Bence ye canım, ekmek de çabuk acıktırır, kahvaltını pek yapamamıssın, ye bir şeyler ama yoğurt, az tavuklu salata gibi hafif bir şeyler olsun. Suyunu bol iç, egzersizini de yap hiç bir şey olmaz inşallah :)
sen bir kaçamak yap da gör neler oluyor..
bittim ben :18:
bugün kaçamak yapanlara çanta gönderecek yüzüm yok
sabah
1 saat yürüyüş
2 yumurta
1 kk peynir
1 avuç yerfıstığı
1 küçük portakal
öğle
1 tavuk şiş
1 adana kebap
salata
ayran
azıcık pide
küçük bir dilim yaşpasta
1 saat yürüyüş
akşam
1 tabak domates tavası (sadece domatesle yapılan kıymalı bi yemek)
1 kase cacık
2 lt su
benim de akşamki menum değişti patlıcan yemeği ve yoğurt yedim artık canım bişey yemek istemiyor.birazcıkta grip oldum yatağa düşmek üzereyim
yaa ben niye kaçamak yapamıyorum elim gitmiyor hiç 2 hafta oldu daha yeniym diye mi acaba?
benim de akşamki menum değişti patlıcan yemeği ve yoğurt yedim artık canım bişey yemek istemiyor.birazcıkta grip oldum yatağa düşmek üzereyim
yaa ben niye kaçamak yapamıyorum elim gitmiyor hiç 2 hafta oldu daha yeniym diye mi acaba?
Valla öyle güzel kaçamaklar yapıyorlar ki özendiriyorlar değil mi?Genelde diyete uyuyorum ben.Ama çay şekersiz olunca ilaç niyetine günde bir kupa içiyorum.Günlük çay keyfim kalmadı artık.Benimde kaçamaklarım meyve oluyor bazen.Yaz gelince baştan çıkmamak imkansız.
yooo istanbuldayım..ben niye seni istanbulda hatırlıyorum ki,kafayımı yedim ne.Serdvan avm canım ..kzı sen Sakaryadanmısın kiii
sen ki...bize karatay diyeti yolunda liderlik etmiş yegane insan,..nasıl yaptın bunu ..bittim ben :18:
sabah
1 saat yürüyüş
2 yumurta
1 kk peynir
1 avuç yerfıstığı
1 küçük portakal
öğle
1 tavuk şiş
1 adana kebap
salata
ayran
azıcık pide
küçük bir dilim yaşpasta
1 saat yürüyüş
akşam
1 kase cacık
2 lt su
ayy bu tartı dogrumu gösteriyorr acabaaa91 olmusum ben yani 2 kilo vermisim bu sabah la birlikteee coook mutluyuuum ve paylasmak istediim geriye bi 33 kilo kaldii
Başlamak bitirmenin yarısıymış.O kiloları da verirsin Allahın izniyle.
sen ki...bize karatay diyeti yolunda liderlik etmiş yegane insan,..nasıl yaptın bunu ..allahım nasıl dayanacağım bir idol karşımda yokolup gidiyor ve bende düş kırıklıkları... dayanmak çok zor .senin suçun yok,kader xc9 cum seni tanımak güzeldi bundan sonraki hayatında başarılar dilerim,bir gün karataya dönmek istersen ben burada olacağım kendine iyi bak. :105:
Pireler havada kapılmış üstünede yaş pasta kutlama mı vardıbittim ben :18:
sabah
1 saat yürüyüş
2 yumurta
1 kk peynir
1 avuç yerfıstığı
1 küçük portakal
öğle
1 tavuk şiş
1 adana kebap
salata
ayran
azıcık pide
küçük bir dilim yaşpasta
1 saat yürüyüş
akşam
1 kase cacık
2 lt su
Çaya karanfil ve tarımlarda tadlandırp içersen şeker ıhtıyacı hissetmezsinbValla öyle güzel kaçamaklar yapıyorlar ki özendiriyorlar değil mi?Genelde diyete uyuyorum ben.Ama çay şekersiz olunca ilaç niyetine günde bir kupa içiyorum.Günlük çay keyfim kalmadı artık.Benimde kaçamaklarım meyve oluyor bazen.Yaz gelince baştan çıkmamak imkansız.
Pireler havada kapılmış üstünede yaş pasta kutlama mı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?