gördüm kuymağı gördüm,bir de ekmeksiz demişsin,çantalar gelir birazdan ayyy canım çekti şimdi yaaaa olsa 1 kaşıkçık yerdim [/QUO
ayyy canım ya canın çekmiş çok özür dilerim yazmak zorundaydım,vallla sabahtı diye yedim bide yemezsem kaynanam çok hasas alınırdı
birazda ondan yedim aslında çantayıda hak ettim
kuymak bizde un şeker ve tereyağ ile yapılır ada392 nin yediği nasıl bişey ayrıntıları alayım da ona göre çantam elimde
bu gun ki menüm..
sabah : otlu peynirli omlet, biber, domates, salatalık ve limonlu çay
öğlen : 1 lahmacun ( karatay bir taneye izin veriyor kitabında ) 2 ayran
akşam planım etli taze fasülye ve yoğurt salata
aralarda limonlu çay ve tarçınlı yeşil çay
kahvaltıdan sonra sade türk kahvesi içip ( metabolizmayı hızlandırıyormuş ) 4 km tempolu yürüyüş + bütün gün sokak sokak gezme :)
peki bu ticker lar kilo verince nasıl ilerliyor
heheh onu bende düşündüm bugunsanırım o teknoloji henüz çıkmadı manuel baştan yapıcaz bence
Evet evet biliyorum... patates no !!!!
salata çok yiyorum ama bende müthiş şişkinlik yapıyor sanki 5 aylık hamile gibi oluyorum .. teşekkür ederim iyi ki varsınız kendimi size karşı sorumlu hissettiğim için daha da iradeli davranıyorum yoksa zaten yanmışım ben ..
yürüyüş için
ben sabah bisiklet sürdüm ardından evi paspasladım burada yazın halılar kalktığı için hergün paspas gerekiyor
ardından kızıma almaya gittim oradan çarşıya 2 saat dolaştık o da spordan sayılır bu arada süper bişey oldu çok güzel bir elbise gördüm en büyüğü 40 bedendi veee bana şık diye oldu o kadar güzel oldu ki dayanamadım ve aldım haftaya bildirimde beden 40 yazacağım
çok sevindim canım 40 bedne olmana bende 54 ten 50 ye indim..ama hala hamileliktne çnceki pantalonumu giyemiyorum ama çok az kaldı düğmesi oluyoda fermuar olmuyo
48 beden :))
ama olmayan üstlerin hepsi oluyo nerdeyse..bu bile çok güzell..
bu arada bizde bu yaz mersine taşınacaktık viran şehire.orda bir market alacaktık evleri çok güzel krialar çok ucuz palmiyeler tabtuni falan herşey cazip gelmişti
en başta sonra dedik üç çocukla hiç bilmediğimiz şehirde ne yapcaz? sırf manzara deniz palmiye ve tantuni içinde gidilmez ki :))
sakaryada yaşıyoruz biz bayaqı bi uzak yani bize..
sıcaqındanda korktuk biraz vazgeçtik ..ama yinede aklımda kaldı o manzaralar falan hele evleri çok güzeldi yaaa senelikveriliyomuş bide kiralar orda
suda ucuz evler vardı vala ..burda olsa dünya para isterler.
oo nekdar hamaratsın öyle maşşallhh
ay bende alayım diye düşündüm amayürüyerek çarşı pazar işlerini halledıyorum
bende çarşıdaelbise denedim ay negüzel senin adına sevindim foto çekip koysana fotoğraflı bildirim mi yapsak bizde
öğlen tavuk sote yoqurt marul ve maydanoz yedim..şimdi ben akşama bi tabak meyve yesem olur mu (çilek-kiraz)
menün çok güzel pzt inşallah görürsün 68 i.............
uygunmudur kızlarr pztsi 68 i görmk istiorummm
iraden için seni tebrik ediyorum..................(Bulgur pilavı vardı almadım yerine cacık aldım.. )
akşam iş çıkışı çok sevdiğimiz bir arkadaşa bebek görmeye gittik. menüde patates salatasıbörek ve haşhaşlı revani vardı ve ben sadece çay içtim, bozmadım diyetimi yaşasın :) sonra yürüyerek eve geldim ve menüm şöyle:
1 kase yoğurtlu semizotu
1kase yoğurt
salata
2 parça ızgara et
o kadar patates +800 yapmaz başka bişeyden şişmişsindir ama alışkanlık haline getirirsen kaçamakları daha çok + görürsündün 3 - 4 elma dilimi patates ( fırında pişmiş ) yedim cıss biliyorum ama tartıda +800 gr değişiklik olur mu .. ağlıcam sinirimden.. yada sabah akşam fakıda mı etken(((((
peki bu ticker lar kilo verince nasıl ilerliyor
..............yeme sezonunu kapattım içeceklere devam yeşil siyah çay limonlu su birde ayrık otu kökü ödem çözüyormuş aktar söyledi araştırmadım ama bunun üzerine yarında + kalkarsam oturup ağlıyacağım yanlış yaptığım ne var anlamıyorum beeeennnnnnn
görüşmek üzere bol leptinler benim leptin hormonum nerde acaba gören varmı :13:
olur ,güzel olur daha önce eklemek istedim ama dosya büyük diye uyarı verdi uğraşmadım bir daha...benim boy 1,61benim boyum 1.63 seninki kaçdı ?
fotoğraflı bildirim mi yapsak bizde
bulgur yiyeceksen ya öğlen öğününde ye ,ya da akşam 3-4 kaşıkla sınırla,bulgur su tutuyor maalesefbulguru az mı yemek gerekiyooobugün akşam 1 tabak kısır yedim benn çok mu karbonhidrat aldım şimdi pilav yerine onu yemek çok iyi gelio..Canan Karatayın kitabını acilen almam lazım..
hee he bursa benim şehrimgittikçe daralıyoruz ne mutlu bize
buranın sıcağı gerçekten çekilir gibi değil ama buraya da gelen çok alışıyor rahat bi şehir biz de ankaradan geldik 2 sene sonra da bursaya tayin olacağız yalnız kiralar öyle çok da ucuz değil ev fiyatları da çok arttı eskiden öyleymiş ama yiyecek içecek ucuz pazarlar rengarenk taze bol çeşitli
canım,sen yine al yeni kıyafetler 38 e düşünce bana gönderirsininşallah sen de en kısa zamanda 40 bedene inersin bugün öyle mutlu oldum ki
ama fazla kıyafet almayacağım çünkü ben 38 olmayı hedefliyorum elimde kalmasınlar di mi
mersinde oturuyorum canım şehire yakın bi yazlık sitede burada mayıstan kasıma kadar halılar kalkar gece gündüz ter dökersin klimasız oturamazsın öyle beter bi şehir ama kışları bahar gibidir o başka
öğleden sonra yemek yer saati pek belli olmuyor eşimin düzenli yemek yiyemiyor garibim erken yediyse işte eve gelince mutlaka yemek ister bazen çorba salata ile geçiştiririm ama bazen abartır Allah ne verdiyse yaparım :) bir yılda boşuna almadık o kilocukları
günaydın kızlar ...
ya dün 106 olmuştum bu sabah yine 107,4 olmuşum
çok sinirim bozulduuu yaaa..
hep şu regli yüzündne olmam lazımdı bu hafta başında
kaç gün geçti hala yok ortada
birde wc sorunu var tabiiiii
yaa kızlar ben dün gece dayanamadım koca bi tabak kiraz yedim
saat gece 24:30 falandı film izlerken şeytan dürttü yaa
bu arada filmdende bahsetmek istiyorum çok çok çok güzel
bir filmdi izleyenelr bilir ya zaten
izlemeyenlerede tavsye ederim kızlar.
"my name is Khan" filmin adı boş vakti olanlara
tavsiyem olsun buda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?