Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok geçmiş olsun. Öyle zamanlarda beslenmek daha önemli ama dediğin gibi insan üşeniyor.

Son düzenleme:
Merhaba,
internetten ve siteden takip ettiğim kadarı ile işe yarayan bir diyet. Bnde yarın sabah itibari ile yapmaya başlıyorum. Normalde oğlumla 7 de uyanıyorum en geç 8de yemek saatleri de bana çok uygun. Evde henüz dijital tartım yok ama esi tartılardan var onda tartıldığıma göre şu anda 66 kg. 15 ay önce doğum yaptım ve doğumdan önce 60 kg idim. şimdiki idealim 38-40 beden olmak. Şu anda 42 giyiyorum. Yani 58-60 kg olsam benim için yeter. Hadi bakalım herkese az kilolu günler dilerim...

canlarım destekleriniz için çok teşekkür ederim.iyi ki varsınız
kızlar listeyi yapıcam ama sadece 5 bildirim geldi.
saphira senin yok canım mesela?
evet canım mesajımı yazdıktan sonra sana bildirim yazacaktım ama o anda acilen evden çıktım,fırsatım olmadı

eline sağlık canım
idealistimmm tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun
hepinize maşalllah ve tebrikler

Bildirim: 04.11.2011
Rumuz: saphira
Başlangıç tarihi:05.09.2011
Başlangıç kg: 104
Geçen hafta: 92.7
Bu hafta: 93.6
Fark: +0.9
Toplam fark: -10.6
Beden:44
Spor:
Boy:163 cm
Hedef:76
oran: % - 0.97

benim de bildirimim bu şekilde

1) idealist33 %1,47
2) papadiya %1,35
3) eski_bir_masal %0,67
4) ikiz81 %0,64
5) Gul63 %0,57
6) profit %0,23
7) loxandra %-0,27:78:
8) saphira % -0.97
9) mattika %-3,4 :78::111:

mrb kahvaltımı dışarıda yaptım hıç sağlıklı olmadı ama dıkkat etmeye çalıştım elimden geldıgı kadar
kahvaltı ;
2 çay yarım domates sallatalık
peynir kaşar çeçil beyaz peynir
sahanda yumurta 2 tane
ceviz ve kayısı yoktu eve gelınce 3 cevız yedım kahvaltım bu kadar 4 30 gıbı akşam hamsi ızgara yedim 1 çay bardağı kadar ceviz 5 tane fındık 4 tane kayısı
yeşil çay içtim 1.5 lt suya 1 lımon sıktım ve onu içtim 1.5 sade su içtim toplam 3 lt içtikçede içesim geliyor 1 fıncan sutlu neskafe 1 tanede mandalına ( mandalına bozdu bılıyorum ama oglum yemedı ben yedım sınırden )

menüm:

kahvaltı:
limonlu su
3 yumurtadan sahanda yumurta
domates-salatalık (az)
peynir
12-13 ad. zeytin
1 avuç ceviz
3 ad. kuru kayısı

öğlen :yok

akşam:
yemeği hazırlarken tırtıkladım bişiler (1 kuru kayısı+4 ad. badem+1 küçük parça pğeynir)

2 ad. baget
2 çorba kasesi dolu dolu salata
1 kase yoğurt
2 kaşık makarna
yarım kk tahin helvası

üstüne şekersiz capicino + 1 minik kare fıstıklı beyaz çikolata (diyete başladığımdan beri ilk kez çikolata yemiş oldum)

bu ara beni affedin kızlar.kendime engel olamıyorum.yemicem diyorum ama işte yediklerim bunlar.hr ay 10 gün kadar serviş dışı kalıyorum resmen,regl dönemlerimde hayır gelmiyor benden

hosgeldınn.verılecek kılon azmıs.kısa surede halledersın

tekrar bebek de ıstıyorsun sanırım,hayırlısıyla olur inş.

bosver kankacım üzülme,bizde kusur yok,ayın fazından dolayı kilo almışız biz10 kasımdan sonra bol bol vercekmısız tekrar

Çok teşekkürler. Evet bebekte istiyoruz ama acelesi yok ne zaman olursa. Önceliğim şu kilolarımdan kurtulmak. verecek kilo fazla değil ama sezeryan doğumda yaptığım için ve doğumda 25 kilo aldığım için vücut ölçüm çok orantısız. Bekarken yaptığım alışverişleri özlüyorum. Bugün alışveriş yaparken resmen pantalon bulamadım. O kadar orantısız ki her yanım kendmden nefret ettim ve karar verdim bu fazlalıkları atmaya. Biraz yürüyüş de yapabilsem çok daha çabukl verebilirim ama oğlum 14 aylık daha kimseye de bırakamam. Biraz zor gibi sanki ikilo vermeden korkmama ama orantılarımın düzelmesi için sıkılaşmam şart. Evde plates mi yapsam acaba sizce faydası olur mu?

benımde kaçamagım oluyor şimdi aklıma geldıkçe suya saldırıyorum

Loxandracım ben de mantarı pek sevmem ama mantar sote şeklinde yapıp borcama koyup üstüne de kaşar rendeleyip fırına veriyorum.
Harika oluyor o zaman.

olsun canım ,tam yapamıyorum dıye sakın bırakma.sporunu ihmal etme en azından,leslie yapıyormusun hala?

reglin 10 gün mü sürüyor,çok uzunmus ya,tabii ki etkiler ,o kadar kansız kalmak.

haftaya hersey daha güzel olacakk,azcık sabredelimm,

ya ben 66 oldugumda 38 gıyebılıyordum benmı sansımı zorluyordum acaba burda 40 42 yazıyor şaşıyorum sadece iç çamasırda farketmıştım o zaman çok üzüldüm

Loxandracım ben de mantarı pek sevmem ama mantar sote şeklinde yapıp borcama koyup üstüne de kaşar rendeleyip fırına veriyorum.
Harika oluyor o zaman.
evet canım haklısın.
kafam çalışmadı o anda,öyle actım ki yemek yaparken bıran once bıtsın ıstedım,hatta dıbı tuttu bır ara tekrar su ekledım o sırada esım cok acım bişeyler yesem dedı,altını kapatıp tabaklara koydum bole sulu sulu garipbişi oldu.ben de kendimden böle kötü bir performans beklemezdım

benımde kaçamagım oluyor şimdi aklıma geldıkçe suya saldırıyorum

efferim sütoğlann

kendıne haksızlık etme,1 senede 20 kg verdın o zaman,süper bu

tabii ki sıkılasma sart,eger evde isen oglun yatarken bazı hareketler yapabılırsın,pilates de olabılır.spor cok faydalı,burda bır arkadasımız duzenlı spor salonuna gıderek 1 ayda 50 cm ınceldi,
vaktin varsa hergun 1 saatını ayır bence,hemen etkısını görürsün

ya ben 66 oldugumda 38 gıyebılıyordum benmı sansımı zorluyordum acaba burda 40 42 yazıyor şaşıyorum sadece iç çamasırda farketmıştım o zaman çok üzüldüm

Şimdi boyla alakalı ve svücut sıkılığı ile alakalı ben doğumdan sonra süt vermek ve bebek bakmak dışında bir meşgalem olmadı hiç. Spor felan diyet miyet yapmadım. Ve vücut ölçülerimde keza çok orantısız. 167 boyum benim boyunuzun uzunluğundan yada dediğim gibi vücut sıkılığınızdan kaynaklanıyor olabilir.

Ay canım ne güzel diyorsun da günde 1 saat oğlanı ne yapacağım. Kayınvalidem yakın ama hergün de 1 saat bıraksam yani olay olur bizde. Gelin her gün bana bırakır gezer diye laf eder. <kezaa komşu kızına laf ediyor 3-4 günde bir annesine bırakıyor diye. Kendi annem de burada değiil. yani 1 saat spor hayal bana göre canım yaa. Ama evde ömümkün mertebe spor yapabilirim. Aslında eşimi ikna etsem hiç değilse bisiklet aldırsam süper olur dimi?

boyun ve vucudun sıkılık durumunun cok etkisi var bedende.tabii ki vucudun orantılı olmasının da ,bende oyle bır gıcık vucut tıpı var ki,koca bir göbek,ınce bacaklar ,düz popo.bacaklardan ve basenden gecse de gobek yuzunden 1 beden fazla gıyıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…