Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlaaaaar yazdıklarınızı okudum sakın kafanız karışmasın...ne güzel sağlıklı şeylerle beslenip zayıflıyoruz daha ne olsunn? Bence yanlış bir beslenme tarzı oldaydı 2. Haftadan kendimizde rahatsızlıklar hissetmeye başlardık.ben hipoglisemi olduğumu düşünürdüm o kadar acıkırdımm;uzak bir yere gideceğim zaman çantamda bisküvi gezdirirdim.bayılacak gibi olurdum.şimdi akşama kadar yemezsem birşey olmuyor.ama kalori hesabımı da yapıyorum,metabolizmam iyi çalışsın diye...
Ve zaten arada bir kaçamaklarımıZ oluyor zaten ;hiç bir şeyden tam anlamıyle mahrum kalmıyoruz!!! Kim ne derse desin ben bozmayacam.!! kendimi sağlıklı ve mutlu hissediyorum !! Sağlıkla kalınnnn:)))))

kızlar bence bu konuyu artık kapatalım biz okuduk inceledik deneyimledik ve öyle karar verdik yeni başlayanlara da bunu tavsiye ediyoruz herzaman

eee neler yapıyorsunuz bugün ben kızımın mezuniyet yemeği var ona gidicem öğleden sonra umarım kaçamak yapmam yoksakaç gündür çanta yolladıklarım acısını çıkarır

ben diyete yeni basladım,bugün 2. günüm:)
dün yediklerim: sabah-karatay kahvaltısı
öğlen- nohut,bulgur pilavı (iş yerinde olduğum için yemekleri seçemiyorum ne çıkarsa )
akşam-bir dilim karpuz,biraz peynir

hoşgeldin
nohut gi si yüksek olduğu için kilo verme sürecinde önerilmiyor ancak çorbalarda veya yemeğin içinde az miktardaysa yiyoruz ama işyerindeyim diyorsun bulgur pilavı yoğurt uygun olurdu
karpuz kavun incir dut tamamen yasak gi si en yüksek gıdalar kalorileri de fazla bunlar kaçamağa giriyor

merhaba kızlar,şöyle birgöz gezdirdim herkes iyigidiyor.bende öyle..

dünkü menümü yamamıştımgayet güzelbirgündü bence)
sabah:1muz ve ceviz,kahve
öğle:klasik karaty kahvaltıısı,zencefilli limonluçay
akşam: buğdaylı ayran çorbası,ton balıklı salata
sonrasında kahve ve 2-3kayısı,ceviz
30 dakika tempolu yürüyüş,2ltye yakın su

bugün menüm
sabah:1haşlanmış yumurta,1kahve
öğle: maydonozlu yumurta salatası(evde bir sürü haşlanmış yumurta var dünden)
öğledensonra bir taziyeye gidicem mevlüt yani.artık ikramlarından azcık didiklerim.çünküburada neyazıkki çok ayıp karşılanıyor ikram kabul etmemek.sevabına yiyin diyorlar.yiyomuş gibi yapıcamyani...
akşam:baharatlı tavuk bonfile,salata,ayran
sonra kahvemi içerim bugün 1 saat spor yapmak istiyorum.artık 64'ü görmem lazım.

ilk günden kaçamak yaptım :) bundan sonra daha dikkatli olucam :)

sea mesajını yeni gördüm.
Homa değerim gayet normal çıktı. 1,2
HbA1C de normal
özellikle kafeinli içecekler içtiğimde -ki arada yeşil çay içmeye çalışıyordum- muhakkak başım ağrıyor. Türk kahvesi nadiren içiyorum zaten.
Ben karatayı seviyorum ama 3 saat açlıktan sonra başım ağrıyor o yüzden tam olarak yapamıyorum. ben de elimden geldiği kadar doğal beslenmeye çalışıyorum, araöğün yapıyorum ama gereksiz atıştırma da yapmamaya çalışıyorum.
senin listende öğlen akşam ekmek yok mu veya araöğün?

günaydın CUMANIZ MüBAREK OLSUN

menü bildirimi
dün akşam :tavuk ciğer+1kase yoğurt+1 bardak ayran+dondurma(cıss napiim)+saat 10:30 dayanamayıp kocaya hazırlanan tavuk bagetten 2 ad.

sabah kahvaltı :5-6 ad kuru kayısı+4-5 parca ceviz+1 bardak süt

şuan ohhhh missss gibi türk kahvesi

bu aralar yumurtayı es geçtim farkındayım yarın sabah sıkı bi kahvaltı yaparım.
öğlen yemekte patatesli börek + dolma+yoğurt varmış.börek ve yoğurtumu yesem yoksa dışarıdan lahmacun+ayran+salatamı söylesem
şunuda söylemeden geçmeyim çok olmasada sabah eksileri görüyorum tartıda

canın sıkılıyor galiba başka malzeme bul kendine,espri anlayışında bayağaı gelişkinmiş baksana yerlere yatırmış sorum :)

Canım, sürekli bir sürü kişinin okuduğu bir alana spam gibi üç-dört defa aynı şeyi postlamana gerek yok.
Bir defa yazsan yeter, ilk uygun olan zaten görür ve yardımcı olur.
Sen defalarca sorunca kimse cevap verdi mi? sanmıyorum. malzeme olmak istemiyorsan malzeme vermemek lazım sanırım:)

canın sıkılıyor galiba başka malzeme bul kendine,espri anlayışında bayağaı gelişkinmiş baksana yerlere yatırmış sorum :)

Malzeme arayan biri olsam binlerce bulurum. Malzemeden bol ne var!!! Ayrıca senin sorun değil beni yerlere yatıran 3 kez durmadan aynı şeyi sorman... 1 kere sorman yeterdi cevap alman için (belki de yanlışlıkla olmuştur bilmiyorum). Neyse abartmaya gerek yok, tartışma ortamı yaratmaya hiiiç gerek yok. Sağlıklı kilo vermeler inşallah.

yeni üyeyim sizler deneyimli olursunuz diye sordum,neyseki teknik destekten buldum.burdan bulabilirsin demek elzem olabiliyor bazen sorun değil.iyi günler.

Çok haklısın konuyu kapattık bile:))
Mezuniyet yemeğinde kaçamak yapma sakın.!!!!!çantaları yersinnn valla:)))
Bende öğleden sonra güne gidicem,akşam da 2 düğün var gitmem gereken bakalım nasıl kurtaracam:))

ay ne sosyalsiniz heee ben niye bir yere gitmiyom ya :44:

mahallede yeniyim kendi memleketimden uzaqım sanırım ondan
kimseyi tanımayınca böyle oluyor..ne gün ne düğün ne mezuniyet ne kadınlar toplantısı ..
neyseki avm yakın bende oraya gideyim bari

sabah kk +3 taze kayısı akşama da pikniğe davetliyim artık mangalda et mi köfte mi tavuk mu var bilemiyorum,yanında salata -ayran olur sanırım...suyum bugün şimdilik 1 lt oldu sanırım dönünce tamamlarım ne kadar içebilirsem artık...şu saatten sonra sanırım fazla içemiycem malum wc olayı...ba arada akşam 2 saat fazla tempolu olmadan yürüdüm ama sonra naaaaptımbir top tahinli dondurma yedim külahını yemedim...cezama razıyım gelsin çantalar....:18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar şöyle bir geçmişi okudumda diyetimizle ilgili söylenenler beni üzdü. ben hiç bir zaman kilolu bir kişi olmadım. boyumda uzun fizkle ilgili bir sıkıntım yoktu yani. ama bölgesel olarak basenlerim üste göre 1-1,5 benden fazlaydı. bu diyeti yapmaya çalışıyorum. kilomda pek bir değişiklik olmamasına rağmen( o 62 leri 1 kaç ayda görmüştüm genelde hep 58-59larda seyrederdi kilom) herkes ne kadar inceldiğimi basenlerimin gayet iyi gözüktüğünü söyleyip duruyor. bende aynadaki görüntüden gayet memnun kaldım allaha şükür. daha da önemlisi 2 saatten fazla aç kalamazdım, başım ağrır sinirli olur halsiz düşerdim. bazende elim ayağım kesilir ter basar bayılacak gibi olurdum. çok şükürki bunlardan hiç biri kalmadı. ben devam edicem yani. kesin veriler yada vakalar olmadan bunun gibi haberlere çokta takılmayacağım

Son düzenleme:

dünkü menüm
09.00 bir kase yoğurt 4 yeni dünya
13.00 2 yumurta peynir domates soslu omlet karışık salata
20.30yoğurtlu biber kavurma
yemeğim biraz geç kaldı maalesef

SABAH (13.00): Çok geç uyandım bugün.
Domatesli omlet, salatalık, 1 bardak süt, minicik dondurma

AKŞAM (19.00'da yiyeceğim):
Zeytinyağlı barbunya, 1 kase yoğurt, yeşillik.

Suyum 2,5 lt olur. Spor planım 45 dk kardiyo, 10 dk karın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…