Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

meyveyi sabah yemelisin canım çilek ve kiraz tam zamanı ama kavun olmamış lahmacun serbets hafta 1 sefer yemende sakınca yok 1 tane olmak şartıyla

slm kızlar bugünde sınavı yedik hadi hayırlısı sabah
sabah:30:4 kuru kayısı yarım bardak ceviz sınav öncesi
kahvaltı:13:00
domates salatalık yeşil biber
zeytin 2 tane yeşil
peynir kk yarısı
menemen 2 yumurtalı
yarım kase yogurt keten tohumlu herkese tavsiye ederim bagırsaklar için süper
akşam
oğlumla sınav bitişini kutlamak için dışarı kaçtık ama sanırım kaçamak olmadı :)
tandır çorba
tas kebabı
salata
sonra dayanamayıp birde adanayı paylaştık:)
kahve
ama hala kilo vermiyorum ancak paşam (oğlum) diyorki inceldin annecim kilo vermiş gibi görünüyorsun :)yaben üzülmeyeyim diye diyor yada doğru :)iki gündür spor uçtu yarın hemen başlamalıyım uff akşam nöbetteyim sınav bitti nöbetler başlıyor
hepinize sevgiler iyi akşamlar ben dediğim gibi biraz kitap okumak istiyorum senden önce benyazarı jojo mayes okuduğumda fikrimi paylaşırım kızlar sizlerle bol leptinler

Sabah:karatay kahvaltısı
Yeşil çay
Öğlen:Tavada biberli kuşbaşı,salatalık
Türk kahvesi
Akşam:4 kuşbaşı et,5 kaşık taze fasülye
Form çayı.

kızlar liste sıra ile mi yapılıyor, sıra nasıl belirleniyor, bize ne zaman sıra gelecek? ne çok sordum dimi ya :) esas uğramazsa ben de yapabilirim bilginize.. ilk haftada sırayı savarım böylelikle :))

hergün düzenli bildirim yapanlar pzt listeye giriyor her hafta birimiz liste yapıyoruz kaytaran olursa ben ve degua ilgileniyoruz esas2006 bikaçgündür yok yarın da gelmezse veya geç gelirse sen hazırlarsın istiyorsan yarın sabah tekrar konuşuruz

kuruyemiş(çekirdek de)günde 1 çb yenmeli çiğ olarak tabi ki sen doğru yapmışsın canım afiyet olsun

sen dur o çantaları ben göndereceğim
bu kadar çok meyve diyetini tabi ki etkiler ben artık kızıma da kocama da meyveyi az yediriyorum akşam meyvemizi tamamen kaldırdım

verirsin merak etme demek ki sen de benim gibi yavaş veriyosun dert etme yalnız akşam menüne baktım da acaba biraz fazla mı yiyorsun gi kadar glisemik yük de kilo alıp-vermede önemli bir nokta

kitabı okuyunca mutlaka yaz ben de çok okurum gerçi bu ara kk bağımlılık yaptığı için okuma hızım düştü ama yine de elim boş kalmaz

Son düzenleme:
Pazar menü spor su

Sabah 1 yumurta yeşil soğan 6 siyah zeytin
Keçi peyniri domates
Öğle yarım Mısır dışardaydm
Akşam et sote
Salata
1 saat yürüyüş
2 litre su

46 gün 1.5 ay ediyor sanırım :) 1.5 ayda sporsuz 5 kilo bence çok iyi ya.. 3 ayda 10 kilo eder, 6 ayda 20 :)

oooo 20 kilo versem viktoryassikrıt olurummmmmmm şinanayyyy

kilo aldırmaz bence ama vermeni yavaşlatabilir gibime geliooo

menü:
sabah: karatay kahvaltısı
öğlen: bir kase yogur bi avuç badem 2 ceviz 2 incir
akşam: ailece mangal yapınca biraz geç kaldık 8.30 gibi tavuk ızgara salata ayran

arada da iki avuç kadar kavrulmuş karpuz çekirdeği yedimm :/

yarın tartı gunumuz -400 gibi umuyorum ama dur bakalım kızlar bu hızla ayda sadece 2 kg gıbı ama bana mustehak galiba

slm karatay diyorki önce kilo alımız duracak sonra depo yağlar yanacak umarım öyle olur bugün evet biraz fazla yedim birde reglm yaklaştı bakalım görücez daha ne kadar vermeye direnecek bu bünye

Galiba buldum nasil yazacagimi çünkü dediğim gibi telefonda senin dedigin yazilar gorunmuyor. Bu arada çekirdeği çok seviyorum önceden geceleri çekirdek yerdim acaba acizik yiyebilirmiyim?

evet sonunda olmuş :)

Kizlar ramazan geliyor ne yapacagiz diyetimize devam edebilecek miyiz?

ben diyetime devam edicem inşallah, zaten hoca 2 öğün diyor al sana 1.iftar 2.sahur :)

Nasil yapiyosunuz o yemegi?

Sabah 10.00 biberli omlet, roka, peynir, çay
Öğle 15.45 et köfte, 1 kaşık kısır, yeşil alata
Akşam 20 civarı yarım dilim cheesecake, dışarıdaydım ve alternatif arayabilecek durumda degildim

su 2 lt kadar. Spor yapmadım ama öğleden sonradan şimdiye kadar yürüyüsteydim

evet sonunda olmuş :)

ben diyetime devam edicem inşallah, zaten hoca 2 öğün diyor al sana 1.iftar 2.sahur :)

Evet sonunda basardim:)) bide su smileyleri bulursam tam olacak. Insallah bende okudugum yorumlariniz sayesinde yarin tam düzgün bi sekilde baslayacagim. Bende ramazandada devam etmek istiyorum çünkü agustosta nisanimiz var incelmem lazim. Birde cogu kişinin dediği gibi benimde önceden aciktigimda elim ayağım titriyor ve tatlilara saldiriyodum Allaha şükür geçti. Yapabildigim en kolay diet:))

Nasil yapiyosunuz o yemegi?

mercimek yemeğini mi?

benim de aç kalmadığım yaptığım tek diyet.. bakalım sonuçları nasıl olcak :)

bu arada bugün bildirim günü kimse bildirim yapmamış, yapan birinden kopya çekerim formatı diye düşünmüştüm ama.. neyse bi bakayım eski bildirimlere..

Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta:82
Bu hafta:80.5
Fark:1.5
Toplam fark:1.5
Beden:44
Spor:4 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Yüzde:1.8 umarım yanlış hesaplamamışımdır :)

Son düzenleme:
Rumuz: degua
başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:66
bu hafta kilo: 65.6
haftalık yüzde:%0.6
fark:0.4
toplam fark:17.4
beden:42
boy:1.63
spor:yüzme ve yürüyüş

Son düzenleme:
rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 63.4 kg
bu haftaki kilo: 64.4 kg
fark: 1 kg
toplam fark: 6.6 kg
fark yüzdesi: % +1.57
beden: 40-42
boy: 1.55
spor: yürüyüş+leslie+pilates

haftsonu menü yazmadım çünkü hem kaçamak yaptım hem de galiba biraz fazla yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…