Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canlarım ben size birşry sorucam.
öğün aralarında karanfil çiğnemek/emmek insülin salgılatıp leptinin salgılanmasını engellermi?

ben aranıza yeni katıldım.yorumlarınızı ve samimiyetinizi çok beğeniyordum.üye oldum.pek böyle yazışmalarda iyi değilim.hatam olursa af ola. bende lahana çorbası diyetini uyguluyorum.şu an 2.hafta uygulamasındayım ve 5 kg verdim.

siz karatay diyetimi uyguluyorsunuz?

hoşgeldiin. evet canım karatay diyeti uyguluyoruz

canım dvd denmi izledin ..ben internette bulamadım

Benim Adım Khan izle, Benim Adım Khan filmini izle, Benim Adım Khan full izle, Benim Adım Khan Türkçe Dublaj izle, Benim Adım Khan | Film izle, Full izle, Filmi Full izle, Direk Film izle, Dizi izle, Türkçe Dublaj izle, Sinema izle, 2011 filmleri izl
burdan izledim canım..

canım ya dönüp yazdığım yorumları oluyorum da çok yazım hatalarım var.bazen ne dediğim anlaşılmıyor da ondan öyle yazdım

ohooo sen benimkileri görsen gelende bebeqim oluyo kucaqımda ben yazarken ondan hatalarım bayaqı oluyo :)) tek elle ve cebelleşerek yazıyorum çünkü şuan olduqu gibi :))

hoşqeldinnnnn....güzel kilo vermişsin tebrikler....bundan sonrası içinde başarılar diliyorum..

evet bizler karataycıyız canım

öğün aralarında karanfil çiğnemek/emmek insülin salgılatıp leptinin salgılanmasını engellermi?

leptini bilmem ama karanfil cignemek stresi azaltmakta. antidepresan. Bir de googledan faydalarını aratırsan saymakla bitmeyen faydaları bulunmakta..:)

bunu da deneyebilirsiniz ama benim nacizane onerim iç yaglanmayı azaltmak icin ozellikle baharatcılarda enginar suyu var. bunu sabah ac karnına 1 bardak suya 1 corba kasıgı koyarak kullanabilirsiniz. Caydan daha pratik geldi bana ve ise de yarıyor tabi diyet + sporla ..::)

Son düzenleme:

Canım öncelikle şunları bi gönderelim
Moralini bozma iki gün de 1 hafta da daha uzunda duraklama dönemin olsa sonra bir anda vereceksin hiç canını sıkma, yeter ki motivasyonunu bozup kaçamakları alışkanlık haline getirme. Bir de ekstradan en az 3 mil Leslie mi yapsan bugün acaba :)

Canım yeniden hoşgeldin:) Sana da biraz çanta lazım :) Sabah 9'da kahvaltını biraz sağlam yapsaydın sanırım dışarıda olduğun ara onları yemeye ihtiyaç duymazdın. Ama olsun çok büyük bir kaçamak değil, biraz çanta biraz Leslie'nin hakkından gelemeyeceği kaçamak yok, yeter ki alışkanlık haline getirmeyelim :)

Son düzenleme:
Selammm

Ben karataya bayıldım ya sevdiğim yiyecekleri yiyerek zayıflıyorum maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim kendime.

öğlen yemeğim:4 ad izmit köfte+bi parça kaşar peynir+domates+salatalık+1 avuç ceviz+kuruuzum karışımı)
ufakta bi kaçamak 1 küçük kurupasta tuzlu(cıss)

yanlış yaptığım biyer varsa uyarın kurupasta haricinde arkadaşlar

bence onlar şişkinlikten canım moralini bozma gün içerisinde ben de bazen 1 kilo aldığımı gördüğüm oluyor moral bozukluğu oluyor haliyle üzülme hiç.bu arada ben de izledim My name is Khan ı çok çok güzel bir film gerçekten.karısının o khanı terk ettiği zamanda çok ağlamıştım(hint filmleri güzel oluyor gerçekten Her çocuk Özeldir ve 3 İdiotu da tavsiye ederim:)

kesinlikle her şeyi yioruz ve kalıcı kilo veriyoruz bundan güzel ne olabilir ki...kuru pasta dışında bi yanlış yok bence canım

benim menumde sabahmlet,bol domates,peynir,bir avuç ceviz,10 tane zeytin ve adaçayı.
öğlen:5 kaşık kısır ve bol yoğurt
akşam da tavuk sote ve yoğurtlu semizotu

yaa kızlar regl dönemine giricem ve kendimden korkuyorum ben çok tatlı severim bild,iğiniz gibi de bu dönemde çok ihtiyaç oluyor bunu nasıl karşılayım kuru meyveyle mi o kadar çok çikolata istiyorum ki 1 paketi bitirebilirim..

Son düzenleme:
kızlar hiç birşey yiyemiyorum az önce biraz kiraz ve gün kurusunu zorla yedim.öğlen oldu ama istemiyorum hiç birşey.yemediğimde bu sorun olurmu karataya göre.ne yapabilirim yada.su süt yoqurtla geçiştirebilirmiyim bugünü.en azından birşeyler yiyebilene kadar..leptinim salqılanırmı sizce yemek yemedende.

ben teşekkür ederim tatlı dilin içinçay basit 5-6 tane enginar yaprağına kaynar su dök 3-4 dak.demlendir bu kadar

kayısının içine kaymak yarım da ceviz ooh mis değme tatlılara bedel,bir de hurma var tabii

canın istemiyorsa zorlama bırak,leptin için yemek arası ne kadar uzun olursa o kadar iyi

42 beden olabilecek miyim kız ben ...4-5 sene önce 44 bedendim ama 42 yi göremedim çoookkk uzun zamandır.

tabi ki göreceksin hepimiz fıstık gibi olacağız

Mersin miii,
Mersin deyince Lübnana benzerliği geliyor aklıma,nası güzeldi..
4-5 yıl önce gelip öğretmen evinde kalmıştık..O ne sıcak,o ne biçim bi yaz mevsimiydi yaa

lübnanın eski halidir herhalde
evet maalesef çok sıcak ve rutubetli herzaman ıslak ve yapış yapışsın

ne zamandır forumda çok kalamadım. bugün artık geldim hepinizi okudum. giremiyorum ama aklım hep sizde. nasıl özledim anlatamam. alışkanlık oldu.
.

kk bağımlılık yapıyor

o çantaları biz gönderecektik sen dur

al bu da sana pestiller güzel miydi bari

bitki çayının içinde içiyoruz bence sorun olmaz
ben bu kadar ince ayrıntıya girmiyorum yoksa diyetten soğurum bence sen de girme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…