- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
kıslar suan ıs yerındeyım öluyorum yorghunluktan sabah 8de kalktım cam sıldım halı koltuk sıl derken kollarım koptu gece 12 olurmu yaw
Evet ya ,hem spor yaparken hep aynı kaslar calısıyor,Maşallah.
Ben de temizliktir yemektir yaparken acayip rahatlıyorum.
Kendimi çok iyi hissediyorum.
Stres attırıcım resmen.
4iyi akşamlar kızlarr
bugün karışık duygular içerisindeyim. eve gidemiyorum tatili bağlamadıkları için, dönüş bileti bulamadım
nişanlım da seni yalnız bırakmam deyip o geliyor yanıma çoktandır görüşmüyoruz çok iyi olacak bizim için ama ne bilim bugün herkeste bir gitme telaşı vardıı mahsunlaştımm ben dee:43
neyse yarın ben de ilçeden ile doğru bir yolculuk yapacağım.polisevinde geçireceğiz tatilimizi.bayram tatili boyunca yokum kızlarr, şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorumm. bu arada inşallah diyetimiz sekteye uğramaz. kilo almadan döneriz.
Evet ya ,hem spor yaparken hep aynı kaslar calısıyor,
Ev ısınde mecburen degısık acılardan calısıyor vucut,komık gelecek ama yuruyusumun bıle amacı olmalı,yururken gozum caresız gozuken kılolu hatunları arıyor,anlatıyorum kendıme de anlatmıs oluyorum,yemek resımlerını maıl atıyorum fılan derken metabolızmam hızlanıyor.Bılıncaltındaı ye formatını sılmenın en kolay yolu bu.Damarların acılmasına kadar gıdıyor bu dıyet,bu terapı.Ekmek yıyebılırsın aslında sen cokk spor yapıyorsun ve masallah fazlan az ,ıkı dılımı gecmemeye bak.
iyi akşamlar kızlarr
bugün karışık duygular içerisindeyim. eve gidemiyorum tatili bağlamadıkları için, dönüş bileti bulamadım
nişanlım da seni yalnız bırakmam deyip o geliyor yanıma çoktandır görüşmüyoruz çok iyi olacak bizim için ama ne bilim bugün herkeste bir gitme telaşı vardıı mahsunlaştımm ben dee:43
neyse yarın ben de ilçeden ile doğru bir yolculuk yapacağım.polisevinde geçireceğiz tatilimizi.bayram tatili boyunca yokum kızlarr, şimdiden herkese iyi bayramlar diliyorumm. bu arada inşallah diyetimiz sekteye uğramaz. kilo almadan döneriz.
4
sağlık olsun canımmm,en azından nişanlınla geçirecekmişsin tatili,ne güzel,onu da görmüyorsun 3 aydır.subat tatilinde de ailene gidersın inş.
Nişanlın gelecekmiş en azından idealistcim.
Özlem giderirsiniz ne güzel, bir dahaki tatilde de ailenin yanına gidersin.
Bence bu da yeterince mutlu edici.
Sıkma hiç canını.
bugunku menum:
sabah:1 muz
yarım avuc peynır
10 zeytin
salatalık
kırmızı bıbe
4-5 ceviz
ara:3 kuru erık
akşam:2 kasık mantar sote(tadını begenmedım,yıyemedım)
yarım avuc peynır
6 zeytın
4 ceviz
spor:yok
Loxandra ve masal ıle aynı fıKrı paylasıyorum,oluyor boyle gunler,dert etmeyın huzurunuza bakın.sağol tatlımm
şubat tatilini beklicem artık...
Loxandra ve masal ıle aynı fıKrı paylasıyorum,oluyor boyle gunler,dert etmeyın huzurunuza bakın.
bu saatte ne işi canım,nöbet falan mı tutuyorsun?
bayağı bır evişi yapmıssın,yorulman normal,Allah yardımcın olsun canım.imkanın varsa bir türk kahvesi iç,biraz canlandırır seni
Tebrıkler uc kılo cok guzel vermıssınız,devamı gelır ,durmak yok yola devam.Bildirim: 04.11.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 86.600
Bu hafta: 86.400
Fark:200
Toplam fark:3kg
Beden:46
Spor: var
Boy:148
Hedef:70
*****İYİKİ VARSINIZ HEPİNİZ...EVDEKİ NETİMİ KAPATTIRDIM GEÇEN GÜN.5 GÜN BOYUNCA YOKUM. UMARIM HERKES KAÇAMAK YAPMADAN KİLO ALMADAN ATLATIR BAYRAMI. hEPİNİZİN BAYRAMINI KUTLARIM KIZLAR. kURBAN KESECEKLERİN DE ALLAH KURBANLARINI KABUL ETSİN.İYİ BAKIN KENDİNİZEEEEEE*****
KAÇAMAK YAPMAYINNNNNNNNNNNNNN
SU İÇİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
KAHVALTIYI ATLAMAYINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
. Elbet ıcersınız kahveyı,bayramda umarım dınlenırsınız,kendınıze ıyı bakın.TATLIM OTELDE CALIŞIYORUM RESEPSIYONDayım 4/12 vardıyamdayım 2 vardıyam var .8.16 --16.24 ndiye.bıran once eve gıtmek ıstıyorum yaw.demın burnuma bır koktukı kahve zaten
. Elbet ıcersınız kahveyı,bayramda umarım dınlenırsınız,kendınıze ıyı bakın.ıyı bayramlar
bugunku menum:
sabah:1 muz
yarım avuc peynır
10 zeytin
salatalık
kırmızı bıbe
4-5 ceviz
ara:3 kuru erık
akşam:2 kasık mantar sote(tadını begenmedım,yıyemedım)
yarım avuc peynır
6 zeytın
4 ceviz
spor:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?