Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende kilo veren arkadaşları özellikle ilk üçtekileri kutlarken kendimi esefle kınıyorum.ya ben hep sınıf birincisi olan çalışkan kızdım böyle liste alttlarında kendimi görmek çok yıkıcı oluyooor. BİRDE NEDEN KİLO ALANLAR SABİT KALANLARDAN YUKARI YAZILMIŞ ANLIYAMADIM.AAAA

Bişey yapmalı!!!

BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH: BİR AVUÇ CEVİZ,2 KAHVE
ÖĞLE:1 TABAK KISIR,2 KAYISI,CEVİZ
AKŞAM:TAVUK BONFİLE,AYRAN SALATA
SONRASI KAHVE VE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ,2.LT SU

Son düzenleme:
Sbh karty khvltisi
İkivsaat sonra bir dilim yas pasta :-(
Oglen iki kucuk icli kofte bi saat sonra kahve ve yninda miniiminnnnaaacik cikolata
Aksam bulgurlu kabak dolma

kizlar rejim rutine binmesin die bugun biraz soklama yapiyim dedim kg vermem yvsladi cunku

BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:kkk
AKŞAM:kıymalı yeşil mercimek yemeği,yoğurt ya da ayran,avuç içi kadar hindi haşlama...
Su 1 lt içildi,2kupa bitki çayımı içtim,bugünde yürüyüşümü yapamadım yapamayacağım...

nacizane oneri soklamayı kaçamaklarla yaparsanız kilo alımı olur. Biraz protein , salata vs yi artırmak gerekir.

Esas2006; Çooook teşekkürler eline sağlııık😊kilo verenleri kutluyorum duraksayanlar ve kilo alanlarda üzülmesin haftaya iyi sonuçlar alacaz hep beraber inşallah:13: :13:

Son düzenleme:
canımcım eline sağlık liste çok güzel olmuş
kilo verenleri kutluyorum
veremeyenlere sabır diliyorum
alanları eshefle kınıyorum

sabah:karatay kahvaltısı
öğle:yoğurtlu ve cevizli semizotu salatası
ara:türk kahvesi:
akşam:ayran çorbası ve menemen

Ellerine sağlık canım. Verenleri tebrik ederim vermeyenleri de tebrik ederim bu da bir başarı. Kg alanları da benim gibi teessüf ediyorum

ben de kilo verenleri tebrik ediyorum, veremeyenler de üzülmesinler onlar haftaya vereceklerdir. alanlar da üzülmesinler, muhtemelen regl dönemindedirler ve onlar da haftaya hepimizden çok verirler..
bu arada ilk 3 te olmasam da ilk 5 e girmişim, çok sevindim, kendimi de tebrik ederim :)

sabah(8:00):1 yumurta,peynir,10 zeytin,domates,salatalık,,1 avuç fındık,süt
Öğle:5 kaşık ekşili köfte,salata
Akşam: bulgurlu biber dolması,mercime çorbası,yoğurtlu semizotu salatası

sabah saat 07.30
1 kuru incir
1 kuru kayısı
1 ceviz
(1.5 saat kadar suda beklettim, suyunu da içtim ama epeydir tatlı yemediğimden midir çok tatlı geldi baydı yani :) Diyetisyenler tatlı ihtiyacınızı kuru meyveden karşılayın derlerdi de gülerdim :) meğer karşılanabiliyomuş..

sonrasında;
2 yumurta
1 dilim peynir
3-4 zeytin
3 ceviz
domates, salatalık, biber
şekersiz açık çay

1 kase cacık
yarım porsiyon tas kebabı (patateslerini yemedim)
1 kaşık tarhana çorbası (tadına baktım sonra da yemek istemedim)
1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 5 kadar badem, 5 kadar fındık yedim doymadığım için

akşam:
3-4 köfte
1 tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt
taze soğan, acı yeşil biber

2lt su
1 kupa form çayı
1 kupa yeşil çay

birazdan şekersiz çay içerim ve yeme içme sezonunu kapatırım.. (su ve soda hariç)

bunu bilmiyordum sea, öğrendiğim iyi oldu. valla salatayla şoklayacağıma, şoklamam daha iyi... :)

ben salatayla hergün şokluyorum o zaman
kilo verememeyi anlıyorum da şu alma işini anlamadım bikaç kaçamak yaptım ama sabah akşam ter içinde kalarak egzersiz yapıyorum onların da mı hatırı yok

sabah lorlu yeşililklı salata
10 adet badem
2 kayısı

öğle yoğurt çorbası 1 kase
patlıcan yemeği
salata

akşam yoğurt çorbası 1 kase
karışık salata
haşlanmış tavuk budu

spor-
su 2 litre

esas206 liste için teşekur ederiz ellerin dert görmesin
kg almak konusunda vucut kıtlık kalktı yiyecek geldi depolama moduna giriyor hemen kaçamaklarda buyuzden ufak kaçamaklar kg olarak geri dönüşüümü oluyor bize
malesef değerler normale ininp göbek bölgemizdeki fazlalıklardan tamamen kurtulmadan kaçamağı hafızadan silip atmakdan başka çare yok
bazen elde olmayan sebebler olmuyor değil ama ozamnda sea nin dediği gibi protein ve lif kaynaklı ayrıca minumum meyve kuruyemişsiz bir öğün ertesi günü kurtarıp kg almadan atlatmamızda yardımcı olacaktr

sabah lorlu yeşililklı salata
10 adet badem
2 kayısı

öğle yoğurt çorbası 1 kase
patlıcan yemeği
salata

akşam yoğurt çorbası 1 kase
karışık salata
haşlanmış tavuk budu

spor-
su 2 litre

sabah
2 kk peynir
2 domates
3 kırmızı biber
5 zeytin
1 avuç yerfıstığı

öğle
1 tabak kısır
1 bardak susamlı yoğurt
bikaç tane şeftali reçelinin tanelerinden (az kilo vermeyi beklerken +1 i görünce moralim bozuldu kendimi tatlıya vurdum mutlu olayım diye ne kötü di mi gönderin çantaları sarsın beni fena yıkıldım)

akşam
kavurma
salata
1 ceviz
5 kuruüzüm

3 lt su 45 dk yüzme+su jimnastiği

ben de yüzme sezonunu açtım da yahu yüz yüz yüz saate bakıyorum 5 dk geçmiş sen nasıl 1 saatin üzerinde yüzüyorsun bi de sadece yüzmemi jimnastik de aralarda var mı yıllardır balık gibi yüzerim ama ciğerlerim 10 dk sonra mola istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…