Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ayneen cnm çok acıktrdı bnı bende tm bı tabak yoğut badem muzu aldım oturdum ki yorumun geldı saol cnm bnm

Sabah
2 yumurtalı sebzeli omlet
5 zeytin
1-2 yk lor
salatalık
3 ceviz

Öğle:
Ciğer
ayran
domates
soğan
yeşil acı biber

akşam:
yarım porsiyon ciğer
Küçük bir tabak közlenmiş patlıcan yemeği
domates, acı yeşil biber, taze soğan
2 küçük kase yoğurt

sabah: 1 bardak süt
1 yeşil elma 10 badem

öğle 1 lahmacun 1 ayran

akşam 2 adet enginar dolması
haşlanmış tavuk budu
2 kaşık zeytinyağlı fasulye
3 kaşık yoğurt

1.10 dak yürüyüş
2.5 litre su

sen bir kaçamak yap da gör neler oluyor..

bittim ben :18:
bugün kaçamak yapanlara çanta gönderecek yüzüm yok

sabah

1 saat yürüyüş

2 yumurta
1 kk peynir
1 avuç yerfıstığı
1 küçük portakal

öğle
1 tavuk şiş
1 adana kebap
salata
ayran
azıcık pide
küçük bir dilim yaşpasta

1 saat yürüyüş

akşam
1 tabak domates tavası (sadece domatesle yapılan kıymalı bi yemek)
1 kase cacık

2 lt su

benim de akşamki menum değişti patlıcan yemeği ve yoğurt yedim artık canım bişey yemek istemiyor.birazcıkta grip oldum yatağa düşmek üzereyim
yaa ben niye kaçamak yapamıyorum elim gitmiyor hiç 2 hafta oldu daha yeniym diye mi acaba?

Son düzenleme:

Valla öyle güzel kaçamaklar yapıyorlar ki özendiriyorlar değil mi?Genelde diyete uyuyorum ben.Ama çay şekersiz olunca ilaç niyetine günde bir kupa içiyorum.Günlük çay keyfim kalmadı artık.Benimde kaçamaklarım meyve oluyor bazen.Yaz gelince baştan çıkmamak imkansız.

bu arada geçmiş olsun...

sabah: karatay kahvaltısı ve çilek (10:00)
akşam: 2 pirzola, salata ve cacık (17:00)
saat 19:00 gibi çay ve 1 çay b. badem.
yatsı 1 kase çilek
Kaçamaklarım hep meyve ve badem üzerine. Gidip pasta börek yesemde üzüldüme değse bari
spor: yooooookkkkkk
su: 1 litre kadar. poff inşallah + çıkmaaaammm ((

geçmiş olsun canım, benim de ilk haftam ve benim de canım hiç bişey çekmiyor şükür, zaten karatay aç kalmadan, keyifle yaptığım diyet, süper gidiyor

sanırım şekeri yeni kestin çaydan, tebrik ederim, sen şimdi çaydan keyif almazsın canım, içemezsin ,ara ara çok özlersin, ama pes etme yakında şekersiz çaydan da keyif almaya başlayacak, bunca zaman çayı şekerli nasıl içtiğine hayret edeceksin.. biraz daha sabret..

sabah 6.50 de uyandım,kurt gibi açım ama aynı şeyleri yemekten sıkıldım,elim cısslara da gitmiyor aç açına oturuyorum...aklıma bişey gelmiyor...:105::97:

Günaydın

sabah 6 da ayaktaydım

kahvaltım30- 6 kayısı+birazcık ceviz+1 bardak süt :) ve hala dokum bu saat oldu

kızar ben kendimde bişey farkettim.miğdemde böyle açlıktan kazınma oluyor ya 1 türk kahvesi içiyorum 3 saat falan ben acayip yok tutuyor.siz denedinizmi hiç.tavsiye ederim.türk kahvesi doyuruyor beni.

öğlenede evden tulum peynir+kaşar peynir+domates+salatalı zeytin getirdim.onlarla idare edeceğim.
Su tüketimi günlük 3-4 litre

sabah:
2 yumurta, tereyağlı-sahanda
2 ince dilim tulum peyniri
4-5 siyah ev yapımı zeytin
domates-salatalık
yeşil sivri biber
1 bardak şekersiz açık çay
4-5 siyah kiraz (bu biraz cıss oldu sanırım ama, sabah pazardan aldım, oğlum yesin diye yıkadım ve bana kısmet oldu)

sen ki...bize karatay diyeti yolunda liderlik etmiş yegane insan,..nasıl yaptın bunu .. allahım nasıl dayanacağım bir idol karşımda yokolup gidiyor ve bende düş kırıklıkları... dayanmak çok zor .senin suçun yok,kader xc9 cum seni tanımak güzeldi bundan sonraki hayatında başarılar dilerim,bir gün karataya dönmek istersen ben burada olacağım kendine iyi bak. :105:

ayy bu tartı dogrumu gösteriyorr acabaaa 91 olmusum ben yani 2 kilo vermisim bu sabah la birlikteee coook mutluyuuum ve paylasmak istediim geriye bi 33 kilo kaldii

ben naapmışım yaw:44:
seni bu denli hayal kırıklığına uğratmanın vicdan azabı yaptığım kaçamaktan ağır oldudeeeermişim
benle maytap geçme de çantaları yolla kafama
bak bak nasıl kaçıyorum domateslerden ıııyh kaçamadım

Pireler havada kapılmış üstünede yaş pasta kutlama mı vardı

Çaya karanfil ve tarımlarda tadlandırp içersen şeker ıhtıyacı hissetmezsinb

Pireler havada kapılmış üstünede yaş pasta kutlama mı vardı

evet canım kızımın mezuniyeti vardı garden party gibi oldu açık havada iştahım mı açıldı ne oldu anlamadım yaşpastayı da pek sevmem ama kaçamak ya öyle tatlı geldi ki anlatamam ama kimseye tavsiye etmiyoruz o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…