Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

leslie ile yaptığınız hareketleri you tubeden mi yapıyorsunuz tam olarak hangisini izlemeliyim bi sürü video çıkıyor?bari evde yapayım egzersizlerimi yyoksa çok yavaş gidiyorum ben

canım beden kitle indeksine bakılırsa sen zaten oldukça zayıfsın.. yavaş vermende hatta vermemende fayda var bence.. Karatay diyetini sadece sağlıklı beslenme için yapman yeterli olur diye düşünüyorum..

ben bir ara youtube dan 3 mil indirmiştim onu kullanıyordum, yakınlarda hiç onunla yürümedim.. 1 mil 3 mil 5 mil var benim bildiğim. 1 mil 15, 3mil 45 dakika, 5 mil de sanırım 1 saat falandı..

Son düzenleme:

bende bölgesel fazlalıklar var simit dedimiz şey yani.boyuma göre kilom fazla gibi o yüzden amacım çok değil sadece 62den 55:)

sabah 1 yumurta
yarım salatalık yarım domates 1 çorba kaşığı lor peyniri
10 adet dut
6 fındık 5 badem

öğle haşlanmış mercimek 3 çorba kaşığı
yeşillklı salata
1 bardak ayran

akşam: zeytinağlı taze fasulye 1 tabak
1 kase yoğurt

1 saat yüzme
2.5 litre su

iyi geecelerrr

Son düzenleme:
Dün sabah 12 tane badem. 8 zeytin, 1 dilim peynir, 1 dilim tahin helvasi.
cay.

Ögle 6 tane cilek 1 kase yogurt (Cilek salatasi) yaptim.

Su.

Aksam 1 kase tavuk corbasi.

Aksam yatmadan acikmistim. 3 bardak ayran ictim.

Bugün sabah.
7 tane zeytin, 1 avuc findik. 10 tane. 1 dilim peynir, 1 dilim tahin helvasi. 1 yumurta. cay.
2 Bardak su.

Ögleye madimak yemegi yemeyi düsünüyorum.

Dün aksam ki menüm et oldu. Firinda et & yesillik.

Bugün sabah 5 zeytin, 2 dilim peynir, 12 badem, 3 tane kaysi. cay. Baska birsey canim istemedi.

Ögle. 1 tabak madimak, 1 kepce etli bulgur pilavi. Hosaf.

Aksam 3 bardak ayran Ve cay, su.

Sabah: 1 avuc kadar karisik kuruyemis( ceviz badem, kuru üzüm, kuru kayisi, hurma, findik)
Kahve
Öğlen: sosisli yumurta, bitki cayi, beyaz peynir, bi kac tanr yesil zeytin
Ara: bi kac karisik kuruyemis, yeail cay
Aksam: bi tabak patlican yemegi, 1 kase yogurt, bi parca izgara balik 1 kk helva.
Yalniz benim sorunum gece, gece canim cok ivir zivir istiyor yada meyva

Aynen sana katiliyorum, cok diyet denedim hepainde kilolari fazlasiyla geri aldim. Simdi en sisman halimdeyim. Once kararlilikla baslayip asiri acliktan ve düşen kan sekerimden dolayi tatlilara saldiriyordum. Simdi ise hic diyet yapmiyorum sanki ve aynen sen gibi ekmegi hic aramiyorum. Ve bende smiley koyamiyorum( maalesef. Biri bize göstersin

biraz kurcalasam bulurdum belki ama nokta ve parentezi kullanmak bana daha kolay geldiği için uğraşmadım hiç, dün ilk defa nazar boncuğuna ihtiyaç duydum :)

günaydın bayanlar:)herkesin kandilini kutluyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

bende smile olayını bulamamıştım ama arkadaşların kullandıklarında imleci üstüne getirdiinizde kodlar gözüküo yzarken onları kullanıyorum mesela bakın şimdi burda üstüne gelin iki nokta yirmiiki iki nokta var::) ben böyle çözdüm ama başka yolu vardır elbet:)

:2: :13: :18:

Son düzenleme:

elçin senin yöntem de çok akıllıca hem beynimizi çalıştırırız.. ben ilk iş şu nazarboncuğunun kodunu öğreneyim ve oldu :)

Son düzenleme:
günaydın

miraç kandilimiz mübarek olsun .RABBİM ona yönelen ellerimizi boş çevirmesin inş.kimse kimseyi kırmasın üzmesin.barış ve refah içinde güzel ülkemizde kardeşçe yaşayalım inş.

evet arkadaşlar önce RABBİME şükür ediyorum iradeli bi benede sahip olduğum için sonrada canan hocaya teşekkür ediyorum bizleri bilinçlendirdiği için.dün akşam işten eve gittim ve tartıda 106,9 gördüm şükür.ama daha çok yolum var en 30 kilo kadar.ama hiç endişelenmiyorum bu defa çünkü açlık diyet sitresi yok gayet keyfim yerinde (MAŞALLAH DİYEYİM)DURMAK YOK CANAN HOCAYLA SAĞLIKLI YAŞAMAYA DEVAM

dünkü menüm

öğlen yemek yemedim
akşam taze fasulye+3-4 kaşı bulgur pilavı+salata+ayran(cısss oladı değil yazmayayım)

bugünkü kahvaltı

2 yumurtalı kaşarlı tulum peynirli omlet + 1 bardak süt (OHHHH MİİİSSSS)
birazdan da türk kahvemi içeceği+yeşil çayımı+3 litrede su kesin inş.
DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM.SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KİLOLARMIZDAN KURTULMAK DUASIYLA ÖPÜYORUM SİZLERİ

Arkadaslar Dini ve Milli Günlerimiz, Milletimizin Birlik, Beraberlik, Baris ve Huzur Icerisinde Yasamasini Saglayan Ozel Günlerdir ! Arkadaslar Son Günlerde Yasanan Olaylarda Kardes Kardese Arkadaslar Birbirine Ters Düstü !
Biz Böyle Bir Toplum Degiliz ! Birlik Ve Beraberlikten Kuvvet Dogar !
Kardesi Kardese Düsereni Fitne Cikarani Rabbim Ayetlerle Lanetlemistir !
Bu Mübarek Gün Hepimiz Icin Birlik Beraberligimizi Kuvvetlendirmek Icin Vesile Olsun Ve Sagduyu Daim Olsun !
Bu Mubarek Günün Yuzu Suyu Hürmetine Rabbim Vatanimizi Milletimizi Tüm Güvenlik Birimlerimizi Korusun !!!

leslie ile yaptığınız hareketleri you tubeden mi yapıyorsunuz tam olarak hangisini izlemeliyim bi sürü video çıkıyor?bari evde yapayım egzersizlerimi yyoksa çok yavaş gidiyorum ben

kesinlikle mahzene katılıyorum 15ler falan çok düşük rakamlar. aman dikkat et kendine

biraz kurcalasam bulurdum belki ama nokta ve parentezi kullanmak bana daha kolay geldiği için uğraşmadım hiç, dün ilk defa nazar boncuğuna ihtiyaç duydum :)
günaydın canım,kontrol panelinde seçenekleri düzenleye gir mesaj editörünü, geliştirilmiş txt mi ne öyle bir şey vardı ona ayarla tablo çıkar karşına

canım sabah kahvaltıda çok az şey yemişsin. sabah herkesin kahvaltı yapma fırsatı olmuyor o nedenle en azından öğlen yemeğinde bunu telafi etmek gerekir diye düşünüyorum. yumurta kaç adet yedin? zeytin sayısı az. beyaz peynir kendi el ayanın büyüklüğü ve alinin kalınlığı kadar olacak, ne kadar yedin bilmiyorum. yeşillik-domates-salatalık, ceviz veya fındık yemelisin. ve sosis ambalajlı market ürünüyse onuda yemiyoruz. yerine pastırmayı önerebilirim.

hem sabah hem öğlen menün hafif olduğu için akşamüzeri ara öğün yapmışsın
akşam yemeğin gayet güzel. bu akşam acıkmalarında öğünlerde tam doymaman ve aynı anda yediğin kayısı üzüm ve hurma çok etkili. tek çeşite düşürebilirsin ilk etapta.

kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleme ordanda editörlü bi kelime vardı o ayarı diğerini işaretleyerek değiştirmiştim. banada sağolsun arkadaşlar tarif etmişti.tam bilemedim şimdi. neyse bilenler yardımcı olur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…