Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tebessümcüm yeter ki beyinde bitsin oluyormuş:) bence böyle devam edersek hedefimize ulaşabiliriz,

Senin de maşallahın var hızlı veriyorsun,kurallara uyarsan neden olmazsın, nice kilo veren insanları düşün:44: vazgeçmek yok devammm:)))

sabah:
kavun
şeftali
domates
salatalık

öğle:
badem
közde tavuk

akşam:
1metro
1elma
kara şimşek :))
fırında kabak patlican biber domates soslu

Cevaplar için teşekkür ediyorum arkadaşlar,
Ayrıca yeni gelen arkadaşa pek çok şey yazmışsınız o sayede ben de yeniden öğrenmiş oldum yeni bir goropta ilgilenilmek güzel gerçekten,teşekkür ediyorum tekrar..

Ben adet dönemim hemen öncesinde başladığım bu diyette adetim bitene kadar 1.5 kilo vermiştim.
Bugün işe yeni ticker da olduğu gibi güzel bir ilerleme kaydettim çok şükür,
Umarım hedefimi gerçekleştirebilirim..

Menümü bildireyim:

Sabah(10.00): Menemen,peynir,5-6 zeytin,bir avuç ceviz,çay

Öğlen:bir kısa misafirlikte kiraz yedim :26:

Akşam(17.00)8:Arkadaşlarla dışarda) Izgara köfte, piyaz, ayran, kahve,(bir top dondurma )

Bu sabah 1.5 saatlik Açıkhava yürüyüşü yapmıştım yarın da yapacağım..

Ha bir de bir merkezde Kavitasyon ve LPG ile zayıflama işine girdim,
Bir sürü para verdim,canım yanıyor halaa artık yediklerime daha çok dikkat edicem vallaha

Arkadaslar merhaba,

Yaklasik 1 ay 1 haftadir karatay diyeti benzeri bir diyet yapmaktayim. 1 ay boyunca hayatimdan ekmegi, sekeri, pirinc vs kisacasi karbonhidrat tuketmiyorum. Ancak bu karbonhidratlari meyve, sebze ve kuruyemislerden aliyorum. Bu bir ay boyunca hic tartilmadim tartim yoktu cunku.. Herneyse bugun tartimi aldim bi tartildim ne goreyim ben bu bir ay boyunca 2 kilo almisim meger. Lutfen bana yardimci olun ben nerede yanlis yaptim..Size 1 gunluk ornek diyet listemi gosterecegim..

Sabah
Az tereyagi ile yapilmis 3 yumurtali omlet.
avuc buyuklugunun yarisi kadar beyaz peynir
yesillik ve domates (uzerine cok az zeytinyagi gezdiriyorum)
25 gr somon fume

Ogle
Ton balikli salata

Ara
1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis

Aksam
125 gr biftek
karisik salata

Eger gece acikirsam 1 avuc kuruyemis ve sut veya kefir iciyorum..(veya sadece meyve)

Genel olarak gunluk beslenmem bu sekilde degisenler ise et turevleri biftek yerine tavuk balik vs.Ayrica gunluk su tuketimim 1.5lt geciyor. yesilcay ve tarcinli karanfilli cayimi ise hergun 2-3 bardak iciyorum.Ancak spor yapamiyorum sadece alisverise vs giderken bisiklet kullaniyorum.Lutfen arkadaslar 13 kiloyu 3 ay icersinde vermem gerekiyor lutfen beni yonlendirin bu arada 68 ile basladim 70 im su anda.Ancak vucudumda bir kac degisiklik yok diil gobek cevrem ve bacaklarim eskisine oranla daha siki.

YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..herkeze bol neseli aksamlar..

Vallaha arkadaşım bu yazdığın diyetle kilo vermemen mümkün değil,
Diyetini kıran şey nedir tecrübeli arkadaşlar daha makul sorular sorup yanıtlayabilirler,illaki bir yerde yanlışlık var..

Tesekkur ederim cevabin icin tecrubeli arkadaslar umarim yardimci olur.. Bu arada eklemeyi unutmusum eger sabahlari kahvalti yapmak icin vaktim olmaz ise activia nin cilekli yogurdunu ve sutlu nescafe iciyorum ancak neskafeye 1 kup seker atiyorum

vala okurken sonunda 10kq falan verdim demeni bekliyordum açıkcası +2 kilo diyeceğini hiç ummamıştım çünkü bu yedikelrinle nasıl kilo alabildin anlayamadım.
yanlız şunu diyebilirim 3 öğün et yememelisin bence.mesela sabah gereksiz.öğlen tamam akşamda daha hafif sebze veya çorbayla geçrisen belki daha iyi olur.ben son 2 haftadır spor yapmamama ve kaçamaksız gün geçirmememe rağmen vermeye devam ediyorum.
hormonlarına ve insülin direncine falan baktır bence bir.çok üzüldüm açıkcası o kadar kendini motive edip diyetini sürdürmüşsün bunun karşılıqını mutlaka almalısın diye dşünüyorum:44:

Tesekkur ederim cevabin icin tecrubeli arkadaslar umarim yardimci olur.. Bu arada eklemeyi unutmusum eger sabahlari kahvalti yapmak icin vaktim olmaz ise activia nin cilekli yogurdunu ve sutlu nescafe iciyorum ancak neskafeye 1 kup seker atiyorum
Yani bir küp şekerle olacak iş değil,
Tebessüm arkadaşıma katılıyorum,başka bir hormonal durum olabilir mi acaba?

arkadaşım spordan bahsetmemişsin ama eğer spor yaptınsa kasların güçlendiği için tartıda ağır çıkmış olabilirsin, regl öncesiysen 1-2 kilo fazla çıkman normal, göbek ve bacakların sıkı diyorsun, bir de ölçülerini al, 15 gün sonra kıyasla.. kilo aldığını düşünmüyorum, birgünlük bir fazlalık da olabilir, dün akşam tuzlu tüketmişsen su tutar ödem yapar.. geç saatte yemiş olabilirsin vs. benim aklıma gelenler bunlar..

ben avcumu dolduruyorum tıka basa fıstıkların hık diyecek yeri kalmıyor:)) öğlen mantıya mecbur kaldım başka secenek yoktu ama suclu suclu yediğim için keyfine varamadım bile

avucunu öyle dolduruyorsan 3 avuç çok 1 avuç ye o zaman
madem mantı gibi nefis bişeyle kaçamak yaptın bari tadını çıkarsaydın ben olsam öyle yapardım ama ardından 5 mil leslie de yapardım o ayrı

süpersin artık bu gazla düğüne 75 olursun ha gayret

sen zaten kendine kızmışsın ama mağdem bizden de istiyorsun al o zaman

pzt bildirim yapamayacaksan sen yarın bilkdirimini bana özelden gönder ben pzt senin adına yayınlarım listeyi yapacak arkadaş da seni de görmüş olur

Selam sabah ve öğne güzeldi ama iki saat yürüdük eve geldim sinirim bozuldu bir şeye börek yedim iyi halt ettim nefret ediyorum bu huyumdan sinirlendikçe yiyorum ne olacak bu halim off offf

her sinirlendiğimizde yemeğe sarılırsak asla kilo veremeyiz bu süreçte evdekilere de karatay dışı yiyecekler hazırlama elinin altında olmasın ya da hiçbirşeye sinirlenme

yetti beeee kardeşim çikolata de geç adını niye yazıyorsun tahrik oluyoruz dedik

canım senin gibi bi arkadaş daha vardı adını hatırlayamıyorum biz de anlam verememiştik sonra birden tıkır tıkır vermeye başladı kendini kasma vereceksin mutlaka hergün menünü bizimle paylaş üzerinde konuşalım belki kuruyemiş sana iyi gelmemiştir biraz azaltabilirsin bir de ödemin olabilir bu aralar aklıma fazla bişey gelmiyor ama sıkılaşma hissediyorsan mutlaka fayda görüyorsundur
metabolizma başta kendini kasıyor ve kilo vermeyi beklerken alabiliyor insan ben de geçen hafta kendimi biraz sıkmıştım daha fazla vereyim diye 1 kilo almışım rahat olmak çok önemli kilolar nasılsa gidecek bu kadar insan veriyorsa sen de vereceksin üzülme

Tesekkurler cevabin icin su an yurtdisinda egitim goruyorum hormonlarima ancak agustosda turkiyeye gidince baktirabilirim ama bu diyeti yapmaya devam edecegim agustosa kadar, dedigin gibi protein alimini aksam yapmamayi dusunuyorum birde bu sekilde deneyeyim paylasirim sizle tekrardan neler olup bittigini.. Sevgilerle..

spor yapmıyorum sadece alışverişe giderken bisiklete biniyorum demiş..benim gibi :)))

Son düzenleme:
sea

canım bu hafta listeler sende hatırlatayım dedim

kızlar listede gelmeyen arkadaşlar var degua bu aralar ilgilenemediği için ben yeni bir liste hazırlayacağım daha önce belirlenen tarihlerde değişiklik olabilir duyurulur
yeni gelen arkadaşlardan bu hafta menü paylaşımı yapan ve liste hazırlamayı kabul edenler pzt kilo bildirimi yapabilirler bildirim şablonu 1. sayfada
yüzdeleri hesaplamayı unutmayalım

Son düzenleme:
bugün 2 öğün yaptım
sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 yk semizotu salatası
1 domates
1 avuç yerfıstığı

öğleden sonra
piknik yaptık
3 köfte
3 tavuk baget
2 bardak ayran
salata
2 lokma ekmek

5 mil leslie 3 lt su

Son düzenleme:
Haftasonu geldi kacamaklar artti ben o kadar kacamak yaptim kisu anda cok pismanim(

Kizlar ben bugün cok iyi gidiyordum taki aksamki kermese kadar.
Sabah 6 1 avuc badem kuru üzüm türk kahvesi
Öğlen 14de sucuklu yumurta keten tohumlu cacik bi kac tane badem domates
Aksam oglumun pikniğe vardi baska secenek yoktu izgara sosis ve karpuz
Daha sonra kermeae gittik orda tatlilardan yesim ve sonrada cekirdek((
Böyle yapinca kendime cok kiziyorum ve daha fazla yiyorum.
Spor: ormanda yürüyüş 2 saat

Afiyetler olsun bir güzel piknikler de yapılmışşş ama bozulmamış canım bravoooo:))))

Sabah:1 muz,ceviz,domates,zeytin,az peynir.

Öğlen:1 ısırık simit,2 kaşık et kavurma,1 avuç ceviz

Akşam:1 baget tavuk,1 kaşık cevizli biber,salata,2 kaşık süzme yoğurt

Canım, kolay gelsin.. Karatay sistemine uymak istiyorsan bu yazdıklarına göre yanlış olan arada 1 avuç kuruyemiş - gece acıkırsan yediklerin- sabah hazır meyveli yoğurt tüketmen.. Bu sistemde ara kavramı yok, öğün araları en az 4-5 saat olacak ve akşam en geç 8'den sonra hiç ama hiçbirşey yenmeyecek, çok acıkırsan sade ev yoğurdu, ayran ya da süt tüketebilirsin.. Gece yediklerin leptin hormonu salınımını engelliyor, zaten öğünlerde karatay yapıyoruz diyerek kalorisine dikkat etmeden yiyoruz dolayısıyla enerji fazlalığımız ortaya çıkıyor, açlık saatimizi de uzatmazsak eğer bu fazla enerjilerimiz depolanıp geriye ayda 2 kilo yapıyor sana.. Öğünlerinde doğru besinleri aldığında zaten araya ihtiyaç duymuyorsun.. Bence kahvaltına kuruyemişi ekle, öğlen ve akşam normal yemeğini ye doyuncaya kadar, gece yemeye ya da araya ihtiyaç duymazsın.. Normal yemek istemezsen ya da kahvaltı olarak bir kase ev yoğurdu ya da doğal yoğurtla meyva yiyebilirsin öğün olarak ancak hazır paketli ürünlerden tüketmiyoruz.. Kahvaltına zeytini de eklemeye çalış, öğlen yemeğini arttır, akşam azalt, geç saatte yeme, bu kadar Mümkün olduğunca şekeri kes, nescafe şekersiz çok güzel.. Başarılar dilerim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…