışıyorum ve mesa saatinde dışarı çıkamıyorum,ama elifezgiden şimdi bi tenis mi başlasam ders falan alsam ilhamı geldi,hemen araştrıdım,neden olmasın diyorum,olmadı yürüyüs..
Npiyim..
Ama leptinim salgılanıyorrr,hissediyoruumm...
Hala bu kuruyemişlerle nası olcak onu düşünüyorum..

Geçen haftaki kg böldüm yazarken yanlış yazmıştım :) verdiğin kg gözümden kaçmadı tebrıkler Cnm patates salatası maalesef yemiş bulundum ama toparlanıyorum

bildirimlere bakıyorum da bu hafta ilk 3 e gireceğim galiba heyecanla bekliyorum
misafirlerinin olması sana yaramadı bence bi süre misafir kabul etme hatta hiçbirimiz kabul etmeyelim

süpersin eve yürü duş al dolmuşla işe dön vay beee
bravo sana

ben de atlet kız üçlüsünü modern folk üçlüsü veya mfö gibi bişey sanmıştım

Aranıza yeni katılan bir tombik olarak benimde acilen zayıflamam lazım 1 yıllık evliyim evlendiğimde 55 kilo idim eşim işten geç geldiği için çok geç yemek yerdik taakii 70 kiloyu görünceye kadar :) spor desen evde kondisyon bisikleti var ama 10 defa binmemişimdir :) bizde canan hanımın beslenme düzenine geçelim dedik hayırlı olur inşallah .. şimdi deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum eşim geç geliyor ve açım bennn!! dio ne yemeli ne yapmalıyız nasıl bu sorunu halletmeliyiz fikri olan var mı ??şimdiden teşekkürler..

yaklaşık bir haftadır çok uğrayamıyordum foruma. yeni yeni arkadaşlarımız gelmiiiş cici cici kilolar verilmiiiş çok güzel gidiyosunuz . ben yarında gelemiycem.
yeni gelen arkadaşlara hoş geldin demek istiyoruum. HOŞGELDİNİİİZ

hoş geldin canım.işte falan akşam yemeği yiyormu eşin?

xc9 çantaların canımı yaktı ama silkelenip yoluma doğru bir şekilde devam etmem gerektiğini hatırladım teşekkür ederim.
canını yakmasına üzüldüm ama aklını başına getirmesine sevindim

fatmacım sen kahvaltı yapmamışsın ki metabolizman nasıl çalışacak unutma sabah kahvaltısı metabolizmayı boyunca 12 saat 5 km koşmuş gibi hızlandırıyor karatay hoca böyle diyor
ayrıca nohut gi si yüksek olduğu için önerilmiyor belki çorbada yemek de azıcık ama nohut yemeyi olarak değil hatırlatayım dedim

bu arada hala egzersize başlamayanlar için leslie yi bi daha hatırlatayım akşam dizi izlemekten iyidir di mi

hoşgeldin canım ,ekmek,makarna ve pilavdan uzak durarak,protein ve sebze ağırlıklı yemeklerle akşamı geçirebilirsiniz.ama çok geç oturuyorsanız yemek başına çorba ve salatayla idare edin bence..acımasızca mı oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…