ben aranıza yeni katıldım.yorumlarınızı ve samimiyetinizi çok beğeniyordum.üye oldum.pek böyle yazışmalarda iyi değilim.hatam olursa af ola. bende lahana çorbası diyetini uyguluyorum.şu an 2.hafta uygulamasındayım ve 5 kg verdim.
siz karatay diyetimi uyguluyorsunuz?
canım dvd denmi izledin ..ben internette bulamadım
canım ya dönüp yazdığım yorumları oluyorum da çok yazım hatalarım var.bazen ne dediğim anlaşılmıyor da ondan öyle yazdım
ben aranıza yeni katıldım.yorumlarınızı ve samimiyetinizi çok beğeniyordum.üye oldum.pek böyle yazışmalarda iyi değilim.hatam olursa af ola. bende lahana çorbası diyetini uyguluyorum.şu an 2.hafta uygulamasındayım ve 5 kg verdim.
siz karatay diyetimi uyguluyorsunuz?
canlarım ben size birşry sorucam.
öğün aralarında karanfil çiğnemek/emmek insülin salgılatıp leptinin salgılanmasını engellermi?
enginar hep tüketmek istediğim bir sebze fakat onu yapacak ne zamanım ne de yeteneğim varama bu kurutup çayını içmeyi mutlaka deniycem. çay tarifini de verirsen? ne kadar suya kaç yaprak... çok teşekkürler güzel arkadaşım
https://www.facebook.com/#!/ObezliktenKurtul?fref=ts
Burayı da takip ederseniz çok faydalı yemek tarifleri püf noktaları bulabilirsiniz. Motivasyon yönünden de çok faydalı.
sabah:karatay kahvaltısı.. demek isterdim ama değil :18:
2 krep
2 kaşık fındık ezmesi
1 kaşık reçel
öğle ve akşamı cevizli ,yoğurtlu semizotu salatası ile geçireceğim ancak kapatırım açığı
geçtiğimiz iki gün hiç kaçamak yapmamıştım tartıda aynı çıktım. :44: moralim bozuluyo ama.
ne zamandır forumda çok kalamadım. bugün artık geldim hepinizi okudum. giremiyorum ama aklım hep sizde. nasıl özledim anlatamam. alışkanlık oldu.
hemen dün yediklerimi söyleyeyim:
09.00: yoğurt, erik, badem yemiş olabilirim hatırlamıyorum
12.00: kiraz, simit erik
19.00: karışık muhteşem bir salata, 2 yumurta kendi yaptığım domates soslu mozarellalı omlet, o hatırlamadığım bademi bu öğündede yemiş olabilirim.
sabah öğlen saçmaladım ama dışardaydım ve yiyebileceğim başka bişy yoktu. saatlerde öyle denk geldi.
Ben de oranın takipçisiyim canım :))
bence onlar şişkinlikten canım moralini bozma gün içerisinde ben de bazen 1 kilo aldığımı gördüğüm oluyor moral bozukluğu oluyor haliyle üzülme hiç.bu arada ben de izledim My name is Khan ı çok çok güzel bir film gerçekten.karısının o khanı terk ettiği zamanda çok ağlamıştımgünaydın kızlar ...
ya dün 106 olmuştum bu sabah yine 107,4 olmuşum
çok sinirim bozulduuu yaaa..
hep şu regli yüzündne olmam lazımdı bu hafta başında
kaç gün geçti hala yok ortada
birde wc sorunu var tabiiiii
yaa kızlar ben dün gece dayanamadım koca bi tabak kiraz yedim
saat gece 24:30 falandı film izlerken şeytan dürttü yaa
bu arada filmdende bahsetmek istiyorum çok çok çok güzel
bir filmdi izleyenelr bilir ya zaten
izlemeyenlerede tavsye ederim kızlar.
"my name is Khan" filmin adı boş vakti olanlara
tavsiyem olsun buda :))))
Selammm
Ben karataya bayıldım ya sevdiğim yiyecekleri yiyerek zayıflıyorum maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim kendime.
öğlen yemeğim:4 ad izmit köfte+bi parça kaşar peynir+domates+salatalık+1 avuç ceviz+kuruuzum karışımı)
ufakta bi kaçamak 1 küçük kurupasta tuzlu(cıss)
yanlış yaptığım biyer varsa uyarın kurupasta haricinde arkadaşlar
enginar hep tüketmek istediğim bir sebze fakat onu yapacak ne zamanım ne de yeteneğim varama bu kurutup çayını içmeyi mutlaka deniycem. çay tarifini de verirsen? ne kadar suya kaç yaprak... çok teşekkürler güzel arkadaşım
bence onlar şişkinlikten canım moralini bozma gün içerisinde ben de bazen 1 kilo aldığımı gördüğüm oluyor moral bozukluğu oluyor haliyle üzülme hiç.bu arada ben de izledim My name is Khan ı çok çok güzel bir film gerçekten.karısının o khanı terk ettiği zamanda çok ağlamıştım(hint filmleri güzel oluyor gerçekten Her çocuk Özeldir ve 3 İdiotu da tavsiye ederim:)
kesinlikle her şeyi yioruz ve kalıcı kilo veriyoruz bundan güzel ne olabilir ki...kuru pasta dışında bi yanlış yok bence canım
benim menumde sabahmlet,bol domates,peynir,bir avuç ceviz,10 tane zeytin ve adaçayı.
yaa kızlar regl dönemine giricem ve kendimden korkuyorum ben çok tatlı severim bild,iğiniz gibi de bu dönemde çok ihtiyaç oluyor bunu nasıl karşılayım kuru meyveyle mi o kadar çok çikolata istiyorum ki 1 paketi bitirebilirim..
kızlar hiç birşey yiyemiyorum az önce biraz kiraz ve gün kurusunu zorla yedim.öğlen oldu ama istemiyorum hiç birşey.yemediğimde bu sorun olurmu karataya göre.ne yapabilirim yada.su süt yoqurtla geçiştirebilirmiyim bugünü.en azından birşeyler yiyebilene kadar..leptinim salqılanırmı sizce yemek yemedende.
leptini bilmem ama karanfil cignemek stresi azaltmakta. antidepresan. Bir de googledan faydalarını aratırsan saymakla bitmeyen faydaları bulunmakta..:)
42 beden olabilecek miyim kız ben ...4-5 sene önce 44 bedendim ama 42 yi göremedim çoookkk uzun zamandır.
Mersin miii,
Mersin deyince Lübnana benzerliği geliyor aklıma,nası güzeldi..
4-5 yıl önce gelip öğretmen evinde kalmıştık..O ne sıcak,o ne biçim bi yaz mevsimiydi yaa
ne zamandır forumda çok kalamadım. bugün artık geldim hepinizi okudum. giremiyorum ama aklım hep sizde. nasıl özledim anlatamam. alışkanlık oldu.
.
sabah:karatay kahvaltısı.. demek isterdim ama değil :18:
2 krep
2 kaşık fındık ezmesi
1 kaşık reçel
öğle ve akşamı cevizli ,yoğurtlu semizotu salatası ile geçireceğim ancak kapatırım açığı
geçtiğimiz iki gün hiç kaçamak yapmamıştım tartıda aynı çıktım. :44: moralim bozuluyo ama.
Sabah: Karatay kahvaltı,
Öğlen: Yoğurt, içinde 3 adet kuru erik, 2 kaşık nesfit,
Akşam: Yoğurtlu mercimek,(kötü olan pestil yedim hem de içi fındık ezmeli)
gün içinde 2 lt su, çay,
bugün omega ya başladım
canlarım ben size birşry sorucam.
öğün aralarında karanfil çiğnemek/emmek insülin salgılatıp leptinin salgılanmasını engellermi?
kayısının içine kaymak yarım da ceviz ooh mis değme tatlılara bedel,bir de hurma var tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?