- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.181
- 898
Arkadaslar merhaba,
Yaklasik 1 ay 1 haftadir karatay diyeti benzeri bir diyet yapmaktayim. 1 ay boyunca hayatimdan ekmegi, sekeri, pirinc vs kisacasi karbonhidrat tuketmiyorum. Ancak bu karbonhidratlari meyve, sebze ve kuruyemislerden aliyorum. Bu bir ay boyunca hic tartilmadim tartim yoktu cunku.. Herneyse bugun tartimi aldim bi tartildim ne goreyim ben bu bir ay boyunca 2 kilo almisim meger. Lutfen bana yardimci olunben nerede yanlis yaptim..Size 1 gunluk ornek diyet listemi gosterecegim..
Sabah
Az tereyagi ile yapilmis 3 yumurtali omlet.
avuc buyuklugunun yarisi kadar beyaz peynir
yesillik ve domates (uzerine cok az zeytinyagi gezdiriyorum)
25 gr somon fume
Ogle
Ton balikli salata
Ara
1 avuc kavrulmamis karisik kuruyemis
Aksam
125 gr biftek
karisik salata
Eger gece acikirsam 1 avuc kuruyemis ve sut veya kefir iciyorum..(veya sadece meyve)
Genel olarak gunluk beslenmem bu sekilde degisenler ise et turevleri biftek yerine tavuk balik vs.Ayrica gunluk su tuketimim 1.5lt geciyor. yesilcay ve tarcinli karanfilli cayimi ise hergun 2-3 bardak iciyorum.Ancak spor yapamiyorum sadece alisverise vs giderken bisiklet kullaniyorum.Lutfen arkadaslar 13 kiloyu 3 ay icersinde vermem gerekiyor lutfen beni yonlendirin bu arada 68 ile basladim 70 im su anda.Ancak vucudumda bir kac degisiklik yok diil gobek cevrem ve bacaklarim eskisine oranla daha siki.
YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM..herkeze bol neseli aksamlar..
Akşam 8 den sonra bir şey yemiyceksin hele meyev asla illa acıkırsan yoğurt,ayran veya süt kahvaltı sıkı bir kahvaltı olacak kuruyemişte o zaman yenicek tabi kavrulmamış olacak, birde malum dönemdeysen fazla çıkmış olabilirsin, karatay beslenmesinde benim anladığım kimi hemen veriyor kimi insnaının vücududa bir iki ayda alışıyor umarım yanlış anlamamışımdır, bende yeniyim ama okudum internetten araştırıyorum burda ki arkadaşlarda çok yardımcı oldular sağolsunlar:)
avucunu öyle dolduruyorsan 3 avuç çok 1 avuç ye o zaman
madem mantı gibi nefis bişeyle kaçamak yaptın bari tadını çıkarsaydın ben olsam öyle yapardım ama ardından 5 mil leslie de yapardım o ayrı
süpersinartık bu gazla düğüne 75 olursun ha gayret
sen zaten kendine kızmışsın ama mağdem bizden de istiyorsun al o zaman
pzt bildirim yapamayacaksan sen yarın bilkdirimini bana özelden gönder ben pzt senin adına yayınlarım listeyi yapacak arkadaş da seni de görmüş olur
her sinirlendiğimizde yemeğe sarılırsak asla kilo veremeyiz bu süreçte evdekilere de karatay dışı yiyecekler hazırlama elinin altında olmasın ya da hiçbirşeye sinirlenme
yetti beeeekardeşim çikolata de geç adını niye yazıyorsun tahrik oluyoruz dedik
canım senin gibi bi arkadaş daha vardı adını hatırlayamıyorum biz de anlam verememiştik sonra birden tıkır tıkır vermeye başladı kendini kasma vereceksin mutlaka hergün menünü bizimle paylaş üzerinde konuşalım belki kuruyemiş sana iyi gelmemiştir biraz azaltabilirsin bir de ödemin olabilir bu aralar aklıma fazla bişey gelmiyor ama sıkılaşma hissediyorsan mutlaka fayda görüyorsundur
metabolizma başta kendini kasıyor ve kilo vermeyi beklerken alabiliyor insan ben de geçen hafta kendimi biraz sıkmıştım daha fazla vereyim diye 1 kilo almışım rahat olmak çok önemli kilolar nasılsa gidecek bu kadar insan veriyorsa sen de vereceksin üzülme
Benim tek derdim o maalesef stresliyken yemek evde bulundurmamaya özen gösteriyorum o yüzden
sea
canım bu hafta listeler sende hatırlatayım dedim
kızlar listede gelmeyen arkadaşlar var degua bu aralar ilgilenemediği için ben yeni bir liste hazırlayacağım daha önce belirlenen tarihlerde değişiklik olabilir duyurulur
yeni gelen arkadaşlardan bu hafta menü paylaşımı yapan ve liste hazırlamayı kabul edenler pzt kilo bildirimi yapabilirler bildirim şablonu 1. sayfada
yüzdeleri hesaplamayı unutmayalım
Pazartesi olması iyiymiş bende pazartesi tartılıyorum, liste dönüşümlü mü hazırlanıyor?