canım zaten canan hoca 2 öğün öneriyor ya bi sıkıntı olmaz diye ben düşünüyorum.sabah kahvaltı ve akşamda yemeğini yersen bişey olmaz her halde.kızlar hiç birşey yiyemiyorum az önce biraz kiraz ve gün kurusunu zorla yedim.öğlen oldu ama istemiyorum hiç birşey.yemediğimde bu sorun olurmu karataya göre.ne yapabilirim yada.su süt yoqurtla geçiştirebilirmiyim bugünü.en azından birşeyler yiyebilene kadar..leptinim salqılanırmı sizce yemek yemedende.
kızlar hiç birşey yiyemiyorum az önce biraz kiraz ve gün kurusunu zorla yedim.öğlen oldu ama istemiyorum hiç birşey.yemediğimde bu sorun olurmu karataya göre.ne yapabilirim yada.su süt yoqurtla geçiştirebilirmiyim bugünü.en azından birşeyler yiyebilene kadar..leptinim salqılanırmı sizce yemek yemedende.
kızlar hiç birşey yiyemiyorum az önce biraz kiraz ve gün kurusunu zorla yedim.öğlen oldu ama istemiyorum hiç birşey.yemediğimde bu sorun olurmu karataya göre.ne yapabilirim yada.su süt yoqurtla geçiştirebilirmiyim bugünü.en azından birşeyler yiyebilene kadar..leptinim salqılanırmı sizce yemek yemedende.
tabi ki göreceksin hepimiz fıstık gibi olacağız
lübnanın eski halidir herhalde
evet maalesef çok sıcak ve rutubetli herzaman ıslak ve yapış yapışsın
kk bağımlılık yapıyor
o çantaları biz gönderecektik sen dur
al bu da sanapestiller güzel miydi bari
bitki çayının içinde içiyoruz bence sorun olmaz
ben bu kadar ince ayrıntıya girmiyorum yoksa diyetten soğurum bence sen de girme
kapı sütü almıyor musun onun kaymağını kullan sen nerede yaşıyorsun öyleyaa kaymak diyince nerden bulabilirim hemen diye düşündüm nerdeyse mahrum bi bölgedeyim o yüzden:S
bende bu leptinin gündüz salgılanma durumunu merak ediyorum. mesela sabah kahveltıyı geç yapınca kahvaltıyı yapana kadar hiç mi salgılanmıyor. mesela 9 buçukta uyanıp, 11 de kahvaltı yapınca yapana kadar salgılanıyormu
sabah tek yumurta,biraz lor peyniri,1 bardak süt 8-9 fıstık daha fazla yiyemedim canım istemedi,akşama hindi sote,salata,yoğurt...suyumu 2 lt ye tamamlarım,bugün bursa çok sıcak,yürüyüşümü akşama yapacağım...
kilo cetveli nerden ekleniyor yardım lütfen...
çok teşekkür ederim canım , bir bakayım derken ilk bölümünü bitirdim bile
hahaha..bekliyordum böyle bişey ..alıştım senden çanta yemeye yakında arsızlaşıcamo çantaları biz gönderecektik sen dur
Bir daha sorarsan belkim cevap verebilirim
hahaha..bekliyordum böyle bişey ..alıştım senden çanta yemeye yakında arsızlaşıcam
evet canım ,aynı zamanda kızımı kucağımda sallayarak uyuttum ,ekranda altta birkaç pencere açık, film izliyorum,face im açık,KK açık..çok aktifim şu an sormasen hem film izleyip hem burayı mı takip ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?