evet canım ,aynı zamanda kızımı kucağımda sallayarak uyuttum ,ekranda altta birkaç pencere açık, film izliyorum,face im açık,KK açık..çok aktifim şu an sorma
mercimek köftesinde kaç taneye kadar izin vardı kızlar :44:
merhabalar herkese
sabah masamın başında aklıma geldi birden ve netten canan karatayın kitabını indirdim
bilgisayardan okuduğum için bazı kısımlara hızla göz atarak kitabı bitirdim
bu diyet bana çok mantıklı geldi sanırım deneyeceğim
yalnız bnm bir sorunum var akşam 8 de evde oluyorum ve ancak o saatte yemek yeme şansım vr yani 8.30 gibi akşam yemeğini yiyorum, bu şekilde yapsam bu diyeti işe yarar mı?
şu an 71 kiloyum benle aynı kilolarda olup bu diyeti yapanlar 1 ayda ortalama kaç kilo verdiler yada 2 ayda ??
sorularımı yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler
BİSİKLET ÇOCUK KOLTUĞU GittiGidiyor'da 77533612 ve Pedal Sportif Gerecler Spor Org.Gida San.Ltd.Sti., CANTA-TAIMA rnleri, Bagajlar, Standart, ocuk tama koltuu buldum ben ama mağaza olarak chicco ve toyzz shop larda varmış.bende aynı şeyleri yapıyorum :))) ama benim oqlum var ve beşiğini sallıyorum
bide on dk ara verip bisikletle markete gittim geldim bebeği abisine bırakıpta.
ya bisiklete takılan bi aparat falan yokmu bebek gezdirebilmek için acaba
kulanan yada bilen varsa bilgilendirir misiniz kızlar :44:
konudan onuya nasıl atlıyorum Allah ^ım ben yaaaaa
tıckerfactory.com dan aşama aşama yapıyorsun.kullanıcı kontrol paneline çizelge bölümüne yapıştırıyorsun...kilo cetveli nerden ekleniyor yardım edermisiniz.
merhabalar herkese
sabah masamın başında aklıma geldi birden ve netten canan karatayın kitabını indirdim
bilgisayardan okuduğum için bazı kısımlara hızla göz atarak kitabı bitirdim
bu diyet bana çok mantıklı geldi sanırım deneyeceğim
yalnız bnm bir sorunum var akşam 8 de evde oluyorum ve ancak o saatte yemek yeme şansım vr yani 8.30 gibi akşam yemeğini yiyorum, bu şekilde yapsam bu diyeti işe yarar mı?
şu an 71 kiloyum benle aynı kilolarda olup bu diyeti yapanlar 1 ayda ortalama kaç kilo verdiler yada 2 ayda ??
sorularımı yanıtlarsanız sevinirim teşekkürler
bende aynı şeyleri yapıyorum :))) ama benim oqlum var ve beşiğini sallıyorum
bide on dk ara verip bisikletle markete gittim geldim bebeği abisine bırakıpta.
ya bisiklete takılan bi aparat falan yokmu bebek gezdirebilmek için acaba
kulanan yada bilen varsa bilgilendirir misiniz kızlar :44:
konudan onuya nasıl atlıyorum Allah ^ım ben yaaaaa
ben net bilmiyorum yapınca çok yerim diye de yapmıyorum
sen de 8.30 dan sonra hiçbişey yeme ama ne kadar erken bitirirsen yeme işini o kadar iyi ben de 71 le başladım ama 68 e geldiğimde 1 ay duraklama yaşadım ayda 2.5 ortalamayla veriyorum ama ben çok yavaş veriyorum ayda 3-4 kg arası veriliyor tabi ki sporla destekleyerek bu tamamen senin metabolizmana ve senin çabana bağlı
aynen canım süperiz biz..yalnız böyle oturmaya devam edersek kilolarda oturacak..ben çıkıyorum, ev aldı başını gidiyor...öpüyorum sizleriben de fasülye ayıklayıp gazetede sabah okumadığım köşeleri okuyup size yazıyorum maşallah hepimize
emniyet kemerli arkalıklı çocuk koltuğu olan bisikletler görmüştüm bisikletçilere sor var yani öyle bişey
menümü de yazayım birazdan ben de kaçıcam
sabah
2 yumurta
2 domates
1 kk peynir
1 avuç yerfıstığı(yarım çb dan biraz az ediyor)
5 mil leslie
öğle
4 köfte
salata
1 saat yürüyüş
akşam
kıymalı taze fasülye
cacık
1 avuç yerfıstığı yeme ihtimalim var
suyum 2 lt oldu 3 e tamamlanır
suyu aralıklarla içmek gerekmiş arka arkaya içildiğinde çoğu kana karışmadan atılıyormuş ben de saat başı 1 bardak diye ayarladım böylece sürekli tuvalete de taşınmıyorum
BİSİKLET ÇOCUK KOLTUĞU GittiGidiyor'da 77533612 ve Pedal Sportif Gerecler Spor Org.Gida San.Ltd.Sti., CANTA-TAIMA rnleri, Bagajlar, Standart, ocuk tama koltuu buldum ben ama mağaza olarak chicco ve toyzz shop larda varmış.
ben de fasülye ayıklayıp gazetede sabah okumadığım köşeleri okuyup size yazıyorum maşallah hepimize
emniyet kemerli arkalıklı çocuk koltuğu olan bisikletler görmüştüm bisikletçilere sor var yani öyle bişey
bence iyi değil ama başına çanta fırlatmıyorum,o xc9 un işi.menü :
sabah:karatay kahvaltısı
öğlen: kermes vardı orda ben bir küçük içli köfte yarım peynirli bide 5 tane pirinçli malesef yaprak sarması yedim 5 tane badem
akşam: patlıcan yemeği tarhana çorbası ayran olacak
iyimi sizce kızlar yaa
bence iyi değil ama başına çanta fırlatmıyorum,o xc9 un işi.
peynirli pide ve pirinçli sarma olmamalıydı bence
merhabalar kızlarrrrrrrrrr bugun biraz geç kaldım foruma girmeye. dün karatay diyeti ile ilgili bi program varmış tv de denk gelen oldu mu ? karatay diyeti protein ağırlıklı yalnış bi beslenme tarzı ve ilerde obeziteye yol açar denmiş.. bana da arkdşlr söyledi siz izlediniz mi nedir bunuun aslı astarı
merhabalar kızlarrrrrrrrrr bugun biraz geç kaldım foruma girmeye. dün karatay diyeti ile ilgili bi program varmış tv de denk gelen oldu mu ? karatay diyeti protein ağırlıklı yalnış bi beslenme tarzı ve ilerde obeziteye yol açar denmiş.. bana da arkdşlr söyledi siz izlediniz mi nedir bunuun aslı astarı
menü :
sabah:karatay kahvaltısı
öğlen: kermes vardı orda ben bir küçük içli köfte yarım peynirli bide 5 tane pirinçli malesef yaprak sarması yedim 5 tane badem
akşam: patlıcan yemeği tarhana çorbası ayran olacak
iyimi sizce kızlar yaa
bence iyi değil ama başına çanta fırlatmıyorum,o xc9 un işi.
peynirli pide ve pirinçli sarma olmamalıydı bence
evet banada annem dedi ileriki yaşlarda çıkıyormus bu kadar protein zarar olarak,, ve ileriki yaslarda geri felan aliniyomus birak dedii bana, uzmanlar cikip konusmus, cok zararli die
evet banada annem dedi ileriki yaşlarda çıkıyormus bu kadar protein zarar olarak,, ve ileriki yaslarda geri felan aliniyomus birak dedii bana, uzmanlar cikip konusmus, cok zararli die
Karatay protein ağırlıklı bir diyet değil ki, günlük hayatta da zaten bu kadar protein hepimiz yiyoruz. Dukan deseniz anlarım. Karatayda herşey yeniyor. Ekmek, şeker, tatlı ağırlıklı yenmeyenler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?