Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kendine gel ve toparlan hemen ,çok fazla kaçamak yapmışsın diyeti bırakırsan tekrar başlaman çok zor ,kaç diyet yaptın kimbilir hep başarısızlık (benimde aynı),şimdi başlamışken devam et kaçamaklara fırsat verme bak sen çalışan kendine güvenen bir kadınsın bunuda başaracaksın..hadi bakalım şu andan itibaren ani bir U dönüşü ve karataya devam ... :13:

sağol canım benim teşekkür ederim.U dönüşünü yaptım.kaçamak yok kalvaltılarımıda düzenli yapacağım artık.dukandan sonra metabolizmam bitmiş resmen.vucudum direniyor.ödemlerim bile doğru dürüs gitmedi.daha dikkatli olacağım bundan sonra

o koca boğazını tutabilirsin ve tutacaksın yoksa ankaraya gelir döverim seni yalan değil 2-3 haftaya geliyorum ankaraya
ama önce burdan biraz hırpalayayım da aklın başına gelsin
bu arada son cümleni kocama okudum da mazoşist mi bu dedi koptum gülmekten
neyse eğlenmeyi bırakalım ciddi şeylerden konuşalım ıhım ıhım

1.leslie ye hemen bugün başlıyorsun 1 mille başla 15 dakikacık kızınla beraber eğlenerek yap
2. asla kahvaltısız evden çıkma hiç vaktim yoksa bile 1 avuç kuruyemişi 1 bardak sütle giyinirken bile yiyebilirsin yanına da peynir alsan 2 dadikalık iş yumurta yapmaya vaktim yok diyenlere de duyurulur
3. eve dondorma çikolata bisküvi vs sokma

bunlara dikkat et gözümüz üstünde ona göre:82:

Son düzenleme:

sağol canımmm.gel bekleriz ankaraya.valla mazoşistmi dersiniz.koca boğazmı dersiniz.bilemedim.sabah kahvaltılarım düzenli olacak bundan sonra.3 l,tre suyumu içiyorum belkide daha fazla.öğünler arasındaki saat farkımda 5.bi sporum yok.bide kaçamklarım çok.daha dikkatli olmam lazım.

zeytinyağında soğanlı (2) yumurta
2 dilim sucuk
2 dilim keçi peyniri
domates-salatalık
5 zeytin
1 avuçtan az yerfıstığı
şekersiz açık çay

şimdi form çay içiyorum ve oldukça tokum.. :)​

Hepinize cısssız bir haftasonu diliyorum :)

akşam yedikelrini öğlen yeseydin bari :S

bende ilk verilen 10 kq dan sonr abaşladım kaçamaklara (meyve ve dondurma bi kaç çikolata)

ama erken saatlerde omasına ve cezasını çekmeye (3mil-5 mil , yürüyüş-bisiklet gibi)

dkkat ediyorum. 1 ayda 16 kq oldu..kaçamaklarla üstelk..

yani yaptıqını kaçamaqın cezasını ver ki kendine telafi edesin.

dün dondurma ve çikolata yedim akşam tam 2 saat hızlı tempoda yürüdüm.

ama sabah yine 103 tü..dün sabahta 103 tü..

onları yemesem eminim 102.7 falan olurdum.

gerçi saçlarım ıslaktı ve uzun gerçekten saçlarım acaba ondanmı diyede düşünüyorum

akşam yorqunluktan badem yaqıyla yatmışımda sbaah bayaqı kokuşmuş haldeydi saçlarım tartıya bile çıkmadan direk yıkadım.

bu sabahta yanlışa yanlış ekleyip kahvaltımı kavun şeftali domates ve salatalıkla yaptım.

o yüzdende şimdi bisikelt sürcem biraz.

dışarısıda çok sıcak bayılmazsam iyi

ben avcumu dolduruyorum tıka basa fıstıkların hık diyecek yeri kalmıyor:)) öğlen mantıya mecbur kaldım başka secenek yoktu ama suclu suclu yediğim için keyfine varamadım bile

toparlan canımm toparlann bak çok guzel ilerliyoruz bi sürü diyet destekçimiz var vermemek için hiçbi neden yokk arada kaçamaklarımız hep oluyor ama ya bi sonraki öğünde ya da hemen ertesi günü toparlamaya çalışıoruz sende tam gaz devam et

bu arada benim menü
sabah: bir buçuk avuç çiğ yer fıstığı bi kandil simidi 4 zeytin
öğlen ve aksamı bilmiyorum bugun günümüz var inşallah kısır köfte tarzı bişey vardır da cısslara bulaşmam bu arada regl oldum dün geri bi haftadır aldığım şişlik hemen indi 68.6 yı gördüm yuhuuuu

KıZlaaarrrrr yaşasınnnn sonunda 79,8 ' i gördümmmm:)sabreden derviş muradına erermişşş..daha da sıkı yapacam ki; 80 li kiloları asla görmeyeyim artık.!! Hepinize çoook teşekkkür ederimmm sayenizde oldu.87 den 79.8 giderse 7kg 200 gr ayyy çok sevindim hakikaten inanamıyorummm göbeğim çok büyüktü,yüz hatlarım ortaya çıktı, devaaaaaaaaammmm:)))

Bu arada çook yoğun olduğum için sadece okuyabiliyorum cevap yazamıyorumm sakın bozmayın ve buradan ayrılmayın hep beraber hedeflerimize ulaşacaz inşallah:)))

tebriklerrr çok sevindim gerçekten..bir yandanda güldüm tabii be 80 leri görsem en azı senin kadar sevinirim çünkü

hatta bu kadar çabuk bu kadar hızlı kilo vermeme raqmen 80leri hayal bile edemiyorum desem yeridir..20li yaşlardan beri kendimi en az 87lerde gördüm.80i gördüğüm gün miladım olur hrhalde

kızlarr merhaba..
ben bu hafta kaçamakları çok abarttım lütfen bana da kızın dün kocaman bir magnum yedim hem de bademli sizin yerinize ben çanta kullanayım.bunları yaparken çok da pişmanlık hissediyorum ama 2 hafta verdim sonra durudm çok sinir oluyorum
bugün sabah 10.30 gibi karatay kahvaltımı yaptım yarın da piknik var yine bozulcak..

canım piknikte bozulmaz ki niye bozulsun, bol ızgara et ve salata, yanında ayran.. al sana ideal karatay.. sakın bozma..

tebessümcüm malefet kilo vermeye başlayınca cıvıtıyorum ben.dedğim gibi sanki manken oldum gibi.daha uuu yolum çok en az 75 olmam gerek.sanada hastayım maşşal bir ayda16 kilo süper ötesi.benim problemim spor yapamam ve kaçamak.bunlara dikkat etsen daha fazla verebilirim.ama nefis işte tapiyım uyuyorum

slm kızlar dün okadar yogundumki giremedim dünki menüm ve bugünkini vereceğim çok uykusuzum nöbetten çıktım kuaför randevum vardı şimdi pert oldum
7-6-2013-cuma menüm
kahvaltı 30
1 yumurtalı mantarlı omlet
domates
salatalık
zeytin 2 yeşil 1 siyah
peynir 1 kk belki daha az
ceviz 1tane
akşam 30
ekşili köfte çorba niyetine bir kepceye yakın suyu ceviz büyüklüğünde 5 köfte
makarna vardı ama cıssss diye yemedim
ama öbür cıssssstan kaçamadım karpuz dayanamadım
taze fasulye birde
gece :00:30
çok acıktım gelen gece hahvaltısının
salatalık domates ve peynirini yedim
bu çok acıkmanın sebebi malumdurki karpuz
birde 5 .30 da yiyince ve aykta olunca acıktım sanırım
8-6-2013 ctesi
sabah
passssss gece kahvaltı ettiğim için suçlu hissettim kendimi
kahvaltı ögle adını koyamadım
saat :13:30-14 civarı
mantarlı tereyağlı iki yumurtalı az da sucuk (kasap yapımı)omlet
domates
salatalık
2 kasık yogurt keten tohumlu
akşam civarı olacak
saç kavurma
cacık
salata
belki kahve ile 1 kuru kayısı 1 ceviz emin değilim ondan
işte böyle kızlar yarında yazıcamda yarın akşam yola çıkıcam o birhafta ne olacak hiç bilmiyorum kilo bildirimimi yarın yapsam size uyarmı acaba tartı aynı dursada inceldiğim söyleniyor :) bir haftanın sonunu çok merak ediyorum fırsat bulursam menülerimi bildireceğim bulamazsam listeden çıkarmıyım görüşmek üzere kızlar

hımmm. nasıl yapıcaz o zaman. bir kavanova koyup sallayarak yapsak olurmu yoksa hayal gücüm yine işbaşında mı? mikserle falan da olmaz o zaman. elde evde yapanlar nasıl yapıyo acaba

ben 15 senedir kendim yapıyorum yoğurdu ertesi gün üzerindeki kaymağı alıyorum dondurucuya atıyorum. ayda bir dondurucudan tüm biriktirdiğim kaymakları çıkarıp [tabi çözüldükten sonra] rondoya koyuyorum ve arada bir buz gibi azıcık su koyuyorum ve bir süre sonra yağlar yukarıya çıkıyor. daha sonra toplanan yağlarıı üzerine soğuk su döküyorum ve yıkıyorum harika oluyor ama kısa zamanda tüketmekte fayda var çünkü hemen bozuluyor. kavanozda da çalkalayarak yapılıytor ama kollar çok ağrıyor.

hımmm. nasıl yapıcaz o zaman. bir kavanova koyup sallayarak yapsak olurmu yoksa hayal gücüm yine işbaşında mı? mikserle falan da olmaz o zaman. elde evde yapanlar nasıl yapıyo acaba

ben 15 senedir kendim yapıyorum yoğurdu ertesi gün üzerindeki kaymağı alıyorum dondurucuya atıyorum. ayda bir dondurucudan tüm biriktirdiğim kaymakları çıkarıp [tabi çözüldükten sonra] rondoya koyuyorum ve arada bir buz gibi azıcık su koyuyorum ve bir süre sonra yağlar yukarıya çıkıyor. daha sonra toplanan yağlarıı üzerine soğuk su döküyorum ve yıkıyorum harika oluyor ama kısa zamanda tüketmekte fayda var çünkü hemen bozuluyor. kavanozda da çalkalayarak yapılıyor ama kollar çok ağrıyor.

cıssssslar çokmu olmuş acaba :))

mankenliğe çok var daha :)))
bende 2 haftadır bilinçli olarak spor yapmıyorum.
çünkü kilo verme durunca exrtra birşey yapmam gerekecek bu yoqunlukta daha fazlasını yapamam :))
önümüzdeki hafta yavaşlayacak muhtemelen o zaman başalıycam 2 hafta yacam sonra yine bırkcam
bırakcam derken yürüyüş hariç leslie yi bırakıyorum sadece
hergün düzenli yürüyorum (mecburen )
bisikletlede saqa sola gidiyorum zaten.

SABAH:kayınvalidede kahvaltı tek yumurtalı,2 dilim domates,2-3 dilim salatalık börek yapmış ıspanaklı yemedim patates kızartmış ondan 2-3 tane yedim...sürekli çay servisine kalktığım için tabii bu kadarcıkla doymadım,doymayınca ÖĞLEN: yarım mısır yedim neyseki yarısını bıraktım,hemen kalktım pazara markete yürüyerek gidip kendimi cezalandırdım yüklerle dönüşte tempom bozuldu ama olsun70dak civarı yürüdüm...birazdan topçata çorba,fırında kızartma yoğurt yiyeceğim...umarım yarını kaçamaksız geçiririm -geçirirsiniz...pzrt tartı günü ona göre

1 tabak kısır
2 bardak ayran
domates, salatalık
közlenmiş biber turşusu

bugün suyumu içemedim maalesef

Son düzenleme:
Selam sabah ve öğne güzeldi ama iki saat yürüdük eve geldim sinirim bozuldu bir şeye börek yedim iyi halt ettim nefret ediyorum bu huyumdan sinirlendikçe yiyorum ne olacak bu halim off offf

8.6.2013 cumartesi 3. gün

8:30 - Peynirli yumurta iki yumurtadan, 15 fındık, 10 zeytin, 2 gün kurusu, domates, yeşil biber

13:30 - Ayran çorbası bir kase, haşlanmış tavuk

17:30 - Bir dilim börek , bir kase ayran çarbası

Su: İki litres

Spor: 2 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…