Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karatay kahvaltısının tamamını yaptıysan öğle ve akşamı hafif geçirmeni veya 2 öğün yapmanı tavsiye ederim çünkü gerçekten çok doyurucu oluyor bizler de zamanla daha az yemeye başladık mesela ben 3 öğün yapıyorum kuruyemişi bazen 2 veya 3 öğüne böldüğüm halde 1 çb yiyemiyorum kurumeyve nadiren yiyorum peynir 1 dilim değil de 1 kk yiyorum domates çok yersem yeşillik vs gerek kalmıyor kısaca kendin ayarlayacaksın ama kahvaltını mutlaka yapacaksın

merhaba herkese bugünkü tekmilimi veriyorum;

sabah:klasik karatay kahvaltısı yumurtasız,arkasından kahve
öğleeynirli omlet,limonlu zencefilçayı.
akşam:tarhana çorbası,balık, salata
arkasından damlasakızlı kahvem

ve bol hareket

bu arada kilo çizelgeleri niye görünmüyor ki?

Tamamını yedim sadece fındığın hepsini yiyemedim ama zorla yedim doymuştum yemem gerekiyor sandım hepsini:) şimdiye kadar da acıkmadım gerçekten acıktırmıyor test etmiş oldum:) üstüne spor ve ev işi yaptığım halde:) en iyisi kitabını alıyım çok soru sorucam yoksa:) akşamı hafif geçiririm artık.

Anladım canımi karışmış bayaa, aşğıya inersin tabiki canım, biraz daha sabır..
Allah hepimizin yardımcısı olsun, açlık sorun değil de susuzluk etkiler galiba, şimdi de diyet için sık sık su içiyoruz, ramazana yakın azaltsak mı acaba?
Günaydın bugün denemek istiyorum öğlene etli kuru fasulye salata ayran akşamada çorba salata olur mu sebzem yokta?
çorba olarak neyi düşünüyorsun, ben dövmeli yoğurt çorbası yaptım geçenlerde çok güzel ve çok da doyurucu oluyor, akşama yapamazsın ama sonrası için düşün, yada mercimek çorbası falan doyurucu olur.

ben klasik karatay kahvaltısı yapıcam diye uğraşmadım, kafama göre takılıyorum.. doyduysan yeme bence de fazlasını, burda amaç doyana kadar yemek, doyduktan sonra zorla yemek değil..

Sabah:
2 yumurtalı kırmızı ve yeşil biberli omlet
Peynir, zeytin, domates, salatalık
3-4 ceviz ve hala çok tokum

Öğleye terbiyeli köfte var, pirinçlidir sanırım, yesem mi yemesem mi? Yemiycem :)

günaydın kızlar
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:yoğurtlu ve cevizli semizotu salatası (sabah ve öğlen yemeklerini fixledim sadece akşam değişiklik yapıyorum işim daha kolaylaştı)
akşam:ayranlı buğday çorbası ve tavuk

ben de semizotundan ne zaman bıkacaksın diye beklerken sen fixlemişsinama süper bir yiyecek tam karataylık

Çorba şehriyeli tarhana varda olur mu? Dövme çorbası dediğin buğday yoğurtla yapılan mı bizde ayran çorbası denir akşama da yetişir ben hemen haşlıyorum yani ama buğdayım bitmiş olabilir,öğlen kuru fasulye akşam mercimek çorbası olur mu ki? 8 de yedim hala acıkmadım inanamıyorum:)

tarhana zaten unlu bi çrba içine şehriye atma ayran çorbası karataya uygun ancak öğle kurufasülye yediysen akşama sebze yemeni tavsiye ederim hala acıkmadıysan öğleni yoğuert cacık salata gibi bişeyle geçiştirip fasülyeyi akşam yiyebilirsin

Oğluma besleyici olsun diye şehriyeli yapıyorum:) akşamada madımak yerim:) dolapta vardı

merhabalar..Tebessum,_19o5 yine banlı olduqundan ben yazıyorum ..(bu defa 2 gün yarına anca gelecek)

dün sabah mercimek çorbası

öğlen naneli pul biberli keten tohumlu yoqurt ve iki kandil smidi

akşam iki haşlanmış tavvuk budu yoqurt ve marul

akşam yürüyüşten sonra yarım çokonat

2 gündür omega 3 ..2 tane

bu sabah tam 104 kq

2 gün sonra 1 ay olacak şimdilik tam 15 kq qitti.

Son düzenleme:
yeni üyeyim özel yazamıyorum..ban yani siteye erişimi engelli..erişimi derken mesaj yada konuya cevap falan yazamıyo..şu gündemdeki maum konulardan dolayı banlandı kızlar.

tarhana çorbası çok besleyici geçen sene ramazanda da tükettim ama kg vermeyi durduruyor
ayran çorbası demişssn bende çok severim ama içndeki buğday nohut da gün içinde şişkinlk yapıyor bana
artık canım çorba istediğinde yarım çay bardağı pirinçi haşlıyorum üzerine bolca yoğurt tuzsuz yağsız ve baharatlı yiyorum yazın iyi bi alternatif oldu
yanına sebze etini de yiyebiliyorsun rahatlıkla
ama diğer çorbaların yanında et sebzesi salatası hepsini yediğmde kg veremıyorum tabi herkesin vucudu farklı önemli olan kendimize uygun yolu bulabılmek

kızlarr ben tebessümm...toprak üst komşum zorla üye yaptım size yazabilmek için :))

çocukları okula yolladım ancak gelebildim.banım yarın açılacak şimdilik bildirileri komşumun üyliğiyle yazmak zorundayım
o yüzden.

selam bi ce diyim kacıcam.valla geçmişi okuyamadım müsait değilim.burada da bişeyler olmuş silinenler falan.neyse hayırlısı.
dünkğ menüm
kahvaltı 2 yumurtalı peynirli omlet+süt
öğlen-4 kadınbudu köfte+saat 5 gibi 3 küçük kandil simidi(yediğime pişman oldum)
akşam-sebzeli tavuk sote+33-4 kaşı pirinç pilavı (cıs ama özlemişim)salata+ayran+lokum(cıs)

bu sabah dün çok kaçamak yaptığım için 2 bardak süt içtim okadar
öğlen yemeğimi yemedim.peynirim domatesim salatalığım zeytinim var.bide gidip kuruyemiş alacağım marketten.
1,5 litre su içtim+1 türk kahvesi

Merhaba arkadaşlar bende diyete başladığımda yazmıştım o gün bugündür pek uğramadım :)

80 kilo ile 4.5 ay önce diyete başladım şu an 62.900 kilodayım, insan isterse başarıyor ideal hedefim 65'ti onu bile geçtim önüme yeni yeni hedefler koydum...

Hiç bir şey yapmadım sadece 3 ara 2 ana olarak yemek yedim herşeyime dikkat ettim abur cubur yemedim sağlıklı beslendim sağlıklı kilo verdim... :)

böyle kilo vereceksin evet:128:ben bazen tek yumurtalı yiyorum,o zaman öğlen süt içiyorum,bazen yoğurt yiyorum yanında 5-6 fındık bazen,ama dışarı çıkacaksam mutlaka kahvaltımı tam yapıyorum...

nasıl yani karataya göre mi oldu bu 3 ara 2 ana öğün?

canım istersen birkaç gün menülerimizde neler yemişiz takip et. kafanda diyet tam anlamıyla şekillenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…