Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)adana kebap,çourba,omega3 baılıkyagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

SABAH:KK kahvaltısı
ÖĞLEN:tabakta tavuk döner,salata,ayran
ARA(MAALESEF):2 Avuç badem,4 kuru kayısı,yeşil çay
2 ısırık kurabiye,1 ısırık çikolataaaaa
AKŞAM:1 Kase yoğurt,5 kaşık taze fasülye,salata

Dün küçük kızımla çarşıya indik,ablasının düğünü için elbise baktık, elimiz boş döndük ama;düğün öncesi çarşı yürüyüşleri bana yarıyor27 sinde 75 kg hedefim; bakkim başarabilecek miyim
BARIŞ VE KARDEŞLİK DOLU GÜNLER DİLİYORUMMM HEPİNİZE

Ctesi menüm:

Sabah kahvaltıya davetliydik,bir dilim börek kaçırdım onun dışında yediklerime dikkat ettim,kuruyemiş almadım tabi..
Öğlen:Semizotu-ıspanak yemeği-yoğurt
Akşam:Tavuk+et karışık ayran salata

Akşam 7den sonra hiçbişey koymuyorum ağzıma,çünkü erken yatarız ailece..
Ama adet dönemimdeyim yemekle beraber bir çay kaşığı nutella attım ağzıma ..

Bu sabah tartıldım Ptesi başladığım diyetimde adet dönemimde olmama rağmen bu sabah itibariyle 1.100 gr vermişim.
Devam

selam canim ben de simdi gordum mesajini. valla ben artik aralarda muhakkak tarcinli sut iciyorum. cunku uzun sure aclik oldugunda gozlerim kararip basim agrimakta ve aksamlari hemen yemeklere saldirma yasardim.
Su an onlarin tumu gecti.
Tarcinli sut ve hurma ile sekeri cok guzel bir sekilde kontrol edebiliyorum.
Dolayisi ile son 20 gundur dyete bagli olarak ara ogun yapiyorum.
Sadece sabah kahvaltida bir dilim tam tahilli ekmek yiyorum Onun disinda baska karbonhidrat listemde yok ...

Son düzenleme:
sabah: karatay kahvaltısı üstüne şekersız turk kahvesi
öğlen:2 avuç badem 2 kuru incir 2 ceviz bi kase yoğurt
akşam : henüz bilinmiyor

sabah; tek yumurtalı kk + semizotu akşama enginar çanağı yaptım onlarınki garnitürlü benimki etli yanına tarhana çorba ve yoğurt akşam yaparım dediğim yürüyüşümü yapamadım akşam kahvesine dostlar gelince yürüyüş kaldı bu akşam da bir yere gidicem gene yürüyemiycem... off çok aksıyor bu bugünlerdebu arada yarın bildirimi saat 3 gibi yapabileceğim...beni beklemeden yayınlayın kimse beklemesin sonradan eklerim kendimi...

Arkadaslar bende araniza yeni katildim iki haftadir yorumlarinizi okuyorum bugün uye olabildim. Bende uc haftadir yapiyorum ama 2 kilo verebildim( sebebini bilmiyorum, spor yapmiyorum belki ondan

Su anda kermesteyim o kadar harika seyler var ki anlatamam, ama ben 1 icli kofte marul salatasi veayran yedim. Aksam yedide mangalda biseyler yemegi dusunuyorum. Kizlar aksam en gec kacta yiyorsunuz ondanmi ben kilo veremiyorum. Gec yedigimden yani. Birde su omega 3 kapsulu tam olarak neye yariyor. Birde ben konulara nasil cevap yazicam onu ogrenmek istiyorum

hoşqeldin...yarım saatte olsa yürüyüş yapman iyi olur akşam yemeğini en geç 20:00 de yiyoruz..omeqa 3 ü bende kullanmadım bilinçli olarak kilo vermem durdukça takviye birşeyler yaparım dedim.muhtemelen yarından itibaren kullanmaya başlıycam.tam olarak neye yaradıqını kullanan arkadaşlar anlatırlar kullanmadan yorum yapmayım.sorunu anlamadım tam oalrak cevap yazıyorsun ya zaten..alıntıyla nasıl cevap yazacaqınımı sordun yoksa ?

onlar (eşim ve kızım) hep mantı,sarma,börek,vs...isteyerek beni sınıyorlar zaten...bazen 1 lokma ısırdığım oluyor ama akşam ıııh yemedim

seninkiler de fenaymış yani, destek yerine köstek olayı :) neyseki yememişsin ama tavsiyem birdaha ki sefere kahvaltı yada öğleyeye yap, lahmacun niyetine sen ye canım..

Arkadaslar bende araniza yeni katildim iki haftadir yorumlarinizi okuyorum bugün uye olabildim. Bende uc haftadir yapiyorum ama 2 kilo verebildim( sebebini bilmiyorum, spor yapmiyorum belki ondan
slm canım ben de yeniyim hoş geldin.. bence sporsuz 3 haftada 2 kilo gayet güzel.. birde çok verenlerin toplam kilosu daha fazla olduğu içindir benim gibi :)

ben 6 da yeme işimi bitiriyorum, normalde de öyleydim zaten, 8 den sonra bişey yenilmiyor bu diyette, ben akşam yemeğinden sonra zaten yemezdim bişey şimdi de yemiyorum hatta ayran süt bile içme ihtiyacı duymadım şimdiye kadar..

kızlar 46 günde 5 kilo iyi mi bu kacamaklar ve spor yapmama yuzunden böyle sanırım

46 gün 1.5 ay ediyor sanırım :) 1.5 ayda sporsuz 5 kilo bence çok iyi ya.. 3 ayda 10 kilo eder, 6 ayda 20 :)

bu arada sevgili günlüğüm bugünkü menüm şöyle:

sabah saat 11.30
sevgili annemin köftesinden
4-5 köfte (el köftesi de derler normal köftenin içine ekmek içi-galeta unu yerine ince bulgur koyuluyor ama ben de yoktu normal bulgur da yoktu iri bulgur koydum)
1 dilim çörek otlu tulum peyniri
domates,salatalık,biber

ara: form çay (5 in 1)

akşam saat 18.00:
1 tabak dövmeli yoğurt çorbası
4 köfte
1 kase yoğurt
semizotu,domates,salatalık, taze sarımsak :)

su pek içemedim ama şimdi içiyorum..

Evet onu sordum. Hosbulduk. Cok memnunum burda olmaktan. Biz ailecek yapiyoruz. Kilolara son sagliga merhaba

canım okudun mjın sağ altında beğen var ya.. onun da altında alıntı ile cevapla var.. eğer tek bir msjı yanıtlaycaksan onu tıklıyosun, yok birkaç mesajı yanıtlayacaksan onun da yanında bu mesajdan alıntı var onu tıklıyosun, tıklayınca tick işareti çıkıyor üzerinde.. tüm msjları alıntıladıktan sonra konuya cevap diyosun.. çıkan ekranda tüm alıntılar alt alta bir formül içinde sıralanıyor.. köşeli parantezden sonra cevabını yazıyosun.. umarım anlatabilmişimdir :) kolay gelsin..

hu huuuuuu
esascım yarın liste sende unutma
kızlar liste sıra ile mi yapılıyor, sıra nasıl belirleniyor, bize ne zaman sıra gelecek? ne çok sordum dimi ya :) esas uğramazsa ben de yapabilirim bilginize.. ilk haftada sırayı savarım böylelikle :))

Son düzenleme:
kızlar, canan hoca çekirdeğe ne diyor bilgisi olan var mı?

dün akşam bir kaçamak yaptım ama, ben masum diye düşündüm, çünkü çereze izin var ya ondan yüz buldum.. bu arada çekirdeğim tuzsuz, kavrulmamış, organikti. çok çiğ çekirdek yemesi zor oluyor diye azıcık kavurur gibi yaptım.. 1 avuçtan daha az yedim..
ne dersiniz sizce kaçamağım masum mu?

Hoca yaşam boyu sağlık kitabında kabak çekirdeği ve ay çekirdeğini öneriyor.Gönlün rahat olsun.Bence tuzsuz olanını önermiştir.

merhaba kızlar hafta sonu menumu yazıcam ama yazmadan önce görümcem sen incelmişsin zayıflamışsın dedi çok mutlu oldum bu yüzden kendime kaçamak fırsatı tanıdım galiba

Menum: cumartesi sabah karatay kahvaltısı
Öğlen bir avuç ceviz
akşam da düğün yemeği vardı.tavuklu patates pilav(yemedim)az mercimek çorba turşu ve 1 tane kemalpaşa tatlısı
pazar:11 gibi karatay kahvaltısı ,öğlen bir avuç fındık akşam da çiğköfte 1.5 lt su

merhabalar kızlar akşamınız güzel olsun...

bu ara meyveyi çok kaçırıyorum bu konuda ne yapacaqımıda bilemiyorum meyveyi hiç almasammı eve acaba diyorum
ama çocuklar var almamak imkansız..
sabah domates salatalık peynir
bi cornet
çocukların lahmacununun ucundan ufacıcık parça tek lokmalıktan bile küçüktü.

akşam:köfte, salata (ve olay burda yine kopuyo ) az kavun az çilek azda kiraz

kızlar sizce çok etkiliyomudur bu meyveler diyeti :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…