böyle kilo vereceksin evet:128:ben bazen tek yumurtalı yiyorum,o zaman öğlen süt içiyorum,bazen yoğurt yiyorum yanında 5-6 fındık bazen,ama dışarı çıkacaksam mutlaka kahvaltımı tam yapıyorum...
nasıl yani karataya göre mi oldu bu 3 ara 2 ana öğün?
canım istersen birkaç gün menülerimizde neler yemişiz takip et. kafanda diyet tam anlamıyla şekillenir.
ayran aşı da var ama o soğuk içilir bizde, benim dedğim bildiğin yayla yada çoğurt çorbasını pirinçle değil dövmeyle yapıyosun, bana kalırsa öğleye kuru fasulye akşama mercimek tabiki de olur, zira ben yeniyim diğer kızlar kadar hakim değilim diyete, bence başlangıçta çokta kasmayalım, ileride bol bok vaktimiz olcak harfiyen uymak için :)
tebrik ederim tebeessüm, süper vermişsin, gerçekten çok güzel.. banın açıldığında anlatırsan sevinirim diyet dışında ne yaptığını..
Siz de çok iyi kilo vermişsiniz ama sanırım karatayla değil, yanılıyor muyum?
canım meyve saati yok zira meyve de pek yok çok istersen sabah kahvaltıda yiyebilirsin araöğün olarak kesinlikle meyve yok aralarda dayanamazsan ayran süt içebilirsin o kadar16:00 - 10 kiraz ( meyve saatini tam bilmediğim için yedim kiraz yenilebiliyormuş) gerçekten tok tutuyormuş kahvaltı özellikle diğer öğün akşam belli olacak:)
Spor: sabah 20 dk eliptik bisiklet
ara öğünü 4,5 ayın tamamında yaptınmı? ve neler yedin?
Oğluma besleyici olsun diye şehriyeli yapıyorum:) akşamada madımak yerim:) dolapta vardı
canım meyve saati yok zira meyve de pek yok çok istersen sabah kahvaltıda yiyebilirsin araöğün olarak kesinlikle meyve yok aralarda dayanamazsan ayran süt içebilirsin o kadar
bence oğlunada yapma şimdiden insülün direnci olmasın o hataları yaptık biz sen yapma :) tarhana yeterince besleyici sebze mercimek yoğurlu et ve tavuk sulu çorbalar :)bebekken tombiş tatlı oluyorlarda o tombişlik ergenlikte baş belası şahsen yaşadım kızımda şimdide oğlumda bırak tombiş değil sağlıklı olsun :)
sarmalr dolmalar bulgurlu olacak pirinç cısssDün ki menüme ek olarak 19 da yoğurtlu karalahana sarması yedim yenebiliyordur umarım, bu yöntemle hızlı kilo verilmiyor sanırım geçen iki haftada kendi diyetime uyamamıştım bu ay sonu diyetisyen kontrolüm var kilo vermiş olurum inşaallah.
slm arkadaşım senin o yaptığın diyeti yıllarca yaptım ciddi kilolarda verdim ancaaakkkkk hayat felsefesi yapmazsan verdiklerin hoppppp gelmiş bide üstüne yenilerinide getirmiş ben o beslenme yöntemini hayat felsefesi yapamadım ama karatay benim için ideal o beslenmeyle illaki gözüm tatlıda olurdu şimdi tatlı anlayışım 1 tane hurma bilemedin kuru incir yapabiliyorsan ne mutlu sana ama benim için uygun olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?