Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gerçekten çok güzel kilo veriyorsun. tebrik ederim. aslında belli bir süre şu kaçamaklarıda yapmasan insülin direncin kırılsaaaaa...

çok güzel olurdu.

öncelikle teşekkürler ...
kaçamakları ben bu hafta yaptım ilk defa karpuz kiraz çilek dondurma derken dün çikolata hasretime dayanamadım :)))
sebebide bu geçtiğimiz hafta reqliydim..kendime çokta eziyet etme istemedim açıkcası..o yüzden kaçamaklı ve sporsuz bir hafta oldu.
bugün leslie ablayla başlıycam inş tekrar:)))

bence pztesi iyidir hafta sonu kaçamaklarına engel olur belki:))

sabah:
tereyağlı sahanda 2 yumurta
2-3 ceviz
2 yk lor
5 zeytin
domates
salatalık
1 minik yeşil acı biber
1 kupa şekersiz açık çay

sade türk kahvesi
1 kupa form çayı

öğle:
döner-salata ayran olucak (oğlumla yemeğe çıkıcaz)

hadi bakalım şimdiden kolay gelsin

yok canım ya dün elime ne geçerse yedim.diet kola + gevrek +dondurma (regli maduruyum )bide genelde hep regli geçikiyor diye söyleyenler oldu bende ise tam tersi oldu 6 gün önce hadi 3 gün öne kaydığını farzedersem çünkü hep öyle oluyor 3 gün önce oldum.

Ben listeye nasil giricem?

1 hafta düzenli menü bildiriminde bulun haftaya listedesin...

bendeki şansa bak saniyelerle kaçırmışım listeyi kendimi eklemeyi denedim beceremedim neyse sanırım 7.sıralarda falanım

ekledim canım seni...

kg na ve sanırım emziriyorsunda yediklerin çok az
akşam en büyük hata çıkolata ıle öğünü geçiştirmş olamn
halıyle açlıkdan uyumakda zorlannmşşsn
keşke daha sağlıklı bi menü planlasaydın kendine

benim oyum ptesinden yana nedeni ise şöyle: genelde haftasonları aileler de toplanmalar kahvaltı yemek faslı sancılı geçer illa yemek zorunda kalınıyor ee nasılsa tartı cuma idi mantığı atlattık stresine girip dikkat edilmıyor
zaten kafada kaçamaklar olduğu sürece ptesi de cumada tartı olsa sonuç gene ayynı
kaçamak yap hop 1 hafta onu tolere etmeye uğraş dur bu kafadaki olayı çözmek zorundayız
vucud kendine zarar verecek bişeyi nediye ister sadece alışknlıklardan kurtulmak çözum

neyse canım. insülin direncin kırıldıkça bu kadar şiddetli yaşamazsın regliye bağlı tatlı krizlerini

kesinlikle öyle. ben pazartesiciyim

Sabah:karatay kahvaltısı,2 kuru kayısı

Öğlen:1kase haşlama makarna ve(biberli naneli)1kase yoğurt karışımı,taze fasülye (z.yağlı),2 kuru kayısı
Yeşil çay

Akşam:minik bir parça tavuk,3 kaşık fasülye,salata,ayran

Yürüyüş

emzirmiyorum bir ay önce bıraktı emmeyi bende o yüzden diyete başladım.emzirirken diyt yapmadım.
bizim marktimiz var akşam dükkana ben baktım.gözümün önünde duran çikolatalara dayanamadım saat 17:00-18:00
civarıydı.reqliminde 4.günüydü.ee doqal olarak yedim :))) ödüllendirdim kendimi diyim :))somrada ceza verd,m
o yüzdende akşam yemedim bir daha birşey.
e uyuyamamın sebebi açlık değil ülkeyi sarsan drumlardır.bu olaylar başladı başlayalı en erken 2-3te uyuyorum takip edebilmek adına.bir gün önceki banlanma sebebimde o konularla ilgilidir.yoksaki açlık benim uykuma engel olamaz :)) bugün saqlıklı menüye başlayacaz inş.

Ha şöyle mutlu olcan tabi senin kilonda olmak isteyenleri bir düşün devammm ediyooooruuuzzz ne hafta sonu,ne hafta arası bozduramazzz!!!

bi üç kilo verdim kaldım öyle. spor yapamıyorum sıcak soğuksu ile şoklama yapıyorum iki haftadır faydasını görüyorum özellikle bacaklarımda! dondurma dönemide geldi... biraz daha sabır verdiğim kiloların devamı gelecek umarım

tartı günü cuma olsun diyenler haftasonu ailece vakit geçiriliyor kaçamaksız olmuyor tartı gününe kadar telafi etme şansımız olur diyorlar aileyle beraber olunca kaçamak yapma ihtimali artıyor bunu zaman zaman ben de yaşıyorum sizi anlıyorum

tartı günü pzt olsun diyenler bütün haftayı kaçamakları toparlayarak geçirmek zorunda kalırız diyet yapıyoruz bu işi kafada bitirmeliyiz kaçamaklara geçit vermemeliyiz diyorlar bu düşünceye de katılıyorum kaçamakların diyetimizde yeri olmamalı haftaiçi veya haftasonu

her iki önerinin gerekçelerini mantıklı bulmakla beraber kararımı pzt olarak kalmasından yana veriyorum kaçamakların başka türlü önüne geçemeyiz
hem diyetlerin resmi miladı pzt dir her hafta yeniden başlamış gibi oluyoruz yeni bir hafta yeni kilolar ve yeni hedefler
yaşasın karatay kardeşliği

aynen canım, Karatayı yaşam biçimi haline getirmeliyiz, kaçamak olmamalı, bu işi beynimizde bitirmeliyiz önce.. Cuma günü olsun diyen bir arkadaş vardı ama o da vazgeçti sanırım.Görünen o ki Cumayı benden başka isteyen yok :) bu durumda tabiki alışılageldiği gibi devam etmeli..

Bencede:)) pazartesi olsun

arkadaşlar 1 haftadır okuduklarımdan anladığım kadarıyla haftada bir tartılma kuralı yok sanırım bu topikte, yanılıyor muyum?

arkadaşlar 1 haftadır okuduklarımdan anladığım kadarıyla haftada bir tartılma kuralı yok sanırım bu topikte, yanılıyor muyum?

herkes özgür tartılma desen de biz kadınlar hergün tartıya çıkmadan duramıyoruz ancak haftada bir kez nihai sonuç bildiriyoruz

herkes özgür tartılma desen de biz kadınlar hergün tartıya çıkmadan duramıyoruz ancak haftada bir kez nihai sonuç bildiriyoruz

o zaman zaten hiç sıkıntı yok, herkes istediği gün isterse her gün tartılsın, sadece ptesi günü bildirim yapsın..

Bu arada canan hocanın kitaplarında tartılmayla ilgili bir görüşü var mı ben henüz okuyamadım da, ya da bir tv programında falan söylemiş midir, gerçi önemsiz bir ayrıntı ama?

Ayrıca daha önce yazmışımdır belki ama yine altını çizmeden geçemiycem, hayatımda bir diyetten bu kadar memnun kalacağımı hayal edemezdim, 2 yıldır falan populer oldu hoca ama ben bunca zaman niye beklemişim şaşırıyorum kendime, sanırım ekmek düşkünlüğüm ve bir arkadaşımın başlayıp 2 gün sonra daha çok acıkıyorun diye bırakması da olumsuz etkiledi beni ama Karatay süpermiş ve ekmek düşkünlüğüme rağmen tam benlikmiş.. ekmekten bu kadar kolay vazgeçebileceğimi, karşılığında da kendimi sürekli tok hissedeceğimi tahmin bile edemezdim..

Yaşasın Karatay ile sağlıklı yaşam.. (Şu smiley koymayı hala bilmiyorum, bilseydim nazar boncuğu falan koycaktım ama :)

Selamlar kızlar,
gene giremiyorum yogunluktan
bence de ptesi iyi.
bozmayalım derim.

menulerim : aynı sekilde
kaçamak yok
kiloları vermeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…