Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın kızlar öncelikle hepinizin miraç kandili mübarek olsun diyorum
dün çok yoğundum temizlik,pazara çıktım,birkaç komşu kahve içmeye geldiler ,yemek yapayım,oğlanı okuldan alayım derken geç oldu..menü yazamadım
dünki menüm:
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:bir türk kahvesi (yoğunluktan yemek gelmedi aklıma)
akşam:yoğurlu ayran çorbası,ıspanak
yatmadan 2 kayısı,2 çilek ,2 kiraz yedim :125:
bu arada oylama yapılmış galiba kilo bildirim günü konusunda ben cuma olsun demiştim ama çoğunluk pzt. diyor sağlık olsun

amin canım. sende bize dua et.
okşam cıs yapmanın nedenlerinin başında öğlen yemediğin hem gözünün hem midenin aç olması olabilir

kızlaaar günaydıın, hayırlı kandilleer
dün yediklerim
08.30 bir kase yoğurt, bir avuç çiğ badem
12.30 2 xl yumurta dil peyniri beyaz peynir 1 kaç yaprak maydanoz= omlet, bir kase karışık salata, yeni dünya
19.00 2 kase çorba, 2 küçük dolma(pirinçliydi ama misafirlikteydim) 1 tabak salata 2 bardak ayran
saat sekizi 7 geçe ağzıma birkaç lokma cips attım.
çantayı fazlasıyla hakettim. yalnız şöyle bir şey açıklamam lazım. hani bazı insanların tatlıya aşırı düşkünlükleri vardır. ne kadar tok olurlarsa olsun o tatlıyı yerler. bendede aşırı cips düşkünlüğü vardı günde 1 büyük paket yerdim. şimdi eve almıyorum. yani karşımda yenen cipse hayır deme şansım hiç yoktu. neyse bu benim çanta yememi engellemez

Son düzenleme:

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin. Ben genellikle sabahlari calisiyorum ve isyerinde kahvalti yapiyoruz ama öğlen saatlerinde. Onun icin sabah sadece kuruyemiş yiyorum. Isyerindede kasar peyniri ve yogurtlu müsli istedim ben secenek olarak acaba orayada zeytinmi götürsem. Geceleride aciktigimdan degil aliskanlik benimki. Onceden tv karsisinda hep.atistirirdim aksamlari

tebrikler bravo :) arada tarcınlı sutu dene kacamaklara birebir

aynen canım bende atıştırırdım. cipsler çerezlerr offff
seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sabah kahvaltı yapamayanlardanım. sabah kuruyemiş ye ama kuru meyve ağırlıklı olmasın
müslide karatayda çok önerilmiyor olabilir. arkadaşlardan bien varsa söyler zaten. hocanın kahvaltı yapamayanlara tek önerisi pazar günü 10 adet yumurtayı haşlayıp buz dolabınızın yumurta rafına dizin sabah aceleyle çıkarken onu cebinize koymayı unutmayın yeterki demişti. ben bunu yapmıyorum çünkü işe gidip o yumurtayı yiyince öğle arasıyla 4 satten daha az vakit kalıyor. ama sen zaten öğle yemeğinde kahvaltı ediyorsun en azından yumurtalarını ve imkanın varsa zeytin götürerek zeytinini yiyebilirsin.
afiyet olsun

Ben telefondan giriyorum heralde ondan olmuyor baktim yapamadim

Ben aslinda kahvalti yaparim ozellikle yapmiyorum. Yemegi cok sevenlerdenim. Sabah kalkar kalkmazda ac oluyorum. Ama biz isyerinde 11 30 gibi kahvalti ediyoruz. Onceden karisik ekmekcikler geliyordu 3 tane yiyordum bu diyete baslayinca ekmegi kestim yerine yumurta ve musli istedim. Kasarda 5 6 dilim geliyodu onuda aza indirdim. Muslide yogurt meyva ve findik var. Bilmiyorum ekmek yemeyince onu istedim cunku orda fazla secenek yok. Insallah hepimiz zayiflariz

Hepinizin kandilini kutluyorum arkadaşlar, ben sahurda gene karisik kuruyemis 5 6 tane hurmada vardi yedim. Iki haslanmis yumurta, 1 tane muz yedim. 1 tanede bitki cayi ictim ve 4 bardak su.

önceki msjımdada dediğim gibi kahvaltıda kuruyemiş(fındık/ceviz/badem , kurukayısı/hurma) ye. öğlen işyerindeki kahvaltına evden destek ver.

ben de herkesin kandilini kutluyorum.
dün oruçluydum ve oruç beni çok rahatlattı. iftar ettikten sonra gün yeni başlıyormuş izlenimine kapıldım.
Tek problemim iftarda karpuzu bolca yemiş olmam Ama kapuz kabak çıktı siz onu şekerli meyveden değil kabak gillerden yani sebzeden sayın
saat 12 gibi de sahurumu 1 tabak taze bezelye ve 2 kaşık yoğurt ile yaptım.

Amin! amin! amin!

Mübarek gününüz kutlu olsun:13:

sağol canım orucunu Allah kabul etsin.kabakgillerden saydım gitti ben.afiyetler olsun.

amin canım. sende bize dua et.
okşam cıs yapmanın nedenlerinin başında öğlen yemediğin hem gözünün hem midenin aç olması olabilir

ederim canım tabiki dualar müşterektir.inan akşam gider gitmez bir koca bardak ayran iştim hiçte aç değildim aksine midem çok rahattı şükür sadece - leri görünce bide 106 lı rakamları görünce şimardım biraz.

uygun tek şey yeşil zeytindi canım onu da canım çekmedi bide pikniğe kahvaltımı yapıp gitmiştim
Kizlar ben bu gece niyetlenecegim. Sahurda ne yiyebilirim saat 2 gibi
Allah kabul etsin cnm ben karatay kahvaltısının yanında bi içli köfte 3 parça küçük tavuk eti yedim cevizim fındığım fıstığım bitmiiştti iki bardak çay bi bardak su içtim yattım 2 gibi

tebrikler bravo :) arada tarcınlı sutu dene kacamaklara birebir
tşklerr cnmmm çok severim sütü de tarçını da deniyimmmm

kızlar paztsi 68.7 idim bu gün 69.8 im reglye 1 hafta kaldı tamam kilo verememi anlıyorum da neden aldımm yaa?? çok mutsuz oldummm iki gündür öle geliorum

Selam herkese uzun zamandır bu yöntemi uygulamak istiyorum ama tereddütlerim var birincisi ekmek kahvaltıda ekmeksiz yapamam diyorum tam tahıllı ekmekte mi yasak zaten iki dilimden fazla yemem bazen bir dilim ama işte alışkanlık ikincisi et her gün et yemek zorundamıyız yerine bakliyat olur mu sizler ne yiyorsunuz, birde gerçekten acıkılmıyor mu ben her gün bir yumurta yerim kahvaltıda ama yinede acıkıyorum,sorularıma cevap veren olur umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…