Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sabah:karatay kahvaltısı +1 adet salam
öğle:yarım koçan mısır
yoğurtlu semizotu salatası
türk kahvesi
akşam:ayran çorbası ve ıspanak

salam: işlenmiş gıda, tercih etmiyoruz.
mısır: gi yüksek tercih etmiyoruz. ama yarım ve öğlen yemişsin. tüm gün yediklerin çok fazla değild zaten

ayran aşı da var ama o soğuk içilir bizde, benim dedğim bildiğin yayla yada çoğurt çorbasını pirinçle değil dövmeyle yapıyosun, bana kalırsa öğleye kuru fasulye akşama mercimek tabiki de olur, zira ben yeniyim diğer kızlar kadar hakim değilim diyete, bence başlangıçta çokta kasmayalım, ileride bol bok vaktimiz olcak harfiyen uymak için :)

tebrik ederim tebeessüm, süper vermişsin, gerçekten çok güzel.. banın açıldığında anlatırsan sevinirim diyet dışında ne yaptığını..

Siz de çok iyi kilo vermişsiniz ama sanırım karatayla değil, yanılıyor muyum?

yukarıdaki yazıda hatlar karışmış nasıl olduysa???ben bulgurla, balık yağıyla ilgili sormamıştım cevaplamıştım ama nasıl oldu yaa??

evet canım bu bazen oluyor. bazen verdiğin cevap başkasının sorusuyla falanda birleşebiliyor. sıkıntı olmaz yani

Evet karatay değil ben kilo vermeye karar verince araştırdım bütün diyetleri o zaman bu konuya bakmıştım..
Sonra düşündüm düşündüm ben çok sıkılırım dedim sadece tatlı, tuzlu, yağlılardan uzak durdum bol su ictim
Tabağıma kaşık hesabı koydum yemeğimi ve en çok önemlisi ara öğünler bunlar ana öğüne insanı hazırlıyor. Bol bol su içtin yeşil çay ve zencefil çayı çok işe yarıyor :)

Hiçbirşeyde gözünüz kalmasın istediğinizi yeyin ama kaşıkla ayarlayın ben bir tek çorbayı kepçe ile koyuyorum oda 1 kepçe...

tebrik ederim, darısı tüm isteyenlerin başına..

ara öğünü 4,5 ayın tamamında yaptınmı? ve neler yedin?

tebrik ederim, darısı tüm isteyenlerin başına..

Amin, inşallah arkadaşım... Benim huyum çok çabuk sıkılırım herseyden onun için denemeye kalkmadım istersem böylede gider dedim.. Umutsuz olmayın 2.5 3 saatten fazla aç kalmayın ha bide eş dost kimse bilmesin ben 4 ay sakladım diyet yaptığımı
Bilseler dört gözle bakarlar ha bu diyette verdimi aldımı ne gerek var :) bide zevkli hala getirin :)

2.5 3 saatte bir ara öğünüm var ana öğünüm sadece 2 tane çünkü biz öğle yemeği yemiyoruz akşam yemeğimizde çok çok erken yiyoruz.. Bu düzeni hala koruyorm...

Badem, fındık, bunlar çiğ olacak ceviz, leblebi sarı beyaz farketmiyor, kuru üzüm, kuru kayısı bu tarz ne varsa
Ne kadar derseniz kuru üzüm avuç içi kadar üstüne 5 badem bu bir ana öğün leblebide avuç kadar.. Zaman zaman değiştiriyorum badem fındık çok şok yeseniz bile 10'nu geçmesin ama bir kaç yerde okuduğum kadar 15 de olur diyorlar ama ben birbirini katıyorum ayarlıyorum.. Kuru kayısı erik bunlarda 3 geçmiyor bir bardak sütle yiyorum..

Meyveyi de ara öğün olarak kullanıyorum mesela bugun kiraz yedim kiraz olmasına rağmen epey bi küçüktü 18 tane yedim.. Light tavsiye etmiyorum peynir, süt yogurt kararına yenirse light'dan çok daha sağlıklı :)

Yerinde ve sağlıklı beslenildiğinde kilo kolayca gidiyor bu tarz diyetleri pek beğenmiyorum :) inşallah sizde hedeflerinize ulaşırsınız.

selam kızlar
dün yediklerim
08.30 bir kase yoğurt 1 avuç badem
12.30 bol peynirli biberli omlet, karışık salata biraz meyve
arada dalından dut, erik, vişne, çilek, kiraz yedim
akşamda çok ayıp ama fırında patates yedim hemde aşırı çok yedim. sonrada bişey yemedim
gelsin çantalarrrr

çok güzel kilo vermişsin seni kutlarım
ama karatayı diyet olarak görmek yanlış bu bir sağlıklı beslenme biçimi karatayda yavaş kilo veriliyor ama hep yağdan veriliyor bu da beslenmeye ve kiloya bağlı oluşabilecek hastalıklara karşı koruyucu oluyor ayrıca yağlardan uzak durmak sağlık açısından sakıncalı yağ vücuda yağ olarak girmiyor sağlıklı yağlar kilo vermeyi kolaylaştırıyor araöğün insülin salınımını artırdığı için ve yağ yakıcı leptin hormonunun çalışmasına fırsat vermediği için biz yapmıyoruz tabiki az yemek kilo vermek açısından önemli bizler buna da dikkat ediyoruz abur cubur yemek herkes için zararlı ancak biz kavrulmamış kuruyemiş yiyoruz omega 3 için bu da bizim diyetimizin olamzsa olmzlarından

Yerinde ve sağlıklı beslenildiğinde kilo kolayca gidiyor bu tarz diyetleri pek beğenmiyorum :) inşallah sizde hedeflerinize ulaşırsınız.

zaman-siz
topiğimize gelmiş bizimle beslenme düzenini ve zayıflama sürecini paylaşmışsın biz de seni ciddiyetle dinlemiş cevaplar yazmışız şimdi bu laf da neyin nesi ayıp ettin

merhaba..(ben tebessum bu arada banlıyım arkadaşın üyeliğinden giriyorum)
tebrik ederim önclikle..kilo verme her bedende farklı oluyor muhakkak.
haftada 1 kilo vermişsin sanırım.bend ebir aydır karatay yapıyorum
15 kilo verdim.hatta sabah 104 tüm az önce 103,9 çıktım.
80 kiloda kalmak istiyorum çünkü boyum uzun ve iri kemikliyim
90 kqda 44 beden çok rahat oluyor yani.benim idealim 40 beden ..
fakat istediğim bedene insemde bu beslenme şeklimi değişmem asla çünkü
inanılmaz saqlıklı..bedenim her giden kiloyla ve heryediğim saqlılı gıdayla dahada
kendini yeniliyor sanki.açlık zaten hiç yaşamıyorum.
zayıf olmakla saqlıklı olmanın arasında fark var kesinlikle.
saqlıksız bir zayıf olmaktansa olduqum kiloda kalmayı tercih ederim.
karatay tırnaklarımızdan saçımıza kadar faydalı bir beslenme saqlıyor bize.

Son düzenleme:
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
kahvenin yanına minicik bi çikolata cısss( karatay hoca canınız çok çekerse küçük bi parça yiyebilirsiniz diyor ama kaçamak olduğunu unutmadan tabiki)

öğle
1 tane mercimek köftesi
fırında peynirli kabak mücver (içine un koymadım tam karataylık)
1 dilim kıymalı pide (evde mayasız hamurdan kendim yaptım hamuru incecik eti boldu tavsiye ederim dışarıdaki lahmacunlarda et az oluyor hamuru da kalın olabiliyor)

akşam
bulgurlu etli sarma
yoğurt

1 saat yürüyüş 2.5 lt su
bu aralar sabah sporu yapmıyorum metabolizmayı şaşırtayım dedim ama dışarıya çıkıyorum o da hareket oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…