Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam leneva,
gayet iyiyiz :)) tşkler.

Selam luzclarita,

Oncelikle hosgeldin :) burası cok eglenceli bir yer bence. Sen de begenirsin. Sen aslında durumu biliyorsun yani artık bundan sonra ne yapılmayacagını.
Oncelikle forumun ilk sayfasını okuyabilirsin.
Sonrasinda Karatay kitaplarının 1. ve 2. alıp okuyabilirsiniz. Ve de ucuncu olarak gece yemelerine saglıklı beslenme neticesinde son verebilirsiniz.
Sabah sıkı bir kahvaltı sonrası sanırım gece yemeleriniz kalmaz.
Eger esinde ya da sende farklı bir tipte sorun var ise seker, vb. tarzında tam kan tahlili yaptırınca sorun daha da net olup anlasılabilmektedir.

Acımasız olmadı sanırım ama eşim ve ben ekmek makarna ve pilava bayılıyoruz bi kaç zamandır yapmıyorum pek bunları ama dayanamıyor insan istiyor şu meretleri :) eşim 11 de geliyor sofradan kalkması 12 deyin 2 de uyuyyoruz sanırım olmuyor böyle akşam kellogs verdim bunla idare et artık dedim ben 8 den sonra yemedim sadece yeşil çay içiyorum ben dikkat etmeye çalışıyorum 4 kilo verdim 66 oldum leslie yapmaya çalışıyorum bakalım nasıl bir sonuç olucak benim için :) hiç bir kıyafetim olmuyor ne acı bir durum :)

sen sen bmi ye bakma ona kalsa ben 46 olmalıyım bu boyla çocuk gibi dolaşıym yani ortalıkta onu mu istiyor saçma

tebessüm bunlar karpuz için
degua bunlar patates salatası için
felluz bunlar dut

slm bugün nasılsınız söz verdiğim üzere sabah 6:45 te kalktım ve 7:30 da kahvaltı yaptım neden bukadar ara derseniz troid hapımı aldıktan sonra yarım saat birşey yememeliyim 2 bardak tarçınlı süt 1 kayısı yumurta 2 yaptım ama yiyemedim 2 tane ceviz veeee arkasından 1 saat tempolu yürüyüş öğleye kadar 4 yada 5 bardak limonlu su ÖĞLE :saat 13 civarı sabah yiyemediğim yumurtayaı eklediğim salata (biraz beyaz peynir 6 zeytin bir talı kaşığı keten tohumu bir tatlı kaşığı susam )salatada bunlar vardı 2 kuru kayısı 1 erik 4/1 armut yedim sizce nasıl şimdi yeşil çay içeceğim akşamıda yazacagım size haaa bugünki kilom dünün aynısı aslında almamış olduğum için sevinmeliyim dimi :)

Slm Sea :) uzun zamandır takib ediyorum bu siteyi zaten kızlar yeni yazdığıma bakmayın :) çok eğlenceli bir o kadarda faydalı bit site ben çok beğendim hep beraber sağlıklı sıhhatlı yıllar geçiririz inşallah ..

sabah:karatay kahvaltısı
öğlen:yoğurtlu,susamlı semizotu salatası
akşam:zeytinyağlı barbunya,salata ve ayran

evet canım çok haklısın kahvaltı çok önemli.ama c.ertesi+pazar kaçamaklarım olduğu için bide kurabiye yediğim için sabah başka bişey yemeyeyim iyi olur diye düşündüm ama hata ettim farkındayım.nohuta gelince çok severim onuda bilmeden yedim onada dikkat edeyim.leslie nasıl çalışıcam.evde internetim var ama kullanmıyorum.telefondan da çalışamam galiba.böyle cd falan bulabilirmiyim ki acaba.ama dün piknikte ip atladım :)
dün sabah kahvaltım kaçamksızdı 11 de yaptım.öğlen dört gibi piknikte ızgara köfte tavuk doyana kadar yedim+salata+ayranla bi kaçamağım çekirdek çitlemek oldu.ve eve gelince sadece süt içtim başkada bişey yemedim.

ne güzel bak kilo vermeye başlamışşsın bile,eşinide ikna edeceksin artık ..benim eşimde seviyor,çocuklarda bende evde tabiki makarna pilav yapıyorum onlar yiyorlar ama ben yemiyorum..

Kızlar selam malesef hastanedeyim daha eve gelmem 6 yı geçecek Yetişirim dedim ama kontroller uzadı haber vermeye istedim herkes merakla sonuçları beklediğim için kım uygun olursa listelerle ılgılenebilirmi

yeni qelen arkadaşlar hoşqelmişler çıtırlıqa qiden yola

fatmagtezel umarım haftaya sen benden daha çok verirsin canım..menüne biraz daha dikkat edersen bunu yapabileceğine inanıyorum ( kahvaltıyı daha güzel yapmak gibi :)) )

xc9 sen bu diyet olayını çözmüşsün donanımına hayranım arkadaşım..
yeterince şey biliyorum diye düşünüyordum fakat seni tanıdıktan sonra
öğrenilcek daha çok şey olduquna karar verdim..tebrikler canım ...

sabah :
1 haşlanmış yumurta
yer fıstıqı
gün kurusu

öğle:
etli patlican dolma
bulgur pilavı
haydari
salata

akşam:

şehriye çorbası
yoqurt

öğleden sonra yemek yer saati pek belli olmuyor eşimin düzenli yemek yiyemiyor garibim erken yediyse işte eve gelince mutlaka yemek ister bazen çorba salata ile geçiştiririm ama bazen abartır Allah ne verdiyse yaparım :) bir yılda boşuna almadık o kilocukları

ben saatler once uye oldum ama oncesinde bu konuyu takip ediyordum. 18 yaşındayım boyum 1.65 kilom 55 onceleri 50 kiloydum cok duzgun bi fizigim vardi... bir anda bes kilo aldim ve yaklasik bir bucuk iki yildir bes kilo fazlalikla yaşıyorum. basenim genisledi onun disinda sikntim yok. ama görüyorum ki burda 30 kilo veren bile var benm 5 kilom devede kulak heppinuzi tebrik eddiyorum ablalarim

beni şımartıyorsun sana ne ısmarlayayım karatay kahvaltısı ister misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…