ben karıştırmış olabilirim canımyukarıdaki yazıda hatlar karışmış nasıl olduysa???ben bulgurla, balık yağıyla ilgili sormamıştım cevaplamıştım ama nasıl oldu yaa??
ben şiddetle tavsiye ediyorum, bir haftada 1.5 kg verdimarkadaşlar bende bu diyeti denemek istiyorum öneriymusunuz bir haftada kaç kilo verdiniz acaba
allah kabul etsin kızlar orucunuzu.. elif ezgi bence iftardaki karpuz değil kabakmıştır zaten :)
hoş geldin eflalim aramıza.. ben de çok yeniyim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. ekmekle ilgili yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi :) zira ben ekmeksiz yapamam sanırdım. Karatay diyeti ile bu zamana kadar hiç ilgilenmemiş olmamın tek nedeni de buydu.. 2 hafta kadar önce diyete başlamak zorunda kaldım, zira bel fıtığım gelişti o kadar kötüydü ki günlerce ağrılar içinde yatmak zorunda kaldım ve bu dönemde de hareketsizlikten kilo aldım. 2 hafta kadar önce diyete başlaya karar verdim ki belim hala ağrılı.. diyet kararından 5 gün kadar sonra karatayı denemeye karar verdim. Karatay yapanlar en çok tatlı ve meyvede zorlanıyorlardı .Şöyle düşündüm, benim meyve ve tatlı düşkünlüğüm yoktu, geriye kalan sadece ekmek ve onun da üstesinden gelebilirim, gelmeliydim.. Sanırım sen de öylesin ve bu diyet tam bizlik. çünkü hiç acıkmıyorsun, hatta acıkmadan yemek yiyosun, mide kazınman hiç olmuyor ve kendini diyette gibi hissetmiyorsun, sevdiğin şeyleri sevdiğin tadıyla yiyorsun, mesela kaymaklı yoğurt yerken vicdan yapmıyosun, tereyağı, döner, et ne bileyim daha bir sürü şey.. bence hemen başla.. ekmeği bu kadar kolay bırakabileceğine sen de şaşıracaksın..
şekersiz çay içmekten çok daha kolay canım daha önce ben çayda şekeri kestiğimde çaydan hiç keyif almıyor, çayı çok özlüyor ve tekrar başlıyordum.. sonunda alıştım ama kolay olmadı.. çayda şekeri ilk kestiğinde çayın hiç bir tadı, hatta hayatın tadı olmuyor.. ama bunda öyle değil, bilakis herşeyin tadı çok daha güzel.. inan abartmıyorum, ekmeği kestiğimin aslında farkında bile değilim..
omega 3 öneriyor hoca ama ben de henüz başlamadım
evet ya denvir,nerelerdesin? fikri sen ortaya attın ihale bana kaldı :) şaka bi yana ben de geldiğim hafta tartı gününü değiştirmeye kalkmışım gibi hissettim, senle benden başka kimse istemedi cumayı ama dediğim gibi bana 2si de uyar..
bulgur yasak değil ama daha kısıtlı yeniyor..
hadi canım az kaldı biraz daha sabır, bu arada kerevizin patateslerini de yemesen iyi olur..
allah kabul etsin kızlar orucunuzu.. elif ezgi bence iftardaki karpuz değil kabakmıştır zaten :)
hoş geldin eflalim aramıza.. ben de çok yeniyim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.. ekmekle ilgili yazdıklarını okuyunca sanki ben yazmışım gibi geldi :) zira ben ekmeksiz yapamam sanırdım. Karatay diyeti ile bu zamana kadar hiç ilgilenmemiş olmamın tek nedeni de buydu.. 2 hafta kadar önce diyete başlamak zorunda kaldım, zira bel fıtığım gelişti o kadar kötüydü ki günlerce ağrılar içinde yatmak zorunda kaldım ve bu dönemde de hareketsizlikten kilo aldım. 2 hafta kadar önce diyete başlaya karar verdim ki belim hala ağrılı.. diyet kararından 5 gün kadar sonra karatayı denemeye karar verdim. Karatay yapanlar en çok tatlı ve meyvede zorlanıyorlardı .Şöyle düşündüm, benim meyve ve tatlı düşkünlüğüm yoktu, geriye kalan sadece ekmek ve onun da üstesinden gelebilirim, gelmeliydim.. Sanırım sen de öylesin ve bu diyet tam bizlik. çünkü hiç acıkmıyorsun, hatta acıkmadan yemek yiyosun, mide kazınman hiç olmuyor ve kendini diyette gibi hissetmiyorsun, sevdiğin şeyleri sevdiğin tadıyla yiyorsun, mesela kaymaklı yoğurt yerken vicdan yapmıyosun, tereyağı, döner, et ne bileyim daha bir sürü şey.. bence hemen başla.. ekmeği bu kadar kolay bırakabileceğine sen de şaşıracaksın..
şekersiz çay içmekten çok daha kolay canım daha önce ben çayda şekeri kestiğimde çaydan hiç keyif almıyor, çayı çok özlüyor ve tekrar başlıyordum.. sonunda alıştım ama kolay olmadı.. çayda şekeri ilk kestiğinde çayın hiç bir tadı, hatta hayatın tadı olmuyor.. ama bunda öyle değil, bilakis herşeyin tadı çok daha güzel.. inan abartmıyorum, ekmeği kestiğimin aslında farkında bile değilim..
evet ya denvir,nerelerdesin? fikri sen ortaya attın ihale bana kaldı :) şaka bi yana ben de geldiğim hafta tartı gününü değiştirmeye kalkmışım gibi hissettim, senle benden başka kimse istemedi cumayı ama dediğim gibi bana 2si de uyar..
ben de tam bunu sormaya hazırlanıyordum malum önümüz ramazan... karatayla nasıl oluyor? acıkma hissi falan? tamam günler uzun ama normal beslenmedeki gibi çooook çook acıkılmıyordur sanırım???
Ben bi fark goremedim. Bende zaten hem kandil icin hem bi deneyeyim dedim. Bende pek acikma olmuyor ama kafa ağrısı cok oldu ve halsizlik. Ben ramazanda calisacagim icin simdiden stres yaptim gunde iki ise gideceğim. Allah yardimcimiz olsun
yok yasak değil de ben pek tüketmiyorum çünkü bende çok ödem yapıyor ve bu ödemi atmam uzun sürüyor ...bulgur en fazla 3-4 kaşık kadar serbest ona görefazlası insülin için tehlikeli
balık yağındaki amaç omega 3 tür...balık yiyemiyorsan zaten hergün yediğimiz yumurtada(orgnik olanda) var,semizotunda,keten tohumunda ve susamda ve aklıma gelmeyen pek çok gıdada var bunları sık tüketerek açığı kapatabilirsin ama hem bunları yiyip hemde takviye alabilirsin karar senin...çünkü ne kadar yersek yiyelim omega 3 eksik kalıyor ne yazık...
allah kabul etsin
kızlar orucunuzu.. elif ezgi bence iftardaki karpuz değil kabakmıştır zaten :)
Günaydın bugün denemek istiyorum öğlene etli kuru fasulye salata ayran akşamada çorba salata olur mu sebzem yokta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?