Kahvaltımı yaptımda hesapladım 600 kaloriye denk geliyor hem de fındığın hepsini yiyemedim yarısını yedim:26: çok kalorili değil mi gerçekten kilo vericekmiyim böyleyumurtayı bir yesek olmaz mı:) hepiniz tamamen uyuyormusunuz yemedikleriniz oluyor mu?
elifcim hayrola neden apar topar ankaraya gittin
karatay kahvaltısının tamamını yaptıysan öğle ve akşamı hafif geçirmeni veya 2 öğün yapmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten çok doyurucu oluyor bizler de zamanla daha az yemeye başladık mesela ben 3 öğün yapıyorum kuruyemişi bazen 2 veya 3 öğüne böldüğüm halde 1 çb yiyemiyorum kurumeyve nadiren yiyorum peynir 1 dilim değil de 1 kk yiyorum domates çok yersem yeşillik vs gerek kalmıyor kısaca kendin ayarlayacaksın ama kahvaltını mutlaka yapacaksın
Anladım canımi karışmış bayaa, aşğıya inersin tabiki canım, biraz daha sabır..1 tabak tarhana corbasi, 1 tabak etli kereviz ( pateteslerini yemedim mahzencim) 1 kase keten tohumlu cacik, havuc misir ve turptan olusan bi salata. Yemekten sonra cayla bi kac hurma ve ceviz yedim. Biraz gec oldu haliyle.
Arkadaslar bu arada ben bugun tartildim mide bostu ya 76, 5 tum acaip sasirdim. Simdi gene tartildim 78. 78den asagiya inemiyecekmiyim(
MAHZEN: sana cevap yazacaktim ortaligi karistirdim. Butun dediklerine aynen katiliyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun, açlık sorun değil de susuzluk etkiler galiba, şimdi de diyet için sık sık su içiyoruz, ramazana yakın azaltsak mı acaba?Ben bi fark goremedim. Bende zaten hem kandil icin hem bi deneyeyim dedim. Bende pek acikma olmuyor ama kafa ağrısı cok oldu ve halsizlik. Ben ramazanda calisacagim icin simdiden stres yaptim gunde iki ise gideceğim. Allah yardimcimiz olsun
çorba olarak neyi düşünüyorsun, ben dövmeli yoğurt çorbası yaptım geçenlerde çok güzel ve çok da doyurucu oluyor, akşama yapamazsın ama sonrası için düşün, yada mercimek çorbası falan doyurucu olur.Günaydın bugün denemek istiyorum öğlene etli kuru fasulye salata ayran akşamada çorba salata olur mu sebzem yokta?
Kahvaltımı yaptımda hesapladım 600 kaloriye denk geliyor hem de fındığın hepsini yiyemedim yarısını yedim:26: çok kalorili değil mi gerçekten kilo vericekmiyim böyleyumurtayı bir yesek olmaz mı:) hepiniz tamamen uyuyormusunuz yemedikleriniz oluyor mu?
Anladım canımi karışmış bayaa, aşğıya inersin tabiki canım, biraz daha sabır..
Allah hepimizin yardımcısı olsun, açlık sorun değil de susuzluk etkiler galiba, şimdi de diyet için sık sık su içiyoruz, ramazana yakın azaltsak mı acaba?
çorba olarak neyi düşünüyorsun, ben dövmeli yoğurt çorbası yaptım geçenlerde çok güzel ve çok da doyurucu oluyor, akşama yapamazsın ama sonrası için düşün, yada mercimek çorbası falan doyurucu olur.
ben klasik karatay kahvaltısı yapıcam diye uğraşmadım, kafama göre takılıyorum.. doyduysan yeme bence de fazlasını, burda amaç doyana kadar yemek, doyduktan sonra zorla yemek değil..
Çorba şehriyeli tarhana varda olur mu? Dövme çorbası dediğin buğday yoğurtla yapılan mı bizde ayran çorbası denir akşama da yetişir ben hemen haşlıyorum yani ama buğdayım bitmiş olabilir,öğlen kuru fasulye akşam mercimek çorbası olur mu ki? 8 de yedim hala acıkmadım inanamıyorum:)
tarhana zaten unlu bi çrba içine şehriye atma ayran çorbası karataya uygun ancak öğle kurufasülye yediysen akşama sebze yemeni tavsiye ederim hala acıkmadıysan öğleni yoğuert cacık salata gibi bişeyle geçiştirip fasülyeyi akşam yiyebilirsin
tarhana zaten unlu bi çrba içine şehriye atma ayran çorbası karataya uygun ancak öğle kurufasülye yediysen akşama sebze yemeni tavsiye ederim hala acıkmadıysan öğleni yoğuert cacık salata gibi bişeyle geçiştirip fasülyeyi akşam yiyebilirsin
böyle kilo vereceksin evet:128:ben bazen tek yumurtalı yiyorum,o zaman öğlen süt içiyorum,bazen yoğurt yiyorum yanında 5-6 fındık bazen,ama dışarı çıkacaksam mutlaka kahvaltımı tam yapıyorum...Kahvaltımı yaptımda hesapladım 600 kaloriye denk geliyor hem de fındığın hepsini yiyemedim yarısını yedim:26: çok kalorili değil mi gerçekten kilo vericekmiyim böyleyumurtayı bir yesek olmaz mı:) hepiniz tamamen uyuyormusunuz yemedikleriniz oluyor mu?
Merhaba arkadaşlar bende diyete başladığımda yazmıştım o gün bugündür pek uğramadım :)
80 kilo ile 4.5 ay önce diyete başladım şu an 62.900 kilodayım, insan isterse başarıyor ideal hedefim 65'ti onu bile geçtim önüme yeni yeni hedefler koydum...
Hiç bir şey yapmadım sadece 3 ara 2 ana olarak yemek yedim herşeyime dikkat ettim abur cubur yemedim sağlıklı beslendim sağlıklı kilo verdim... :)
Selam herkese uzun zamandır bu yöntemi uygulamak istiyorum ama tereddütlerim var birincisi ekmek kahvaltıda ekmeksiz yapamam diyorum tam tahıllı ekmekte mi yasak zaten iki dilimden fazla yemem bazen bir dilim ama işte alışkanlık ikincisi et her gün et yemek zorundamıyız yerine bakliyat olur mu sizler ne yiyorsunuz, birde gerçekten acıkılmıyor mu ben her gün bir yumurta yerim kahvaltıda ama yinede acıkıyorum,sorularıma cevap veren olur umarım:)
canım istersen birkaç gün menülerimizde neler yemişiz takip et. kafanda diyet tam anlamıyla şekillenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?