yaklaşık bir haftadır çok uğrayamıyordum foruma. yeni yeni arkadaşlarımız gelmiiiş cici cici kilolar verilmiiiş çok güzel gidiyosunuz . ben yarında gelemiycem.
yeni gelen arkadaşlara hoş geldin demek istiyoruum. HOŞGELDİNİİİZ
Aranıza yeni katılan bir tombik olarak benimde acilen zayıflamam lazım 1 yıllık evliyim evlendiğimde 55 kilo idim eşim işten geç geldiği için çok geç yemek yerdik taakii 70 kiloyu görünceye kadar :) spor desen evde kondisyon bisikleti var ama 10 defa binmemişimdir :) bizde canan hanımın beslenme düzenine geçelim dedik hayırlı olur inşallah .. şimdi deneyimli arkadaşlara bişi sormak istiyorum eşim geç geliyor ve açım bennn!! dio ne yemeli ne yapmalıyız nasıl bu sorunu halletmeliyiz fikri olan var mı ??şimdiden teşekkürler..
sen sen bmi ye bakma ona kalsa ben 46 olmalıyım bu boyla çocuk gibi dolaşıym yani ortalıkta onu mu istiyor saçma
tebessüm bunlar karpuz için
degua bunlar patates salatası için
felluz bunlar dut
canını yakmasına üzüldüm ama aklını başına getirmesine sevindim
fatmacım sen kahvaltı yapmamışsın ki metabolizman nasıl çalışacak unutma sabah kahvaltısı metabolizmayı boyunca 12 saat 5 km koşmuş gibi hızlandırıyor karatay hoca böyle diyor
ayrıca nohut gi si yüksek olduğu için önerilmiyorbelki çorbada yemek de azıcık ama nohut yemeyi olarak değil hatırlatayım dedim
bu arada hala egzersize başlamayanlar için leslie yi bi daha hatırlatayım akşam dizi izlemekten iyidir di mi
ne güzel bak kilo vermeye başlamışşsın bile,eşinide ikna edeceksin artık ..benim eşimde seviyor,çocuklarda bende evde tabiki makarna pilav yapıyorum onlar yiyorlar ama ben yemiyorum..Acımasız olmadı sanırım ama eşim ve ben ekmek makarna ve pilava bayılıyoruz bi kaç zamandır yapmıyorum pek bunları ama dayanamıyor insan istiyor şu meretleri :) eşim 11 de geliyor sofradan kalkması 12 deyin 2 de uyuyyoruz sanırım olmuyor böyle akşam kellogs verdim bunla idare et artık dedim ben 8 den sonra yemedim sadece yeşil çay içiyorum ben dikkat etmeye çalışıyorum 4 kilo verdim 66 oldum leslie yapmaya çalışıyorum bakalım nasıl bir sonuç olucak benim için :) hiç bir kıyafetim olmuyor ne acı bir durum :)
Kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz?
Weight Loss - Diet Ticker burdan yapabilirsin ..
bu arada Zonguldak ^lı mısın?
Teşekkürler, hayır İstanbul.
sondaki 67 yanılttı beni :)))
beni şımartıyorsunxc9 sen bu diyet olayını çözmüşsün donanımına hayranım arkadaşım..
yeterince şey biliyorum diye düşünüyordum fakat seni tanıdıktan sonra
öğrenilcek daha çok şey olduquna karar verdim..tebrikler canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?