Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah:karatay kahvaltısı,2 kuru kayısı,5 dut

Öğlen:z.yağlı semizotu,1 kase yoğurt,1 avuç ceviz

Yeşil çay
Akşam:5 kaşık sini et,salata..yemeğe gidiyorum:))

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bu diyeti denemek istiyorum öneriymusunuz bir haftada kaç kilo verdiniz acaba

yukarıdaki yazıda hatlar karışmış nasıl olduysa???ben bulgurla, balık yağıyla ilgili sormamıştım cevaplamıştım ama nasıl oldu yaa??
ben karıştırmış olabilirim canım
arkadaşlar bende bu diyeti denemek istiyorum öneriymusunuz bir haftada kaç kilo verdiniz acaba
ben şiddetle tavsiye ediyorum, bir haftada 1.5 kg verdim

bu arada 1 saat yürüyüşümü de yaptımgörev tamamladndı..

arkadaşlar hepinize kucak dolusu sevgiler kandiliniz mübarek olsun ben dün nete giremedim
sabah çıktım evden akşama anca döndüm sonrada girmeye fırsatım olmadı
dün yine kaynanam kahvaltıya çağırdı
menüde yine kuymak vardı
bende yine yedim yarım dilim ekmekle hemde
bol bol çay ve domates salatalık peynir falan
saat 14.30 da öğleni yedik
fırında balık ve hamsi vardı karalahanada yedim
balığın altına sermiştik
salatada yedim bol bol
akşam saat 8 de bir tabak mantar çorbası yedim
çay içtik daha sonra
görümcemin kızına mezuniyet kıyafeti bakmaya gittik bütün gün dolandık bu günlük sporum oldu
bol bolda su içtim
bugün saat 11.30 da
peynir
4 tane ceviz
5 tane zeytin sahanda tereyağlı 1 yumurta
domates salatalık
akşam saat 17.30 da yarım biber dolması
6 tane sarma fırında tavuktanda yedim bugünü bitirdim
bugün hep ayaktaydım spor niyetine suyumuda 2 litre kadar içtim benden bu kadar arkadaşlar öpüldünüz bol bol

sabah menemen maydanoz ve 10 adet badem

öğle 6 adet erik ,1 kayısı 1 bardak ayran

akşam 2 adet karnıyarık
1 kase cacık
salata

45 dak yürüyüş
2 litre su

iyi geceler

1 tabak tarhana corbasi, 1 tabak etli kereviz ( pateteslerini yemedim mahzencim) 1 kase keten tohumlu cacik, havuc misir ve turptan olusan bi salata. Yemekten sonra cayla bi kac hurma ve ceviz yedim. Biraz gec oldu haliyle.
Arkadaslar bu arada ben bugun tartildim mide bostu ya 76, 5 tum acaip sasirdim. Simdi gene tartildim 78. 78den asagiya inemiyecekmiyim(
MAHZEN: sana cevap yazacaktim ortaligi karistirdim. Butun dediklerine aynen katiliyorum

ben de tam bunu sormaya hazırlanıyordum malum önümüz ramazan... karatayla nasıl oluyor? acıkma hissi falan? tamam günler uzun ama normal beslenmedeki gibi çooook çook acıkılmıyordur sanırım???

Ben bi fark goremedim. Bende zaten hem kandil icin hem bi deneyeyim dedim. Bende pek acikma olmuyor ama kafa ağrısı cok oldu ve halsizlik. Ben ramazanda calisacagim icin simdiden stres yaptim gunde iki ise gideceğim. Allah yardimcimiz olsun

Ama ilk defa ekmeksiz iftar ettim. Gayet güzelde doyuluyor.

yok yasak değil de ben pek tüketmiyorum çünkü bende çok ödem yapıyor ve bu ödemi atmam uzun sürüyor ...bulgur en fazla 3-4 kaşık kadar serbest ona göre fazlası insülin için tehlikeli

Anladım zaten çok tüketmemde sorayım dedim:) sonuçta dolmada bulgur oluyor ben bugurlu yaparım hep pirinç çok tercih etmem

Tamam teşekkür ederim keten tohumuda aldırayım balık yağınıda düşüneyim:)

Bende çok meyve tüketmem tatlıda malum dönemde ister canım her bayan gibi:) ekmeği sadece kahvaltıda ararım ben onuda iki dilim tam buğday yiyorum alışmışız işte:) bugün denemeye çalışıcam teredütümü yaşayarak aşıcam sanırım:) verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, bel fıtığı için geçmiş olsun eşimde de var 3 yerinde son çıkan sinire baskı yapıyor onunda göbek var bu da bel ağrısını tetikliyor

Son düzenleme:
Günaydın bugün denemek istiyorum öğlene etli kuru fasulye salata ayran akşamada çorba salata olur mu sebzem yokta?

Arkadaşlar merhaba,

Onceki gün apar topar Ankara'ya geldim, bu sebeple bir iki gündür burayı ihmal etmek zorunda kaldım, geçmişi okumaya çalıştım hepsine yetişemedim. Hemen menülerimi yazayım:

04 Haziran (Yoldaydım):

SABAH: Sahanda yumurta, yeşillik, 1 kuru incir, 1 gün kurusu, 1 bardak çay
ÖĞLE/AKŞAM: Yoldaydım çok az su böreği yedim ve 2 kutu süt içtim arabada.
Spor yok, suyu ölçemedim o gün.

DÜN:
Sabah 10.00 2 tane haşlanmış yumurta, 1 tane gün kurusu, salatalık, 1 bardak süt
Öğle 16.00 Fırında tavuk, bol yeşil salata
Akşam 20.30 1 bardak süt
Su 2 lt, spor 45 dk kardiyo, 17 dk karın. - Burada evinde kaldığım arkadaşım da Karataycı olduğu için, kendi evim gibi; her türlü spor videosu, ağırlıkları, uygun gıdalar var, çok mutluyum :)

yeni gelen arkadaşlar sizlerden bi ricam olacak
yazı fontlarınızı hepimizin kullandığı büyüklüğe getirirseniz okurken göz yorgunluğu olmaz sayfalar da fazla kabarmaz

Kahvaltımı yaptımda hesapladım 600 kaloriye denk geliyor hem de fındığın hepsini yiyemedim yarısını yedim:26: çok kalorili değil mi gerçekten kilo vericekmiyim böyle yumurtayı bir yesek olmaz mı:) hepiniz tamamen uyuyormusunuz yemedikleriniz oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…