Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkür ederim

canım istersen birkaç gün menülerimizde neler yemişiz takip et. kafanda diyet tam anlamıyla şekillenir.

Başladım bile menülerinizede bakıyorum netdende baktım hayırlısı

Benim dediğim ayran çorbası dövme çorbası gibi buğdayın kırık haline yarma deriz biz onla yapılır yoksa buğdayda olur yayla çorbası gibi pişiririz içine bazen nohut fasulyede katarız üstüne soğan kavurur dökeriz:)

06.06.2013 perşembe

8:00 - İki haşlanmış yumurta, 15 fındık, peynir iki küp, 10 zeytin, salatalık, domates, 4 gün kurusu, bir bardak metabolizma çayı

13:30 - Bir bardak ayran,relax çayı

15:00 - 6 kaşık kuru fasulye, salata, bir bardak ayran

16:00 - 10 kiraz ( meyve saatini tam bilmediğim için yedim kiraz yenilebiliyormuş) gerçekten tok tutuyormuş kahvaltı özellikle diğer öğün akşam belli olacak:)

Spor: sabah 20 dk eliptik bisiklet

Son düzenleme:
16:00 - 10 kiraz ( meyve saatini tam bilmediğim için yedim kiraz yenilebiliyormuş) gerçekten tok tutuyormuş kahvaltı özellikle diğer öğün akşam belli olacak:)

Spor: sabah 20 dk eliptik bisiklet
canım meyve saati yok zira meyve de pek yok çok istersen sabah kahvaltıda yiyebilirsin araöğün olarak kesinlikle meyve yok aralarda dayanamazsan ayran süt içebilirsin o kadar

arkadaşlar hayırlı günler maşallah güzel güzel uzun uzun sohbet etmişsiniz oku oku bitmedi
ben evdeyim ama çok yoğunum birkaç gündür bugünde misafirim var akşam yemeğine
mangal partisi var bahçemizde
sabah 11 de peynir
zeytin
4 ceviz
1 haşlanmış yumurta
domates
1fincan çay
misafirlerime bide oğluma kremalı incirli kek yaptım tadına baktım haliylen
kekin kremanın falan ama çok huzursuz oluyorum böyle olunca neyse yapacak bişey yok
akşama tekrar giremem malum misafirim var belli oldu böylelikle ne yiyececeğimde şimdiden yoruldum
ama daha bütün gece ayakta olurum büyük ihtimalle sporumda böyle olsun bugün
sporum çok aksadı bu aralar düzene sokmam lazım artık
suyumuda 1.5 litre içmişimdir kesin akşama bol bolda su içilecek artık

SABAH:tek yumurtalı kk, tek yumurta olunca acıktım tabi saat 15:30 gibi süt içtim 1 bardak AKŞAM:kıymalı taze fasulye cacık ve dünden kalan semizotu yemeğimden 4-5 kaşık... 2 fincan yeşil çayımı içtim,5 km yürüdüm,suyum daha 1,5 olduu devam...

Yeşil elma da canan hocayı seyrettim biraz.Birkaç tarif verdi.Biri meyveli kekti.İlgilenen olursa oktay usta resmi sitesine konulacaktır.Omega3 kapsülünün günde 4 tane alınmasını ve vitaminle alınırsa daha etkili olacağını söyledi.Aklımda E vitamini kaldı.Bir güzel de et suyunu limon sıkıp içti.

sabah 1 yumurta
1 domates, 1 kk keçi peyniri
10 adet kiraz ,3 ceviz 5 badem

öğle ızgara balık
salata

akşam ıspanak yemeği 1 tabak
3 kaşık yoğurt

1.10 dak yüzme
2 litre su

bugün ki menüm...(Tebessum_19o5)
sabah:
tavuk sote
3 kurukayısı

öğle:
1 lahmacun
1 küçük hoşbeş fındıklı

arada bir bardak tarçınlı süt

akşam:

bulgurlu etli kabak dolması (3 tane)
sarımsaklı yoqurt
şeftali

sabah yarım saat bisiklet sürdüm mahallede
biraz yürüdüm öğle arası
az önce akşam yemeğinden sonrada yarım saat kadar bisiklet kullandım
dükkanla ev arası turladım :))
akşam tekrar yürüyüş yapcam 1 saat kadar.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar çoooookkkkk yorgunum gece nöbet ve bugün lise arkadaşım geldi onunla kovca birgün gecirdim dün akşam evden taze fasulye götürmüştüm yogurtla onu yedim ustüne az yer fıstığı ceviz fındık hepsi bir avuç ancak kuru kayısı 2 tane 1 tane hurma 18:30 da yeme içme bitti
sabah sadece 1 lokma salatalık ısırdım tadı bozukmuş bıraktım
öğle30 da niyetimiz kahvaltı iken arkadaşımın eşinin isteğiyle bilmediğim bir restorana gittik ama orada kahvaltı yokmuş
fırında alabalık salata lor peynirli
ve çantamdaki stoktan 1 ceviz 2-3 fıstık 2 kuru kayısı 1hurma artık çok açıkmıştım yaklaşık 18 saat açlık:)
şalgam suyu birde
gün içinde kahve türk ve çay su
akşam 20:00 civarı
tavuk (hazır kızarmış)
yogurt 1kaşık keten tohumlu
domates kuru sogan sanırım kaçamak yok :)çok yorgunum
spor yok tabiki (
görüşmek üzere kızlar ve kaçgünden sonra ilk kez tartılacağım hala reglyim

ara öğünü 4,5 ayın tamamında yaptınmı? ve neler yedin?

slm arkadaşım senin o yaptığın diyeti yıllarca yaptım ciddi kilolarda verdim ancaaakkkkk hayat felsefesi yapmazsan verdiklerin hoppppp gelmiş bide üstüne yenilerinide getirmiş ben o beslenme yöntemini hayat felsefesi yapamadım ama karatay benim için ideal o beslenmeyle illaki gözüm tatlıda olurdu şimdi tatlı anlayışım 1 tane hurma bilemedin kuru incir yapabiliyorsan ne mutlu sana ama benim için uygun olmuyor

Oğluma besleyici olsun diye şehriyeli yapıyorum:) akşamada madımak yerim:) dolapta vardı

bence oğlunada yapma şimdiden insülün direnci olmasın o hataları yaptık biz sen yapma :) tarhana yeterince besleyici sebze mercimek yoğurlu et ve tavuk sulu çorbalar :)bebekken tombiş tatlı oluyorlarda o tombişlik ergenlikte baş belası şahsen yaşadım kızımda şimdide oğlumda bırak tombiş değil sağlıklı olsun :)

Sabah:karatay kahvaltısı,kuru kayısı

Öğlen:1 kase yoğurt,1 kaytaz böreği(cısss)

Akşam:1 kase yoğurt,4 kaşık semizotu z.yağlı,3 kaşık sini et.

Kızımın çeyizi pazar günü alınacak; kızlar çooooook yoğunum...bu aralar böyle geçecek...sevgi ve huzurla kalın:))))

Bende simdi oturabildim kizlar. Sabah bir avuc badem üzüm iki hutma kahve.
Öglen; isyerinde kahvalti 3 dilim kasar 2 dilim camembert peyniri, 2 yumurta, küçük domateslerden ve iki dilim salatalik. 1küçük kase yogurtlu meyva.
Ara bir avuc kuruyemis.
Aksam; 1 kase etli kereviz, 2 kasik döner, 1 kase keten tohumlu cacik.
Hepinize iyi geceler

akşam menüm
yine 3 adet kuru patlıcan dolma (nihayet bitti)
1 parça tencerede kendi suyu ve buharı ile pişmiş tavuk
1 kase yoğurt

an itibariyle 20 dk kardiyo,10 dk bel egzersizi yapılmıştır. bugün de görev tamamlandı.

canım meyve saati yok zira meyve de pek yok çok istersen sabah kahvaltıda yiyebilirsin araöğün olarak kesinlikle meyve yok aralarda dayanamazsan ayran süt içebilirsin o kadar

Anladım sabah yerim o zaman:)

Oğlum tombiş değil 10 gündür hasta kilo verdi 25 aylık 12 kilo boyu daha yeni 87 cm oldu çok hareketli yediğini yakıyor sağlıklı şeyler veriyorum çikolata bilmiyor daha tek bildiği kraker o da mecbur kalırsam kekini böreğini çöreğini evde yaparım.

Dün ki menüme ek olarak 19 da yoğurtlu karalahana sarması yedim yenebiliyordur umarım, bu yöntemle hızlı kilo verilmiyor sanırım geçen iki haftada kendi diyetime uyamamıştım bu ay sonu diyetisyen kontrolüm var kilo vermiş olurum inşaallah.

sarmalr dolmalar bulgurlu olacak pirinç cısss
bu diyette sadece yağdan veriliyor yavaş veren de var normal hızda veren de var ama yağların hacmi geniş olduğu için 3 kilo versen 5 gitmiş gibi daralıyorsun sen öğün aralarını 5 saat yapmaya özen göster bi de yiyeceğin herşeyi öğünde ye kalk birdaha ağzına lokma koyma
oğluna da geçmiş olsun

benim yaptığım değil yanlış hatırlamıyosam zaman_sız ın yaptığı diyetten bahsediliyor.

dün yediklerim:
08.30 koca bir bardak süt, 1 avuç badem
12.00 kocaman bir kase( hatta kazan diyebiliriz ) karışık salata, biraz erik,kiraz
15.00 3 ceviz, biraz da çekirdek çitledim. çiğ ve tuzsuz
eve gelişim geç kaldı ve dünden patatesle yaptığım aşırı glisemik yükün vicdan azabıyla yemek yemek istemedim.
20.00-20.30 keten tohumlu, susamlı susuz cacık

kızlar bişey sorucam. akşam saat 9 buçuk gibi yemek yapıyordum. yemek piştimi pişmedimi diye ağzıma attım. tabi sonra yutmadım ama diline değince bir tat alıyorsun bu benim hormonel işleyişimi bozar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…