annemin izledigine gore karataya 2 gundur ulaamaya calisiolarmis ariyorlarmis ama gelmemis ve cevap vermiyormus, bu karatayin zararlari hemen cikmasada 2 yil felan sonra cikio demisler,
hatta programa davet etmisler gelmemis
Karatay bir diyet değildir. Protein diyeti hiç değildir. Biz karbonhidrat alıyoruz (kuruyemişler, bulgur, baklagil, buğday salatası vb), sadece zararsız karbonhidrat almıyoruz (ekmek, pirinç, makarna vb.).
Eğer günde iki yumurta tüketmek istemiyorsanız tüketmeyebilirsiniz bu beslenme biçiminde alternatifler de var. Kırmızı etten çekiniyorsanız mesela, sadece balık ve sebzeler de tüketebilirsiniz.
İlk kitabı okuyanlar bilir, 'örnek' 1 haftalık menüden önce, her öğün için en az 5-6 alternatifin olduğu bir kısım vardır, bunlardan size uygun olanları seçebilirsiniz, hiçbir şekilde dayatma yoktur. Bu ön yargılara, karalamalara kapılmadan önce iyice bir araştırma yapmanızı, Karatay Hocamızın kitaplarını okumanızı ve videolarını internetten izlemenizi öneririm. Aklınıza hala yatmayan bir gıda olursa da alternatifini tüketirsiniz olur biter. Bu kadar stres yapmayın. Bu beslenme şekline beslenmeden önce yediklerimiz daha sağlıklı olsaydı bu kadar kilolu hanımlar olup da burada zayıflamanın, sağlığımıza kavuşmanın yollarını da arıyor olmazdık.
Sevgiler.
çok teşekkür ederim canım , bir bakayım derken ilk bölümünü bitirdim bile
42 beden olabilecek miyim kız ben ...4-5 sene önce 44 bedendim ama 42 yi göremedim çoookkk uzun zamandır.
black ^i izldim sanıyorum ama tekrar bakacam canım bebişimi öqle uykusuna yatırayım abiyi okula yollayım :))
bende film sefası yapacam ondan sonra..
bu arada regli oldum az önce inş kilom dünki haline gelir yaa
ayın 10 u gibi mersinde olma ihtimalım var :))
tebessümden alıntılamışsın ama mersinde yaşayan benim
ne için geleceksin benim de o tarihlerde ankaraya gitme ihtimalim var burada olursam bikaçgün önceden haberleşip buluşabiliriz
Buluşursanız Adana'dan çıkar gelirim ki ben de :) Zaten 40 dklık yol :)
tamam canım hem biz belki daha önce buluşuruz
bu arada yukarıda karatay hocanın 17 senedir du diyeti hastalarına uyuladığını yazmıştım ropörtajını tekrar okuyunca 20- 30 senedir olduğunu öğrendim onu da düzelteyim
akşam akşam iyi oldu karatayla ilgili bilgilerimi tazeledim güvenimi pekiştirdim
regl öncesi tartıda fazla çıkman çok normal canım, reglin bittiğinde çok güzel vermiş olacaksın..
Neden olmasın canım :) Haberleşiriz buralara yakın olan başkaları da varsa onları da bulur deniz kenarında Karatay kahvaltısı yaparız belki :)
Karatay kahvaltısı benim fikrimdi, bensiz karatay kahvaltısı heeeeeeeee
merhabalar kızlarrrrrrrrrr bugun biraz geç kaldım foruma girmeye. dün karatay diyeti ile ilgili bi program varmış tv de denk gelen oldu mu ? karatay diyeti protein ağırlıklı yalnış bi beslenme tarzı ve ilerde obeziteye yol açar denmiş.. bana da arkdşlr söyledi siz izlediniz mi nedir bunuun aslı astarı
ben izlemedim ama böyşe bişey olduğunu facebook karatay sayfasından öğrendim...hocamızın kitaplarını okumadan yaptıkları yanlı bir yayın...morbid obezken bu diyeti yapıp 45 kilo veren bey cevap vermek üzere telefona bağlanmak istemiş bağlamamışlar...evet banada annem dedi ileriki yaşlarda çıkıyormus bu kadar protein zarar olarak,, ve ileriki yaslarda geri felan aliniyomus birak dedii bana, uzmanlar cikip konusmus, cok zararli die
off annemde yapma die tutturdu iyice canim sıkıldı:-(
bende kitabini aldim da daha okuyamadim bi okuyum bakalim
ben izlemedim ama böyşe bişey olduğunu facebook karatay sayfasından öğrendim...hocamızın kitaplarını okumadan yaptıkları yanlı bir yayın...morbid obezken bu diyeti yapıp 45 kilo veren bey cevap vermek üzere telefona bağlanmak istemiş bağlamamışlar...
kaldı ki aynı hataya sen de düşmüşssün bence...sen kitabı hemen oku hatta sesli oku annen de duysun...anlayacaksın ki karatay protein diyeti falan değil...sebze,meyve,tahıl,protein hepsinden tüketiyoruz...protein tabi ki olacak,kilo vermeyi en çok o sağlıyor çünkü gi si 0 a yakın grup...karar vermeden önce bi düşün bakalım proteinlerden hangisi zararlı? süt? yoğurt? peynir? yumurta? et? sakatat? ya da birkaç gün öncesine kadar tükettiğin şekerli (aslında zehirli) gıdalar,kolalar,cipsler,yüzünü,bedenini şişiren ekmekler,poğaçalar?hangisi sana daha çok zarar verebilir?böyle programlara itibar etmeyin lütfen,uzmanlar!!!!herşeyi biliyor söylüyor!!!meyve veren ağaç taşlanır diyetisyenlerin işi azaldı tabii,gıda şirketlerinin de... halk bilinçleniyor...tabi ki tercih senin istersen devam et hafifle mutlu ol,hem zayıfla hem enerjik hisset,hem cildin, saçın parlasın...istersen kilolarının yükünü taşımaya devam et ve mutsuz ol...
evet canım ben de akşam akşam sinirlendim bi karatayın bilimsel nosyonuna bakın bi de onu eleştirenlerin özellikle diyetisyenlerin onu eleştirmeye hiç hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?