günaydın
miraç kandilimiz mübarek olsun .RABBİM ona yönelen ellerimizi boş çevirmesin inş.kimse kimseyi kırmasın üzmesin.barış ve refah içinde güzel ülkemizde kardeşçe yaşayalım inş.
evet arkadaşlar önce RABBİME şükür ediyorum iradeli bi benede sahip olduğum için sonrada canan hocaya teşekkür ediyorum bizleri bilinçlendirdiği için.dün akşam işten eve gittim ve tartıda 106,9 gördüm şükür.ama daha çok yolum var en 30 kilo kadar.ama hiç endişelenmiyorum bu defa çünkü açlık diyet sitresi yok gayet keyfim yerinde (MAŞALLAH DİYEYİM)DURMAK YOK CANAN HOCAYLA SAĞLIKLI YAŞAMAYA DEVAM
dünkü menüm
öğlen yemek yemedim
akşam taze fasulye+3-4 kaşı bulgur pilavı+salata+ayran(cısss oladı değil yazmayayım)
bugünkü kahvaltı
2 yumurtalı kaşarlı tulum peynirli omlet + 1 bardak süt (OHHHH MİİİSSSS)
birazdan da türk kahvemi içeceği+yeşil çayımı+3 litrede su kesin inş.
DUALARINIZDA BENİ DE UNUTMAZSANIZ SEVİNİRİM.SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KİLOLARMIZDAN KURTULMAK DUASIYLA ÖPÜYORUM SİZLERİ
canım sabah kahvaltıda çok az şey yemişsin. sabah herkesin kahvaltı yapma fırsatı olmuyor o nedenle en azından öğlen yemeğinde bunu telafi etmek gerekir diye düşünüyorum. yumurta kaç adet yedin? zeytin sayısı az. beyaz peynir kendi el ayanın büyüklüğü ve alinin kalınlığı kadar olacak, ne kadar yedin bilmiyorum. yeşillik-domates-salatalık, ceviz veya fındık yemelisin. ve sosis ambalajlı market ürünüyse onuda yemiyoruz. yerine pastırmayı önerebilirim.
hem sabah hem öğlen menün hafif olduğu için akşamüzeri ara öğün yapmışsın
akşam yemeğin gayet güzel. bu akşam acıkmalarında öğünlerde tam doymaman ve aynı anda yediğin kayısı üzüm ve hurma çok etkili. tek çeşite düşürebilirsin ilk etapta.
tavsiyeni dikkate alacağım canım haklısın.
bu arada dün menü bilirimi yapmaya utandım çünkü bende abarrtım akşama kadar iyiydi ama 10 gibi gece tatlı yedim ikram ettiler en sevdiğimden tutamadım
vee sabahhh tartıdaaa artı 500
bugun herşey iyi şu vakte kadar az evvel kahvenin yanında küçük bi çikolata yedim(
sanırım bi haftaya kadar regl olcam ondan tutamıyorum kendimi ekmek makarna pilav hepsi çok ii de ahh o tatlılar yok mu....
herkes kilo verdin dedikçe gaza geldim bugun piknik vardı ne pastalar ne börekler aynı arkadaşın dediği gibi tadına bile bakmadım sadece çekirdek yedimm kızlar 8 kilom kaldııııı çok yavaş gidio acaba regl öncesi şişlikten dolayımı 10 güne kadar belli olur
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler icin. Ben genellikle sabahlari calisiyorum ve isyerinde kahvalti yapiyoruz ama öğlen saatlerinde. Onun icin sabah sadece kuruyemiş yiyorum. Isyerindede kasar peyniri ve yogurtlu müsli istedim ben secenek olarak acaba orayada zeytinmi götürsem. Geceleride aciktigimdan degil aliskanlik benimki. Onceden tv karsisinda hep.atistirirdim aksamlari
kullanıcı kontrol panelinden profil düzenleme ordanda editörlü bi kelime vardı o ayarı diğerini işaretleyerek değiştirmiştim. banada sağolsun arkadaşlar tarif etmişti.tam bilemedim şimdi. neyse bilenler yardımcı olur zaten.
Ben telefondan giriyorum heralde ondan olmuyor baktim yapamadim
aynen canım bende atıştırırdım. cipsler çerezlerr offff
seni çok iyi anlıyorum çünkü bende sabah kahvaltı yapamayanlardanım. sabah kuruyemiş ye ama kuru meyve ağırlıklı olmasın
müslide karatayda çok önerilmiyor olabilir. arkadaşlardan bien varsa söyler zaten. hocanın kahvaltı yapamayanlara tek önerisi pazar günü 10 adet yumurtayı haşlayıp buz dolabınızın yumurta rafına dizin sabah aceleyle çıkarken onu cebinize koymayı unutmayın yeterki demişti. ben bunu yapmıyorum çünkü işe gidip o yumurtayı yiyince öğle arasıyla 4 satten daha az vakit kalıyor. ama sen zaten öğle yemeğinde kahvaltı ediyorsun en azından yumurtalarını ve imkanın varsa zeytin götürerek zeytinini yiyebilirsin.
afiyet olsun
Ben aslinda kahvalti yaparim ozellikle yapmiyorum. Yemegi cok sevenlerdenim. Sabah kalkar kalkmazda ac oluyorum. Ama biz isyerinde 11 30 gibi kahvalti ediyoruz. Onceden karisik ekmekcikler geliyordu 3 tane yiyordum bu diyete baslayinca ekmegi kestim yerine yumurta ve musli istedim. Kasarda 5 6 dilim geliyodu onuda aza indirdim. Muslide yogurt meyva ve findik var. Bilmiyorum ekmek yemeyince onu istedim cunku orda fazla secenek yok. Insallah hepimiz zayiflariz
önceki msjımdada dediğim gibi kahvaltıda kuruyemiş(fındık/ceviz/badem , kurukayısı/hurma) ye. öğlen işyerindeki kahvaltına evden destek ver.
Arkadaslar Dini ve Milli Günlerimiz, Milletimizin Birlik, Beraberlik, Baris ve Huzur Icerisinde Yasamasini Saglayan Ozel Günlerdir ! Arkadaslar Son Günlerde Yasanan Olaylarda Kardes Kardese Arkadaslar Birbirine Ters Düstü !
Biz Böyle Bir Toplum Degiliz ! Birlik Ve Beraberlikten Kuvvet Dogar !
Kardesi Kardese Düsereni Fitne Cikarani Rabbim Ayetlerle Lanetlemistir !
Bu Mübarek Gün Hepimiz Icin Birlik Beraberligimizi Kuvvetlendirmek Icin Vesile Olsun Ve Sagduyu Daim Olsun !
Bu Mubarek Günün Yuzu Suyu Hürmetine Rabbim Vatanimizi Milletimizi Tüm Güvenlik Birimlerimizi Korusun !!!
ben de herkesin kandilini kutluyorum.
dün oruçluydum ve oruç beni çok rahatlattı. iftar ettikten sonra gün yeni başlıyormuş izlenimine kapıldım.
Tek problemim iftarda karpuzu bolca yemiş olmamAma kapuz kabak çıktı siz onu şekerli meyveden değil kabak gillerden yani sebzeden sayın
saat 12 gibi de sahurumu 1 tabak taze bezelye ve 2 kaşık yoğurt ile yaptım.
amin canım. sende bize dua et.
okşam cıs yapmanın nedenlerinin başında öğlen yemediğin hem gözünün hem midenin aç olması olabilir
uygun tek şey yeşil zeytindi canımiradenizden dolayı çok tebrik ediyorum sizi kızlar süpersiniz... yine de mrk ettim, salatalardan falan karatayla uyumlu bir çeşit yok muydu menüde yoksa uzun süre aç kalmak (aç kalmak değil aslında yemek yememek, hepimiz biliyoruz ki bu diyette acıkılmıyor) için mi yemediniz?
Allah kabul etsin cnm ben karatay kahvaltısının yanında bi içli köfte 3 parça küçük tavuk eti yedim cevizim fındığım fıstığım bitmiiştti iki bardak çay bi bardak su içtim yattım 2 gibiKizlar ben bu gece niyetlenecegim. Sahurda ne yiyebilirim saat 2 gibi
tşklerr cnmmm çok severim sütü de tarçını da deniyimmmmtebrikler bravo :) arada tarcınlı sutu dene kacamaklara birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?