Benim tansiyonum yükseliyor açlıktan yükselir tam tersiramazanda hep çıkar
Geçmiş olsun bende doğum sonrası süt birikmişti o zaman gittim tevafuk oldu öğrenmem sol göğsümde vardı küçüktü şimdi ağrım oluyor hala gitmekte fayda var.
Kizlar cok mutluyum hic 78 den asagiya inemiyecekmiyim derken bugün 76, 9u gördüm. Cok sevdim ben bu diyeti. Herseyi yiyip zayiflamak diye buna derim ben. Üstelik midemde.küçüldü ekmek yemiyeli daha az seyle doyuyorum. Meger beni bu hale bu karbonhidratlar getirmis.
Bu diyeti yaparken tansiyon problemi yaşayan oldu mu benim tansiyonum çıkmış yine 14/8
hahahahaaaaaaaa
neler geliyor aklına bu soruyu çok düşündün mü diline değdir çekten bişey olmaz korkma
ne mutlu sana artık bu gaz seni 70 e kadar götürür
karatay hoca çiğneme başladığında insülin salınımı başlar diyor yemeğin suyundan tadına bakmak gibi şeylerden bişey olmaz ama bazen ben de pilavı kontrol ederken yiyorum ama 1-2 pirinç tanesi alıyorum çiğnenecek kadar almıyorum hoca arasıra kahve yanına 1 küçük çikolataya izin veriyor ya da balık üstüne helvaya ama onları da arda değil yemeğin hemen üstüne
kısacası ağzınızda evirip çevirecek kadar çok olan herşeyden uzak duralım tam insülin işini bitirip çekilmişken az da olsa tekrar salınmasına izin vermeyelim
sporunu sevsinle bugün kol kaslarımı çalıştırıcam diyorsun yani
cevizli yoğurtlu semizotunun adı melezginin otu olmuş da haberimiz yok
melezgi ve eftalim memişleriniz için ikinize de çok geçmiş olsun umarım bir daha sorun yaşamazsınız
yumurta yerine muz yenebiliyor ama hergün muz nasıl olur bilmiyorum, yumurtasız menemen falan geldi aklıma ama diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olur sanırım..
onu sever yer bak hergün hergün muz ağır gelir sanki dimi bir de ilk dönemde meyveden olabildiğince uzak durun diyor zaten kitapta bilemedim:44:
buğulama sebze falan olabilir mi acaba?
gerçi domates salatalığı da çok sevmez ama bakalım bir çözümünü bulacağız artık ama sizin yardımlarınızla tabiii
canım hoca et türü şeyler yenilebileceğini söylüyor. kıymayı kavurabilirsin. evde kendin hamburger köftesi yapabilirsin. dediğin gibi sebze sote olur. hoca yumurta yerine en çokta soğuk balık yenmesini öneriyor.
sabah balık mı benim kociş akşam zor yiyor balığı sabah nasıl yedireceğim ben ona yaa:))))
ama dediğin gibi olabilir domatesli kıyma falan kavurabilirim peki kavurma yiyebiliyor muyuz acaba onu da sever sevgili beeeyiimmmm
dün sağolsun bir arkadaş yemek kahvaltı menüleri vb bir link yayınlamıştı onu da kaptım hemen ay çok heyecanlıyım
bir de sıvıyağ kullanamıyoruz galiba zeytinyağı veya tereyağ öneriyorlar öyle okudum ben yeni almıştım koca teneke sıvıyağı napcam ben şimdiiii
kavurma da et yanmadığı takdirde yenebilir diye düşünüyorum. ama tam da bilmiyorum.
ev yapımı yada tanıdık kasap v.b. sucuğu olur. pastırma yiyebilirsiniz.
hiç mi zeytin yağ yemiyorsun? eğer öyleyse sıvı yağı yemeklere kullanmaya devam edersin bitene kadar. salatalara zeytin yağ kullanırsın
birde ben kahvesiz yapamam ve kahvemi de şekersiz içemiyorum nasıl yapcam bunu yaa bir öneriniz var mı siz nasıl bıraktınız?
bir de ben şimdi öğlen yemeğinde mercimek çorbası tavuk sote ve ayran içtim doğru yapmış mıyım?
ay çok sevincek benim kocişşş tam istediği tarzda şeyler bunlarrr
salatalara z.yağ kullanıyorum zatende yemekte kokuyor diye kullanmamıştım ama artık mecbur kullanacağım alışır bünye zaten belli bir süreden sonra herşeyimiz kimyasal olmuş yaaaa doğala dönmekte zorlanıyoruz baksana
bende karatay yapmak istiyorum kitabını okuyorum şimdi ancak eşimle birlikte yapacağız ve eşim yumurtayı ağzına sürmez ben ona kahvaltıda yumurta yerine ne yedirebilirim arkadaşlar daha yeni olduğum için biraz başınızı ağrıtacağım artık
canım hoca et türü şeyler yenilebileceğini söylüyor. kıymayı kavurabilirsin. evde kendin hamburger köftesi yapabilirsin. dediğin gibi sebze sote olur. hoca yumurta yerine en çokta soğuk balık yenmesini öneriyor.
Ya arkadaşlar bir şey soracağım; son 2-3 haftadır, ne zaman kaçamak yapsam (dondurma, hazır gıda, makarna, vb) midem almıyor ve geri istifra ediyorum. Bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilmiyorum. Ablam da Karatay'cı onda da aynı durum söz konusu. Burada uzun süredir Karatay uygulayan arkadaşlarımda böyle bir durum oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?