Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar merhaba,
karatayda dondurma'ya nasıl bakılıyor, iki üç günde bir yesek çok sıkıntı olur mu, bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

dışarda yapılmış dondurmayı tabiki sağlıklı bulmuyor. ama karatayın kendinin vermiş olduğu dondurma tarifi var canım. deneyebilirsin. yazardım sana ama eşim yapıyor bana o yüzden yapılışını hatırlayamadım:))
sonra yazarım istersen.

hımmm. nasıl yapıcaz o zaman. bir kavanova koyup sallayarak yapsak olurmu yoksa hayal gücüm yine işbaşında mı? mikserle falan da olmaz o zaman. elde evde yapanlar nasıl yapıyo acaba

sanırım olur. tek sorun hakiki süt bulmak sanırım. :)) benimde ilk aklıma gelen mikser oldu.

araştır canım ne olur ne olmazzz
kahveyi sütlü ve tarçınlı hazırlarsan sanki şekerli hissi veriyor.
hadi yaa hemen denemeliyim harikasınız yaa öğreneceğim çok şey var sizdennn

sanırım olur. tek sorun hakiki süt bulmak sanırım. :)) benimde ilk aklıma gelen mikser oldu.
mikserle yapılabiliyorsa harika olur valllaaaa düşünsene k.v.ye havamı da atarımmm tereyağımı kendim yapıyorum diyee
hay Allahım aklıma gelen ilk şey k.v oldu yaa bakar mısınnn

ilahi :)) çok güldüm .. alemsin asbe ciim.:)))

arkadaşlar merhaba,
karatayda dondurma'ya nasıl bakılıyor, iki üç günde bir yesek çok sıkıntı olur mu, bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

sahlepli falan ev yapımı bir dondurmadan bahsediliyordu. ben tam tarifini bilmiyorum. ama dışarıda satıla içine süt tozu tatlandırıcı ve şekerler olan dondurma kesinlikle yenilmiyor.
tarifine de bağlı olarak ev yapımı dondurmada kilo koruma döneminde yenebilir, kilo verme döneminde yenmez diye düşünüyorum.

karpuz yasak dimi?

bende çok heycanlıydım. sanki beceremicekmiş gibiii. artık yapıyorum 3 ay falan olmuştur, heeep kendi yaptığım yoğurdu yiyoruum. seninkide çok güzel olcak

ay evet çok heyecanlııı sağlıklı beslenme fikri bile insanı rahatlatıyorken o düzene girmek harika olacak sanırımmm
ay inşallah karatay tariflerinde 2kilo sütle yapın demiş 2kilo sütten ortalama ne kadar yoğurt çıkar biz epi topu 2kişiyiz bozulmadan bitirebilmemiz lazım onu

xc9 cum formundasın bugün maşallah diyelim ha semizotu ha melezginin otu,allahın otu işte...ismini bugün böyle yazmak istedim ,belki yarında böyle yazarım..belki hep böyle yazarım.
kol kaslarıma gelince kızım henüz uyudu,birazdan başlayacağım..

benim orta boy bir borcamım var. 1500-1700 cc falandır diye tahmin ediyorum. onda mayalıyorum. ne kadar süt koyduysam o hacimde yoğurt oluyor. ve tek başıma yiyorum onu tamda cacık mevsimi. yersiniz 2 kiloyu. afiyet olsun

bende geçen bir kandil simidi ve kıızmın dondurmasından yedim ve midem nasıl ağrıdı ve bulandı anlatamam.hatta bir ara istifra etsemde rahatlasam diye düşünmüştüm.oluyooor yanii artık vücut seçici geçirgen...

benim orta boy bir borcamım var. 1500-1700 cc falandır diye tahmin ediyorum. onda mayalıyorum. ne kadar süt koyduysam o hacimde yoğurt oluyor. ve tek başıma yiyorum onu tamda cacık mevsimi. yersiniz 2 kiloyu. afiyet olsun

sağolasın canım yapıp yerim bol bol çok yardımcı oldunuz bana Allah razı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…