- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
Canım zaten sende biliyorsun neden tartıda fazla çıktığını regl ve wc sorunu inşallah düzene girer. Bu arada bende "My Name is Khan
I'm not a Terrorist " bu filmi izlemek istiyorum. Hele şu sınavlarım bi bitsinde inşallah.
günaydın kızlar
Dün 3-4 saat aç kalmakta zorlandığım için doktora gittim, önceki gün spordan sonra biraz hafif yemek yediğim için neredeyse 24 saat kendimi toparlayamamış şekerli meyvelere saldırmıştım. ben hep şekerimin düştüğünü düşünüyordum bu konuda doktoru ikna edemedim. aillemde de şeker hastası olduğu için ilaç başlanabileceğini ama önermediğini diyet ve egzersizle halletmemi söyledi.
merak ettiğim açlık insülin değerim 5 çıktıbi yandan seviniyorum( bi yandan da eeeee bu normalse niye ben böyleyim diyorum. şimdiye kadar normal çıkan hatta düşük çıkan açlık şekerim ilk defa 100ün üstünde çıktı;105:26: buna da anlam veremedim...
anlayacağınız yürüyüşe ve düşük glisemik indeksli beslenmeye devam.
Bakılmayan tokluk insülin seviyemin yükselme ihtimaline karşı da çörek otu ve tarçın kullanmayı düşünüyorum.
durum budur bendeki...
günaydın kızlar
Dün 3-4 saat aç kalmakta zorlandığım için doktora gittim, önceki gün spordan sonra biraz hafif yemek yediğim için neredeyse 24 saat kendimi toparlayamamış şekerli meyvelere saldırmıştım. ben hep şekerimin düştüğünü düşünüyordum bu konuda doktoru ikna edemedim. aillemde de şeker hastası olduğu için ilaç başlanabileceğini ama önermediğini diyet ve egzersizle halletmemi söyledi.
merak ettiğim açlık insülin değerim 5 çıktıbi yandan seviniyorum( bi yandan da eeeee bu normalse niye ben böyleyim diyorum. şimdiye kadar normal çıkan hatta düşük çıkan açlık şekerim ilk defa 100ün üstünde çıktı;105:26: buna da anlam veremedim...
anlayacağınız yürüyüşe ve düşük glisemik indeksli beslenmeye devam.
Bakılmayan tokluk insülin seviyemin yükselme ihtimaline karşı da çörek otu ve tarçın kullanmayı düşünüyorum.
durum budur bendeki...
canım,sen yine al yeni kıyafetler 38 e düşünce bana gönderirsinbende 1997 de yüksekokulda iken okul gezisiyle mersine gitmiştim aylardan nisandı hava çok güzeldi,çok sıcak değildi.kız kalesinin karşısında deniz motel vardı orada kalmıştık,plajı süperdi.şanslısın aslında yazlık yer aramana gerek yok ,denizide mavi bayraklı dimi
günaydın kızlar ...
yaa kızlar ben dün gece dayanamadım koca bi tabak kiraz yedim
saat gece 24:30 falandı film izlerken şeytan dürttü yaa
bu arada filmdende bahsetmek istiyorum çok çok çok güzel
bir filmdi izleyenelr bilir ya zaten
izlemeyenlerede tavsye ederim kızlar.
"my name is Khan" filmin adı boş vakti olanlara
tavsiyem olsun buda :))))
günaydınnnn
bildirim yapıp kaçacağım
dün akşam yemek saatim vasattı 21.15tavuk ciğer sote +semizotu salatası sarımsaklı yoğurtlu
sabah kahvaltı15 4-5 ad kayısı + yarım avuç ceviz+1 bardak süt.şümdide sade tk kahvesi yudumlamaca
su tüketimi maksimum 3-3,5 litre
107 yi gördüm şükürler olsun.
hatta 42 bedenleri de tebessüme göndereyim
herkesin yolu mersinden geçmiş tekrar yolunuz düşerse buluşalım bigün
nefis bir filmdir bu sene hint filmlerine takıldım biliyosun o da hint filmi
ben de size 2 hint filmi daha önereyim
black(siyah) hem kör hem sağır-dilsiz bi kızın öğretmeniyle birlikte hayatı öğrenme serüvenini anlatıyor
3 idiot bu da hayatını kurtarmanın tek yolunun mühendislik eğitimi alarak amerikeya göçmek olduğuna inanan hintli geçlerin yaşadığı olayları komedi diliyle anlatan felsefik bir film
günaydın kızlar ...
ya dün 106 olmuştum bu sabah yine 107,4 olmuşum
çok sinirim bozulduuu yaaa..
hep şu regli yüzündne olmam lazımdı bu hafta başında
kaç gün geçti hala yok ortada
birde wc sorunu var tabiiiii
yaa kızlar ben dün gece dayanamadım koca bi tabak kiraz yedim
saat gece 24:30 falandı film izlerken şeytan dürttü yaa
bu arada filmdende bahsetmek istiyorum çok çok çok güzel
bir filmdi izleyenelr bilir ya zaten
izlemeyenlerede tavsye ederim kızlar.
"my name is Khan" filmin adı boş vakti olanlara
tavsiyem olsun buda :))))
canım endişelenme bende 1 kilo almış görünüyorum tartıda 5 gün gecikmeli olarak regl oldum haftaya kiloları vermiş olarak başlarız inşallah
çok yazma özürlüyüm ben ya idare edin
enginar hep tüketmek istediğim bir sebze fakat onu yapacak ne zamanım ne de yeteneğim vararkadaşlar enginarın faydalarını biliyorsunuz ben size şimdi yapraklarını faydalarını yazacağım...sıklıkla tükettiğim bir çay...faydalarını görüp yararlanırsınız belki...üstelik tam da zamanı,pazardan yaprakları aldım,balkonumda kuruyorlar kış için... FAYDALARI; Sindirim sistemindeki işlevi çok önemlidir.
Kimyasal maddeler, çevresel zehirler, Yapay besin katkıları ve tehlike yaratabilecek her türlü zararlı maddeden bedenimizi arındırır, alerjik hastalıklarda da etkilidir.
Enginar; içerdiği sindirim kolaylaştırıcı etken maddeler ve karaciğerin safra asidi üretmesi sayesinde karaciğeri uyarır. Ayrıca safra kesesinin çalışmasını hızlandırmak suretiyle bu organlardan kaynaklanan mide ağrılarını, bulantıyı, dolgunluk hissi ve karın gazlarını azaltır.(safra salgısını arttırdığı için safrasında rahatsızlık olanlar kullanmamalı)
Kan şekerini düşürücü etken maddeye sahiptir.
Karaciğer ve safra kesesinde biriken nikotin, alkol ve yağın vücuttan atılımını sağlar. Ayrıca vücuttaki amonyak ve kolesterolü azaltır, idrar söktürür
Ateş düşürücü, iştah açıcıdır. Baş ağrılarını önler.
Vücudu güçlendirir, cinsi arzuyu arttırır, damar sertliğini önler.
Sinirleri güçlendirir, kalp hastalıklarını önler, kalp çarpıntısını giderir,
Böbrek kumlarını döker, mide ve bağırsakları temizler, ödemde tavsiye edilir.
Gut ve romatizmayı geçirir, akut eklem romatizması, kas ve eklem romatizmasına faydalıdır.
Kemik hastalıklarında faydalıdır.
Ter kokusunu giderir. İshali keser.Kabızlık gidericidir.
Kansızlıkta kullanılır, kandaki yağ oranını düşürür.
Anne sütünü arttırıcıdır. Göz kuvvetlendiricidir
Sarılık, sivilce, egzama problemlerinde kullanılır..
Kepeği giderir, saç çıkmasına yardımcıdır...
canım dvd denmi izledin ..ben internette bulamadımkesinlikle izle derim mükemmel bir film...Benim adım khan ve ben terörist değilim :))
dram romantizim siyaset ve inanılmaz bi mücadele..
neden böyle bişi yazdın sen şimdi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?