Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar...bol kaçamaklı bir hafta olmuş sanırım :))
bu sabah mahalle pazarında taze yeşillik domates ve salatalık alıp kahvaltı yapmaya niyetliydim kii
mis gibi kokan çilek ve kiraza dayanamayıp onlarıda aldık.
eve geldikten sonra kim bakar yeşilliğe salatalıqa
ortaya koca levyenin içine çilekle kiraları doldurduk çocuklarla braber yumulduk
yarım kilo yemişimdir kesin

öğlen tarhana çorbası içtim sadece bilmem kirazlara faydası olmuşmudur :))

sabah 106 yı gördüm bu arada sanırım o beni kaçmaaqa sürükledi..
malum qünün 3. qünü bugün..pazartesiye kadar bitse inerdim biraz daha belki..
105 olmaya gayret göstercem pazartesiye tabi bu kirazlarla çok zor görünüyor..
daha akşam pazarına gidecezzzz Allah beni karpuzun şerrindne korusun :18::18:

dün yediklerim: sabah-karatay kahvaltısı
öğlen-patlıcan musakka-makarna ve karpuz vardı menüde ama ben ilk günkü hatayı yapmadım ve makarnayla karpuzu yemedim
akşam :tavuk ızgara-salata

Tünaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

slm hepinize...menüm belli oldu unutmadan bildireyim...sabah canım bişey istememişti 1 bardak soğuk süt içtim...2 saat sonra sanırım 12 idi 1 tabak kiraz-çilek yedim yanında peynir ve fıstık sonra yeşil çay ve su...birazdan akşam yemeğimi yiycem,evdekilere çiğ börek yapacağım ama beeen yemiycem kendime hindi haşladım ve yanına yoğurtlu semizotu salatası... yürüyüş sanırım geç saatte çıkacağım...

hahaha..nasıl ama ...sende güzel yemişsin maşallah masaya ben gelsem bitmiştim tamam tamam şakayı bırakıyorum
artık çantalar konuşacak

bugün oğlumun arkadaşının doğumgünü vardı
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:1 küçük parça yaş pasta (cıss ama küçücüktü)
6 adet yaprak sarma
akşam: ayran çorbası,bezelye, yoğurt
bol kaçamaklı bir hafta oldu, çoğumuz için, pazartesiye ne yapacağız bakalım

arada 3-4 küçük reçellik çilek yedim (biraz cıss oldu ama)

akşam saat 17.00:
2 kase dövmeli yoğurt çorbası
2-3 çatal etli közlenmiş patlıcan yemeği
taze soğan, yeşil sivri acı biber
1 kase yoğurt

hem yoğurt hem yoğurt çorbası yedim :)

bu arada karatay sayesinde sevdiğim yemekleri, sevdiğim tadıyla yemenin keyfini çıkarıyorum.. kaymaklı yoğurt yerken vicdan azabı duymuyorum artık.. diyet yaptığımın farkında bile değilim sofradan kalkarken çünkü tok kalkıyorum..

çiğ börek yapılırda yenmez mi yaaaaa... ben olsam yapmazdım, ben yiyemiyosam kimse yemesin :))

sabahki meyve şöleninden sonra akşam pazarına gittik.
hata yaptık !!
zira eve dönüşte bir tabak üzüm ve bir tabak kavun yedim.
sonrada iki salatalık yedim.
neden meyve yasak ya nedennnn
sadece meyve olsaydı hatta tüm gün meyve yiyebilirdim
ben karatay diyetindne çok uzalaştım kızlar iki gündür.
meyve diyetine döndü benimki..ama az önce tartıda 105,9uda gördüm yani pazartesi
105 olcam inş .en azından 105,5 olurum yani

Yazılanları biraz inceledim ama pek bişey anlamadım. Bu diyette sabah öğle akşam gibi bir liste oluşturulmamış mı? Atıyorum bu diyeti 1 ay yaptım. Kaç kg verebilirim? (kilom 68)

Merhaba karatay citirlari. Ben döndüm ama karatay diyetine uyamadim maalesef.:2::2::2::2:
Tartilmadim ama kg aldim sanirim. Canta, valiz, bavul ne varsa calin basima.

Moral 0 dukan diyetine mi gecsem diye düsünüyorum.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar menümü bildirip kaçayım yarında sınavı atlatırsam ohhhh diyeceğim üstüne forumu takip etip bide roman okumak istiyorum son 6 aydır çok koptum kitaplardan
sabah 30
4 kuru kayısı
yarım bardak ceviz badem karışımı sınav öncesi
kahvaltı30
içinde sebzelerin bulundugu +sucuk+kasarlı omlet
domates salatalık biber
yogurt keten tohumlu
çay y.çay su limonlu su
akşam bugün geç kaldı yemek biraz
köfte
kabak yemeği
salata (keten tohumlu)
cacık
kahve yeşil çay çay su devam edeceğim
hepinize güzel hafta sonları ve bol leptinler ve ben hala kilo vermiyorum bu kadar dikkat edip hiç delmeme rağmen omega 3 de başladım

Sabah 10 1 bardak ılık limonlu su
10.30 2 tane haşlanmış yumurta, peynir, yeşillik, çay
16.00 ızgara somon, bol yeşillikli buğday salatası
20.00 1 bardak süt

Bugun suyumu olçemedim, spor 1 saat yürüyüş + ev temizliği

kızlar bugün giremedim nete bir türlü fırsatım olmadı gecenin bu saatinde yazıcam mecbur
sabah 11de
peynir
9 tane zeytin
5 ceviz
2 tereyağlı yumurta
domates
1 fincan çay
arada saat 4 gibi
türk kahvesi ve meyve suyu içtim nedenini bilmiyorum
akşam saat 6 da
taze barbunya
4 kaşık kadar bulgur pilavı
ve bol bol salata
akşam markete gittik oğlumun
yarım kalan cipsinden yedim
eve geldik 12 gibi mantar çorbası yaptım
2 tabakta ondan yedim
bu arada dün akşam burada çocuk şenliği vardı
1 tane bulgur köftesi yedim yarım gözleme yedim dahasıda var
eşim köfte ekmek yaptırmış yarısınıda götürdüm
üzerinede dondurma yedim anlıcanız tartıda o 500 grmı görmek bana yaramadı
akıllanmadım ne yapsam acaba pazartesi promu yapsam ki
çok ihtiyacım var toparlanmaya bugün başlayalı tam 2 ay oldu ve ben daha 6 kilo verebildim
spor yok suya dikkat etmiyorum diyet mahvoldu anlıcanız cok saldım iki haftadır pazatesiden itibaren toparlanıcam ve kilo vermeye devam edicem çünkü çok üzülüyorum bu halime güya ben 2 ayda 8 kilo vermeye hayali kuruyordum nerdddeeeee
neyse hepinizi kocaman öpüyorum yarın görüşmek üzere çok dikkat edin kendinize

çiğ börek yapılırda yenmez mi yaaaaa... ben olsam yapmazdım, ben yiyemiyosam kimse yemesin :))
onlar (eşim ve kızım) hep mantı,sarma,börek,vs...isteyerek beni sınıyorlar zaten...bazen 1 lokma ısırdığım oluyor ama akşam ıııh yemedim
ayyy bende meyve delisiyim,şu ara gözüm ve canım hep onlara kayıyor...kitabı okuyunca anlamıştım ki çok fazla tükettiğim meyveler bana kilo aldırmış...günde 5-6 porsiyon meyve yerdim 1kg kirazı 1 kerede, orta büyüklükte 1 kavunu tek başına bitirirdim...şimdi nerdeeee?yarım kilo kirazı 3-4 kerede bitiriyorum...
günaydın hanımlarrrr.....
sana da günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…