Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne mutlu sana ben ne zaman 40 bedene ineceğim ,dolabımda bir kaç elbise var zayıflarsam diye saklamıştım ,onlar olduğunda bende çok mutlu olacağım.bu arada halıları kaldırıyormusunuz ,yazlık bir yer mi orası?

inşallah sen de en kısa zamanda 40 bedene inersin bugün öyle mutlu oldum ki
ama fazla kıyafet almayacağım çünkü ben 38 olmayı hedefliyorum elimde kalmasınlar di mi
mersinde oturuyorum canım şehire yakın bi yazlık sitede burada mayıstan kasıma kadar halılar kalkar gece gündüz ter dökersin klimasız oturamazsın öyle beter bi şehir ama kışları bahar gibidir o başka

SABAH (11.00):
Domatesli peynirli omlet, salatalık, 1 bardak süt

ÖĞLE (17.00):
Köfteli patlıcan tava, taze naneli cacık.

AKŞAM
1 bardak süt içeceğim.

Suyum 3 lt kadar. Spora akşam gideceğim. 50 dk kardiyo, 10 dk karın.

Son düzenleme:
annemden aldığım tarifannemin arkadşı bunu yapmış 12 kilo vermiş 2 ayda 2 gün iççekmişiz 2 gün içmicekmişiz
tarif de şu:
5 bardak su
3 adet karanfil
1 parça zencefil
3 tane karabiber
1 tatlı kaşığı rezene
kabuk tarçın
1tane yeşil elma
çeyrek limon
yapmayı düşünüyorum denemekte fayda var içecek değil mi sonuçta:)

evet evet no patates:) bir de eger kilo vermek istiyorsanız salatayı artırıp aralarda sut , ayran olabilir. Bulgur pilavı da bir sure yenilmemelidir.

Evet evet biliyorum... patates no !!!!

salata çok yiyorum ama bende müthiş şişkinlik yapıyor sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum .. teşekkür ederim iyi ki varsınız kendimi size karşı sorumlu hissettiğim için daha da iradeli davranıyorum yoksa zaten yanmışım ben ..

bu gun ki menüm..

sabah : otlu peynirli omlet, biber, domates, salatalık ve limonlu çay

öğlen : 1 lahmacun ( karatay bir taneye izin veriyor kitabında ) 2 ayran

akşam planım etli taze fasülye ve yoğurt salata

aralarda limonlu çay ve tarçınlı yeşil çay

kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi içip ( metabolizmayı hızlandırıyormuş ) 4 km tempolu yürüyüş + bütün gün sokak sokak gezme :)

çok sevindim canım 40 bedne olmana bende 54 ten 50 ye indim..ama hala hamileliktne çnceki pantalonumu giyemiyorum ama çok az kaldı düğmesi oluyoda fermuar olmuyo
48 beden :))
ama olmayan üstlerin hepsi oluyo nerdeyse..bu bile çok güzell..
bu arada bizde bu yaz mersine taşınacaktık viran şehire.orda bir market alacaktık evleri çok güzel krialar çok ucuz palmiyeler tabtuni falan herşey cazip gelmişti
en başta sonra dedik üç çocukla hiç bilmediğimiz şehirde ne yapcaz? sırf manzara deniz palmiye ve tantuni içinde gidilmez ki :))
sakaryada yaşıyoruz biz bayaqı bi uzak yani bize..
sıcaqındanda korktuk biraz vazgeçtik ..ama yinede aklımda kaldı o manzaralar falan hele evleri çok güzeldi yaaa senelikveriliyomuş bide kiralar orda
suda ucuz evler vardı vala ..burda olsa dünya para isterler.

omega 3 marincap500mg canan karatayın taavsiye ettiği omega 3.
hemde 8 de kazandibi keşke günün erken saatlerinde yemiş olsaydın diycem ama olmuş artık
bak vucuda tatlı girince gerisi çorap söküğü gibi gelıyor ve hemen ertesi gün cevizli sucuğa yönelmişşsn

işlenmiş ürünlerin içecek yiyecek dahil hiçbirini canan hoca önermıyor
alışkanlıkları değiştirmediğimz sürece kg alıp vermeye mahkumuz kesin net söyledikleri ya yaparsınız yada bu kgları çekersinz demeye getırıyor ee hakllıı :)

ağıza herhangi bişey girdiğince tükürük bezi salgılanmaya başlıyor ve vucuda yemek gelicek sinyaalleri başladığından sakızda da aynı etki olup hemen acıkmana neden olacaktır,bu sebeble sakızın çiğnenmesini ben uygun görmuyorum
akşam piyazı gereksiz yere yemişssin
hem zeytinyağlı yaprak sarma hem piyaz ikisi aynı öğünde yer verdiğinden kg + çıkmış senin

heliimin tuzunu alsanda tuzu fazla olan peynirlerden hemde fabrikasyon ürünü
seçenekler çok olunca nekdar gereksiz besine yönelıyoruz farkında olmadan ahh ahh tüketim çınlınlığı hepimizi alıştırdılar
ama bizler bilinçlenıp ailemize sevdiklerimizi uyarıp beslenme reformuna girişmemiz şart
kg verildiğini görunce bide üstüne aa kg vermişş yok ya hiçbişey yemıyordur laflarıda ortada dolanıyor oda ayrı bi sinir durum
yahu biz yiyerek zayıflıyoruz ee anlayan varmı ki orası mechul
kahvaltıyı es geçince beyin ee nasıl enerjiyi alacam diyip hemen seni karbonhidrata yönlendirip kısırı yemişsssin
pizza bide üstüne keşke süt grubu ekleseydin bari menüne

benim boyum 1.63 seninki kaçdı ?
oo nekdar hamaratsın öyle maşşallhh
ay bende alayım diye düşündüm amayürüyerek çarşı pazar işlerini halledıyorum
bende çarşıdaelbise denedim ay negüzel senin adına sevindim foto çekip koysana

fotoğraflı bildirim mi yapsak bizde

sabah :2 yumurtadan bol yeşilkli salata

türk kahvesi 5 adet erik

akşam zeytinyağlı taze fasulye
yoğurt

akşam yüzmeye gidicem fix
2 litre içtim şimdye kadar 2.5 tamamlamaya çalışcam

içeceğimiz su miktarı kg başına 32-33 ml olması gerekıyor
benim içmem gereken su 33*66=2178 ml

öğlen tavuk sote yoqurt marul ve maydanoz yedim..şimdi ben akşama bi tabak meyve yesem olur mu (çilek-kiraz)

Canım, biz meyveyi çok canımız isterse de sabah yiyoruz. Akşam yeme bence, ben yerinde olsam yoğurt veya süt gibi seçeneklere yönelirdim.

biliyorum tabi..sabahları bile 5-6 tane yiyorum ben kaç gündürde yemedim hatta ama şuan resmen meyve aşeriyorum.
şimdiye kadar karpuzdan başka kaçamaqım olmadı.dondurma,lahmacun,tatlı,börek lerin yanında çok aha masum en azından diye düşündüm
ufak bir kase yerim tabaktan vazgeçtim :)) yanındada süt yada yoqurt :44:

bende sabah peynir zeytin ceviz yumurta yedim öglen domates maydonoz yesil fasulye turp yedim, aksamda kasarli patlican sote yiyecegmm insaAllah

sabah : 2 yumurtayla peynirli omlet-biraz beyaz peynir-4 tane siyah zeytin bitki çayı 4 badem

öğlen: 4 ceviz

akşam: ciğer sote- ayran- iki tane evvel günden kalma az bulgurlu et köftesi

uygunmudur kızlarr pztsi 68 i görmk istiorummm

Canım, biz meyveyi çok canımız isterse de sabah yiyoruz. Akşam yeme bence, ben yerinde olsam yoğurt veya süt gibi seçeneklere yönelirdim.

biliyorum tabi..sabahları bile 5-6 tane yiyorum ben kaç gündürde yemedim hatta ama şuan resmen meyve aşeriyorum.
şimdiye kadar karpuzdan başka kaçamaqım olmadı.dondurma,lahmacun,tatlı,börek lerin yanında çok aha masum en azından diye düşündüm
ufak bir kase yerim tabaktan vazgeçtim :)) yanındada süt yada yoqurt :44:

sabah kahvaltım saat 08.00
tereyağında 2 yumurta içine (1 yemek kaşığı lor peyniri ve 1 yk labne koydum, çok ta güzel oldu valla)
2 ceviz
domates, maydanoz, yarım kırmızı biber
3 adet ev yapımı az tuzlu siyah zeytin
şekersiz açık çay

öğlen: Saat 13.00
Sabah kahvaltım o kadar tok tuttu ki öğle yemeğimi 12 yerine 13 te yedim

1 porsiyon kuzu kebabı (haşlanmış kemikli kuzu eti)
2 kase cacık
(Bulgur pilavı vardı almadım yerine cacık aldım.. )

akşam iş çıkışı çok sevdiğimiz bir arkadaşa bebek görmeye gittik. menüde patates salatası börek ve haşhaşlı revani vardı ve ben sadece çay içtim, bozmadım diyetimi yaşasın :) sonra yürüyerek eve geldim ve menüm şöyle:

1 kase yoğurtlu semizotu
1kase yoğurt
salata
2 parça ızgara et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…