Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kıslar suan ıs yerındeyım öluyorum yorghunluktan sabah 8de kalktım cam sıldım halı koltuk sıl derken kollarım koptu gece 12 olurmu yaw

bugunku menum:

sabah:1 muz
yarım avuc peynır
10 zeytin
salatalık
kırmızı bıbe
4-5 ceviz

ara:3 kuru erık

akşam:2 kasık mantar sote(tadını begenmedım,yıyemedım)
yarım avuc peynır
6 zeytın
4 ceviz

spor:yok

kıslar suan ıs yerındeyım öluyorum yorghunluktan sabah 8de kalktım cam sıldım halı koltuk sıl derken kollarım koptu gece 12 olurmu yaw

bu saatte ne işi canım,nöbet falan mı tutuyorsun?

bayağı bır evişi yapmıssın,yorulman normal,Allah yardımcın olsun canım.imkanın varsa bir türk kahvesi iç,biraz canlandırır seni

Maşallah.
Ben de temizliktir yemektir yaparken acayip rahatlıyorum.
Kendimi çok iyi hissediyorum.
Stres attırıcım resmen.
Evet ya ,hem spor yaparken hep aynı kaslar calısıyor,
Ev ısınde mecburen degısık acılardan calısıyor vucut,komık gelecek ama yuruyusumun bıle amacı olmalı,yururken gozum caresız gozuken kılolu hatunları arıyor,anlatıyorum kendıme de anlatmıs oluyorum,yemek resımlerını maıl atıyorum fılan derken metabolızmam hızlanıyor.Bılıncaltındaı ye formatını sılmenın en kolay yolu bu.Damarların acılmasına kadar gıdıyor bu dıyet,bu terapı.Ekmek yıyebılırsın aslında sen cokk spor yapıyorsun ve masallah fazlan az ,ıkı dılımı gecmemeye bak.

4

sağlık olsun canımmm,en azından nişanlınla geçirecekmişsin tatili,ne güzel,onu da görmüyorsun 3 aydır.subat tatilinde de ailene gidersın inş.

menümmm

1. öğün

2 yumurtadan soğanlı biberli omlet
salatalık-domates-maydonoz
peynir-zeytin
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay

2. öğün

bol yeşillikli limonlu kısır:26::26::26::26:
ayran

Ev işini o şekilde görünce hızlanıyor da insan.
Oraya buraya daha koşturarak gidiyor.
Senin şu pozitifliğinin o kadar etkisi oldu ki son günlerde teşekkürler gül.
Gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum.
Ekmeği her gün yemem zaten yesem de 2 dilimden tost amaçlı.
Değişikliğe ihtiyaç duyuyorum yoksa başka şeyler yiyorum amacım acıkmak değil zaten.
İnan geç yattığım zamanlar harici acıkma hissetmiyorum ama psikolojik açlık benimkisi.

Nişanlın gelecekmiş en azından idealistcim.
Özlem giderirsiniz ne güzel, bir dahaki tatilde de ailenin yanına gidersin.
Bence bu da yeterince mutlu edici.
Sıkma hiç canını.

bu saatte ne işi canım,nöbet falan mı tutuyorsun?

bayağı bır evişi yapmıssın,yorulman normal,Allah yardımcın olsun canım.imkanın varsa bir türk kahvesi iç,biraz canlandırır seni

TATLIM OTELDE CALIŞIYORUM RESEPSIYONDayım 4/12 vardıyamdayım 2 vardıyam var .8.16 --16.24 ndiye.bıran once eve gıtmek ıstıyorum yaw.demın burnuma bır koktukı kahve zaten

Bildirim: 04.11.2011
Rumuz: profit
Başlangıç tarihi:23.9.2011
Başlangıç kg: 89.400
Geçen hafta: 86.600
Bu hafta: 86.400
Fark:200
Toplam fark:3kg
Beden:46
Spor: var
Boy:148
Hedef:70
Tebrıkler uc kılo cok guzel vermıssınız,devamı gelır ,durmak yok yola devam.

Iyı bayramlar herkese.

TATLIM OTELDE CALIŞIYORUM RESEPSIYONDayım 4/12 vardıyamdayım 2 vardıyam var .8.16 --16.24 ndiye.bıran once eve gıtmek ıstıyorum yaw.demın burnuma bır koktukı kahve zaten
. Elbet ıcersınız kahveyı,bayramda umarım dınlenırsınız,kendınıze ıyı bakın. ıyı bayramlar

kızlar listeyi yapıcam ama sadece 5 bildirim geldi.
saphira senin yok canım mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…