Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kuymak bizde un şeker ve tereyağ ile yapılır ada392 nin yediği nasıl bişey ayrıntıları alayım da ona göre çantam elimde

tatlım eşim trabzonlu onlar kuymak diyorlar ama bazı yerlerde muhlamada deniyor
mısır unu tereyağ peynirle yapılıyor mısır unu dışında cıısss yok yani

dün 3 - 4 elma dilimi patates ( fırında pişmiş ) yedim cıss biliyorum ama tartıda +800 gr değişiklik olur mu .. ağlıcam sinirimden.. yada sabah akşam fakıda mı etken (((((

akşam sucuklu (fabrikasyon deil) yumurta ve fıstık yedim.meyveden uzak durdum şimdilik ...zaman ne gösterir belli olmaz ztabi gece uzun

bugün iki kez leslie 3 mil yaptım birzdanda yürüyüş yapcam

bulguru az mı yemek gerekiyooobugün akşam 1 tabak kısır yedim benn çok mu karbonhidrat aldım şimdi pilav yerine onu yemek çok iyi gelio..Canan Karatayın kitabını acilen almam lazım..

çoookkk çookk güzel bir haber buu tebriklerr:))bize de nasip olur inşallah:)

iyi aksamlar,

aksam mamami yazayim: 2 tavuk kanat ve salata

omega 3le ilgili söyle bir duyum almistim: omega 3ün emilmesi vucuda karismasi vb.den emin olmak icin basit bir test yapin diyorlar. 1 bardak suyun icinde 1 gün bekletin, eger hap eriyorsa iyiymis.
ben de üsenmedim yaptim, disindaki böyle jel mi desem kaucukumsu draje kisminin tipi yamuldu, icindeki yag suya akti. ama disi kaldi. bilmiyorum belki midede ya da kolonda emiliyordur. ya da atiliyordur. hic erimiyorsa, bir ise yaramiyormus. televizyonda izlemistim.

Son düzenleme:

gittikçe daralıyoruz ne mutlu bize
buranın sıcağı gerçekten çekilir gibi değil ama buraya da gelen çok alışıyor rahat bi şehir biz de ankaradan geldik 2 sene sonra da bursaya tayin olacağız yalnız kiralar öyle çok da ucuz değil ev fiyatları da çok arttı eskiden öyleymiş ama yiyecek içecek ucuz pazarlar rengarenk taze bol çeşitli

canım benimki kondisyon bisikleti yoksa ben bisiklet sürmeyi bile bilmem ama 3 tekerlekli olanlar var ya arkası sepetli onlardan alayım dedim bende özellikle pazar için hatta şehre bile inerim diye düşünüyordum ama buranın sıcağında tepem yanar kapkara olurum diye vazgeçtim
az daha zayıflayayım da bi foto koyarım öncesi sonrası diye

öğlen tavuk sote yoqurt marul ve maydanoz yedim..şimdi ben akşama bi tabak meyve yesem olur mu (çilek-kiraz)

yemeeeee çok doyurucu bir öğün yapmışsın meyveyi yeme acıkırsan sütü sulandır iç veya ayran iç

.............

uygunmudur kızlarr pztsi 68 i görmk istiorummm
menün çok güzel pzt inşallah görürsün 68 i

iraden için seni tebrik ediyorum

dün 3 - 4 elma dilimi patates ( fırında pişmiş ) yedim cıss biliyorum ama tartıda +800 gr değişiklik olur mu .. ağlıcam sinirimden.. yada sabah akşam fakıda mı etken (((((
o kadar patates +800 yapmaz başka bişeyden şişmişsindir ama alışkanlık haline getirirsen kaçamakları daha çok + görürsün

peki bu ticker lar kilo verince nasıl ilerliyor

yeniden yapıyorsun

iyi akşamlar kızlar menümü yazıp kaçacagım size doyum olmaz ancak dersler beni bekler.
SABAH30 birbardak ılık limonlu su
8:00 bir bardak(su bard) tarçınlı süt
sonrası lelie 1+lelie 2
kahvaltı 12_12 :30 civarı
2 kayısı kıvamında yumurta
1kk beyaz peynir
4 yeşil 3 siyah zeytin
domates salatalık biber
yarım bardak (incebelli) ceviz badem fındık karışımı
3 kuru kayısı
saat 15 gibi sütlü türk kahvesi bir fincan (bunda bir sorun varmı sütlü olmasında ?)
yeşil çay çay ve sayısına dikkat etmediğim miktarda limonlu su
AKŞAM: 19:00 ciger
bol soğanlı salata
yoğurtlu semiz otu
türk kahvesi sade
yeme sezonunu kapattım içeceklere devam yeşil siyah çay limonlu su birde ayrık otu kökü ödem çözüyormuş aktar söyledi araştırmadım ama bunun üzerine yarında + kalkarsam oturup ağlıyacağım yanlış yaptığım ne var anlamıyorum beeeennnnnnn
görüşmek üzere bol leptinler benim leptin hormonum nerde acaba gören varmı :13:

Sabah:karatay kahvaltısı
Öğlen:şiş tavuk, salata,ayran
Akşam:kağıt kebabı,közlenmiş biber,ayran.

menün çok güzel türk khvesi sütlü içebilir miyiz demişsin tabi ki içebilirsin
+ çıkarım diye çok kafaya takıyorsun lütfen hergün tartılmayı bırak ben de bigün + bigün - çıkıyorum sadece pzt tartıl bir haftalık total önemli bazen yediklerimiz şişiriyor bizi + çıkıyoruz onu görünce moral bozuluyor kilo verme duruyor rahat ol

benim boyum 1.63 seninki kaçdı ?

fotoğraflı bildirim mi yapsak bizde
olur ,güzel olur daha önce eklemek istedim ama dosya büyük diye uyarı verdi uğraşmadım bir daha...benim boy 1,61
bulguru az mı yemek gerekiyooobugün akşam 1 tabak kısır yedim benn çok mu karbonhidrat aldım şimdi pilav yerine onu yemek çok iyi gelio..Canan Karatayın kitabını acilen almam lazım..
bulgur yiyeceksen ya öğlen öğününde ye ,ya da akşam 3-4 kaşıkla sınırla,bulgur su tutuyor maalesef
hee he bursa benim şehrim

Son düzenleme:
arkadaşlar enginarın faydalarını biliyorsunuz ben size şimdi yapraklarını faydalarını yazacağım...sıklıkla tükettiğim bir çay...faydalarını görüp yararlanırsınız belki...üstelik tam da zamanı,pazardan yaprakları aldım,balkonumda kuruyorlar kış için... FAYDALARI; Sindirim sistemindeki işlevi çok önemlidir.
Kimyasal maddeler, çevresel zehirler, Yapay besin katkıları ve tehlike yaratabilecek her türlü zararlı maddeden bedenimizi arındırır, alerjik hastalıklarda da etkilidir.
Enginar; içerdiği sindirim kolaylaştırıcı etken maddeler ve karaciğerin safra asidi üretmesi sayesinde karaciğeri uyarır. Ayrıca safra kesesinin çalışmasını hızlandırmak suretiyle bu organlardan kaynaklanan mide ağrılarını, bulantıyı, dolgunluk hissi ve karın gazlarını azaltır.(safra salgısını arttırdığı için safrasında rahatsızlık olanlar kullanmamalı)
Kan şekerini düşürücü etken maddeye sahiptir.
Karaciğer ve safra kesesinde biriken nikotin, alkol ve yağın vücuttan atılımını sağlar. Ayrıca vücuttaki amonyak ve kolesterolü azaltır, idrar söktürür
Ateş düşürücü, iştah açıcıdır. Baş ağrılarını önler.
Vücudu güçlendirir, cinsi arzuyu arttırır, damar sertliğini önler.
Sinirleri güçlendirir, kalp hastalıklarını önler, kalp çarpıntısını giderir,
Böbrek kumlarını döker, mide ve bağırsakları temizler, ödemde tavsiye edilir.
Gut ve romatizmayı geçirir, akut eklem romatizması, kas ve eklem romatizmasına faydalıdır.
Kemik hastalıklarında faydalıdır.
Ter kokusunu giderir. İshali keser.Kabızlık gidericidir.
Kansızlıkta kullanılır, kandaki yağ oranını düşürür.
Anne sütünü arttırıcıdır. Göz kuvvetlendiricidir
Sarılık, sivilce, egzama problemlerinde kullanılır..
Kepeği giderir, saç çıkmasına yardımcıdır...

günaydın kızlar
Dün 3-4 saat aç kalmakta zorlandığım için doktora gittim, önceki gün spordan sonra biraz hafif yemek yediğim için neredeyse 24 saat kendimi toparlayamamış şekerli meyvelere saldırmıştım. ben hep şekerimin düştüğünü düşünüyordum bu konuda doktoru ikna edemedim. aillemde de şeker hastası olduğu için ilaç başlanabileceğini ama önermediğini diyet ve egzersizle halletmemi söyledi.
merak ettiğim açlık insülin değerim 5 çıktı bi yandan seviniyorum( bi yandan da eeeee bu normalse niye ben böyleyim diyorum. şimdiye kadar normal çıkan hatta düşük çıkan açlık şekerim ilk defa 100ün üstünde çıktı;105:26: buna da anlam veremedim...
anlayacağınız yürüyüşe ve düşük glisemik indeksli beslenmeye devam.
Bakılmayan tokluk insülin seviyemin yükselme ihtimaline karşı da çörek otu ve tarçın kullanmayı düşünüyorum.
durum budur bendeki...

canım,sen yine al yeni kıyafetler 38 e düşünce bana gönderirsin bende 1997 de yüksekokulda iken okul gezisiyle mersine gitmiştim aylardan nisandı hava çok güzeldi,çok sıcak değildi.kız kalesinin karşısında deniz motel vardı orada kalmıştık,plajı süperdi.şanslısın aslında yazlık yer aramana gerek yok ,denizide mavi bayraklı dimi

keşke akşamüstü yesede geldiğinde aç olmasa ama iş şartları her zaman uymuyor işte

günaydın kızlar ...
ya dün 106 olmuştum bu sabah yine 107,4 olmuşum
çok sinirim bozulduuu yaaa..
hep şu regli yüzündne olmam lazımdı bu hafta başında
kaç gün geçti hala yok ortada
birde wc sorunu var tabiiiii
yaa kızlar ben dün gece dayanamadım koca bi tabak kiraz yedim
saat gece 24:30 falandı film izlerken şeytan dürttü yaa
bu arada filmdende bahsetmek istiyorum çok çok çok güzel
bir filmdi izleyenelr bilir ya zaten
izlemeyenlerede tavsye ederim kızlar.
"my name is Khan" filmin adı boş vakti olanlara
tavsiyem olsun buda :))))

Son düzenleme:

Canım zaten sende biliyorsun neden tartıda fazla çıktığını regl ve wc sorunu inşallah düzene girer. Bu arada bende "My Name is Khan
I'm not a Terrorist " bu filmi izlemek istiyorum. Hele şu sınavlarım bi bitsinde inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…