annemin izledigine gore karataya 2 gundur ulaamaya calisiolarmis ariyorlarmis ama gelmemis ve cevap vermiyormus, bu karatayin zararlari hemen cikmasada 2 yil felan sonra cikio demisler,
normalde bu kada çok yumurta ve cevız fındık fıstık yemiodum kendi adıma karbonhidratta en az protein ölçüsünde vardı şimdi yasakalr harıcınde bulguru filan da azemiye indirdik inşallah aslı yoktur
off annemde yapma die tutturdu iyice canim sıkıldı:-(
sıkma canını canım mantıklı bi açıklama bulana kadar beklemek lazımoff annemde yapma die tutturdu iyice canim sıkıldı:-(
Ben şahsen karataya başladığım ilk zamanlarda kuruyemiş olayını fazla abartıyortum. Ama artık o kadar fazla yemiyorum ihtiyaç da duymuyorum. Masadan kaldırıyorum. Göz önünde oldukça fazla yeniyor çünkü. Sabah akşam az birşey yemenin de zararı olacağını düşünmüyorum. Rejimden önce yediklerimizin daha zararlı olduğunu düşünüyorum.
Sende ekmek ve şekeri kes, proteine ağırlık verme sebze ağırlıklı beslen hatta annenin yaptığı yemeklerden ye ekmeksiz annenin de gönlü olsun.
günaydın kızlar ...
ya dün 106 olmuştum bu sabah yine 107,4 olmuşum
çok sinirim bozulduuu yaaa..
hep şu regli yüzündne olmam lazımdı bu hafta başında
kaç gün geçti hala yok ortada
birde wc sorunu var tabiiiii
yaa kızlar ben dün gece dayanamadım koca bi tabak kiraz yedim
saat gece 24:30 falandı film izlerken şeytan dürttü yaa
bu arada filmdende bahsetmek istiyorum çok çok çok güzel
bir filmdi izleyenelr bilir ya zaten
izlemeyenlerede tavsye ederim kızlar.
"my name is Khan" filmin adı boş vakti olanlara
tavsiyem olsun buda :))))
günaydın hanımlar,
dayanamadım 3.günün sonu,4.günün sabahı tartıldm,800 gr. vermişim
Dünkü menümü yazayım:
sabah: 1.5 haşlanmış yumurta
5 zeytin-az penir- 10 kadar fındık
Öğlen: Çorba
adana+ayran+salata
Akşam: Terayagda 2 yumurta,yoğurt
Bu sabah ise hiçbişey yemek istemedi canım,su içiyorum..
çok güzel vermişsin canım tbrk ederim darısı biz yeni başlayanların başına :)arkadaşlar herkese merhaba. forumu okumakla birlikte bankada çalılştığım için aktif olarak yazamıyorum .ama size şunu söylemek istiyorum .azmeden başarıya ulaşır .günlük menum
kahvaltı : Domates, salatalık, peynir , kuru badem / fındık
öğle: ekmeksiz köfte/tavuk vs. yada çorba+zeytinyağlu bir yemek ve olmazsa olmaz ayran
ara öğün : biraz ceviz , kuru kayısı
akşam : mesai saatleri geç bittiğinden salata yada hiç birşey yemiyorum .
her akşam mutlaka 40 dakika ekliptik bisiklet çeviriyorum, twist yapıyorum ve ağırlık kaldırıyorum .
sonuca gelince 2ayda 8 kilo verdim bu sayede. açlık hissetmiyorum kesinlikle. sizlere önerim kendinize güvenin ve hareekt edin . kaçamak olursa 5 dakka fazla hareket. kilolar gittikçe inanın insan daha fazla motive oluyor.ben bankadaki yoğun mesaime rağmen her gece yatmadan 50 dakika egrszsiz yapıyorum.şuan işime dönmem lazım.herkese bol şans:))
Selammm
Ben karataya bayıldım ya sevdiğim yiyecekleri yiyerek zayıflıyorum maşallah diyeyimde nazar değdirmeyeyim kendime.
öğlen yemeğim:4 ad izmit köfte+bi parça kaşar peynir+domates+salatalık+1 avuç ceviz+kuruuzum karışımı)
ufakta bi kaçamak 1 küçük kurupasta tuzlu(cıss)
yanlış yaptığım biyer varsa uyarın kurupasta haricinde arkadaşlar
tarçınlı süt tatlı krizlerini önlüyor diye biliyorum ama ben hiç denemedim..yaa kızlar regl dönemine giricem ve kendimden korkuyorum ben çok tatlı severim bild,iğiniz gibi de bu dönemde çok ihtiyaç oluyor bunu nasıl karşılayım kuru meyveyle mi o kadar çok çikolata istiyorum ki 1 paketi bitirebilirim..
‘’NEREDE YEDıĞıNıZ ÖNEMLıDıR.’’
Genellikle soğuk ve loş ortamlarda yemek yiyorsunuz. Bu yüzden restorantlarda ışıklar loş olur ve klimalar da tam güç çalışır. Bunu yapmayın.
Az yemek yiyebilmek için yemek yiyeceğiniz mekanın aydınlık, ve sıcaklığın da yüksek olmasına özen gösterin.
merhabalar kızlarrrrrrrrrr bugun biraz geç kaldım foruma girmeye. dün karatay diyeti ile ilgili bi program varmış tv de denk gelen oldu mu ? karatay diyeti protein ağırlıklı yalnış bi beslenme tarzı ve ilerde obeziteye yol açar denmiş.. bana da arkdşlr söyledi siz izlediniz mi nedir bunuun aslı astarı
evet banada annem dedi ileriki yaşlarda çıkıyormus bu kadar protein zarar olarak,, ve ileriki yaslarda geri felan aliniyomus birak dedii bana, uzmanlar cikip konusmus, cok zararli die
evet ya bnm de kafam karıştı ben bu dşyete kitapları da okumuştum çok guvenıyordum bu haber bnm konsantrasyonumu da bozdu komuşumuzda gecen yaz 9 kg vermşti hepsini bu yıl geri aldı diyetı bırakıp yemiş ama bilmiooooommm ben bilmioomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?