arkadaşlar 1 haftadır okuduklarımdan anladığım kadarıyla haftada bir tartılma kuralı yok sanırım bu topikte, yanılıyor muyum?
canım valla ben muntazaman her sabah ve işten eve gidince tartılıyorum
öğle öğün karbonhidrat ağırlıklı olmuşSabah:karatay kahvaltısı,2 kuru kayısı
Öğlen:1kase haşlama makarnave(biberli naneli)1kase yoğurt karışımı,taze fasülye (z.yağlı),2 kuru kayısı
Yeşil çay
Akşam:minik bir parça tavuk,3 kaşık fasülye,salata,ayran
Yürüyüş
emzirmiyorum bir ay önce bıraktı emmeyi bende o yüzden diyete başladım.emzirirken diyt yapmadım.
bizim marktimiz var akşam dükkana ben baktım.gözümün önünde duran çikolatalara dayanamadım saat 17:00-18:00
civarıydı.reqliminde 4.günüydü.ee doqal olarak yedim :))) ödüllendirdim kendimi diyim :))somrada ceza verd,m
o yüzdende akşam yemedim bir daha birşey.
e uyuyamamın sebebi açlık değil ülkeyi sarsan drumlardır.bu olaylar başladı başlayalı en erken 2-3te uyuyorum takip edebilmek adına.bir gün önceki banlanma sebebimde o konularla ilgilidir.yoksaki açlık benim uykuma engel olamaz :)) bugün saqlıklı menüye başlayacaz inş.
neden spor yapamıyorsun bi rahatszlığın mı var ?bi üç kilo verdim kaldım öyle. spor yapamıyorum sıcak soğuksu ile şoklama yapıyorum iki haftadır faydasını görüyorum özellikle bacaklarımda! dondurma dönemide geldi... biraz daha sabır verdiğim kiloların devamı gelecek umarım
pazartesi olması yonunde seninle de hemfikir olmamıza sevindim canımtartı günü cuma olsun diyenler haftasonu ailece vakit geçiriliyor kaçamaksız olmuyor tartı gününe kadar telafi etme şansımız olur diyorlar aileyle beraber olunca kaçamak yapma ihtimali artıyor bunu zaman zaman ben de yaşıyorum sizi anlıyorum
tartı günü pzt olsun diyenler bütün haftayı kaçamakları toparlayarak geçirmek zorunda kalırız diyet yapıyoruz bu işi kafada bitirmeliyiz kaçamaklara geçit vermemeliyiz diyorlar bu düşünceye de katılıyorum kaçamakların diyetimizde yeri olmamalı haftaiçi veya haftasonu
her iki önerinin gerekçelerini mantıklı bulmakla beraber kararımı pzt olarak kalmasından yana veriyorum kaçamakların başka türlü önüne geçemeyiz
hem diyetlerin resmi miladı pzt dir her hafta yeniden başlamış gibi oluyoruz yeni bir hafta yeni kilolar ve yeni hedefler
yaşasın karatay kardeşliği
arkadaşlar 1 haftadır okuduklarımdan anladığım kadarıyla haftada bir tartılma kuralı yok sanırım bu topikte, yanılıyor muyum?
ben hergün tartılıyorum eğerki bir gün önce yediklerim bana + olarak dönmüsse hemen yediklerime çeki düzen verip menü planlaması yaparak değişkliğe gidiyorum
bazende aynı besini üstüste deneyip kg mı aldırıyor yada kg kaybında etkisini görmek adına tartılmak hedefi bulmada iyi bi çözum
genede kendin bilirsin tartı işini
herkes özgür tartılma desen de biz kadınlar hergün tartıya çıkmadan duramıyoruz ancak haftada bir kez nihai sonuç bildiriyoruz
1 hafta düzenli menü bildiriminde bulun haftaya listedesin...
ekledim canım seni...
rica ederim evet hep birlikte devam...
sırf sen biraz daha hırslan daha çok kilo ver diye sabit kalanları alta y
rica ederim arkadaşlar görevimizbende kilo veren veremeyen herkesi kutluyorum.inşallah diğer haftalarda hep kilo verenleri görürüz alanları yada sabit kalanları değil...
liste için teşekkürler emeğinize sağlik
cuğunluğun kararı pazarteesi olması konusunda ama daha gelmeyenler varo zaman bildirimler pazartesi günleri yapılmaya devam mı ediyor?
ben de aslında diyet yapsam da yapmasam da hergün tartılanlardım ama kilo verme ile ilgili okudum bir yazıdan etkilenip uzun süre tartılmama kararı almıştım. ne kadar sürdü derseniz sanırım 1 hafta.. diyet ve spor yaptığım dönemde hergün hatta günde 2 kez tartıldığım için kendimi suçlu hissederdim nedense.. demek ki kendimi suçlamama gerek yokmuş, o zaman ben de hergün tartılayım rahat rahat..
basit şeker vucuda girdiği anda pankreas bu insilüni dengelemek için fazla mesai harcıyor ee bir saate kalmadan acıkmanda cabası
renglı aslında kadınlar olarak bizim bahanemız şeker düşkülüğümüze bulduğumuz kılıf
çikolata yerine ceviz badem fındık kavrulmamış olarak tuzsuz yeseydin iştahını da kapatırdı tabi makul ölçülerde canım
tatlı yediysen illa süt grubuyla tüket 1 pparça peynir mesala ozamn daha uzun süre tok kalırsın hemde daha yavaş şekerin yükselir
nacizane oneri soklamayı kaçamaklarla yaparsanız kilo alımı olur. Biraz protein , salata vs yi artırmak gerekir.
az önce kızımın okul pikniğinden geldim izninizle kendimi alkışlıyorum30 velinin getirdiği 30 çeşit tatlı tuzlu ve salata türü şeylerin yüzüne bile bakmadım...tabi bunda beni görenlerin verdiği güzel tepkinin de etkisi var ben hala kendimi kilolu görüyorum ama bir çoğu benim kilomda olabilmek için can atıyor...tabii hepsinden götürüyorlar o ayrı...herşeyi geri çevirdiğim için baktım ki göze batıyorum (karataydan haberleri yok aç durduğumu zannediyorlar) 1 fincan kadar 3 ü bir arada kahveden içtim...şimdi yürüyerek döndüm ki yürüyüş olsun(25 dakika kadar yürüdüm)tartı günü konusuna gelince ben de pzrtsi derim...menümü de yazayım kalkıp yemeğimi yiyeceğim sabah soğanlı 2 yumurtalı omlet,dometes,8-9 zeytin ,avuç içi kadar peynir yarım çay bardağı fındık...akşam fırında hamsi ve salata...tahin yemeyeceğim...kaçırıyorum diye eve almıyorum...su içmeye yeni başladım 2 olmaz ama 1,5 lt içmeye çalışıcam...
herkes kilo verdin dedikçe gaza geldim bugun piknik vardı ne pastalar ne börekler aynı arkadaşın dediği gibi tadına bile bakmadım sadece çekirdek yedimm kızlar 8 kilom kaldııııı çok yavaş gidio acaba regl öncesi şişlikten dolayımı 10 güne kadar belli olur
sabah:
tereyağlı sahanda 2 yumurta
2-3 ceviz
2 yk lor
5 zeytin
domates
salatalık
1 minik yeşil acı biber
1 kupa şekersiz açık çay
sade türk kahvesi
1 kupa form çayı
öğle:
döner-salata ayran
iradenizden dolayı çok tebrik ediyorum sizi kızlar süpersiniz... yine de mrk ettim, salatalardan falan karatayla uyumlu bir çeşit yok muydu menüde yoksa uzun süre aç kalmak (aç kalmak değil aslında yemek yememek, hepimiz biliyoruz ki bu diyette acıkılmıyor) için mi yemediniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?