etkisi olmuştur cnm hedefın 35 kilo vermk mi
ne mutlu sanayürüyüş için
ben sabah bisiklet sürdüm ardından evi paspasladım burada yazın halılar kalktığı için hergün paspas gerekiyor
ardından kızıma almaya gittim oradan çarşıya 2 saat dolaştık o da spordan sayılır bu arada süper bişey oldu çok güzel bir elbise gördüm en büyüğü 40 bedendi veee bana şık diye oldu o kadar güzel oldu ki dayanamadım ve aldım haftaya bildirimde beden 40 yazacağım
ne mutlu sanaben ne zaman 40 bedene ineceğim ,dolabımda bir kaç elbise var zayıflarsam diye saklamıştım ,onlar olduğunda bende çok mutlu olacağım.bu arada halıları kaldırıyormusunuz ,yazlık bir yer mi orası?
evet evet no patates:) bir de eger kilo vermek istiyorsanız salatayı artırıp aralarda sut , ayran olabilir. Bulgur pilavı da bir sure yenilmemelidir.
inşallah sen de en kısa zamanda 40 bedene inersin bugün öyle mutlu oldum ki
ama fazla kıyafet almayacağım çünkü ben 38 olmayı hedefliyorum elimde kalmasınlar di mi
mersinde oturuyorum canım şehire yakın bi yazlık sitede burada mayıstan kasıma kadar halılar kalkar gece gündüz ter dökersin klimasız oturamazsın öyle beter bi şehir ama kışları bahar gibidir o başka
günaydınlar :))
akşam barbekü partimiz vardı.kaçamk sadece 2 dilim kazan dibi oldu20:)
kahvaltı evden çıkarken 1 bardak süt sabahları ve akşam yatmadan önce düzenli olarak içiyorum.
işyerinde saat 9:15 de 1 yumurta+peynir+domates+12 ad zeytin+salatalık+5-6 ad sarı kuru üzüm bi parça cevizli sucuk
öğlende lahmacun +ayram yemeyi düşünüyorum.
akşama ALLAH büyük (hehehe zerrin gülüşü)
önemli bi konuya çok takılıyorum.omega 3 takviyesi kullanmıyorum ama acilen kullanmak istiyorum.kilo vermeyi hızlandırıyormuş.KULLANAN ARKADAŞLARIM NE TAVSİYE EDERSİNİZ.BUGÜN KESİN ALACAĞIM.ÇÜNKÜ KURUYEMİŞ TÜKETİMİM DE DÜZENLİ DEĞİL.
günaydın kızlar ben bu bünyeyi anlıyorsam ne olayım :) bir insan herşeyi düzgün yaptıgına inanırken +700 le uyanırmıbugün sabah 8 de sadece 1 bardak tarçınlı süt içtim üstüne leslie 1 +leslie 2 nedşyorsunuz leslie yürümek yerine yapılması uygunmudur akşam menümü paylaşacağım sizlerle sabah içtiğim süt buçuk öğünmü olur ?kendinize iyi bakın kendinize iyi bakın akşam bir ara girerim ciddi ders çalışmalıyım hafta sonu sınavım var bu yaştan sonra ne derdimse açık öğretim sosyoloji okuyorum bazen sıkılsamda çok güzel şeylerde öğreniyorum umarım bitirebilirim bu sene başladım .haaaa birde benim oğlumda elinden geldiğince karatay yapmaya çalışıyor neskafeye taktı şekersiz ve kremasız içebilirmi?sütle yada su ile tşk ederim kızlar görüşmek üzere
şekersiz türk kahvesinin metabolizmaya bi etkisi varmıdır.günde 2 kere içmeye çalışıyorum sabah kahvaltıdan sonra ve öğlenden sonra 4-5 gibi.
bide sakız çiğnemek .galiba biri sormuştu ama cevabını okuyamadım.yasakmı.
akşam piyazı gereksiz yere yemişssinBende bugün +600 çıktım herşey düzenliydi dün yediklerim,
sabah karatay diyeti
öğlen yoğurt içinde 3-4 kayısı
akşam 3 adet z.yağlı yaprak sarma pirinçli
4 adet ızgara tavuk
piyaz
3 lt yakın su
öğlen 1 saat kardiyo
akşam şu meşhur vesli mi ne
ben de omega 3 kullanmıyorum.
Merhaba hanımlar..
Bu sabah yine yumurta yiyemedim. Yumurtanın yerine muz da yiyemedim:) 4 ince parça tuzu alınmış hellim kızarttım onları yedim. 2 tane kayısı kurusu ve bir avuç kadar ceviz. Bol bol su içtim. Heralde 1,5 litreyi geçmiştir şimdiden. Dün akşam yürüyüşümü sporumu yaptım. Bu hafta başından itibaren her sabah işe yürüyerek gitmeye başladım. Yarım saat sabah yürüyüşüm oldu böylelikle. Tartıyla aramız bozuk 4 gündür. Almadım ama sadece 200 gr eksildim. Demoralize ediyor bu durum.
kahvaltıyı es geçince beyin ee nasıl enerjiyi alacam diyip hemen seni karbonhidrata yönlendirip kısırı yemişsssinmerhaba,
benim bugünkü menüm
sabah:iki kahve (işe geç kaldığımdan birşey yiyemedim)
öğle:1,5 pasta tabağı kısıır (kızımla yaptık),şekersizçay,2kayısı
akşam:tavuklu,domates,biberli yumurta pizzası,ayran
kapanış kahveciğim(ben damla sakızlı içiyorum ama gerçek yani aromalı falan değil.)
aktivite:azcık totomu kaldırıp 40 dakika koşu bandında tepinmece...
bugün evde temizlik var ve ben orada yokum ne güzel değil mi? ama biriktirdiğim ev işlerimvar çamaşır ve ütü gibi onlarıda yaparsam.değmen benim keyfimeee!
benim boyum 1.63 seninki kaçdı ?evet kilo aynı ama senin boyun benden uzun demek ki,bmı daha düşük çünkü...
topikte daha önce olan arkadaşlar marincap 500 kullanıyorlardı hem değerleri hem fiyatı uygunmuş
arkadaşlar söylemiş zaten işlenmiş olduğu için yasak diye ama ben yıllardan beri içtiğim için bırakamıyorum
benim de favorimdir,içirdiğim herkes tiryakisi oldu
oo nekdar hamaratsın öyle maşşallhhyürüyüş için
ben sabah bisiklet sürdüm ardından evi paspasladım burada yazın halılar kalktığı için hergün paspas gerekiyor
ardından kızıma almaya gittim oradan çarşıya 2 saat dolaştık o da spordan sayılır bu arada süper bişey oldu çok güzel bir elbise gördüm en büyüğü 40 bedendi veee bana şık diye oldu o kadar güzel oldu ki dayanamadım ve aldım haftaya bildirimde beden 40 yazacağım
öğlen tavuk sote yoqurt marul ve maydanoz yedim..şimdi ben akşama bi tabak meyve yesem olur mu (çilek-kiraz)
fotoğraflı bildirim mi yapsak bizde
Canım, biz meyveyi çok canımız isterse de sabah yiyoruz. Akşam yeme bence, ben yerinde olsam yoğurt veya süt gibi seçeneklere yönelirdim.
evett canim tam tamina 35 kilo
Canım, biz meyveyi çok canımız isterse de sabah yiyoruz. Akşam yeme bence, ben yerinde olsam yoğurt veya süt gibi seçeneklere yönelirdim.
cnm bnm verebileceğine inanıyorum yeterki azmini yitirme Allah muaffak etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?