sea mesajını yeni gördüm.
Homa değerim gayet normal çıktı. 1,2
HbA1C de normal
özellikle kafeinli içecekler içtiğimde -ki arada yeşil çay içmeye çalışıyordum- muhakkak başım ağrıyor. Türk kahvesi nadiren içiyorum zaten.
Ben karatayı seviyorum ama 3 saat açlıktan sonra başım ağrıyor o yüzden tam olarak yapamıyorum. ben de elimden geldiği kadar doğal beslenmeye çalışıyorum, araöğün yapıyorum ama gereksiz atıştırma da yapmamaya çalışıyorum.
senin listende öğlen akşam ekmek yok mu veya araöğün?
Su anda kermesteyim o kadar harika seyler var ki anlatamam, ama ben 1 icli kofte marul salatasi veayran yedim. Aksam yedide mangalda biseyler yemegi dusunuyorum. Kizlar aksam en gec kacta yiyorsunuz ondanmi ben kilo veremiyorum. Gec yedigimden yani. Birde su omega 3 kapsulu tam olarak neye yariyor. Birde ben konulara nasil cevap yazicam onu ogrenmek istiyorum
onlar (eşim ve kızım) hep mantı,sarma,börek,vs...isteyerek beni sınıyorlar zaten...bazen 1 lokma ısırdığım oluyor ama akşam ıııh yemedim
slm canım ben de yeniyim hoş geldin.. bence sporsuz 3 haftada 2 kilo gayet güzel.. birde çok verenlerin toplam kilosu daha fazla olduğu içindir benim gibi :)Arkadaslar bende araniza yeni katildim iki haftadir yorumlarinizi okuyorum bugün uye olabildim. Bende uc haftadir yapiyorum ama 2 kilo verebildim( sebebini bilmiyorum, spor yapmiyorum belki ondan
Su anda kermesteyim o kadar harika seyler var ki anlatamam, ama ben 1 icli kofte marul salatasi veayran yedim. Aksam yedide mangalda biseyler yemegi dusunuyorum. Kizlar aksam en gec kacta yiyorsunuz ondanmi ben kilo veremiyorum. Gec yedigimden yani. Birde su omega 3 kapsulu tam olarak neye yariyor. Birde ben konulara nasil cevap yazicam onu ogrenmek istiyorum
kızlar 46 günde 5 kilo iyi mi bu kacamaklar ve spor yapmama yuzunden böyle sanırım
Evet onu sordum. Hosbulduk. Cok memnunum burda olmaktan. Biz ailecek yapiyoruz. Kilolara son sagliga merhaba
kızlar liste sıra ile mi yapılıyor, sıra nasıl belirleniyor, bize ne zaman sıra gelecek? ne çok sordum dimi ya :) esas uğramazsa ben de yapabilirim bilginize.. ilk haftada sırayı savarım böylelikle :))hu huuuuuu
esascım yarın liste sende unutma
kızlar, canan hoca çekirdeğe ne diyor bilgisi olan var mı?
dün akşam bir kaçamak yaptım ama, ben masum diye düşündüm, çünkü çereze izin var ya ondan yüz buldum.. bu arada çekirdeğim tuzsuz, kavrulmamış, organikti. çok çiğ çekirdek yemesi zor oluyor diye azıcık kavurur gibi yaptım.. 1 avuçtan daha az yedim..
ne dersiniz sizce kaçamağım masum mu?
Hoca yaşam boyu sağlık kitabında kabak çekirdeği ve ay çekirdeğini öneriyor.Gönlün rahat olsun.Bence tuzsuz olanını önermiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?