Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kesinlikle izle derim mükemmel bir film...Benim adım khan ve ben terörist değilim :))
dram romantizim siyaset ve inanılmaz bi mücadele..

Günaydınnnn
bildirim yapıp kaçacağım
dün akşam yemek saatim vasattı 21.15 tavuk ciğer sote +semizotu salatası sarımsaklı yoğurtlu
4-5 ad kayısı + yarım avuç ceviz+1 bardak süt.şümdide sade tk kahvesi yudumlamaca

su tüketimi maksimum 3-3,5 litre

107 yi gördüm şükürler olsun.

günaydın hanımlar,

dayanamadım 3.günün sonu,4.günün sabahı tartıldm,800 gr. vermişim

Dünkü menümü yazayım:
sabah: 1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin-az penir- 10 kadar fındık
Öğlen: Çorba
adana+ayran+salata
Akşam: Terayagda 2 yumurta,yoğurt

Bu sabah ise hiçbişey yemek istemedi canım,su içiyorum..

arkadaşlar herkese merhaba. forumu okumakla birlikte bankada çalılştığım için aktif olarak yazamıyorum .ama size şunu söylemek istiyorum .azmeden başarıya ulaşır .günlük menum

kahvaltı : Domates, salatalık, peynir , kuru badem / fındık

öğle: ekmeksiz köfte/tavuk vs. yada çorba+zeytinyağlu bir yemek ve olmazsa olmaz ayran

ara öğün : biraz ceviz , kuru kayısı

akşam : mesai saatleri geç bittiğinden salata yada hiç birşey yemiyorum .

her akşam mutlaka 40 dakika ekliptik bisiklet çeviriyorum, twist yapıyorum ve ağırlık kaldırıyorum .

sonuca gelince 2ayda 8 kilo verdim bu sayede. açlık hissetmiyorum kesinlikle. sizlere önerim kendinize güvenin ve hareekt edin . kaçamak olursa 5 dakka fazla hareket. kilolar gittikçe inanın insan daha fazla motive oluyor.ben bankadaki yoğun mesaime rağmen her gece yatmadan 50 dakika egrszsiz yapıyorum.şuan işime dönmem lazım.herkese bol şans:))

Bu arada film paylaşımı için teşekkür ederim arkadaşlar,
Güzel bir filme zaman ayırmayalı çok olmuştu..

canım ben de benze rdurumları yasamakta idim. Doktora gittim. Endokrin uzmanına simdi de diyetisyen onerisi ile beslenmemi yapıyorum. Yarı karatay ama ceviz, kayısı, incir ve tum meyveler, şeker , sekersiz bile olsa turk kahvesi yasak. Ekmek sabah sadece 1 dilim tam tahıl var. açlık kan sekeri hangisi olmakta tam? homa ve HbA1c degerlerine de baktırdın mı? Bunlar asıl seker olup olmadıgı ya da yatkınlık olup olmadıgını belirtmekteymiş..

canım aynı şeyler bende de oluyordu benim de ailemde diabetli var geçen sene bilumum tahliller yaptırdım bişey çıkmadı araöğün yaptığım ve ekmek meyve sık sık yediğim dönemlerde yürüyüş de yapsam hipoglisemi atakları oluyordu bende karataya başladıktan 1 hafta sonra hepsi geçti sen diyetine devam et başka şeyi kafana takma

tamam öyle yapayım hatta 42 bedenleri de tebessüme göndereyim
herkesin yolu mersinden geçmiş tekrar yolunuz düşerse buluşalım bigün

nefis bir filmdir bu sene hint filmlerine takıldım biliyosun o da hint filmi
ben de size 2 hint filmi daha önereyim
black(siyah) hem kör hem sağır-dilsiz bi kızın öğretmeniyle birlikte hayatı öğrenme serüvenini anlatıyor
3 idiot bu da hayatını kurtarmanın tek yolunun mühendislik eğitimi alarak amerikeya göçmek olduğuna inanan hintli geçlerin yaşadığı olayları komedi diliyle anlatan felsefik bir film

çok yazma özürlüyüm ben ya idare edin

42 beden olabilecek miyim kız ben ...4-5 sene önce 44 bedendim ama 42 yi göremedim çoookkk uzun zamandır.

black ^i izldim sanıyorum ama tekrar bakacam canım bebişimi öqle uykusuna yatırayım abiyi okula yollayım :))
bende film sefası yapacam ondan sonra..
bu arada regli oldum az önce inş kilom dünki haline gelir yaa

canım endişelenme bende 1 kilo almış görünüyorum tartıda 5 gün gecikmeli olarak regl oldum haftaya kiloları vermiş olarak başlarız inşallah

Mersin miii,
Mersin deyince Lübnana benzerliği geliyor aklıma,nası güzeldi..
4-5 yıl önce gelip öğretmen evinde kalmıştık..O ne sıcak,o ne biçim bi yaz mevsimiydi yaa

sabah karatay kahvaltısı yaptım omega 3 aldım 3 lt su içicem öğlende yemek ymeyi düşünmüyorum akşam tavuk ızgara salata ayran

canım endişelenme bende 1 kilo almış görünüyorum tartıda 5 gün gecikmeli olarak regl oldum haftaya kiloları vermiş olarak başlarız inşallah

benimde ondan sanırım cnm 23-25 arası oluyodu hep ayın sonu geldi ..
dün 106 olmuştum bugün 107 akşamki kiraz 1 kilo artırmaz herhalde :)))
inecem inş pazartesiye kadar ..
ben 105 olmayı planlıyodum ama bu regli planlarımı bozdu :18:

enginar hep tüketmek istediğim bir sebze fakat onu yapacak ne zamanım ne de yeteneğim var ama bu kurutup çayını içmeyi mutlaka deniycem. çay tarifini de verirsen? ne kadar suya kaç yaprak... çok teşekkürler güzel arkadaşım

ne zamandır forumda çok kalamadım. bugün artık geldim hepinizi okudum. giremiyorum ama aklım hep sizde. nasıl özledim anlatamam. alışkanlık oldu.
hemen dün yediklerimi söyleyeyim:
09.00: yoğurt, erik, badem yemiş olabilirim hatırlamıyorum
12.00: kiraz, simit erik
19.00: karışık muhteşem bir salata, 2 yumurta kendi yaptığım domates soslu mozarellalı omlet, o hatırlamadığım bademi bu öğündede yemiş olabilirim.
sabah öğlen saçmaladım ama dışardaydım ve yiyebileceğim başka bişy yoktu. saatlerde öyle denk geldi.

sabah:karatay kahvaltısı.. demek isterdim ama değil :18:
2 krep
2 kaşık fındık ezmesi
1 kaşık reçel
öğle ve akşamı cevizli ,yoğurtlu semizotu salatası ile geçireceğim ancak kapatırım açığı
geçtiğimiz iki gün hiç kaçamak yapmamıştım tartıda aynı çıktım. :44: moralim bozuluyo ama.

Sabah: Karatay kahvaltı,
Öğlen: Yoğurt, içinde 3 adet kuru erik, 2 kaşık nesfit,
Akşam: Yoğurtlu mercimek,(kötü olan pestil yedim hem de içi fındık ezmeli)
gün içinde 2 lt su, çay,
bugün omega ya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…