Bence bisey olmaz. Ben bazen gece 1 hurma bikızlar bişey sorucam. akşam saat 9 buçuk gibi yemek yapıyordum. yemek piştimi pişmedimi diye ağzıma attım. tabi sonra yutmadım ama diline değince bir tat alıyorsun bu benim hormonel işleyişimi bozar mı?
ne mutlu sana tebrik ederim azmin olmasa bunu başaramazdın artık doğru yolu bulduğumuza inanıyorum ben:)Kizlar cok mutluyum hic 78 den asagiya inemiyecekmiyim derken bugün 76, 9u gördüm. Cok sevdim ben bu diyeti. Herseyi yiyip zayiflamak diye buna derim ben. Üstelik midemde.küçüldü ekmek yemiyeli daha az seyle doyuyorum. Meger beni bu hale bu karbonhidratlar getirmis.
Bence bisey olmaz. Ben bazen gece 1 hurma bi
Hurma bir iki badem atiyorum agzima genede kilo veriyorum:))
sarmalr dolmalar bulgurlu olacak pirinç cısss
bu diyette sadece yağdan veriliyor yavaş veren de var normal hızda veren de var ama yağların hacmi geniş olduğu için 3 kilo versen 5 gitmiş gibi daralıyorsun sen öğün aralarını 5 saat yapmaya özen göster bi de yiyeceğin herşeyi öğünde ye kalk birdaha ağzına lokma koyma
oğluna da geçmiş olsun
ben çok seviyorum ilk zamanlar ketentohumuda koyuyordum içersine ama östrojen hormonunu tetiklediği içinben de semizotundan ne zaman bıkacaksın diye beklerken sen fixlemişsinama süper bir yiyecek tam karataylık
ben çok seviyorum ilk zamanlar ketentohumuda koyuyordum içersine ama östrojen hormonunu tetiklediği içinketen tohumunu bıraktım ,zaten kullandığım süre içersinde göğüslerimde hep bir şişkinlik ve ağrı oluyordu,zaten iki göğsümdede fibroadenom var,büyütebilirdi onları...neyse sonuç itibariyle keten tohumsuz bol cevizli yoğurlu semizotu salatasına devam.
ilk hafta benim tansiyonum hep düşüktü..9/4 e kadar düştü bir hafta böyleydi..sonra düzeldi şimdi sıkıntı yok çok rahatım..(tebessum_19o5)Bu diyeti yaparken tansiyon problemi yaşayan oldu mu benim tansiyonum çıkmış yine 14/8
Kitabı okumayıp burayı takip ederek alaylı yetişen bir kimse olarak bi soru sorayım,
Ağzınıza dayanamayıp attığınız küçük sıcak bir ekmek,pişerken tuzuna baklıan bi küçük kaşık pilav yada bir misafirlikte ucundan alınan bir gıdım helva olayın hormonal dengesini bozmaya yetiyor mu?
Çok dikkat ediyorum,ama bunları da yapmıyor değilim:44:
Bir uzman soruma ce:44verebilir mi?
zaman zaman ağrı oluyor ,keten tohumu kullndığım sırada arttı bu ağrılar,benim sağgöğsümdeki 9 yıl önce alındı ama tekrarladı galiba sertlik var yine...aslında 6 ayda bir kontrolüm var ama ben ağırdan alıyorum 2 yılda bir gidiyorum,ama perşembeye randevu aldım gideceğim,bakalım ,inşallah ilerleme yoktur.geçmiş olsun sanada.Benimde göğsümde vardı şimdi ne durumda bilmiyorum ağrı yapıyor mu hala ağrı varda bende, keten tohumu kullanmıyım o zaman.
Merhaba kızlar..banım açıldı sonunda kendim olarak geelbilcem :)
zaman zaman ağrı oluyor ,keten tohumu kullndığım sırada arttı bu ağrılar,benim sağgöğsümdeki 9 yıl önce alındı ama tekrarladı galiba sertlik var yine...aslında 6 ayda bir kontrolüm var ama ben ağırdan alıyorum 2 yılda bir gidiyorum,ama perşembeye randevu aldım gideceğim,bakalım ,inşallah ilerleme yoktur.geçmiş olsun sanada.
ilk hafta benim tansiyonum hep düşüktü..9/4 e kadar düştü bir hafta böyleydi..sonra düzeldi şimdi sıkıntı yok çok rahatım..(tebessum_19o5)
zaman zaman ağrı oluyor ,keten tohumu kullndığım sırada arttı bu ağrılar,benim sağgöğsümdeki 9 yıl önce alındı ama tekrarladı galiba sertlik var yine...aslında 6 ayda bir kontrolüm var ama ben ağırdan alıyorum 2 yılda bir gidiyorum,ama perşembeye randevu aldım gideceğim,bakalım ,inşallah ilerleme yoktur.geçmiş olsun sanada.
sen yine mi banlandın,açılmıştı hani..hadi geçmiş olsun :13:
hahahahaaaaaaaakızlar bişey sorucam. akşam saat 9 buçuk gibi yemek yapıyordum. yemek piştimi pişmedimi diye ağzıma attım. tabi sonra yutmadım ama diline değince bir tat alıyorsun bu benim hormonel işleyişimi bozar mı?
ne mutlu sana artık bu gaz seni 70 e kadar götürürKizlar cok mutluyum hic 78 den asagiya inemiyecekmiyim derken bugün 76, 9u gördüm. Cok sevdim ben bu diyeti. Herseyi yiyip zayiflamak diye buna derim ben. Üstelik midemde.küçüldü ekmek yemiyeli daha az seyle doyuyorum. Meger beni bu hale bu karbonhidratlar getirmis.
Kitabı okumayıp burayı takip ederek alaylı yetişen bir kimse olarak bi soru sorayım,
Ağzınıza dayanamayıp attığınız küçük sıcak bir ekmek,pişerken tuzuna baklıan bi küçük kaşık pilav yada bir misafirlikte ucundan alınan bir gıdım helva olayın hormonal dengesini bozmaya yetiyor mu?
Çok dikkat ediyorum,ama bunları da yapmıyor değilim:44:
Bir uzman soruma ce:44verebilir mi?
sabah:karatay kahvaltısı
öğle:melezginin otu (fix öğle yemeğim)
akşam:etli taze fasulye,ayran
spor olarak mutfak dolaplarını silip fırın ve aspiratörü yağçözle ovucam nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?