tebriklerrr çok sevindim gerçekten..bir yandanda güldüm tabii be 80 leri görsem en azı senin kadar sevinirim çünkü
hatta bu kadar çabuk bu kadar hızlı kilo vermeme raqmen 80leri hayal bile edemiyorum desem yeridir..20li yaşlardan beri kendimi en az 87lerde gördüm.80i gördüğüm gün miladım olur hrhalde
karatay hoca çiğneme başladığında insülin salınımı başlar diyor yemeğin suyundan tadına bakmak gibi şeylerden bişey olmaz ama bazen ben de pilavı kontrol ederken yiyorum ama 1-2 pirinç tanesi alıyorum çiğnenecek kadar almıyorum hoca arasıra kahve yanına 1 küçük çikolataya izin veriyor ya da balık üstüne helvaya ama onları da arda değil yemeğin hemen üstüne
kısacası ağzınızda evirip çevirecek kadar çok olan herşeyden uzak duralım tam insülin işini bitirip çekilmişken az da olsa tekrar salınmasına izin vermeyelim
melezgi ve eftalim memişleriniz için ikinize de çok geçmiş olsun umarım bir daha sorun yaşamazsınız
Arkadaslar merhaba,
Yaklasik 1 ay 1 haftadir karatay diyeti benzeri bir diyet yapmaktayim. 1 ay boyunca hayatimdan ekmegi, sekeri, pirinc vs kisacasi karbonhidrat tuketmiyorum. Ancak bu karbonhidratlari meyve, sebze ve kuruyemislerden aliyorum. Bu bir ay boyunca hic tartilmadim tartim yoktu cunku.. Herneyse bugun tartimi aldim bi tartildim ne goreyim ben bu bir ay boyunca 2 kilo almisim meger. Lutfen bana yardimci olunben nerede yanlis yaptim..Size 1 gunluk ornek diyet listemi gosterecegim..
Sabah
Az tereyagi ile yapilmis 3 yumurtali omlet.
avuc buyuklugunun yarisi kadar beyaz peynir
yesillik ve domates (uzerine cok az zeytinyagi gezdiriyorum)
25 gr somon fume
Ogle
Ton balikli salata
Ara
1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis
Aksam
125 gr biftek
karisik salata
Eger gece acikirsam 1 avuc kuruyemis ve sut veya kefir iciyorum..(veya sadece meyve)
Genel olarak gunluk beslenmem bu sekilde degisenler ise et turevleri biftek yerine tavuk balik vs.Ayrica gunluk su tuketimim 1.5lt geciyor. yesilcay ve tarcinli karanfilli cayimi ise hergun 2-3 bardak iciyorum.Ancak spor yapamiyorum sadece alisverise vs giderken bisiklet kullaniyorum.Lutfen arkadaslar 13 kiloyu 3 ay icersinde vermem gerekiyor lutfen beni yonlendirin bu arada 68 ile basladim 70 im su anda.Ancak vucudumda bir kac degisiklik yok diil gobek cevrem ve bacaklarim eskisine oranla daha siki.
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..herkeze bol neseli aksamlar..
Yani bir küp şekerle olacak iş değil,Tesekkur ederim cevabin icin tecrubeli arkadaslar umarim yardimci olur.. Bu arada eklemeyi unutmusum eger sabahlari kahvalti yapmak icin vaktim olmaz ise activia nin cilekli yogurdunu ve sutlu nescafe iciyorum ancak neskafeye 1 kup seker atiyorum
arkadaşım spordan bahsetmemişsin ama eğer spor yaptınsa kasların güçlendiği için tartıda ağır çıkmış olabilirsin, regl öncesiysen 1-2 kilo fazla çıkman normal, göbek ve bacakların sıkı diyorsun, bir de ölçülerini al, 15 gün sonra kıyasla.. kilo aldığını düşünmüyorum, birgünlük bir fazlalık da olabilir, dün akşam tuzlu tüketmişsen su tutar ödem yapar.. geç saatte yemiş olabilirsin vs. benim aklıma gelenler bunlar..Arkadaslar merhaba,
Yaklasik 1 ay 1 haftadir karatay diyeti benzeri bir diyet yapmaktayim. 1 ay boyunca hayatimdan ekmegi, sekeri, pirinc vs kisacasi karbonhidrat tuketmiyorum. Ancak bu karbonhidratlari meyve, sebze ve kuruyemislerden aliyorum. Bu bir ay boyunca hic tartilmadim tartim yoktu cunku.. Herneyse bugun tartimi aldim bi tartildim ne goreyim ben bu bir ay boyunca 2 kilo almisim meger. Lutfen bana yardimci olunben nerede yanlis yaptim..Size 1 gunluk ornek diyet listemi gosterecegim..
Sabah
25 gr somon fume
Ogle
Ton balikli salata
Ara
Aksam
125 gr biftek
karisik salata
Eger gece acikirsam 1 avuc kuruyemis ve sut veya kefir iciyorum..(veya sadece meyve)
Genel olarak gunluk beslenmem bu sekilde degisenler ise et turevleri biftek yerine tavuk balik vs.Ayrica gunluk su tuketimim 1.5lt geciyor. yesilcay ve tarcinli karanfilli cayimi ise hergun 2-3 bardak iciyorum.Ancak spor yapamiyorum sadece alisverise vs giderken bisiklet kullaniyorum.Lutfen arkadaslar 13 kiloyu 3 ay icersinde vermem gerekiyor lutfen beni yonlendirin bu arada 68 ile basladim 70 im su anda.Ancak vucudumda bir kac degisiklik yok diil gobek cevrem ve bacaklarim eskisine oranla daha siki.
ben avcumu dolduruyorum tıka basa fıstıkların hık diyecek yeri kalmıyor:)) öğlen mantıya mecbur kaldım başka secenek yoktu ama suclu suclu yediğim için keyfine varamadım bile
süpersinKıZlaaarrrrr yaşasınnnn sonunda 79,8 ' i gördümmmm:)sabreden derviş muradına erermişşş..daha da sıkı yapacam ki; 80 li kiloları asla görmeyeyim artık.!! Hepinize çoook teşekkkür ederimmm sayenizde oldu.87 den 79.8 giderse 7kg 200 gr ayyy çok sevindim hakikaten inanamıyorummm göbeğim çok büyüktü,yüz hatlarım ortaya çıktı, devaaaaaaaaammmm:)))
Bu arada çook yoğun olduğum için sadece okuyabiliyorum cevap yazamıyorummsakın bozmayın ve buradan ayrılmayın hep beraber hedeflerimize ulaşacaz inşallah:)))
sen zaten kendine kızmışsın ama mağdem bizden de istiyorsun al o zamankızlarr merhaba..
ben bu hafta kaçamakları çok abarttım lütfen bana da kızındün kocaman bir magnum yedim hem de bademli sizin yerinize ben çanta kullanayım.bunları yaparken çok da pişmanlık hissediyorum ama 2 hafta verdim sonra durudm çok sinir oluyorum
bugün sabah 10.30 gibi karatay kahvaltımı yaptım yarın da piknik var yine bozulcak..
pzt bildirim yapamayacaksan sen yarın bilkdirimini bana özelden gönder ben pzt senin adına yayınlarım listeyi yapacak arkadaş da seni de görmüş olur.............işte böyle kızlar yarında yazıcamda yarın akşam yola çıkıcam o birhafta ne olacak hiç bilmiyorum kilo bildirimimi yarın yapsam size uyarmı acaba tartı aynı dursada inceldiğim söyleniyor :) bir haftanın sonunu çok merak ediyorum fırsat bulursam menülerimi bildireceğim bulamazsam listeden çıkarmıyımgörüşmek üzere kızlar
her sinirlendiğimizde yemeğe sarılırsak asla kilo veremeyiz bu süreçte evdekilere de karatay dışı yiyecekler hazırlama elinin altında olmasın ya da hiçbirşeye sinirlenmeSelam sabah ve öğne güzeldi ama iki saat yürüdük eve geldim sinirim bozuldu bir şeye börek yedim iyi halt ettim nefret ediyorum bu huyumdan sinirlendikçe yiyorum ne olacak bu halim off offf
1metro
canım senin gibi bi arkadaş daha vardı adını hatırlayamıyorum biz de anlam verememiştik sonra birden tıkır tıkır vermeye başladı kendini kasma vereceksin mutlaka hergün menünü bizimle paylaş üzerinde konuşalım belki kuruyemiş sana iyi gelmemiştir biraz azaltabilirsin bir de ödemin olabilir bu aralar aklıma fazla bişey gelmiyor ama sıkılaşma hissediyorsan mutlaka fayda görüyorsundurArkadaslar merhaba,
.....................13 kiloyu 3 ay icersinde vermem gerekiyor lutfen beni yonlendirin bu arada 68 ile basladim 70 im su anda.Ancak vucudumda bir kac degisiklik yok diil gobek cevrem ve bacaklarim eskisine oranla daha siki.
vala okurken sonunda 10kq falan verdim demeni bekliyordum açıkcası +2 kilo diyeceğini hiç ummamıştım çünkü bu yedikelrinle nasıl kilo alabildin anlayamadım.
yanlız şunu diyebilirim 3 öğün et yememelisin bence.mesela sabah gereksiz.öğlen tamam akşamda daha hafif sebze veya çorbayla geçrisen belki daha iyi olur.ben son 2 haftadır spor yapmamama ve kaçamaksız gün geçirmememe rağmen vermeye devam ediyorum.
hormonlarına ve insülin direncine falan baktır bence bir.çok üzüldüm açıkcası o kadar kendini motive edip diyetini sürdürmüşsün bunun karşılıqını mutlaka almalısın diye dşünüyorum:44:
arkadaşım spordan bahsetmemişsin ama eğer spor yaptınsa kasların güçlendiği için tartıda ağır çıkmış olabilirsin, regl öncesiysen 1-2 kilo fazla çıkman normal, göbek ve bacakların sıkı diyorsun, bir de ölçülerini al, 15 gün sonra kıyasla.. kilo aldığını düşünmüyorum, birgünlük bir fazlalık da olabilir, dün akşam tuzlu tüketmişsen su tutar ödem yapar.. geç saatte yemiş olabilirsin vs. benim aklıma gelenler bunlar..
Haftasonu geldi kacamaklar artti ben o kadar kacamak yaptim kisu anda cok pismanimkızlarr merhaba..
ben bu hafta kaçamakları çok abarttım lütfen bana da kızındün kocaman bir magnum yedim hem de bademli sizin yerinize ben çanta kullanayım.bunları yaparken çok da pişmanlık hissediyorum ama 2 hafta verdim sonra durudm çok sinir oluyorum
bugün sabah 10.30 gibi karatay kahvaltımı yaptım yarın da piknik var yine bozulcak..
bugün 2 öğün yaptım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 yk semizotu salatası
1 domates
1 avuç yerfıstığı
öğleden sonra
piknik yaptık
3 köfte
3 tavuk baget
2 bardak ayran
salata
2 lokma ekmek
5 mil leslie 3 lt su
Arkadaslar merhaba,
Sabah
25 gr somon fume
Ogle
Ton balikli salata
Ara
Aksam
125 gr biftek
karisik salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?