- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
gerçekten çok güzel kilo veriyorsun. tebrik ederim. aslında belli bir süre şu kaçamaklarıda yapmasan insülin direncin kırılsaaaaa...
çok güzel olurdu.
herkese güzel bir gün diliyorum
mutsuzluğumu üzerimden atarak yeni bir güne başladım kaçamaksız günler beni bekliyor
evet tartı günü konusu vardı herkes fikrini kısaca yazsın çoğunluğa göre ayarlayalım ama bu son değişim olacaktır duyurulur
öncelikle teşekkürler ...
kaçamakları ben bu hafta yaptım ilk defa karpuz kiraz çilek dondurma derken dün çikolata hasretime dayanamadım :)))
sebebide bu geçtiğimiz hafta reqliydim..kendime çokta eziyet etme istemedim açıkcası..o yüzden kaçamaklı ve sporsuz bir hafta oldu.
bugün leslie ablayla başlıycam inş tekrar:)))
diet cola
fırın sütlaç
gevrek
dondurma
diet cola
bunlar 24 saat içinde yediklerin canım. ben ilk kez diyet yapıyorum ve dukan diyetinin bile nasıl olduğunu tam olarak bilmiyorum. ama dukan diyetinde kola ve yulaf kepeği olduğunu duymuştum. acaba dukanla mı kombine edilmiş? hiç anlamadım ki:44::44::44::26::26::26::26:
Ben listeye nasil giricem?
bendeki şansa bak saniyelerle kaçırmışım listeyi kendimi eklemeyi denedim beceremedim neyse sanırım 7.sıralarda falanım
1-leneva:%2,376
2-elifxxx:%2,023
3-tebessüm-1907 :%1,858
4-mahzen77:%1,829
5-ada392:%1,476
6-felluz:%1,348
7-seam:%1,199
8-sea:%0,974
9-pemboli:%0,870
10-melezgi:%0,804
11-milagros:%0,722
12-degua:%0,60
13-fatmagtezel:%0,370
14-esas2006:+%0,562
15-jabagi:+%1,324
16-xc9:+%1,577
17-denvir:%0 :44:
18-elcin-k:%0 :44:
19-elifezgi:%0 :44:
tatlım liste için çok teşekkür ederim ellerine sağlık. arkadaşlarımıda tebrik ederim
azimle devam ediyoruz hep birlikte.
rica ederim evet hep birlikte devam...
bende kilo veren arkadaşları özellikle ilk üçtekileri kutlarken kendimi esefle kınıyorum.ya ben hep sınıf birincisi olan çalışkan kızdım böyle liste alttlarında kendimi görmek çok yıkıcı oluyooor.BİRDE NEDEN KİLO ALANLAR SABİT KALANLARDAN YUKARI YAZILMIŞ ANLIYAMADIM.AAAA
Bişey yapmalı!!!
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH: BİR AVUÇ CEVİZ,2 KAHVE
ÖĞLE:1 TABAK KISIR,2 KAYISI,CEVİZ
AKŞAM:TAVUK BONFİLE,AYRAN SALATA
SONRASI KAHVE VE 1 SAAT YÜRÜYÜŞ,2.LT SU
sırf sen biraz daha hırslan daha çok kilo ver diye sabit kalanları alta yazdım
Esas2006; Çooook teşekkürler eline sağlıııkkilo verenleri kutluyorumduraksayanlar ve kilo alanlarda üzülmesin haftaya iyi sonuçlar alacaz hep beraber inşallah:13: :13:
teşekkürler canım liste için, eline sağlık.
Ellerine sağlık canım. Verenleri tebrik ederim vermeyenleri de tebrik ederim bu da bir başarı. Kg alanları da benim gibi teessüf ediyorum
esas206 liste için teşekur ederiz ellerin dert görmesin
kg almak konusunda vucut kıtlık kalktı yiyecek geldi depolama moduna giriyor hemen kaçamaklarda buyuzden ufak kaçamaklar kg olarak geri dönüşüümü oluyor bize
malesef değerler normale ininp göbek bölgemizdeki fazlalıklardan tamamen kurtulmadan kaçamağı hafızadan silip atmakdan başka çare yok
bazen elde olmayan sebebler olmuyor değil ama ozamnda sea nin dediği gibi protein ve lif kaynaklı ayrıca minumum meyve kuruyemişsiz bir öğün ertesi günü kurtarıp kg almadan atlatmamızda yardımcı olacaktr
sabah lorlu yeşililklı salata
10 adet badem
2 kayısı
öğle yoğurt çorbası 1 kase
patlıcan yemeği
salata
akşam yoğurt çorbası 1 kase
karışık salata
haşlanmış tavuk budu
spor-
su 2 litre
Esas liste için teşekkür ederiz, eline sağlık. Herkesi tebrik ederim.
SABAH (12.00): 2 haslanmıs yumurta, 1 kuru incir (sindirim sorunu için yoksa gün kurusu yerdim), 2 parça ceviz, roka,çay
AKŞAM (18.30) Mantarlı tavuk, salata
Gün içinde kahve ve siyah çay içtim. 2 lt kadar su içtim. Bol yürüyüş yaptım.
58 kiloyu görmeyeli ne kadar zaman olmuştu, bu haftaki 2.liğimden de, şimdiye kadar verdiğim toplam kilodan da, kilo çizelgemden de çok gururluyum :) Allah hepimize hedefe azimle yaklaşmayı ve nihayetinde ulaşmayı nasip etsin :)
Liste konusunda benim fikrim Pazartesi kalması. Hem tutarlılık açısından iyi olur hem de Pazartesi bildirim var diye biraz kendimizi tutmaya devam ederiz. Bir diyet ve zayıflama sayfasında, biz haftasonları kaçamak yapıcaz bildirim Cuma olsun demek bana pek mantıklı gelmedi :)
iyi geceler kızlarrr....dünden banlı olduqumdan yeni açıldı ancak girdim.
bugün bildirimimi arkadaşım iletti saqolsun.liseteyi hazırlayan arkadaşa teşekürlerimi sunuyorum.
3.olmuşum çok iyi diyorum çünkü tüm hafta reqliydim.
menüye gelince ;
sabah:
peynir
haşlanmış yumurta
öğle:
yoqurtlu semizotu salatası
akşam:
cısssssssssssss
eti canga
başkada birşey yemedim..hee pardon eti gurme karam yedim birde yarım.
reqlinin sonunda oluyor bend böle krizler napim :18::18:
ellerine sağlık canım. çok güzel olmuş. kilo veren vermeyen diyet yapıp emek veren herkesi tebrik ediyorum. kendimide tebrik ediyorum. ya baştan ya sondan mutlaka ilk üçe giriyorum
rica ederim arkadaşlar görevimizbende kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum.inşallah diğer haftalarda hep kilo verenleri görürüz alanları yada sabit kalanları değil...
iyi geceler kızlarrr....dünden banlı olduqumdan yeni açıldı ancak girdim.
bugün bildirimimi arkadaşım iletti saqolsun.liseteyi hazırlayan arkadaşa teşekürlerimi sunuyorum.
3.olmuşum çok iyi diyorum çünkü tüm hafta reqliydim.
menüye gelince ;
sabah:
peynir
haşlanmış yumurta
öğle:
yoqurtlu semizotu salatası
akşam:
cısssssssssssss
eti canga
başkada birşey yemedim..hee pardon eti gurme karam yedim birde yarım.
reqlinin sonunda oluyor bend böle krizler napim :18::18:
Herkese günaydın,
Bugün daha bir mutluyum kızlar zira tartıda düne göre 700 gr daha hafif çıktım, çok sevindim. Aslında çok şaşırmadım çünkü aslında geçen hafta Çarşamba tartılmıştım. 80.4 tüm. Ptesi 80.5 çıkınca şaşırmıştım, çarşambadan sonra hafta sonu da dahil tek kaçamağım Perşembe günü yanlışlıkla içtiğim 1 fincan şekerli türk kahvesi idi…
Arkadaşlar demek istediğim şu ki, tartı gününü cumaya almayı bir kez daha düşünelim.. Tamam kaçamak yapmayalım diye ptesi seçilmiş, ancak kaçamak yapmadığımız halde ptesi tartıda artı çıkabiliyoruz çünkü hafta sonu hepimizin özellikle de çalışan arkadaşların düzeni bozuluyor, çayımızı suyumuzu içemiyoruz mesela.. ne bileyim sporumuz aksıyo, bence çalışan arkadaşlar için de aynı durum söz konusu.. onlar da hafta içi daha düzenli yapıyorlardır eminim.. Bu arada yanlış anlaşılmak istemem, Cuma tartılıp hafta sonu kaçamak yapalım, istediğimizi yiyelim içelim demek istemiyorum kesinlikle.. Zira ben ya çok iyi motive olduğum, ya da çok yeni olduğum için diyetim süper gidiyor maşallah, taze testi suyu soğuk tutarmış ya benimkisi o hesap :). Diyetimi bozmaya hiç niyetim yok ama dün tartıda gördüğüm rakam benim gerçek kilom olmamasına rağmen motivasyonumu düşürebilirdi yada motivasyonum düşük bir günüme denk gelip diyeti bırakmama neden olabilirdi. Bence dün veremeyen veya almış görünen arkadaşlar da üzülmesinler...
Velhasıl-ı kelam ben kilo bildirim gününü cumaya almamızın hepimizin motivasyonu için faydalı olacağını düşünüyorum.. Gerekçem hafta sonu yapacağım kaçamaklar değil kesinlikle, hafta içi daha iyi bir düzen oturtmuş olmam, sporumu, çayımı,suyumu yemek saatlerimi, daha düzenli yapıyor olmam.
Siz de bana katılıyorsanız oylama yapalım ve oylama sonucuna göre tartı gününü belirleyelim.
Bu arada ilk oy benden olsun.
Rumuz:Mahzen77
Bildirim günü tercihim:Cuma
yok canım ya dün elime ne geçerse yedim.diet kola + gevrek +dondurma (regli maduruyum )bide genelde hep regli geçikiyor diye söyleyenler oldu bende ise tam tersi oldu 6 gün önce hadi 3 gün öne kaydığını farzedersem çünkü hep öyle oluyor 3 gün önce oldum.
kg na ve sanırım emziriyorsunda yediklerin çok az
akşam en büyük hata çıkolata ıle öğünü geçiştirmş olamn
halıyle açlıkdan uyumakda zorlannmşşsn
keşke daha sağlıklı bi menü planlasaydın kendine
benim oyum ptesinden yana nedeni ise şöyle: genelde haftasonları aileler de toplanmalar kahvaltı yemek faslı sancılı geçer illa yemek zorunda kalınıyor ee nasılsa tartı cuma idi mantığı atlattık stresine girip dikkat edilmıyor
zaten kafada kaçamaklar olduğu sürece ptesi de cumada tartı olsa sonuç gene ayynı
kaçamak yap hop 1 hafta onu tolere etmeye uğraş dur bu kafadaki olayı çözmek zorundayız
vucud kendine zarar verecek bişeyi nediye ister sadece alışknlıklardan kurtulmak çözum
herkese güzel bir gün diliyorum
mutsuzluğumu üzerimden atarak yeni bir güne başladım kaçamaksız günler beni bekliyor
evet tartı günü konusu vardı herkes fikrini kısaca yazsın çoğunluğa göre ayarlayalım ama bu son değişim olacaktır duyurulur
tartı günü cuma olsun diyenler haftasonu ailece vakit geçiriliyor kaçamaksız olmuyor tartı gününe kadar telafi etme şansımız olur diyorlar aileyle beraber olunca kaçamak yapma ihtimali artıyor bunu zaman zaman ben de yaşıyorum sizi anlıyorum
tartı günü pzt olsun diyenler bütün haftayı kaçamakları toparlayarak geçirmek zorunda kalırız diyet yapıyoruz bu işi kafada bitirmeliyiz kaçamaklara geçit vermemeliyiz diyorlar bu düşünceye de katılıyorum kaçamakların diyetimizde yeri olmamalı haftaiçi veya haftasonu
her iki önerinin gerekçelerini mantıklı bulmakla beraber kararımı pzt olarak kalmasından yana veriyorum kaçamakların başka türlü önüne geçemeyiz
hem diyetlerin resmi miladı pzt dir her hafta yeniden başlamış gibi oluyoruz yeni bir hafta yeni kilolar ve yeni hedefler
yaşasın karatay kardeşliği
benim oyum ptesinden yana nedeni ise şöyle: genelde haftasonları aileler de toplanmalar kahvaltı yemek faslı sancılı geçer illa yemek zorunda kalınıyor ee nasılsa tartı cuma idi mantığı atlattık stresine girip dikkat edilmıyor
zaten kafada kaçamaklar olduğu sürece ptesi de cumada tartı olsa sonuç gene ayynı
kaçamak yap hop 1 hafta onu tolere etmeye uğraş dur bu kafadaki olayı çözmek zorundayız
vucud kendine zarar verecek bişeyi nediye ister sadece alışknlıklardan kurtulmak çözum
arkadaşlar 1 haftadır okuduklarımdan anladığım kadarıyla haftada bir tartılma kuralı yok sanırım bu topikte, yanılıyor muyum?
herkes özgür tartılma desen de biz kadınlar hergün tartıya çıkmadan duramıyoruz ancak haftada bir kez nihai sonuç bildiriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?