ben diyete yeni basladım,bugün 2. günüm:)
dün yediklerim: sabah-karatay kahvaltısı
öğlen- nohut,bulgur pilavı (iş yerinde olduğum için yemekleri seçemiyorum ne çıkarsa )
akşam-bir dilim karpuz,biraz peynir
hoşgeldin
nohut gi si yüksek olduğu için kilo verme sürecinde önerilmiyor ancak çorbalarda veya yemeğin içinde az miktardaysa yiyoruz ama işyerindeyim diyorsun bulgur pilavı yoğurt uygun olurdu
karpuz kavun incir dut tamamen yasak gi si en yüksek gıdalar kalorileri de fazla bunlar kaçamağa giriyor
ben diyete yeni basladım,bugün 2. günüm:)
dün yediklerim: sabah-karatay kahvaltısı
öğlen- nohut,bulgur pilavı (iş yerinde olduğum için yemekleri seçemiyorum ne çıkarsa )
akşam-bir dilim karpuz,biraz peynir
canım ben de benze rdurumları yasamakta idim. Doktora gittim. Endokrin uzmanına simdi de diyetisyen onerisi ile beslenmemi yapıyorum. Yarı karatay ama ceviz, kayısı, incir ve tum meyveler, şeker , sekersiz bile olsa turk kahvesi yasak. Ekmek sabah sadece 1 dilim tam tahıl var. açlık kan sekeri hangisi olmakta tam? homa ve HbA1c degerlerine de baktırdın mı? Bunlar asıl seker olup olmadıgı ya da yatkınlık olup olmadıgını belirtmekteymiş..
Bir daha sorarsan belkim cevap verebilirim
canın sıkılıyor galiba başka malzeme bul kendine,espri anlayışında bayağaı gelişkinmiş baksana yerlere yatırmış sorum :)
canın sıkılıyor galiba başka malzeme bul kendine,espri anlayışında bayağaı gelişkinmiş baksana yerlere yatırmış sorum :)
kızlar bence bu konuyu artık kapatalım biz okuduk inceledik deneyimledik ve öyle karar verdik yeni başlayanlara da bunu tavsiye ediyoruz herzaman
eee neler yapıyorsunuz bugün ben kızımın mezuniyet yemeği var ona gidicem öğleden sonra umarım kaçamak yapmam yoksakaç gündür çanta yolladıklarım acısını çıkarır
Çok haklısın konuyu kapattık bile:))
Mezuniyet yemeğinde kaçamak yapma sakın.!!!!!çantaları yersinnn valla:)))
Bende öğleden sonra güne gidicem,akşam da 2 düğün var gitmem gereken bakalım nasıl kurtaracam:))
sabah kk +3 taze kayısı akşama da pikniğe davetliyim artık mangalda et mi köfte mi tavuk mu var bilemiyorum,yanında salata -ayran olur sanırım...suyum bugün şimdilik 1 lt oldu sanırım dönünce tamamlarım ne kadar içebilirsem artık...şu saatten sonra sanırım fazla içemiycem malum wc olayı...ba arada akşam 2 saat fazla tempolu olmadan yürüdüm ama sonra naaaaptımbir top tahinli dondurma yedim külahını yemedim...cezama razıyım gelsin çantalar....:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?