Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar cok mutluyum hic 78 den asagiya inemiyecekmiyim derken bugün 76, 9u gördüm. Cok sevdim ben bu diyeti. Herseyi yiyip zayiflamak diye buna derim ben. Üstelik midemde.küçüldü ekmek yemiyeli daha az seyle doyuyorum. Meger beni bu hale bu karbonhidratlar getirmis.

kızlar bişey sorucam. akşam saat 9 buçuk gibi yemek yapıyordum. yemek piştimi pişmedimi diye ağzıma attım. tabi sonra yutmadım ama diline değince bir tat alıyorsun bu benim hormonel işleyişimi bozar mı?
Bence bisey olmaz. Ben bazen gece 1 hurma bi
Hurma bir iki badem atiyorum agzima genede kilo veriyorum:))

ne mutlu sana tebrik ederim azmin olmasa bunu başaramazdın artık doğru yolu bulduğumuza inanıyorum ben:)

bu arada dün giremedim hiç internete dünkü menum
sabah karatay kahvaltı
öğlen bi kaç fındık
akşam taze fasulye ve cacık bol bitki çayıı
ammaaaa eşim kaç gündür patlıcanlo börek istiyodu onu yaptım çok güzel koktu ucundan azıcık aldım tatdım o kadar da kaçamak olsun dimii

Son düzenleme:
Bence bisey olmaz. Ben bazen gece 1 hurma bi
Hurma bir iki badem atiyorum agzima genede kilo veriyorum:))

sen hani diyodunya yaa yerimde sayıyorum bir türlü kilo veremiyorum diye. ekmeği kestiğin için kilo mutlaka verirsin ama o gece yediklerini yemesen çok daha kilo kaybı görülür.

Yok ben pirinç kullanmam dolmada sarmada bugurlu yaparım daha sağlıklı diye karbonhidrat olarak patates vazgeçilmezim ama vazgeçicem artık:) makarna pirinç pilavıda sevmem oğlum bayılır kime çekmişse ama ona da artık bugur pilavı veriyorum eşimi vazgeçirmek zor pirinç pilavından ve meyveden akaşmalrı yer meyveyi ben karatayı duymadan öncede kızardım akşam yeme yemeğin üstüne yeme diye Peygamber Efendimiz 1400 yıl önce söylemiş meyvenin yemek üstüne yenmemesi gerektiğini alkole dönüştüğünü onu duyduğumdan beri canım istesede meyveyi yemezdim yemek üstüne zaten yemeğin üstüne meyve yemek istiyorsa vücut şeker birden yükselip düştüğü için olurmuş yemekte yediğimiz yanlış besinlerden ve hızlı yemekten, pek uzun oldu çenem düştü:) lahana da bugurluydu ama çok oldu sanırım günd eüç kaşıkmış bulgur hakkı peli kısır mercimek köftesi yiyince ne kadar yiyorsunuz?

Kirazı bilmediğim için dün 4 te yedim bugün kavaltıda yedim onun dışında sabah öğlen arası 6 saat sürdü öğleden sonrayı karıştırmışım dikkat ederim sağol uyardığın için:)

Oğlum içinde teşekkür ederim:)

Birde diyetisyen ölçümümde yağım oran olarak 3 kilo fazla çıkmıştı,neyse herkes ne diyecek diye hemen vermek istiyorum herkese neyse:)

Bu diyeti yaparken tansiyon problemi yaşayan oldu mu benim tansiyonum çıkmış yine 14/8

Kitabı okumayıp burayı takip ederek alaylı yetişen bir kimse olarak bi soru sorayım,
Ağzınıza dayanamayıp attığınız küçük sıcak bir ekmek,pişerken tuzuna baklıan bi küçük kaşık pilav yada bir misafirlikte ucundan alınan bir gıdım helva olayın hormonal dengesini bozmaya yetiyor mu?
Çok dikkat ediyorum,ama bunları da yapmıyor değilim:44:
Bir uzman soruma ce:44 verebilir mi?

ben de semizotundan ne zaman bıkacaksın diye beklerken sen fixlemişsinama süper bir yiyecek tam karataylık
ben çok seviyorum ilk zamanlar ketentohumuda koyuyordum içersine ama östrojen hormonunu tetiklediği için keten tohumunu bıraktım ,zaten kullandığım süre içersinde göğüslerimde hep bir şişkinlik ve ağrı oluyordu,zaten iki göğsümdede fibroadenom var,büyütebilirdi onları...neyse sonuç itibariyle keten tohumsuz bol cevizli yoğurlu semizotu salatasına devam.

Benimde göğsümde vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ağrı yapıyor mu hala ağrı varda bende, keten tohumu kullanmıyım o zaman.

tamda sabah bunu sormuştum. ama daha cevap alabilmiş değilim. bakalım nasılmış bu hormonal işleyiş

Benimde göğsümde vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ağrı yapıyor mu hala ağrı varda bende, keten tohumu kullanmıyım o zaman.
zaman zaman ağrı oluyor ,keten tohumu kullndığım sırada arttı bu ağrılar,benim sağgöğsümdeki 9 yıl önce alındı ama tekrarladı galiba sertlik var yine...aslında 6 ayda bir kontrolüm var ama ben ağırdan alıyorum 2 yılda bir gidiyorum,ama perşembeye randevu aldım gideceğim,bakalım ,inşallah ilerleme yoktur.geçmiş olsun sanada.

bu tür rahatsızlıgı olan arkadaşlarım keten tohumu kullanmayın geçmiş olsun

sabah:karatay kahvaltısı
öğle:melezginin otu (fix öğle yemeğim)
akşam:etli taze fasulye,ayran
spor olarak mutfak dolaplarını silip fırın ve aspiratörü yağçözle ovucam nasıl ?

ilk hafta benim tansiyonum hep düşüktü..9/4 e kadar düştü bir hafta böyleydi..sonra düzeldi şimdi sıkıntı yok çok rahatım..(tebessum_19o5)

Benim tansiyonum yükseliyor açlıktan yükselir tam tersi ramazanda hep çıkar

Geçmiş olsun bende doğum sonrası süt birikmişti o zaman gittim tevafuk oldu öğrenmem sol göğsümde vardı küçüktü şimdi ağrım oluyor hala gitmekte fayda var.

sen yine mi banlandın,açılmıştı hani..hadi geçmiş olsun :13:

ay o açıldıda ertesi gün yine yedim banı bu defa 2 günlük hemde...Kazende Fb limdir ne

1905 i görünce dayanamıyo aha bi ban sebebi daha kızlar yine banlanırsam 3 gün gelemem şimdiden söliyim

kızlar bişey sorucam. akşam saat 9 buçuk gibi yemek yapıyordum. yemek piştimi pişmedimi diye ağzıma attım. tabi sonra yutmadım ama diline değince bir tat alıyorsun bu benim hormonel işleyişimi bozar mı?
hahahahaaaaaaaa
neler geliyor aklına bu soruyu çok düşündün mü diline değdir çekten bişey olmaz korkma

ne mutlu sana artık bu gaz seni 70 e kadar götürür

karatay hoca çiğneme başladığında insülin salınımı başlar diyor yemeğin suyundan tadına bakmak gibi şeylerden bişey olmaz ama bazen ben de pilavı kontrol ederken yiyorum ama 1-2 pirinç tanesi alıyorum çiğnenecek kadar almıyorum hoca arasıra kahve yanına 1 küçük çikolataya izin veriyor ya da balık üstüne helvaya ama onları da arda değil yemeğin hemen üstüne
kısacası ağzınızda evirip çevirecek kadar çok olan herşeyden uzak duralım tam insülin işini bitirip çekilmişken az da olsa tekrar salınmasına izin vermeyelim

sabah:karatay kahvaltısı
öğle:melezginin otu (fix öğle yemeğim)
akşam:etli taze fasulye,ayran
spor olarak mutfak dolaplarını silip fırın ve aspiratörü yağçözle ovucam nasıl ?

sporunu sevsinle bugün kol kaslarımı çalıştırıcam diyorsun yani
cevizli yoğurtlu semizotunun adı melezginin otu olmuş da haberimiz yok

melezgi ve eftalim memişleriniz için ikinize de çok geçmiş olsun umarım bir daha sorun yaşamazsınız

inşallah yoktur canım. geçmiş olsun ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…