sabah
2 kk peynir
2 domates
3 kırmızı biber
5 zeytin
1 avuç yerfıstığı
öğle
1 tabak kısır
1 bardak susamlı yoğurt
bikaç tane şeftali reçelinin tanelerinden(az kilo vermeyi beklerken +1 i görünce moralim bozuldu kendimi tatlıya vurdum mutlu olayım diye ne kötü di mi gönderin çantaları sarsın beni fena yıkıldım)
akşam
kavurma
salata
1 ceviz
5 kuruüzüm
3 lt su 45 dk yüzme+su jimnastiği
ben de yüzme sezonunu açtım da yahu yüz yüz yüz saate bakıyorum 5 dk geçmiş sen nasıl 1 saatin üzerinde yüzüyorsun bi de sadece yüzmemi jimnastik de aralarda var mı yıllardır balık gibi yüzerim ama ciğerlerim 10 dk sonra mola istiyor
ben zaten bu metabolizmanın içine ...................
canı durmak ister 1 ay keyfini bekleriz tam yüzümüz güler 1 beden küçüldük diye + çıkar
elime geçirsem onu fena sarsacam da nerede olduğunu bulamıyorum ben de göbeğimi mıncıklayıp duruyorum hem masaj da oluyor
bu arada kızlar bildirim cuma olsun haftasonu kaçamaksız geçmiyor pzt + çıkıyoruz diyorlar bence mantıklı herkes fikrini yazsın dedim
herkese güzel bir gün diliyorum
mutsuzluğumu üzerimden atarak yeni bir güne başladım kaçamaksız günler beni bekliyor
evet tartı günü konusu vardı herkes fikrini kısaca yazsın çoğunluğa göre ayarlayalım ama bu son değişim olacaktır duyurulur
1-leneva:%2,376
2-elifxxx:%2,023
3-tebessüm-1907 :%1,858
4-mahzen77:%1,829
5-ada392:%1,476
6-felluz:%1,348
7-seam:%1,199
8-sea:%0,974
9-pemboli:%0,870
10-melezgi:%0,804
11-milagros:%0,722
12-degua:%0,60
13-fatmagtezel:%0,370
14-esas2006:+%0,562
15-jabagi:+%1,324
16-xc9:+%1,577
17-denvir:%0 :44:
18-elcin-k:%0 :44:
19-elifezgi:%0 :44:
kızlar kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.umarım haftaya daha güzel sonuçlar alırız...
lenevacım merhaba ya benim yüzdemi örnek alarak bana öğretirmisin yüzdelik hesabını
geçen hafta 74.5
bu hafta 73.4
Teşekkür ederim. Gecen haftaki kilom78 bu hafta 77, 6 fark 400 gr. Yüzde 0, 51 cikti dogrumu
benim doğumdan kalan kilo yani öncesinde zayıftım ama çok zayıf değil(38 beden tabi) 2 senedir veremedim o zaman karatay diyetinin ilk sayfasından başka artı olarak bana ne söyleye bilirsiniz
ben zaten bu metabolizmanın içine ...................
canı durmak ister 1 ay keyfini bekleriz tam yüzümüz güler 1 beden küçüldük diye + çıkar
elime geçirsem onu fena sarsacam da nerede olduğunu bulamıyorum ben de göbeğimi mıncıklayıp duruyorum hem masaj da oluyor
bu arada kızlar bildirim cuma olsun haftasonu kaçamaksız geçmiyor pzt + çıkıyoruz diyorlar bence mantıklı herkes fikrini yazsın dedim
HOPPPpppp sakin ol sinirlenme böbrek üstü bezlerin fazla çalışcak stres ortamında insan hiç kg veremıyor
sakinliğini koruman lazım olablır bazen artı çıkıyorz bazen kg verıyıroz psikolojik olarak yıpratmanın bi yararı yok sana
+ çıktığın günün ertesinde karbonhidrata yönelmen başda yaptığın en büyük hata olmuş ki akşamda kuru üzüm yenilmiş
ama bundan sonra yemesssn olur biterr
nekdar uzun zamandr bak çabaladık bedenler küçüldü hedefe bukdar yaklaşmışken bırakmıycaz kendimizi
ssana söylerken aslında kendimi de motive edioyrum bi taşla iki kuş
cuma bildirim konusunda oylama yapalım herkes isterse benim için farketmez canım başda gelenler ptesi olması konusunda fikir beyan etti oyle gelişdi durum
ama netleşip artık kurallları sabitlemek gerekıyor hergelene göre değişrse formun hiç güvenirliği kalmaz
yavrum sen aç geçirmişsin günü 3 yumurta falan yeseydin bariiyi geceler kızlarrr....dünden banlı olduqumdan yeni açıldı ancak girdim.
bugün bildirimimi arkadaşım iletti saqolsun.liseteyi hazırlayan arkadaşa teşekürlerimi sunuyorum.
3.olmuşum çok iyi diyorum çünkü tüm hafta reqliydim.
menüye gelince ;
sabah:
peynir
haşlanmış yumurta
öğle:
yoqurtlu semizotu salatası
akşam:
cısssssssssssss
eti canga
başkada birşey yemedim..hee pardon eti gurme karam yedim birde yarım.
reqlinin sonunda oluyor bend böle krizler napim :18::18:
yavrum sen aç geçirmişsin günü 3 yumurta falan yeseydin bari
diet colagünaydılar herkeze
kusura bakmayın ay sonu olması sebebiyle benim işler biraz yoğundu mesajlara inanın yetişemedim hepsini okuyamadım.listeyede şöyle bi göz attım.girebilmişim ucundan da olsa şükür.tebrik ediyorum herkezi.
dünkü menüm
kahvaltımı yazmıştım.3 yumurtalı peynirli omlet+diet cola
öğlen tavuk sarma+birazcık bulgur pilavı
akşam of of of :fırın sütlaç(bim) 1 kase sütlü nesquik çocuk gevreği+2 baget+dundurma(çantayı hak ettim)
bu sabah:2 yumurtalı peynirli omlet+diet cola
su günlük 3 litre
ben kaçar görüşürüz öptüm hepinizi.
cıssları yapınca akşam yemeyim bari dedim.gecede malum olayları takip etmek için 3 gibi yattım karnımın gurultusu bayaqı bir
duyuldu yani..ama olsun bu sabaha 105.2 olarak uyandım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?