leslie ile yaptığınız hareketleri you tubeden mi yapıyorsunuz tam olarak hangisini izlemeliyim bi sürü video çıkıyor?bari evde yapayım egzersizlerimi yyoksa çok yavaş gidiyorum ben
canım beden kitle indeksine bakılırsa sen zaten oldukça zayıfsın.. yavaş vermende hatta vermemende fayda var bence.. Karatay diyetini sadece sağlıklı beslenme için yapman yeterli olur diye düşünüyorum..
ben bir ara youtube dan 3 mil indirmiştim onu kullanıyordum, yakınlarda hiç onunla yürümedim.. 1 mil 3 mil 5 mil var benim bildiğim. 1 mil 15, 3mil 45 dakika, 5 mil de sanırım 1 saat falandı..
Aynen sana katiliyorum, cok diyet denedim hepainde kilolari fazlasiyla geri aldim. Simdi en sisman halimdeyim. Once kararlilikla baslayip asiri acliktan ve düşen kan sekerimden dolayi tatlilara saldiriyordum. Simdi ise hic diyet yapmiyorum sanki ve aynen sen gibi ekmegi hic aramiyorum. Ve bende smiley koyamiyorumo zaman zaten hiç sıkıntı yok, herkes istediği gün isterse her gün tartılsın, sadece ptesi günü bildirim yapsın..
Bu arada canan hocanın kitaplarında tartılmayla ilgili bir görüşü var mı ben henüz okuyamadım da, ya da bir tv programında falan söylemiş midir, gerçi önemsiz bir ayrıntı ama?
Ayrıca daha önce yazmışımdır belki ama yine altını çizmeden geçemiycem, hayatımda bir diyetten bu kadar memnun kalacağımı hayal edemezdim, 2 yıldır falan populer oldu hoca ama ben bunca zaman niye beklemişim şaşırıyorum kendime, sanırım ekmek düşkünlüğüm ve bir arkadaşımın başlayıp 2 gün sonra daha çok acıkıyorun diye bırakması da olumsuz etkiledi beni ama Karatay süpermiş ve ekmek düşkünlüğüme rağmen tam benlikmiş.. ekmekten bu kadar kolay vazgeçebileceğimi, karşılığında da kendimi sürekli tok hissedeceğimi tahmin bile edemezdim..
Yaşasın Karatay ile sağlıklı yaşam.. (Şu smiley koymayı hala bilmiyorum, bilseydim nazar bo
ncuğu falan koycaktım ama :)
Aynen sana katiliyorum, cok diyet denedim hepainde kilolari fazlasiyla geri aldim. Simdi en sisman halimdeyim. Once kararlilikla baslayip asiri acliktan ve düşen kan sekerimden dolayi tatlilara saldiriyordum. Simdi ise hic diyet yapmiyorum sanki ve aynen sen gibi ekmegi hic aramiyorum. Ve bende smiley koyamiyorum( maalesef. Biri bize göstersin
günaydın bayanlar:)herkesin kandilini kutluyorum Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
bende smile olayını bulamamıştım ama arkadaşların kullandıklarında imleci üstüne getirdiinizde kodlar gözüküo yzarken onları kullanıyorum mesela bakın şimdiburda üstüne gelin iki nokta yirmiiki iki nokta var::) ben böyle çözdüm ama başka yolu vardır elbet:)
sabahkaratay kahvaltısı
öğlen2 kaçık taze fasulye
bugur pilavı cacık
arada kahve yanındada kücücüüük çikolatave en kötüsü akşamüstü küçük bir dilim börek
akşammercimek çorbası yoğurt[/Q
eğer bnir tanesini yeseydin çantalamazdım ama 2 si fazla
leslie ile yaptığınız hareketleri you tubeden mi yapıyorsunuz tam olarak hangisini izlemeliyim bi sürü video çıkıyor?bari evde yapayım egzersizlerimi yyoksa çok yavaş gidiyorum ben
canım beden kitle indeksine bakılırsa sen zaten oldukça zayıfsın.. yavaş vermende hatta vermemende fayda var bence.. Karatay diyetini sadece sağlıklı beslenme için yapman yeterli olur diye düşünüyorum..
ben bir ara youtube dan 3 mil indirmiştim onu kullanıyordum, yakınlarda hiç onunla yürümedim.. 1 mil 3 mil 5 mil var benim bildiğim. 1 mil 15, 3mil 45 dakika, 5 mil de sanırım 1 saat falandı..
bende bölgesel fazlalıklar var simit dedimiz şey yani.boyuma göre kilom fazla gibi o yüzden amacım çok değil sadece 62den 55:)
günaydın canım,kontrol panelinde seçenekleri düzenleye gir mesaj editörünü, geliştirilmiş txt mi ne öyle bir şey vardı ona ayarla tablo çıkar karşınabiraz kurcalasam bulurdum belki ama nokta ve parentezi kullanmak bana daha kolay geldiği için uğraşmadım hiç, dün ilk defa nazar boncuğuna ihtiyaç duydum :)
Sabah: 1 avuc kadar karisik kuruyemis( ceviz badem, kuru üzüm, kuru kayisi, hurma, findik)
Kahve
Öğlen: sosisli yumurta, bitki cayi, beyaz peynir, bi kac tanr yesil zeytin
Ara: bi kac karisik kuruyemis, yeail cay
Aksam: bi tabak patlican yemegi, 1 kase yogurt, bi parca izgara balik 1 kk helva.
Yalniz benim sorunum gece, gece canim cok ivir zivir istiyor yada meyva
Kizlar ben bu gece niyetlenecegim. Sahurda ne yiyebilirim saat 2 gibi
Aynen sana katiliyorum, cok diyet denedim hepainde kilolari fazlasiyla geri aldim. Simdi en sisman halimdeyim. Once kararlilikla baslayip asiri acliktan ve düşen kan sekerimden dolayi tatlilara saldiriyordum. Simdi ise hic diyet yapmiyorum sanki ve aynen sen gibi ekmegi hic aramiyorum. Ve bende smiley koyamiyorum( maalesef. Biri bize göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?