merhabalar kızlar akşamınız güzel olsun...
bu ara meyveyi çok kaçırıyorum bu konuda ne yapacaqımıda bilemiyorum meyveyi hiç almasammı eve acaba diyorum
ama çocuklar var almamak imkansız..
sabah domates salatalık peynir
bi cornet
çocukların lahmacununun ucundan ufacıcık parça tek lokmalıktan bile küçüktü.
akşam:köfte, salata (ve olay burda yine kopuyo ) az kavun az çilek azda kiraz
kızlar sizce çok etkiliyomudur bu meyveler diyeti :44:
kızlar liste sıra ile mi yapılıyor, sıra nasıl belirleniyor, bize ne zaman sıra gelecek? ne çok sordum dimi ya :) esas uğramazsa ben de yapabilirim bilginize.. ilk haftada sırayı savarım böylelikle :))
kuruyemiş(çekirdek de)günde 1 çb yenmeli çiğ olarak tabi ki sen doğru yapmışsın canım afiyet olsunkızlar, canan hoca çekirdeğe ne diyor bilgisi olan var mı?
dün akşam bir kaçamak yaptım ama, ben masum diye düşündüm, çünkü çereze izin var ya ondan yüz buldum.. bu arada çekirdeğim tuzsuz, kavrulmamış, organikti. çok çiğ çekirdek yemesi zor oluyor diye azıcık kavurur gibi yaptım.. 1 avuçtan daha az yedim..
ne dersiniz sizce kaçamağım masum mu?
bu ara meyveyi çok kaçırıyorum bu konuda ne yapacaqımıda bilemiyorum meyveyi hiç almasammı eve acaba diyorum
bi cornet
..............ama hala kilo vermiyorumancak paşam (oğlum) diyorki inceldin annecim kilo vermiş gibi görünüyorsun :)yaben üzülmeyeyim diye diyor yada doğru :)iki gündür spor uçtu yarın hemen başlamalıyım uff akşam nöbetteyim sınav bitti nöbetler başlıyor
hepinize sevgiler iyi akşamlar ben dediğim gibi biraz kitap okumak istiyorum senden önce benyazarı jojo mayes okuduğumda fikrimi paylaşırım kızlar sizlerle bol leptinler
sağol canım çok sevindim buna, meğer kaçamak yapmamışım :))
46 gün 1.5 ay ediyor sanırım :) 1.5 ayda sporsuz 5 kilo bence çok iyi ya.. 3 ayda 10 kilo eder, 6 ayda 20 :)
bi cornet
slm karatay diyorki önce kilo alımız duracak sonra depo yağlar yanacak umarım öyle olur bugün evet biraz fazla yedim birde reglm yaklaştı bakalım görücez daha ne kadar vermeye direnecek bu bünyehergün düzenli bildirim yapanlar pzt listeye giriyor her hafta birimiz liste yapıyoruz kaytaran olursa ben ve degua ilgileniyoruz esas2006 bikaçgündür yok yarın da gelmezse veya geç gelirse sen hazırlarsın istiyorsan yarın sabah tekrar konuşuruz
kuruyemiş(çekirdek de)günde 1 çb yenmeli çiğ olarak tabi ki sen doğru yapmışsın canım afiyet olsun
sen dur o çantaları ben göndereceğim
bu kadar çok meyve diyetini tabi ki etkiler ben artık kızıma da kocama da meyveyi az yediriyorum akşam meyvemizi tamamen kaldırdım
verirsin merak etme demek ki sen de benim gibi yavaş veriyosun dert etme yalnız akşam menüne baktım da acaba biraz fazla mı yiyorsun gi kadar glisemik yük de kilo alıp-vermede önemli bir nokta
kitabı okuyunca mutlaka yaz ben de çok okurum gerçi bu ara kk bağımlılık yaptığı içinokuma hızım düştü ama yine de elim boş kalmaz
Galiba buldum nasil yazacagimi çünkü dediğim gibi telefonda senin dedigin yazilar gorunmuyor. Bu arada çekirdeği çok seviyorum önceden geceleri çekirdek yerdim acaba acizik yiyebilirmiyim?
Kizlar ramazan geliyor ne yapacagiz diyetimize devam edebilecek miyiz?
sabah:
2 yumurta ile tereyağlı sebzeli lorlu omlet yaptım kendime (ve bitiremedim tamamını)
Ceviz kırmaya vaktim olmadı, 10 çiğ tuzsuz badem yedim
4-5 zeytin
öğle:
1 kase ezogelin çorbası
küçük bir dilim pizza (hamurunu yemedim)
1 ayran
akşam:
1.5 tabak yeşil mercimek yemeği (yatılı okuldan bildiğimiz karaşimşek :)
1 taze sarımsak, marul, yeşil acı biber
yemeğim biraz fazla oldu sanırım, 1 tabak doyurmadı, 1.5 biraz fazla geldi şimdi rahatsızlık hissediyorum biraz ama nasıl olsa birazdan yürüyüş yaparak telafi edicem inşallah..
1.5 lt su
1 maden suyu
yeşil çayımı içemedim bugün
evet sonunda olmuş :)
ben diyetime devam edicem inşallah, zaten hoca 2 öğün diyor al sana 1.iftar 2.sahur :)
Nasil yapiyosunuz o yemegi?
Evet sonunda basardim:)) bide su smileyleri bulursam tam olacak. Insallah bende okudugum yorumlariniz sayesinde yarin tam düzgün bi sekilde baslayacagim. Bende ramazandada devam etmek istiyorum çünkü agustosta nisanimiz var incelmem lazim. Birde cogu kişinin dediği gibi benimde önceden aciktigimda elim ayağım titriyor ve tatlilara saldiriyodum Allaha şükür geçti. Yapabildigim en kolay diet:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?