Rumuz Hymarry
30 Yaşındayım,4 yaşında ikiz kız annesiyim.
Boyum 160 anca var, kilom 81
çok kötü durumdayım..
Çalışıyorum,yürümeye koşmaya falan zamanım da yok,napıcam benn
merhaba canım,bende 2 ay önce 79,8 i görünce tartıda şok oldum ,hangi arada bu kadar aldım diye sekseni görmeyeceğim diye söz verdim kendime.ben diyet konusunda çok istikrarlı değilim ama yavaş yavaş veriyorum kiloları şu an 74.6 yım gitti 5 kilo sende verirsin canım,benimde iki çocuğum var spor yapamıyorum ,bütün gün totomun üzerine oturamıyorum ki, spor hakgetire... tekrardan hgoşgeldin aramıza ,kolay gelsin.Rumuz Hymarry
çok kötü durumdayım..
Atlet kız üçlüsü adet düzensizliği, yeme bozukluğu, kemik erimesi (aşırı spor kalsiyum emilimini azaltır) eğer her gün yaparsan sorun yaşarsın tahminen bende var sporun süresi kadar ağırlıkta önemli galiba eğer spor yaparken bir yorgunluk çöküyorsa bir durun geçerse devam gecmezse spor yarar değil zarar getiriyor demektir, yaptığın yürüyüş tempolu değilse bence bir problem olmaz sonuçta alışveriş merkezinde saatlerce yürüyüş yapıyoruz :)atlet kız üçlüsü nedir? acaba ben de çok yürüdüm o yüzden mi kilo veremedim cuma ve pazar günleri 2-2,5 saati geçti yürüyüşlerim. bu konuda bilgili birisin sanırım aydınlatırsan sevinirim
günaydın
başlangıç :13/05/2013
geçen haftaki kilo :108.6
bu haftaki kilo :108,4
fark :-200 gr cık (cumartesi gün olması pazar günüde piknik olması sebebiyle birazcık cıvıttım)
bu hafta daha iradeli olacağım ama bir küçük kurabiyeyi kahvaltı yapmadan mideye indiri verdimama acısını bu hafta çıkaracağım.wc sorunu düzene girmedi hergün çıkamıyorum.gün kurusu alamadım fırsat bulup.bu akşam halldeceğim inş.
Rumuz Hymarry
çok kötü durumdayım..
lütfen utanma ve yap. 81 oluverir 61 gerçeklerle ne kadar çabuk yüzleşirsek okadar çabuk engelleri aşarız.Günaydın,xc9 sana da ayrıca günaydın cevap yazmışsın ilk mesajıma ben de bugün itibariyle başladım,
Kahvaltı 08.de
1.5 haşlanmış yumurta(ama katı oldu,yumşağı benim midemi bulandırır yiyemem ki)
1kk peynir
5 zeytin
8-10 fındık yedim,
Şimdiye kadar toplam 5 bardak su içtim,su içmeyi çok severim,bidon gibiyim zaten..
Kabızlık problemim de yok,biraz katılaşırım o kadar yine de bişey olursa bakarım burdan..
Kilom 81 ticker yapmaya utanıyorum ayrıca
Rumuz Hymarry
çok kötü durumdayım..
kızlar regl olmuyorum çok gergin ve sinirliyim hamile değilim test yaptım ne yapmalıyım sizce diyetle bir ilgisi olabilirmi bazı arkadaşlarda da gecikmeler olmuş canan hanımın bu konuyla bir yorumu olmuşmuydu bilen varmı acaba
bunlar tekrar tekrar konuşuldu ama ben toplu olarak yazmak istedim:
kabızlık için herkese göre farklı etki görülebilir.
bende jabaginin dediği gibi bazen evde yemek yemiyorum ve o zaman wc sorunu yaşıyorum . onun dışında ev yoğurdu hergün mutlaka genelde 2 kez tüketiyorum, ve yürüyüş bende inanılmaz etkili oluyor. kayısı, sinameki v.b. bilinen şeyler zaten. birde süt mısır gerçi o yasak mesela şeftali olsun bunun gibi sulu bir meyveyi yiyip üstünede şöyle 2 bardak kocaman su içmek çok etkili olabiliyor. meyve yemeyi tabiiki çok önermiyoruz ama ilaç kullanmaktan daha iyidir diye düşünüyorum.
hoşgeldin hymarry
ben de ikiz annesiyim, 4 yaşında tek 1,5 yaşında 2 tane canavarım var:)
Allah kolaylık versin bize
benim de yürümeye vaktim yok hatta senden daha çok yok:2:
ben de çalışıyorum
üstelik eşim ayın 10 günü nöbetçi oluyor eve hiiiiç uğramıyor geriye kalan 20 günün 10unda da tplantısı vs. oluyor
bitmedi işe gelip giderken araba kullanmak zorundayım çünkü çocuğu kreşe ben bırakıyor kreşten ben alıyorum.
ah şu araba olmasa yürürdüm diyordum. çareyi öğle arasında yürümekte buldum. evim tempolu yürüyüşle işe 55 dk uzaklıkta yani öğle arası yürümeye uygun değil ben hızlı hızlı 35dk. yürüyüp sonra dolmuşa biniyorum evde hızlıca duş aldıktan sonra tekrar dolmuşa binip işe dönüyorum. çünkü yürüyüşsüz olmuuuuuuyoooor.
ben kendim için böyle bir çözüm yolu buldum.
Hymarry şimdi lütfen kendin için bir daha düşün, hiç mi vaktin yok
Geçen haftaki kg böldüm yazarken yanlış yazmıştım :) verdiğin kg gözümden kaçmadı tebrıkler Cnm patates salatası maalesef yemiş bulundum ama toparlanıyorum
.................... çareyi öğle arasında yürümekte buldum. evim tempolu yürüyüşle işe 55 dk uzaklıkta yani öğle arası yürümeye uygun değil ben hızlı hızlı 35dk. yürüyüp sonra dolmuşa biniyorum evde hızlıca duş aldıktan sonra tekrar dolmuşa binip işe dönüyorum. çünkü yürüyüşsüz olmuuuuuuyoooor.
ben kendim için böyle bir çözüm yolu buldum.
Hymarry şimdi lütfen kendin için bir daha düşün, hiç mi vaktin yok
Atlet kız üçlüsü adet düzensizliği, yeme bozukluğu, kemik erimesi (aşırı spor kalsiyum emilimini azaltır) eğer her gün yaparsan sorun yaşarsın tahminen bende var sporun süresi kadar ağırlıkta önemli galiba eğer spor yaparken bir yorgunluk çöküyorsa bir durun geçerse devam gecmezse spor yarar değil zarar getiriyor demektir, yaptığın yürüyüş tempolu değilse bence bir problem olmaz sonuçta alışveriş merkezinde saatlerce yürüyüş yapıyoruz :)
Aranıza yeni katılan bir tombik olarak benimde acilen zayıflamam lazım 1 yıllık evliyim evlendiğimde 55 kilo idim eşim işten geç geldiği için çok geç yemek yerdik taakii 70 kiloyu görünceye kadar :) spor desen evde kondisyon bisikleti var ama 10 defa binmemişimdir :) bizde canan hanımın beslenme düzenine geçelim dedik hayırlı olur inşallah .. şimdi deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum eşim geç geliyor ve açım bennn!! dio ne yemeli ne yapmalıyız nasıl bu sorunu halletmeliyiz fikri olan var mı ??şimdiden teşekkürler..
canını yakmasına üzüldüm ama aklını başına getirmesine sevindimxc9 çantaların canımı yaktı ama silkelenip yoluma doğru bir şekilde devam etmem gerektiğini hatırladım teşekkür ederim.
......
bu günkü menüm
sabah 7:15 1 koca bardak süt(acaba kabız yapıyomudur ?)
işyerine gelince 10:00 bir minik kurabiye (cıss)kendimi cezalandırdım 2 litre su + saat 14:00 de kadar türk kahvesi hariç hiçbirşey sürmedim ağzıma
öğlen yemeği 2 küçük tabak nohut yemeği susuz+biraz peynir+15 zeytin+domates+salatalık
hoşgeldin canım ,ekmek,makarna ve pilavdan uzak durarak,protein ve sebze ağırlıklı yemeklerle akşamı geçirebilirsiniz.ama çok geç oturuyorsanız yemek başına çorba ve salatayla idare edin bence..acımasızca mı oldu..Aranıza yeni katılan bir tombik olarak benimde acilen zayıflamam lazım 1 yıllık evliyim evlendiğimde 55 kilo idim eşim işten geç geldiği için çok geç yemek yerdik taakii 70 kiloyu görünceye kadar :) spor desen evde kondisyon bisikleti var ama 10 defa binmemişimdir :) bizde canan hanımın beslenme düzenine geçelim dedik hayırlı olur inşallah .. şimdi deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum eşim geç geliyor ve açım bennn!! dio ne yemeli ne yapmalıyız nasıl bu sorunu halletmeliyiz fikri olan var mı ??şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?