Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

annemin izledigine gore karataya 2 gundur ulaamaya calisiolarmis ariyorlarmis ama gelmemis ve cevap vermiyormus, bu karatayin zararlari hemen cikmasada 2 yil felan sonra cikio demisler,

hatta programa davet etmisler gelmemis

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olamazsın önce kitabını oku videoları izle nette araştırma yap sonra eğer aklına yatıyorsa devam et inanmadığın hiçbirşeyi yapma
karatay hocanın özgeçmişini oku nasıl önemli bir bilim insanı olduğunu öğren böyle insanlar rasgele konuşmaz kitap yazmazlar bu diyeti karatay hocanın dışında çok önemli prof lar da uyguluyor hastalarına
ayrıca kitabı 2 yıl önce çıktı ama hoca bu diyeti 17 senedir hastalarına uyguluyor

yorumun çok güzel ve doğru canım
üstelik şu an yasak olan şeyleri ideal kiloya gelince ölçülü bi şekilde yiyebiliriz de daha ne olsun hayatınızda bu kadar sağlıklı ve bol yiyerek kilo verdiğiniz başka bir diyet var mı

15efes25 sana da verdiğin linkler ve yorumların için tşk canım
burada birbirimize hep destek tam destek olmalıyız

Son düzenleme:

ayın 10 u gibi mersinde olma ihtimalım var :))

tebessümden alıntılamışsın ama mersinde yaşayan benim
ne için geleceksin benim de o tarihlerde ankaraya gitme ihtimalim var burada olursam bikaçgün önceden haberleşip buluşabiliriz

Buluşursanız Adana'dan çıkar gelirim ki ben de :) Zaten 40 dklık yol :)

Son düzenleme:
Iyi akşamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar,menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,bakla yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

Buluşursanız Adana'dan çıkar gelirim ki ben de :) Zaten 40 dklık yol :)

tamam canım hem biz belki daha önce buluşuruz
bu arada yukarıda karatay hocanın 17 senedir du diyeti hastalarına uyuladığını yazmıştım ropörtajını tekrar okuyunca 20- 30 senedir olduğunu öğrendim onu da düzelteyim
akşam akşam iyi oldu karatayla ilgili bilgilerimi tazeledim güvenimi pekiştirdim

Neden olmasın canım :) Haberleşiriz buralara yakın olan başkaları da varsa onları da bulur deniz kenarında Karatay kahvaltısı yaparız belki :)

Sabah:karatay kahvaltısı
Türk kahvesi
Öğlen:8 pirinçli yaprak sarma(minik)(cısss)
Akşam:1 avuç fındık,2 tavuk but,1 kase cacık,salata.

regl öncesi tartıda fazla çıkman çok normal canım, reglin bittiğinde çok güzel vermiş olacaksın..

mahzen ciddi misin yaaaa....ben hiç reqliyken diyet yapmadım.gider mi acaba gerçekten.dün 106lardayken bugün 107lerdeyim yine çok sinir oldum...yazını okuyunca gözlerim parladı birden çok tşkler canım pazartesiye kadar normale dönerim inş :44:

Kızlaaar ben iyicene yoğunlaştımm.kızımın düğünü 29 haziran'da ve çeyizi yavaş yavaş yıkayıp(kullanılacak şeyleri) ütülemeye başlayacam!!! Bugün perde baktık .çok yoruldummm...dün de masa örtüsü,oda tk.aldık.yorucuymuşşş yaaa...:44: (tatlı yorgunluk tabi ki)..fırsat buldukça aranıza katılacam..

Yaaa konuyla ilgisi yok ama ;balkonumda bambu sandalyelerimde tahtakurdu varonları atmam mı gerekiyor şimdi ne yapacam.kurtarmak mümkün mü acaba???:44:

Sabah: Kalın bir dilim dil peyniri (Bugün kahvaltı yapmak istemedi canım)
Yeşil çay,
Öğlen: Karışık tabak
Yoğurtlu semizotu salatası
2 mücver
3 mercimekli köfte
1 Kadınbudu köfte
1 kaşık zeytinyağlı fasülye

Akşam
1 Kase mercimek yemeği,
yoğurt

40 dk yürüyüş, 20 dk bisiklet, 25 dk kıranç, 2,5 lt su, yeşilçay, omega 3, sütlü nescafe, çay

sabah: karatay kahvaltısı, çilek
öğlen: 1 kase çorba ve 1 avuç badem
akşam: 3 adet pirzola ve salata 1 kase çilek.
yatsı çay ve 1 buçuk avuç badem ve finduk.
su: 1 litereye yakın
spor: yok.
Bu hafta bende iş yok. Sınav stresi diye avutuyorum kendimi bakalım. İnşalalh + çıkmam ama çıkma ihtimalim yüksek :44: :44:

Karatay kahvaltısı benim fikrimdi, bensiz karatay kahvaltısı heeeeeeeee

Ya keşke hep beraber toplanabilsek ne güzel olurdu

Ancak değil sadece Türkiye'nin dünyanın dört bir yanındanız. En azından burada toplanabilmiş olmamız da güzel diyip avunalım en iyisi :)

evet banada annem dedi ileriki yaşlarda çıkıyormus bu kadar protein zarar olarak,, ve ileriki yaslarda geri felan aliniyomus birak dedii bana, uzmanlar cikip konusmus, cok zararli die
ben izlemedim ama böyşe bişey olduğunu facebook karatay sayfasından öğrendim...hocamızın kitaplarını okumadan yaptıkları yanlı bir yayın...morbid obezken bu diyeti yapıp 45 kilo veren bey cevap vermek üzere telefona bağlanmak istemiş bağlamamışlar...
off annemde yapma die tutturdu iyice canim sıkıldı:-(

bende kitabini aldim da daha okuyamadim bi okuyum bakalim

kaldı ki aynı hataya sen de düşmüşssün bence...sen kitabı hemen oku hatta sesli oku annen de duysun...anlayacaksın ki karatay protein diyeti falan değil...sebze,meyve,tahıl,protein hepsinden tüketiyoruz...protein tabi ki olacak,kilo vermeyi en çok o sağlıyor çünkü gi si 0 a yakın grup...karar vermeden önce bi düşün bakalım proteinlerden hangisi zararlı? süt? yoğurt? peynir? yumurta? et? sakatat? ya da birkaç gün öncesine kadar tükettiğin şekerli (aslında zehirli) gıdalar,kolalar,cipsler,yüzünü,bedenini şişiren ekmekler,poğaçalar?hangisi sana daha çok zarar verebilir?böyle programlara itibar etmeyin lütfen,uzmanlar!!!!herşeyi biliyor söylüyor!!!meyve veren ağaç taşlanır diyetisyenlerin işi azaldı tabii,gıda şirketlerinin de... halk bilinçleniyor...tabi ki tercih senin istersen devam et hafifle mutlu ol,hem zayıfla hem enerjik hisset,hem cildin, saçın parlasın...istersen kilolarının yükünü taşımaya devam et ve mutsuz ol...

şimdi arkadaşın konuyla ilgili verdiği linki inceledim alt taraflarda bir diyetisyen!!! şöyle buyurmuş; 10 sene böyle beslenirseniz kanser olma ihtimaliniz çok yüksek!!!yahu ne biliyorlar ki acaba karatayla ilgili???kanseri besleyen şekerdir...şeker olmayınca kanser nasıl beslenecek?bu uzmanların hepsini bulup tek tek cevaplamak isterdim sinirlendim şimdi sabah sabahkaratayın o muhteşem tıp bilgisini karalıyorlar...

Son düzenleme:
evet canım ben de akşam akşam sinirlendim bi karatayın bilimsel nosyonuna bakın bi de onu eleştirenlerin özellikle diyetisyenlerin onu eleştirmeye hiç hakkı yok

evet canım ben de akşam akşam sinirlendim bi karatayın bilimsel nosyonuna bakın bi de onu eleştirenlerin özellikle diyetisyenlerin onu eleştirmeye hiç hakkı yok

bir kere kendi söyledikleriyle çelişiyorlar inceledim az önce linkleri biri diyor ki: az yiyin ve doğal beslenin!!! e günaydıııın biz ne yapıyoruz acaba??? bişeye cevap vermeden önce kitabı al eline de okumasan da şöyle bir göz gezdir demi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…