kendine gel ve toparlan hemen ,çok fazla kaçamak yapmışsın diyeti bırakırsan tekrar başlaman çok zor ,kaç diyet yaptın kimbilir hep başarısızlık (benimde aynı),şimdi başlamışken devam et kaçamaklara fırsat verme bak sen çalışan kendine güvenen bir kadınsın bunuda başaracaksın..hadi bakalım şu andan itibaren ani bir U dönüşü ve karataya devam ... :13:kızlar selam.
ay sonu olması sebebiyetiyle yoğunluktan pek yazamadım.bide suçlu olduğumdan.kaçamakları abarttım.hani 106 yı ucundan da olasa(106,9) gördüm ya hemen kendimş manken zannettimsaçmaladım anlayacağınız.sabah kahvaltılarını es geçtim bu hafta hep.bana çanta yetmez galiba bavul yollayın pişmanımmmmm :44:
dünkü menümü yazayım.
kahvaltı 07:00 2 yumurtalı menemen + ayran (sabahın köründe ne alakaysa )çay içesim gelmedi+2-3 kiraz
öğlen 13:45 1 avuçtan biraz fazla yer fıstığı + kuru üzüm+4-5 kiraz
akşam 20:30 arkadaşımın düğünündeydim yemekli 2 parça tavuk + avuş içi kadar pilav+cola(cıss)2 kayısı+2 erik+yatmadan öncede 1koca bardak süt
su 3 lt den fazla 2 türk kahvesi 2 kupa yeşil çay sporum halen yok.
buügünse
közümü açar açmaz 7:00 kahvaltı biraz dondurma (ayıp bana)+1 avuç yer fıstığı+3 kiraz.
beni aşağılamanızı istiyorum koca boazımı tutamadığım için
kendine gel ve toparlan hemen ,çok fazla kaçamak yapmışsın diyeti bırakırsan tekrar başlaman çok zor ,kaç diyet yaptın kimbilir hep başarısızlık (benimde aynı),şimdi başlamışken devam et kaçamaklara fırsat verme bak sen çalışan kendine güvenen bir kadınsın bunuda başaracaksın..hadi bakalım şu andan itibaren ani bir U dönüşü ve karataya devam ... :13:
kızlar selam.
ay sonu olması sebebiyetiyle yoğunluktan pek yazamadım.bide suçlu olduğumdan.kaçamakları abarttım.hani 106 yı ucundan da olasa(106,9) gördüm ya hemen kendimş manken zannettimsaçmaladım anlayacağınız.sabah kahvaltılarını es geçtim bu hafta hep.bana çanta yetmez galiba bavul yollayın pişmanımmmmm :44:
dünkü menümü yazayım.
kahvaltı 07:00 2 yumurtalı menemen + ayran (sabahın köründe ne alakaysa )çay içesim gelmedi+2-3 kiraz
akşam 20:30 arkadaşımın düğünündeydim yemekli 2 parça tavuk + avuş içi kadar pilav+cola(cıss)2 kayısı+2 erik+yatmadan öncede 1koca bardak süt
buügünse
közümü açar açmaz 7:00 kahvaltı biraz dondurma (ayıp bana)+1 avuç yer fıstığı+3 kiraz.
o koca boğazını tutabilirsin ve tutacaksın yoksa ankaraya gelir döverim seni yalan değil 2-3 haftaya geliyorum ankaraya
ama önce burdan biraz hırpalayayım da aklın başına gelsin
bu arada son cümleni kocama okudum da mazoşist mi bu dedi koptum gülmekten
neyse eğlenmeyi bırakalım ciddi şeylerden konuşalım ıhım ıhım
1.leslie ye hemen bugün başlıyorsun 1 mille başla 15 dakikacık kızınla beraber eğlenerek yap
2. asla kahvaltısız evden çıkma hiç vaktim yoksa bile 1 avuç kuruyemişi 1 bardak sütle giyinirken bile yiyebilirsin yanına da peynir alsan 2 dadikalık iş yumurta yapmaya vaktim yok diyenlere de duyurulur
3. eve dondorma çikolata bisküvi vs sokma
bunlara dikkat et gözümüz üstünde ona göre:82:
kızlar selam.
dünkü menümü yazayım.
buügünse
ben avcumu dolduruyorum tıka basa fıstıkların hık diyecek yeri kalmıyor:)) öğlen mantıya mecbur kaldım başka secenek yoktu ama suclu suclu yediğim için keyfine varamadım bilemantı kaçamak olmuş amabelli ki seçeneğin yoktu mantı da reddedilemeyecel bi şey seni anlarım
bu aralar ben de yefıstığı yiyorum tabi çiğ olarak benim 1 avucum 1 çb nın 1/3 ü kadar o nedenle 3 avuç normal gibi ama tabi avucuna çok doldurduysan bilemem ben az alıyorum
kızlar selam.
dünkü menümü yazayım.
buügünse
KıZlaaarrrrr yaşasınnnn sonunda 79,8 ' i gördümmmm:)sabreden derviş muradına erermişşş..daha da sıkı yapacam ki; 80 li kiloları asla görmeyeyim artık.!! Hepinize çoook teşekkkür ederimmm sayenizde oldu.87 den 79.8 giderse 7kg 200 gr ayyy çok sevindim hakikaten inanamıyorummm göbeğim çok büyüktü,yüz hatlarım ortaya çıktı, devaaaaaaaaammmm:)))
Bu arada çook yoğun olduğum için sadece okuyabiliyorum cevap yazamıyorummsakın bozmayın ve buradan ayrılmayın hep beraber hedeflerimize ulaşacaz inşallah:)))
canım piknikte bozulmaz ki niye bozulsun, bol ızgara et ve salata, yanında ayran.. al sana ideal karatay.. sakın bozma..kızlarr merhaba..
ben bu hafta kaçamakları çok abarttım lütfen bana da kızındün kocaman bir magnum yedim hem de bademli sizin yerinize ben çanta kullanayım.bunları yaparken çok da pişmanlık hissediyorum ama 2 hafta verdim sonra durudm çok sinir oluyorum
bugün sabah 10.30 gibi karatay kahvaltımı yaptım yarın da piknik var yine bozulcak..
akşam yedikelrini öğlen yeseydin bari :S
bende ilk verilen 10 kq dan sonr abaşladım kaçamaklara (meyve ve dondurma bi kaç çikolata)
ama erken saatlerde omasına ve cezasını çekmeye (3mil-5 mil , yürüyüş-bisiklet gibi)
dkkat ediyorum. 1 ayda 16 kq oldu..kaçamaklarla üstelk..
yani yaptıqını kaçamaqın cezasını ver ki kendine telafi edesin.
dün dondurma ve çikolata yedim akşam tam 2 saat hızlı tempoda yürüdüm.
ama sabah yine 103 tü..dün sabahta 103 tü..
onları yemesem eminim 102.7 falan olurdum.
gerçi saçlarım ıslaktı ve uzun gerçekten saçlarım acaba ondanmı diyede düşünüyorum
akşam yorqunluktan badem yaqıyla yatmışımda sbaah bayaqı kokuşmuş haldeydi saçlarım tartıya bile çıkmadan direk yıkadım.
bu sabahta yanlışa yanlış ekleyip kahvaltımı kavun şeftali domates ve salatalıkla yaptım.
o yüzdende şimdi bisikelt sürcem biraz.
dışarısıda çok sıcak bayılmazsam iyi
hımmm. nasıl yapıcaz o zaman. bir kavanova koyup sallayarak yapsak olurmu yoksa hayal gücüm yine işbaşında mı?mikserle falan da olmaz o zaman. elde evde yapanlar nasıl yapıyo acaba
hımmm. nasıl yapıcaz o zaman. bir kavanova koyup sallayarak yapsak olurmu yoksa hayal gücüm yine işbaşında mı?mikserle falan da olmaz o zaman. elde evde yapanlar nasıl yapıyo acaba
kızlar selam.
dünkü menümü yazayım.
buügünse
tebessümcüm malefet kilo vermeye başlayınca cıvıtıyorum ben.dedğim gibi sanki manken oldum gibi.daha uuu yolum çok en az 75 olmam gerek.sanada hastayım maşşal bir ayda16 kilo süper ötesi.benim problemim spor yapamam ve kaçamak.bunlara dikkat etsen daha fazla verebilirim.ama nefis işte tapiyımuyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?