Çaya karanfil ve tarımlarda tadlandırp içersen şeker ıhtıyacı hissetmezsinb[/QUOTE .!.:Önerin için teşekkürler.Garip ama şeker ihtiyacı hissettiğimi söyleyemem.Sabahları az içiyordum zaten sadece öğleden sonra çay içmiyorum artık.Sanırım yanına bir şey yemediğim için rahatsızlık veriyor.Ama karanfili denemek lazım.
hahaha..nasıl amaben naapmışım yaw:44:
seni bu denli hayal kırıklığına uğratmanın vicdan azabı yaptığım kaçamaktan ağır oldudeeeermişim
benle maytap geçme de çantaları yolla kafama
bak bak nasıl kaçıyorum domateslerdenıııyh kaçamadım
keşke hatırlamasaydınsöylemeyi unuttum kirazların peşinede yarım cornet yedim
sabah:
2 yumurta, tereyağlı-sahanda
2 ince dilim tulum peyniri
4-5 siyah ev yapımı zeytin
domates-salatalık
yeşil sivri biber
1 bardak şekersiz açık çay
4-5 siyah kiraz (bu biraz cıss oldu sanırım ama, sabah pazardan aldım, oğlum yesin diye yıkadım ve bana kısmet oldu)
birazdan akşam yemeğimi yiycem,evdekilere çiğ börek yapacağım ama beeenyemiycem kendime hindi haşladım ve yanına yoğurtlu semizotu salatası... yürüyüş sanırım geç saatte çıkacağım...
günaydın hanımlarrrr.....
onlar (eşim ve kızım) hep mantı,sarma,börek,vs...isteyerek beni sınıyorlar zaten...bazen 1 lokma ısırdığım oluyor ama akşam ıııh yemedimçiğ börek yapılırda yenmez mi yaaaaa... ben olsam yapmazdım, ben yiyemiyosam kimse yemesin :))
ayyy bende meyve delisiyim,şu ara gözüm ve canım hep onlara kayıyor...kitabı okuyunca anlamıştım ki çok fazla tükettiğim meyveler bana kilo aldırmış...günde 5-6 porsiyon meyve yerdim 1kg kirazı 1 kerede, orta büyüklükte 1 kavunu tek başına bitirirdim...şimdi nerdeeee?sabahki meyve şöleninden sonra akşam pazarına gittik.
hata yaptık !!
zira eve dönüşte bir tabak üzüm ve bir tabak kavun yedim.
sonrada iki salatalık yedim.
neden meyve yasak ya nedennnn
sadece meyve olsaydı hatta tüm gün meyve yiyebilirdim
ben karatay diyetindne çok uzalaştım kızlar iki gündür.
meyve diyetine döndü benimki..ama az önce tartıda 105,9uda gördüm yani pazartesi
105 olcam inş .en azından 105,5 olurum yani
sana da günaydıngünaydın hanımlarrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?