Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ihmal etme git canım. geçmiş olsun

tebrik ederim canım, aynen öyle, beni de bu hale kadim dostum sandığım bu ekmek getirmiş... ideal kiloma ulaşışıncaya kadar ekmek yemeyi düşünmüyorum, sonrasında da sadece kahvaltıda deneyebilirm ama o zaman da belki vucudum kabul etmeyecek, bu daha da iyi..

Bu diyeti yaparken tansiyon problemi yaşayan oldu mu benim tansiyonum çıkmış yine 14/8

benim tansiyon problemim olmadı, yani hiç ölçmedim ama rahatsızlık da hissetmedim..

Kızlar alıntı yapmamışım ama tadına bakmak işleyişi bozar mı diye bir soru vardı.. Karbonhidratların sindirimi ağızda başlar.. o yüzden bence etkiler ama tercih sizin..

ne var o kadar aç kalıyorum kalıyorum. yemek piştimi diye ağzıma atınca ya salgılanıyosa insülin. ya salgılanıyosa? ne olacak o zamaaaan

DÜNKÜ menüm:

SABAH (10.00)
2 yumurtadan mantarlı omlet, 4-5 tane zeytin, salatalık, dil peyniri, siyah çay

ÖĞLE (14.45)
1 bardak süt, 5 tane fındık

AKŞAM (19:15)
4-5 kaşık ıspanak yemeği, semizotlu yoğurt

SU: 2 lt.
SPOR: 30 dk kardiyo, 15 dk ağırlık, 10 dk karın.

Bu arada arkadaşlar ben spor olarak belirtmiyordum ama geçenlerde bir arkadaşımızın yazdığını gördüm. 3-4 yıldır haftada 3-4 defa yoga da yapıyorum. Toptan onu da söylemiş olayım.

Son düzenleme:
bende karatay yapmak istiyorum kitabını okuyorum şimdi ancak eşimle birlikte yapacağız ve eşim yumurtayı ağzına sürmez ben ona kahvaltıda yumurta yerine ne yedirebilirim arkadaşlar daha yeni olduğum için biraz başınızı ağrıtacağım artık

yumurta yerine muz yenebiliyor ama hergün muz nasıl olur bilmiyorum, yumurtasız menemen falan geldi aklıma ama diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım..

yumurta yerine muz yenebiliyor ama hergün muz nasıl olur bilmiyorum, yumurtasız menemen falan geldi aklıma ama diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım..

onu sever yer bak hergün hergün muz ağır gelir sanki dimi bir de ilk dönemde meyveden olabildiğince uzak durun diyor zaten kitapta bilemedim:44:
buğulama sebze falan olabilir mi acaba?
gerçi domates salatalığı da çok sevmez ama bakalım bir çözümünü bulacağız artık ama sizin yardımlarınızla tabiii

SABAH (09.40)
sütlü kahve (canım istemedi)

ÖĞLE (12.45)
2 yumurtadan omlet, 4-5 tane zeytin, salatalık, domates, bir avuç ceviz

AKŞAM (18:15)
1 tabak mercimek yemeği, ton balıklı salata,ayran
sonrasında kahvemi içer dişlerimi fırçalarım....

SU: 2 lt.
SPOR: 40 dakika yürüyüş,20 dakika aerobik ve artı ev işlerim..

dünkü yeşil elma programını kaydettirmiştim.akşam izledim.yapılan elmalı keki ve tek yufkayla yapılan gözleme tarifi güzeldi.belki elmalı keki bu haftasonu yaparım neticesinide söylerim..bu arada dikkatimi şu çekti. Canan hoca ara öğün yapmayın diyor.ama galiba dün açtı.programda tabii sağlıklı olarak ne önüne geldiyse atıştırdı.kekin incirlerini.öncesinde sanırımkahvaltı tabağı sunulmuştu.et suyunu nebiliyim ne varsaişte.hoca ne iş diyecektim.kendi de eğer sağlam yemezseniz böyle önünüzene gelse yersiniz dedi...

Son düzenleme:

canım hoca et türü şeyler yenilebileceğini söylüyor. kıymayı kavurabilirsin. evde kendin hamburger köftesi yapabilirsin. dediğin gibi sebze sote olur. hoca yumurta yerine en çokta soğuk balık yenmesini öneriyor.

sabah balık mı benim kociş akşam zor yiyor balığı sabah nasıl yedireceğim ben ona yaa:))))
ama dediğin gibi olabilir domatesli kıyma falan kavurabilirim peki kavurma yiyebiliyor muyuz acaba onu da sever sevgili beeeyiimmmm
dün sağolsun bir arkadaş yemek kahvaltı menüleri vb bir link yayınlamıştı onu da kaptım hemen ay çok heyecanlıyım
bir de sıvıyağ kullanamıyoruz galiba zeytinyağı veya tereyağ öneriyorlar öyle okudum ben yeni almıştım koca teneke sıvıyağı napcam ben şimdiiii

Son düzenleme:
birde ben kahvesiz yapamam ve kahvemi de şekersiz içemiyorum nasıl yapcam bunu yaa bir öneriniz var mı siz nasıl bıraktınız?

kavurma da et yanmadığı takdirde yenebilir diye düşünüyorum. ama tam da bilmiyorum.
ev yapımı yada tanıdık kasap v.b. sucuğu olur. pastırma yiyebilirsiniz.
hiç mi zeytin yağ yemiyorsun? eğer öyleyse sıvı yağı yemeklere kullanmaya devam edersin bitene kadar. salatalara zeytin yağ kullanırsın

ay çok sevincek benim kocişşş tam istediği tarzda şeyler bunlarrr
salatalara z.yağ kullanıyorum zatende yemekte kokuyor diye kullanmamıştım ama artık mecbur kullanacağım alışır bünye zaten belli bir süreden sonra herşeyimiz kimyasal olmuş yaaaa doğala dönmekte zorlanıyoruz baksana

ben bir egeli olarak kızartma bile zeytinyağlı olsa farketmiyor. arkadaşlar yiyemiyor diye sadece kızartma için Ayçiçek yağı almıştım. ama artık kızartmada yok.
alışırsınız canım inşallah

Lenava'nın söylediklerinin yanı sıra, mantar da yumurta için güzel bir alternatif.

Ya arkadaşlar bir şey soracağım; son 2-3 haftadır, ne zaman kaçamak yapsam (dondurma, hazır gıda, makarna, vb) midem almıyor ve geri istifra ediyorum. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Ablam da Karatay'cı onda da aynı durum söz konusu. Burada uzun süredir Karatay uygulayan arkadaşlarımda böyle bir durum oluyor mu?

bende de tereyağ ve zeytinyağı harici bir yağ ile pitiyse yemek o zaman oluyor. midem artık sıvı yağ ve margarini kaldırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…