sabah:karatay kahvaltısı +1 adet salam
öğle:yarım koçan mısır
yoğurtlu semizotu salatası
türk kahvesi
akşam:ayran çorbası ve ıspanak
Balık yağı takviyeside mi kullanılıyor?
işte o yılların alışkanlığı,evet başlarda bende çok zorlanmıştım,ama irade gösterip direnirsen alışacaksın zamanla...
Teşekkür ederim deniycem bir şey kaybetmem:) zaten diyet yapıyorum bol kaçamaklıda olsa:) ben balık yiyemiyorum balık yağı kullansam iyi olur sanırım, bir soru daha bulgur yasak değil sanırım kısır mercimek köftesi yendiğine göre bugur pilavıda oluyor mu?
2-3 kaşık. tercihen öğlen.
Çorba şehriyeli tarhana varda olur mu? Dövme çorbası dediğin buğday yoğurtla yapılan mı bizde ayran çorbası denir akşama da yetişir ben hemen haşlıyorum yani ama buğdayım bitmiş olabilir,öğlen kuru fasulye akşam mercimek çorbası olur mu ki? 8 de yedim hala acıkmadım inanamıyorum:)
merhabalar..Tebessum,_19o5 yine banlı olduqundan ben yazıyorum ..(bu defa 2 gün yarına anca gelecek)
dün sabah mercimek çorbası
öğlen naneli pul biberli keten tohumlu yoqurt ve iki kandil smidi
akşam iki haşlanmış tavvuk budu yoqurt ve marul
akşam yürüyüşten sonra yarım çokonat
2 gündür omega 3 ..2 tane
bu sabah tam 104 kq
2 gün sonra 1 ay olacak şimdilik tam 15 kq qitti.
Merhaba arkadaşlar bende diyete başladığımda yazmıştım o gün bugündür pek uğramadım :)
80 kilo ile 4.5 ay önce diyete başladım şu an 62.900 kilodayım, insan isterse başarıyor ideal hedefim 65'ti onu bile geçtim önüme yeni yeni hedefler koydum...
Hiç bir şey yapmadım sadece 3 ara 2 ana olarak yemek yedim herşeyime dikkat ettim abur cubur yemedim sağlıklı beslendim sağlıklı kilo verdim... :)
yukarıdaki yazıda hatlar karışmış nasıl olduysa???ben bulgurla, balık yağıyla ilgili sormamıştım cevaplamıştım ama nasıl oldu yaa??
tebrik ederim, darısı tüm isteyenlerin başına..Evet karatay değilben kilo vermeye karar verince araştırdım bütün diyetleri o zaman bu konuya bakmıştım..
Sonra düşündüm düşündüm ben çok sıkılırım dedim sadece tatlı, tuzlu, yağlılardan uzak durdum bol su ictim
Tabağıma kaşık hesabı koydum yemeğimi ve en çok önemlisi ara öğünler bunlar ana öğüne insanı hazırlıyor. Bol bol su içtin yeşil çay ve zencefil çayı çok işe yarıyor :)
Merhaba arkadaşlar bende diyete başladığımda yazmıştım o gün bugündür pek uğramadım :)
80 kilo ile 4.5 ay önce diyete başladım şu an 62.900 kilodayım, insan isterse başarıyor ideal hedefim 65'ti onu bile geçtim önüme yeni yeni hedefler koydum...
Hiç bir şey yapmadım sadece 3 ara 2 ana olarak yemek yedim herşeyime dikkat ettim abur cubur yemedim sağlıklı beslendim sağlıklı kilo verdim... :)
tebrik ederim, darısı tüm isteyenlerin başına..
ara öğünü 4,5 ayın tamamında yaptınmı? ve neler yedin?
Evet karatay değilben kilo vermeye karar verince araştırdım bütün diyetleri o zaman bu konuya bakmıştım..
Sonra düşündüm düşündüm ben çok sıkılırım dedim sadece tatlı, tuzlu, yağlılardan uzak durdum bol su ictim
Tabağıma kaşık hesabı koydum yemeğimi ve en çok önemlisi ara öğünler bunlar ana öğüne insanı hazırlıyor. Bol bol su içtin yeşil çay ve zencefil çayı çok işe yarıyor :)
Yerinde ve sağlıklı beslenildiğinde kilo kolayca gidiyor bu tarz diyetleri pek beğenmiyorum :) inşallah sizde hedeflerinize ulaşırsınız.
Yerinde ve sağlıklı beslenildiğinde kilo kolayca gidiyor bu tarz diyetleri pek beğenmiyorum :) inşallah sizde hedeflerinize ulaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?