Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

cuma mantıklı bence de ama hafta sonu kaçamak yapmayalım diye özlellikle pazartesi bildirim günü seçilmiş diye düşündüm.. bana her ikisi de uyar :)

bende de tam tersi oluyor. pztsi bildirim var diye abartasım varsa bile kendimi frenlemesi daha kolay oluyor.

Ben de aynısını düşünüyorum canım. Cuma olsa daha iyi bence. Son günlerde yapacamız kaçamağı baş günlerde yapıp tartı gününe kadar eritiriz diye düşünüyorum :13:

arkadaşlar şu günü atlatalım bu konuyu tekrar konuşalım biliyorsunuz önceden cuma günüydü ama haftasonu kaçamak yapmayalım diye pzt yapmıştık ancak haftasonu kaçamaksız da geçmiyor diyorsanız tabi ki değişebilir herkes fikrini yazsın lütfen

jabagi lütfen böyle konuşma iyi örnek olmuyorsun meyveyi abartırsan olacağı bu

melezgi
tamamdır haftaya acısını çıkaralım

mahzen77
canım geçen haftaki listeye bakarak hazırlayabilirsin yüzde hesaplamayanlar var onları da hesaplaman gerek + larla - leri de kontrol etmen gerek
ilk haftadan listeyi üstlendiğine pişman olmadın di mi

çizelge bölümündeki kodu silip öyle yapıştıracaksın ama bi sorun var herhalde benim çizelgem de görünmüyor

Son düzenleme:
başlangıç tarihi:01.04.2013
başlangıç kilo:81.100
geçen haftaki kilo:74.500
bu haftaki kilo:73.400
fark:-1.100
toplam fark:7.700
beden:40
boy:1.68

kodu yapıştırıyorum site yönetimi uyarı veriyor:2:

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

Başlangıç tarihi:09.04.2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:71,1
Bu hafta:71,5
Fark:+400gr
Fark yüzdesi:+%0,562
Toplam fark:1,500gr
Beden:42-44
Spor:malesef yok
Boy:1,58

kızlar herkese selamlar bugün hiç uyanmak istememiştim ama çok büyük bir süprizle karşılaştım kaç gündür tartıda
+500 çıkıyordum ve moralim çok bozuktu ama bugün tartılınca -1100 görünce şoke oldum resmen tam üç defa tartıldım yanlışmı
diye neyseki doğruymuş çok mutlu oldum valla aylar sonra bi anda 1100 gitti süper yani

pazar sabah 10.30da
5 ceviz
peynir
8 zeytin
domates salatalık
1-2 parça sosis
saat 2de denizdeydik
yumurta
2 tane bulgur köftesi
domates salatalık
peynir
akşam saat 7 de
mangalda balık
salata
mangalda hellim
biber közleme
saat 9 gibi çay demledik
yanında cısss vardı 3-4 tane küçük
bisküvilerden bide balıktan sonra canım çok tatlı çekti
tahin helve yemedim çok sıcak burası dolapta oğlumun pudingi
vardı 4 küçük tatlı kaşığıda ondan yedim
yine gece vakti duramadım yedim çantalarıda hak ettim sanırım

KIZLAR MERHABA listeyi ben hazırlıyorum.geçen hafta gelemedim .yoğundu baya işler ve diyete de pek uyduğum söylenemez.tabii böyle oluncada +400gr.aldım.neyseki yine ucuz atlattık.ama bundan sonra daha sıkı sarılacam .çünkü bıktım artık 1 geri 3 ileri gitmekten.umarım sizler iyi sonuçlar almışsınızdr. hadi bekliyorum gelmeyen arkadaşlarında bildirimlerini...

her hafta ağlayan ben ,ağlayanın halinden anlarım. bak kendin diyosun meyveyi abarttım diye karatay da meyveyi abartmak cıssss...
e bademleri de azalt biraz.
bu arada adet dönemin yaklaşmıl olmasın vucut 1-1,5 kilo alıyor da o bakımdan

mahzen77canım geçen haftaki listeye bakarak hazırlayabilirsin yüzde hesaplamayanlar var onları da hesaplaman gerek + larla - leri de kontrol etmen gerek
ilk haftadan listeyi üstlendiğine pişman olmadın di mi

olmamıştım canım ama zaten esas da geldi, başka zamana artık :)

rumuz embolı
başlangıç tarihi 06.05.2013
başlangıç kilo:70
geçen hafta kilo:68.900
bu hafta kilo300
bir haftalık fark:600gr
toplam fark:1.700
yüzde hesabını bilmiyorum
beden 40 42
üst bedenim daha kalın 42 yani
boy 1.58
yaş 42
spor bazen 1 saat tempolu yürüyüş bazı günlerde leslie 3
bol limonlu su 2 lt fazla olduğu günler vardır yeşil çay tarçınlı karanfilli
durum buuuuu herkese kolay gelsin

Baslangic tarihi 13.07.2012 kg 83.
Gecen hafta 73, 800 kg
Bu hafta kg 77, 7 sabah kahvaltisindan sonra tartildimBoy 1.58.
Son 1 haftadir diyete uyamadim maalesef.
Tartida artilari görüncede sok oldum. Diyeti birakmazsam iyidir.
Sanki 1 ay kacamak yaptim ya offffffffffffffffffff.
Eve geldim geleli doktora gidip geliyorum Cok agrilarim var.
Kg alma rekoru kirdim bakin 14 günde nerdeyse 3 kg.
Vucudum su topluyormus. Ilac aldim ama faydasi yok. ayaklarimda cok sisiyor.

Son düzenleme:
slm
sabah erken kalkıyorum ancak açıkmamış oluyorum onun içinde su dışında birsey yemedim
kahvaltı30
tereyegda yumurta 2 tane
peynir kk kadar
zeytin 4 tane yeşil
domates salatalı
yoğur keten tohumlu
kuru kayısı 4 tane
ceviz yarım bardak
akşam:hastanede olacağım orada çıkan sebze yada et ne varsa evden cacık götürmeyi düşünüyorum orada yoğurlar malum hazır gida geç yattığım için çok acıkırsam 10 gibi süt belki ceviz olacaktır
bol leptinler az sonra işe gideceğim

merhaba geçen haftaki kilonu yazmamışsın yüzdeni nasıl hesaplayacam ?yoksa listede değilmisin sen ?

Yeni bitti reglim. Ondan değil. bariz meyve, badem ve sporsuz bir haftadan dolayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…