rumuz:denvir
***Benim bir önerim var şu tartılma gününü cuma yapsak.Çünkü haftasonu daha çok yiyen bir toplumuz.Misal ben cuma 65.2 yi görnüşken.haftasonu diyetin dışına çıkmadığım halde öğünlerde fazla yemem nedeniyle pazartesileri hep artılı çıkıyorum.Ne dersiniz hatunlar?
bencede daha iyi olabilir haftaiçi 73 lerdeyken haftasonu gelen giden misafirler,doğumgünleri...derken 74 ü gördüm yine.haftasonu fazlalığını bir günde atıyorum ama bugün pazartesi oluyor tabiki...salı günü eksilerle uyanıyorum..cuma olsa moralde olur bize..diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım.
cuma mantıklı bence de ama hafta sonu kaçamak yapmayalım diye özlellikle pazartesi bildirim günü seçilmiş diye düşündüm.. bana her ikisi de uyar :)
bende de tam tersi oluyor. pztsi bildirim var diye abartasım varsa bile kendimi frenlemesi daha kolay oluyor.
Ben de aynısını düşünüyorum canım. Cuma olsa daha iyi bence. Son günlerde yapacamız kaçamağı baş günlerde yapıp tartı gününe kadar eritiriz diye düşünüyorum :13:
Bu hafta berbattıııı. Öyle göze çarpan kaçamaklar yapmadım kiiiiiiii sadece meyve abarttım, badem abarrttımbu diyet bana yaramadı. Yine sağlıklı beslenmeye devam edip farklı bir diyet mi uygulasam napsaaaaaammmm
kızlar ben kilo çizelgemi ekleyemedim kullanıcı kontrol panelinden çizelge bölümüne yapıştırmaya çalışıyorum olmuyo.ilk önce masaüstüne kopyaladım resim olarak sonra ordan yapıştırmaya çalıştım ondan mı ki normalde bilgisayar işleri zorlamaz beni ama bunu yapamadım
çizelge bölümündeki kodu silip öyle yapıştıracaksın ama bi sorun var herhalde benim çizelgem de görünmüyor
yani yaptığım şey doğru dimi masaüstünden resim olarak alıp yapıştırmak?herhangi bir kod yok çizelge bölümünde ama?
kodu yapıştırıyorum site yönetimi uyarı veriyor:2:
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
rumuz: Jabagi
başlangıç tarihi:22/04/2013
başlangıç kg:63.7
geçen haftaki kg:60.4
bu haftaki kg:61.2
fark: +++800 gr
toplam fark: 2.5 kg
yüzde: + %1.3
beden :38-40
boy:1,60
spor: 1-2 kez adım ve 1-2 kez plates
Bu hafta berbattıııı. Öyle göze çarpan kaçamaklar yapmadım kiiiiiiii sadece meyve abarttım, badem abarrttımbu diyet bana yaramadı. Yine sağlıklı beslenmeye devam edip farklı bir diyet mi uygulasam napsaaaaaammmm
mahzen77canım geçen haftaki listeye bakarak hazırlayabilirsin yüzde hesaplamayanlar var onları da hesaplaman gerek + larla - leri de kontrol etmen gerek
ilk haftadan listeyi üstlendiğine pişman olmadın di mi
Baslangic tarihi 13.07.2012 kg 83.
Bu haftaki kg 77, 7 sabah kahvaltisindan sonra tartildim.
Son 1 haftadir diyete uyamadim maalesef.
Tartida artilari görüncede sok oldum. Diyeti birakmazsam iyidir.
Sanki 1 ay kacamak yaptim ya offffffffffffffffffff.
Eve geldim geleli doktora gidip geliyorum Cok agrilarim var.
her hafta ağlayan ben ,ağlayanın halinden anlarım. bak kendin diyosun meyveyi abarttım diye karatay da meyveyi abartmak cıssss...
e bademleri de azalt biraz.
bu arada adet dönemin yaklaşmıl olmasın vucut 1-1,5 kilo alıyor da o bakımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?