hımmm. nasıl yapıcaz o zaman. bir kavanova koyup sallayarak yapsak olurmu yoksa hayal gücüm yine işbaşında mı?mikserle falan da olmaz o zaman. elde evde yapanlar nasıl yapıyo acaba
benim tıcker niye çıkmıyor acaba:26:
.....................bu arada dikkatimi şu çekti. Canan hoca ara öğün yapmayın diyor.ama galiba dün açtı.programda tabii sağlıklı olarak ne önüne geldiyse atıştırdı.kekin incirlerini.öncesinde sanırımkahvaltı tabağı sunulmuştu.et suyunu nebiliyim ne varsaişte.hoca ne iş diyecektim.kendi de eğer sağlam yemezseniz böyle önünüzene gelse yersiniz dedi...
hayır canım diğer yağları bitene kadar salatalarda kullanmalı z.yağını yemekte kullanmalı çünkü diğer yağlar ısıya dayanıklı değil transyağa dönüşüyor sadece tereyağ z. yağı ve fındık yağı ısıya dayanıklıkavurma da et yanmadığı takdirde yenebilir diye düşünüyorum. ama tam da bilmiyorum.
ev yapımı yada tanıdık kasap v.b. sucuğu olur. pastırma yiyebilirsiniz.
hiç mi zeytin yağ yemiyorsun? eğer öyleyse sıvı yağı yemeklere kullanmaya devam edersin bitene kadar. salatalara zeytin yağ kullanırsın
çok doğru afiyet olsunbir de ben şimdi öğlen yemeğinde mercimek çorbası tavuk sote ve ayran içtim doğru yapmış mıyım?
sen ne diyorsun 2-3 güne bir dondurma mı ben 4 ayda 1 kere yedim ama bu aralar da yiyesim var şimdiden herkese söyliymarkadaşlar merhaba,
karatayda dondurma'ya nasıl bakılıyor, iki üç günde bir yesek çok sıkıntı olur mu, bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?
bi komik kız daha
tebessüm al canım bunlar seninsabah:
soqanlı sucuklu omlet
peynir
öğlen :
3 kandil simidi
tarçınlı zerdaçallı yoqurt
yarım albeni
yarım dondurma (cornet):18:
akşam:
kıymalı bulgurlu semizotu
yoqurt
bugün bisikleti fazla kullandım özellikle kumlu alanlarda gittim daha zor oluyor :))
lütfen çikolata ismi yazma fena tahrik oluyorum
mantı kaçamak olmuş amabelli ki seçeneğin yoktu mantı da reddedilemeyecel bi şey seni anlarımSabah bir yumurta salatalik domates bir avuc tuzsuz yerfistigi peynir
arada bi kase kiraz bi salatalik
oglen manti vardi yarim tbk yedim
aksam sabhki khvlyinin aynisi saat bes gibi de iki avuc yer fistigi
cok mu abartiyorum kizlar bugunlerde yarin da gunumuz vr
hahahahahaaaaa
ya bu topiğin kızları ne kadar komik her açtığımda beni güldürecek bişey buluyorum
hayır canım diğer yağları bitene kadar salatalarda kullanmalı z.yağını yemekte kullanmalı çünkü diğer yağlar ısıya dayanıklı değil transyağa dönüşüyor sadece tereyağ z. yağı ve fındık yağı ısıya dayanıklı
evdeki yağlar bitince bu 3 yağın dışında yağ almayın
çok doğru afiyet olsun
sen ne diyorsun 2-3 güne bir dondurma mı ben 4 ayda 1 kere yedim ama bu aralar da yiyesim var şimdiden herkese söyliym
bi komik kız daha
tebessüm al canım bunlar senin
lütfen çikolata ismi yazma fena tahrik oluyorum
bundan sonra eve karpuz girmeyecek demektir öyleyseeee
sanırım olur. tek sorun hakiki süt bulmak sanırım. :)) benimde ilk aklıma gelen mikser oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?