ay ne sosyalsiniz heee ben niye bir yere gitmiyom ya :44:
mahallede yeniyim kendi memleketimden uzaqım sanırım ondan
kimseyi tanımayınca böyle oluyor..ne gün ne düğün ne mezuniyet ne kadınlar toplantısı ..
neyseki avm yakın bende oraya gideyim bari
tebessümden alıntılamışsın ama mersinde yaşayan benim
ne için geleceksin benim de o tarihlerde ankaraya gitme ihtimalim var burada olursam bikaçgün önceden haberleşip buluşabiliriz
melezgi melezgi bi sonraki kaçamağında sana bi sürprizim var[/QUOTEçok merak ettim ama :18: kaçamak yapasımsım var, sadece ne yapacağını merak ettiğim için :44:
hangi avm...belki yakınımdır.istersen özelden cevapla..ay ne sosyalsiniz heee ben niye bir yere gitmiyom ya :44:
mahallede yeniyim kendi memleketimden uzaqım sanırım ondan
kimseyi tanımayınca böyle oluyor..ne gün ne düğün ne mezuniyet ne kadınlar toplantısı ..
neyseki avm yakın bende oraya gideyim bari
sen bir kaçamak yap da gör neler oluyor..kızlar bence bu konuyu artık kapatalım biz okuduk inceledik deneyimledik ve öyle karar verdik yeni başlayanlara da bunu tavsiye ediyoruz herzaman
eee neler yapıyorsunuz bugün ben kızımın mezuniyet yemeği var ona gidicem öğleden sonra umarım kaçamak yapmam yoksakaç gündür çanta yolladıklarım acısını çıkarır
hangi avm...belki yakınımdır.istersen özelden cevapla..
ben izlemedim ama böyşe bişey olduğunu facebook karatay sayfasından öğrendim...hocamızın kitaplarını okumadan yaptıkları yanlı bir yayın...morbid obezken bu diyeti yapıp 45 kilo veren bey cevap vermek üzere telefona bağlanmak istemiş bağlamamışlar...
kaldı ki aynı hataya sen de düşmüşssün bence...sen kitabı hemen oku hatta sesli oku annen de duysun...anlayacaksın ki karatay protein diyeti falan değil...sebze,meyve,tahıl,protein hepsinden tüketiyoruz...protein tabi ki olacak,kilo vermeyi en çok o sağlıyor çünkü gi si 0 a yakın grup...karar vermeden önce bi düşün bakalım proteinlerden hangisi zararlı? süt? yoğurt? peynir? yumurta? et? sakatat? ya da birkaç gün öncesine kadar tükettiğin şekerli (aslında zehirli) gıdalar,kolalar,cipsler,yüzünü,bedenini şişiren ekmekler,poğaçalar?hangisi sana daha çok zarar verebilir?böyle programlara itibar etmeyin lütfen,uzmanlar!!!!herşeyi biliyor söylüyor!!!meyve veren ağaç taşlanır diyetisyenlerin işi azaldı tabii,gıda şirketlerinin de... halk bilinçleniyor...tabi ki tercih senin itrsen devam et hafifle mutlu ol,hem zayıfla hem enerjik hisset,hem cildin, saçın parlasın...istersen kiloların yükünü taşımaya devam et ve mutsuz ol...
Sabah: Kalın bir dilim dil peyniri (Bugün kahvaltı yapmak istemedi canım)
Yeşil çay,
Öğlen: Karışık tabak
Yoğurtlu semizotu salatası
2 mücver
3 mercimekli köfte
1 Kadınbudu köfte
1 kaşık zeytinyağlı fasülye
Akşam
1 Kase mercimek yemeği,
yoğurt
40 dk yürüyüş, 20 dk bisiklet, 25 dk kıranç, 2,5 lt su, yeşilçay, omega 3, sütlü nescafe, çay
MENÜ:
SABAH: geç kaldığım için 5-6 tane ceviz 4 kuru incir
öğlen: dönerciye gittk yarım ince lavaş ekmekli( amaaaa mayonezsiz ve patatessiz dürüm (onu da lahmacun hamurundan düşünerek aç karnına zararsız gördüm.)
akşam: yesemmi yemesem mmi ? siz söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?