tpicte de başka bildirim bulamadım
listeyi bu şekliyle yapıyorum ozaman
Günaydın
Sabah WC ye çıkmadan tartıldım
Geçen hafta 62 kg
Bu hafta 61 kg.
toplamda 7 kg vermiş oldum.İlk haftalar haftada 2 kg gidiyordu bu son 2 haftada toplam 1 kg ancak verebildim ama dedğim gibi sabah WC ye çıkmadan tartıldım.
Bayramda biz çok akraba dolaşıyoruz her yerdede ikram var tatlı ikramını nasıl geri çeviricem bilmiyorum çok ısrarcılar.Az kaçamakla geçirmeye çalışacağım bayramı.
slm kızlar nasılsınız kilo verenleri tebrik ediyorum bu arad bende 62.8 kıloyumm
dun tahlıl vermıstım bugun sonucunu doktora gösterdim kolesterolum fazla ve bana dedıkı 1.5 aydır dıyettesınız ve kolesterolunuz yuksek ha dedi bu yasta bu kadar yuksek kolesterol olmamalı damar saglıgınız ıcındedı. bende sabahları 2 yumurta yıyorum acaba ondan mı dedım beslenmenızle alakalı muhtemelen dedı. zeytınde yukseltır falan dedı dahılıyeci. benı dıyetıstyenle goruşturdu. dıyetısyen bılıyor karatay dıyetını. ve anlattım herseyıuzun vadede böbreklerı ve bagırsaklarınızı yorar dedı. bana dıyet yazdı. dedıkı ikindin yada aksam yatmadan önce içtiğiniz sut yogurt sızın LEPTIN hormonunuzun salgılanmasını artırı dedı ara ögünde kuru meyve yerıne süt vs tüketmelisiniz dedi. leptınınız durmaz dedı.. sabahları 2 yumurta cok dedı gun asırı yememı söyledı. tokluk hıssımden bahsettım 2 yumurta ve zeyrtın ve cevız le doygunluk hıssı olmaması imkansız dedı. 2 -3 cevız yeterli bunye ıcın cok yaglıdır falan dedı. 3.3 kılo verdım ama yag oranım degısmemıs oda ilginç kızlar yaa.
dıyetısyen önmeli olan yagların gıtmesı dedı.
ve sıze hemoroit oldum demıstım ya genel ceraha da mu ayene oldum adam dedıkı çatlak hemoroid yok ama bır kıtle var taş gibi sert alınmalı ve patolojıye yollanmalı dedı oda. bagırsaklardakı proteın artıklarından olabılırmıs sizin dısta olmus. bağırsagın sonunda ddedı muhtemelen içtede olusabılırdı dedı. benım bu meme gıbı mercımek kadar popomun agzında bısıydı. korktum ya. adam dedıkı ekmek yıllardır yedıgımız bır tahıl deposu kontrollu yemelısınız ama YEMELISINIZ DEDI.
ayrıca dıyetısyen deıdkı tereyağ %100 doğalsa yıyın dedı emınsenız. ama dogal dıye aldıysnız dogal olmaz dedı ve benımkı dogal zannedıyordum köyden alıyordum. en bılındık markanınkı bıle dedı margarınlerde bulunan bılmem ne maddelıymıs .
şimdilik bu kadar herkese önerim mutlaka tahlıl yaptırın belki benim bunyeme olmamıstır.sizde baktırın. karacıger fonksıyon testlerınıze,tiroıd kolesterol,böbrek vs vs. ben yıne sıze yazcam ama ekmek yemeye baslıyorum. bu popomdakı şey ben dıyete basladıktan 15 gun sonra pıt dıye olusmustu.
herkesın bayramını kutluyorumiyi bayramlar bır hafta sonra görüşürüz
İki aydır yapıyorum Karatay diyetini.89 kiloyum şimdi.Toplamda 10 kilo verdim.Aslında buraların yabancısıyım.Nasıl mesaj yazılır diye bayaa bi cebelleştim.Sanıyorum bir grupsunuz ve ben sizin içinize girmek için ne yapmalıyım bilmiyorum.Ve evet herkes son derece bilinçli ve sıcakkanlı.Burayı daha önce keşfetmediğim için üzüldüm şimdi.Sizden öğreneceğim çok şey var,ben kitabı okuyup kendimce yapmaya çalışıyordum ama hatalar yapıyormuşum sizi okudukca görüyorum hatalarımı.Meyve yiyen çok fazla yok sanırım.Ben meyve yiyordum,kitapta günde 2 meyve yenebilir dediği için.Ama yemeklerle yiyordum.Şİmdi durdu kilo vermem,takılma noktasımı yoksa zorlanacakmıyım bilmiyorum ama ben kendimi iyi hissediyorum.Birde ben spor yapamıyorum ne yazıkki son günlerde.Belki de ondandır.Sizlerin takıldığı,kilo vermenin durduğu oldu mu?
Spor alternatifleri olarak leslie olabilir.
Eğer istersen google a leslie sansone küçültülmüş tek linkler yazdığında rahatlıkla indirebileceğin bir site ile karşılaşırsın.
Leslienin yanına bir film açıp eğlenceli bir şekilde yapılabilir.
Slim in 6 özellikle alt bölgeni sıkılaştırmak istiyorsan çok faydalı.
İstersen onun için de link verebilirim.
Tae bo harika eğlenceli ve stres attırıcı bir şey ve akşama doğru yaptığımda bazen karnımda bir şişlik oluyor.
Bunu yapıp bitirdikten sonra ise o şişlikten eser kalmıyor.
Benim favorilerim bunlar..
Rica ederim ne demek.
Buradan link vermek yasak olduğundan özelden mesaj attım umarım faydasını görürsün.
Bu arada kızlar ne kadar sızlansam da kilo veremiyorum diye 3 hafta önce 99 cm olan basenim bugün 95 cm ..
Hatta 94.5 mu 95 mi pek anlayamadım.
kızlar selaammmmm
çok bı mutluyum :) 42 beden gömlek aldım kendıme 3 tanehahahaa daha once nadıren 44 genelde 46 beden ancak oluyordu ahahahahaha boyle çatlayana kadar guleceğim var super super Allah razı olsun Canan teyzemızden :)
Kızlar dün gece tutunamayanlara başladım.
Kitabın baş kısımlarında adam içindeki boşluğu o kadar güzel anlatmış ki.
Çalışırken gelen bir açlık hissi, yemekte o kadar ağır yememe rağmen.
Mutfağa gittim, bir şeyler yedim geldim.
Tekrar daha fazla gelen bir istek.
Bir önceki yediklerim 5 brimse bu 8 brimdi.
Ve tekrar çalışmaya geldiğimde beliren aynı istek artarak.
Sürekli mutfak ve çalışma masam arasında bir gel git yaşadım en sonunda anladım ki bu fiziksel bir açlık değil manevi bir açlıktı diyor.
Tıpkı bizim psikolojik açlık diye bahsettiğimiz olay.
Yeme krizine girdiğimde bir şeyler yiyorum.
Daha fazla yemek istiyorum.
Bırakıyorum, sonra tekrar gidiyorum dolaba.
O kadar tanıdık geldi ki.
Tabi ifade edişi de ayrı güzeldi.
Hmm ayrı konu o sonrasında bir şeyler keşfetmeye başlamış ben de tık yok
Tebrik ederim
Enteresan valla ama Canan Hoca'ya güvenim tam
Hoşgeldin ve çok çok tebrikler
Benim de favorilerim bunlaaaar
Oh oh oh ohhhhh demiştim tartıya güvenme diye
Darısı herkesin başınaaa
Tutunamayanlar özel bir eserdir, sindire sindire okumanı tavsiye ederim
bu haftaki listemiz
1) idealist33 %1,47
2) eski_bir_masal %0,67
3) ikiz81 %0,64
4) Gul63 %0,57
5) profit %0,23
6) loxandra %-0,27:78:
7) mattika %-3,4 :78::111:
bu haftaki listemiz
1) idealist33 %1,47
2) eski_bir_masal %0,67
3) ikiz81 %0,64
4) gul63 %0,57
5) profit %0,23
bu haftaki listemiz
1) idealist33 %1,47
2) eski_bir_masal %0,67
3) ikiz81 %0,64
4) Gul63 %0,57
5) profit %0,23
bu haftaki listemiz
1) idealist33 %1,47
2) eski_bir_masal %0,67
3) ikiz81 %0,64
4) Gul63 %0,57
5) profit %0,23
papadiya 1,4 kg vermişti.neden listede yok?
saphiranın yazdığını okudum da bildirim formatında yazmamışTebrikleeeeer. Eline sağlık mattika bu arada saphira bildirim yaptı, artıda olduğunu belirtmişti ama tekrar bir bak istersen.
msj atmamış, topicte baktım gözümden kaçmış, başka arkadaşları topicten bulup yazdım.papadiya 1,4 kg vermişti.neden listede yok?
canan hoca şu an habertürkte
rumuzapadıya
gecen hafta:103.400
bu hafta:102.000
fark:-1400
boy:170
spor:yarım saat yuruyus
bu haftaki listemiz
1) idealist33 %1,47
2) eski_bir_masal %0,67
3) ikiz81 %0,64
4) Gul63 %0,57
5) profit %0,23
hımmmm az olmış mı loxandra
Merhaba,
Sabah
Hindistancevizi yağında 2 yumurta kaşar dereotlu omlet
5 siyah 5 yeşil zeytin
1/2 domates
1/2 salatalık
1/2 yeşil biber
1 ceviz
1 avuç içi tam yağlı beyaz peynir
öğle
1 yemek tabağı kıymalı patlıcan yemeği
akşam
1 porsiyon döner
1 küçük ayran
2 ceviz
sıvı: 4 litre su, 2 bitki çayı, 1 sade nescafe, 2 türk kahvesi (hepsi şekersiz)
spor : yok
Loxandra olmuş mu ?:18:
canan hoca şu an habertürkte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?