Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kg aldığını görünce vucuda bide biz tekmeyi basıyoruz ahanda al daha çok yiycem diyor bilinç altı
ama bunun bize ne faydası var?
ama yüzmeye başlamana sevindim canım nasıl iyi gelmişdr tahmin ediyorum
ben bugun hiç spor yapmadım rengliyim birazda tembellk ettim işte canım totoyu kaldırmak istemedi yan gel osman modundaydım

ocakda başladığımda yüzmeye bende senin gibiydim saatler geçmek bilmıyordu vucutta alışkın değil çabuk yoruluyor 50 metrede 2-3 kez dinlenıyordum sonrasında vucudun üstüne gittkçe dinlenmeler azaldı
yüzmeye başlamadan vucudu iyice esnetmeen ve ısındırman gerekıyor
daha sonrasında havuza girersen kramp sorunu da yaşamasnn
havuzun kenarında da nefes çalışmaları yapki nefesin açılsın

ben zaten bu metabolizmanın içine ...................
canı durmak ister 1 ay keyfini bekleriz tam yüzümüz güler 1 beden küçüldük diye + çıkar
elime geçirsem onu fena sarsacam da nerede olduğunu bulamıyorum ben de göbeğimi mıncıklayıp duruyorum hem masaj da oluyor
bu arada kızlar bildirim cuma olsun haftasonu kaçamaksız geçmiyor pzt + çıkıyoruz diyorlar bence mantıklı herkes fikrini yazsın dedim

HOPPPpppp sakin ol sinirlenme böbrek üstü bezlerin fazla çalışcak stres ortamında insan hiç kg veremıyor
sakinliğini koruman lazım olablır bazen artı çıkıyorz bazen kg verıyıroz psikolojik olarak yıpratmanın bi yararı yok sana
+ çıktığın günün ertesinde karbonhidrata yönelmen başda yaptığın en büyük hata olmuş ki akşamda kuru üzüm yenilmiş
ama bundan sonra yemesssn olur biterr
nekdar uzun zamandr bak çabaladık bedenler küçüldü hedefe bukdar yaklaşmışken bırakmıycaz kendimizi
ssana söylerken aslında kendimi de motive edioyrum bi taşla iki kuş

cuma bildirim konusunda oylama yapalım herkes isterse benim için farketmez canım başda gelenler ptesi olması konusunda fikir beyan etti oyle gelişdi durum
ama netleşip artık kurallları sabitlemek gerekıyor hergelene göre değişrse formun hiç güvenirliği kalmaz

Esas liste için teşekkür ederiz, eline sağlık. Herkesi tebrik ederim.

SABAH (12.00): 2 haslanmıs yumurta, 1 kuru incir (sindirim sorunu için yoksa gün kurusu yerdim), 2 parça ceviz, roka,çay
AKŞAM (18.30) Mantarlı tavuk, salata

Gün içinde kahve ve siyah çay içtim. 2 lt kadar su içtim. Bol yürüyüş yaptım.

58 kiloyu görmeyeli ne kadar zaman olmuştu, bu haftaki 2.liğimden de, şimdiye kadar verdiğim toplam kilodan da, kilo çizelgemden de çok gururluyum :) Allah hepimize hedefe azimle yaklaşmayı ve nihayetinde ulaşmayı nasip etsin :)

Liste konusunda benim fikrim Pazartesi kalması. Hem tutarlılık açısından iyi olur hem de Pazartesi bildirim var diye biraz kendimizi tutmaya devam ederiz. Bir diyet ve zayıflama sayfasında, biz haftasonları kaçamak yapıcaz bildirim Cuma olsun demek bana pek mantıklı gelmedi :)

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarrr....dünden banlı olduqumdan yeni açıldı ancak girdim.
bugün bildirimimi arkadaşım iletti saqolsun.liseteyi hazırlayan arkadaşa teşekürlerimi sunuyorum.
3.olmuşum çok iyi diyorum çünkü tüm hafta reqliydim.
menüye gelince ;

sabah:

peynir
haşlanmış yumurta

öğle:

yoqurtlu semizotu salatası

akşam:

cısssssssssssss

eti canga

başkada birşey yemedim..hee pardon eti gurme karam yedim birde yarım.
reqlinin sonunda oluyor bend böle krizler napim :18::18:

Herkese günaydın,
Bugün daha bir mutluyum kızlar zira tartıda düne göre 700 gr daha hafif çıktım, çok sevindim. Aslında çok şaşırmadım çünkü aslında geçen hafta Çarşamba tartılmıştım. 80.4 tüm. Ptesi 80.5 çıkınca şaşırmıştım, çarşambadan sonra hafta sonu da dahil tek kaçamağım Perşembe günü yanlışlıkla içtiğim 1 fincan şekerli türk kahvesi idi…
Arkadaşlar demek istediğim şu ki, tartı gününü cumaya almayı bir kez daha düşünelim.. Tamam kaçamak yapmayalım diye ptesi seçilmiş, ancak kaçamak yapmadığımız halde ptesi tartıda artı çıkabiliyoruz çünkü hafta sonu hepimizin özellikle de çalışan arkadaşların düzeni bozuluyor, çayımızı suyumuzu içemiyoruz mesela.. ne bileyim sporumuz aksıyo, bence çalışan arkadaşlar için de aynı durum söz konusu.. onlar da hafta içi daha düzenli yapıyorlardır eminim.. Bu arada yanlış anlaşılmak istemem, Cuma tartılıp hafta sonu kaçamak yapalım, istediğimizi yiyelim içelim demek istemiyorum kesinlikle.. Zira ben ya çok iyi motive olduğum, ya da çok yeni olduğum için diyetim süper gidiyor maşallah, taze testi suyu soğuk tutarmış ya benimkisi o hesap :). Diyetimi bozmaya hiç niyetim yok ama dün tartıda gördüğüm rakam benim gerçek kilom olmamasına rağmen motivasyonumu düşürebilirdi yada motivasyonum düşük bir günüme denk gelip diyeti bırakmama neden olabilirdi. Bence dün veremeyen veya almış görünen arkadaşlar da üzülmesinler...
Velhasıl-ı kelam ben kilo bildirim gününü cumaya almamızın hepimizin motivasyonu için faydalı olacağını düşünüyorum.. Gerekçem hafta sonu yapacağım kaçamaklar değil kesinlikle, hafta içi daha iyi bir düzen oturtmuş olmam, sporumu, çayımı,suyumu yemek saatlerimi, daha düzenli yapıyor olmam.
Siz de bana katılıyorsanız oylama yapalım ve oylama sonucuna göre tartı gününü belirleyelim.
Bu arada ilk oy benden olsun.

Rumuz:Mahzen77
Bildirim günü tercihim:Cuma

herkese güzel bir gün diliyorum
mutsuzluğumu üzerimden atarak yeni bir güne başladım kaçamaksız günler beni bekliyor

evet tartı günü konusu vardı herkes fikrini kısaca yazsın çoğunluğa göre ayarlayalım ama bu son değişim olacaktır duyurulur

günaydın canım...tartı benim için fark etmez haftanın her günü olabilir :))

ellerine sağlık canım. çok güzel olmuş. kilo veren vermeyen diyet yapıp emek veren herkesi tebrik ediyorum. kendimide tebrik ediyorum. ya baştan ya sondan mutlaka ilk üçe giriyorum

lenevacım merhaba ya benim yüzdemi örnek alarak bana öğretirmisin yüzdelik hesabını

geçen hafta 74.5
bu hafta 73.4

74, 5 'de 1,1 vermişsem
100'de x vermişimdir.

Yani: 1,1 x 100 /74,5 = 1,486486486[/QUOTE]

bu mesajda alıntı kimden pek anlamadım. ama zaten elifixxx cevaplamış sağolsun.

günaydılar herkeze

kusura bakmayın ay sonu olması sebebiyle benim işler biraz yoğundu mesajlara inanın yetişemedim hepsini okuyamadım.listeyede şöyle bi göz attım.girebilmişim ucundan da olsa şükür.tebrik ediyorum herkezi.
dünkü menüm
kahvaltımı yazmıştım.3 yumurtalı peynirli omlet+diet cola
öğlen tavuk sarma+birazcık bulgur pilavı
akşam of of of :fırın sütlaç(bim) 1 kase sütlü nesquik çocuk gevreği+2 baget+dundurma(çantayı hak ettim )

bu sabah:2 yumurtalı peynirli omlet+diet cola

su günlük 3 litre

ben kaçar görüşürüz öptüm hepinizi.

benim doğumdan kalan kilo yani öncesinde zayıftım ama çok zayıf değil(38 beden tabi) 2 senedir veremedim o zaman karatay diyetinin ilk sayfasından başka artı olarak bana ne söyleye bilirsiniz

ilk sayfada çoğuşey güzelce anlatılmış zaten, ve gül63 bu diyette bir ekol. onun söylediklerinden başka ekleyebileceğim pek bir şey yok. yalnız şunu söyleyebilirim. bu beslenme şekli bizim binlerce yıllık geleneklerimize uyduğu için ben çok kolay kabullendim.sadece beslenme değil ev ve kişi hijyeni v.b. herşey bizim köklerimizden geliyor. inşallah hocanın diğer alanlardaki tavsiyelerine de uyarım zamanla

ben pztsi olmasından yanayım. çünkü biz listede + çıkmayalım yada - çıkalım diye diyet yapmıyoruz. daha az kaçamaksız bir yeme düzenini oturtmak için yapıyoruz. hafta içi çoğu kişi zaten daha düzenli ve kaçamaksız besleniyor. ama pztsi tartı korkusuyla en azından dikkat edenlerde çıkabiliyor. pztsi olsun benim fikrim bu yönde. çoğunluğun oyuna uyarım.

evet bide işin o yönü var. kesinlikle sabitlemekte yarar var.

yavrum sen aç geçirmişsin günü 3 yumurta falan yeseydin bari

diet cola
fırın sütlaç
gevrek
dondurma
diet cola

bunlar 24 saat içinde yediklerin canım. ben ilk kez diyet yapıyorum ve dukan diyetinin bile nasıl olduğunu tam olarak bilmiyorum. ama dukan diyetinde kola ve yulaf kepeği olduğunu duymuştum. acaba dukanla mı kombine edilmiş? hiç anlamadım ki:44::44::44::26::26::26::26:

Son düzenleme:
cıssları yapınca akşam yemeyim bari dedim.gecede malum olayları takip etmek için 3 gibi yattım karnımın gurultusu bayaqı bir
duyuldu yani..ama olsun bu sabaha 105.2 olarak uyandım :))

gerçekten çok güzel kilo veriyorsun. tebrik ederim. aslında belli bir süre şu kaçamaklarıda yapmasan insülin direncin kırılsaaaaa...

çok güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…