Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Akşam 8 den sonra bir şey yemiyceksin hele meyev asla illa acıkırsan yoğurt,ayran veya süt kahvaltı sıkı bir kahvaltı olacak kuruyemişte o zaman yenicek tabi kavrulmamış olacak, birde malum dönemdeysen fazla çıkmış olabilirsin, karatay beslenmesinde benim anladığım kimi hemen veriyor kimi insnaının vücududa bir iki ayda alışıyor umarım yanlış anlamamışımdır, bende yeniyim ama okudum internetten araştırıyorum burda ki arkadaşlarda çok yardımcı oldular sağolsunlar:)

Benim tek derdim o maalesef stresliyken yemek evde bulundurmamaya özen gösteriyorum o yüzden

Pazartesi olması iyiymiş bende pazartesi tartılıyorum, liste dönüşümlü mü hazırlanıyor?

kahvaltı menüm şöyle:
gerçi her zamanki gibi aslında ama :)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim keçi peyniri
5-6 badem
3-4 zeytin
3 dilim sucuk
domates salatalık
1 minik acı süs biberi

ve oldukça doyurucu idi, saat 11 de kahvaltıdan kalktım akşam 4 e kadar hiç birşey yemem.. yani saat 3 ten sonra vücudum depo yağlarımı yakacak ve ben yiyerek hafiflemenin keyfini çıkartacağım.. leptinimize sağlık... :)

günaydınnnnn......bu sabah geç kalktık yeni yedim bişeyler.dolayısıyla öğle+ kahvaltı oldu..
menemen , fırında , şakşuka, peynir ,salatalık

Kizlar ben bugün cok iyi gidiyordum taki aksamki kermese kadar.
..........................Böyle yapinca kendime cok kiziyorum ve daha fazla yiyorum.
Spor: ormanda yürüyüş 2 saat
sporun için ama kaçamaklar için

Pazartesi olması iyiymiş bende pazartesi tartılıyorum, liste dönüşümlü mü hazırlanıyor?

evet herhafta biri hazırlıyor liste hazırlamayı kabul ediyorsan yarın bildirimini yap sen de listeye gir

bugün de iki öğün oldu ama nedense çabuk acıktım bu aralar zaten doymak bilmiyorum neden acep:44:
sabah
1.5 yumurtayla menemen (yani 3 yumurta kırdım kocamla paylaştım)
1 kk peynir
1 yk süzme yoğurt
1.5 dilim mücver(unsuz fırında ve peynirli)
2 tane kırmızı biber
10 tane yerfıstığı

akşam
mücver
1 kase yoğurda 2-3 kaşık dövme ve yeşillik koyarak yiyeceğim

yemekten sonra 5 mil leslie suyu 3 lt ye tamamlayacağım
umarım yarın tartıda hepimizin yüzü güler

günaydın kızlaaarrr
dün gece geç geldik giremedim dünkü menü
sabah 11 gibi
bir muz iki avuç çig yerfıstığı 4-5 adet yeşil zeytin bir kandil simidi
öğleden sonra 2 gibi
mecburen ağzıma tepilen 3 kaşık domatesli bulgur pilavı iki bardak ayran iki lokma ekmek
iikindi 5 buçuk gibi
gezmedeydik 2 içli köfte bir kase yoğurtlu kabak salatası azıcık pastaların ucundan üç lokmayı geçmez
akşam düğün vardı bir saat kadar yoğun tempoda göbek attım
gece 11 gibi çok aç hissettim yarım avuç çerez yedim

bugun

12 de 1.5 yumurtayla omlet
peynir-zeytin-bir avuç çiğ yerfıstığı bir ısırık kandil simidi

saat 15 de az sütlü kahve yanında iki küçük çikolata

kızlar akşama mumbar dolması var çook severim sakatat ama içi pirinçli olduğu için bi tabak pilava denk gelir çook sewerim benim için yapıyorlar rejimdeyim dedim ama olsun bu seferlik diyolar herhalde yerim ((şimdiden çanta bavul atınnn bana
bu arada son iki haftadır 1 kg olmadı verdiğim kilo
çok mu yıyorum ben ki ya

yaptıqım kaçamak dolayısıyla yemek işini erken kapattım kızlar bugün..sabahı yazmıştım..
öğlen
dışarıda bsiklet sürdüm çok sıcaktı eve gelince dolabı açtım v buz gibi kavunu görüp dayanamadım.
ve yarım kavuzun nerdeyse hepsini yedim(bir dilim eksik onu eşim ydi :) )
akşam:
fırında 2 tavuk incik
çoban salata
yarım tabak bulgur pilavı

canım çok yemen önemli değil de cısslara bakacak olursak;
1-kandil simidi (unlu)
2-2 lokma da olsa ekmek (unlu)
3-azıcık pastaların ucu (şekerli)
4-2 küçük çıkolata çok mu oldu yaa ?

neyse mumbar dolmasına gelirsek, bütün bunları yememiş olsaydın rahatlıkla yiyebilirdin bence.. öğünlerde doğru besinlerden doyana kadar ye ki gözün diğer cısslarda olmasın.. bir de öğün araların çok yakın, 3-3,5 saat.. . leptin hormonunun salgılanması için en az dört saat gerek, 5 saat yaparsan ideal bence, ben haftasonları 5 saatten fazla açıyorum araları ve aralarda su dışında birşey koymuyorum ağzıma..

Son düzenleme:
kahvaltıdan 5,5 saat sonra
1 tabak dövmeli yoğurt çorbası
2 tabak kıymalı semizotu yemeği
(bir tabakla doymadım 2. yedim ama inşallah tartıya artı olarak yansımaz..)
cacık ve taze soğan

yaklaşık 3 saat ev işi yaptım, onu spora sayıcam artık, su 1,5 lire falan 2 ye tamamlıycam..

yarın tartı günü, inşallah hepimiz bol eksiltili bir sabaha uyanırız..

Sabah: karatay kahvaltısı

Akşam:2 küçük lahmacun,2 köfte et,1 kaşık humus,1 kaşık biber,1 kaşık abugannuc

SABAH: 1 haşlanmış yumurta,8 zeytin,3 dilim domates,peynir,3 lokma simit ÖĞLEN:yarım avuç fındık,1 top dondurma AKŞAM:2 lahmacun hemen arkasından 3,5 km yürüdüm öncesinde de 20 dakikalık bir yürüyüş vardı,bugün yeşil çay da su da içemedim(dışarıdaydım) su henüz 750 ml de...tartı günü öncesi lahmacu yemeseydim iyi olacaktı ama sabah evden acele çıkınca yemek pişirememiştim...yarın gelsin ++++ lar

arkadaşlar merhabalar ben 3 gündür giremiyorum nete çok yoğundum ancak bugün yazıcam artık
cuma sabah saat 2 de kahvaltımı yapabildim
sucuklu yumurta sucuk ev yapımı
peynir
zeytin
kuruyemiş yiyemedim dışarda
olduğum için
domates salatalık
biber
akşam saat 18.30 da
4 köfte
salata cacık
cumartesi sabah 10.30 da
1 tane tereyağlı yumurta
peynir
zeytin
4 ceviz
ciğer
domates salatalık
öğleden sonra günüm vardı
1 küçük tatlı
yarım kek
yarım börek
1 minicik kurabiye
bol bolda çay içtim
akşam yemeğe gittik
1 fırın kebabı
yoğurt
salata
turşu
humus yedim
pazar sabah kahvaltıya misafirim vardı
yine kaçamak yaptım yazmaya utanıyorum cumartesi ve pazar günüm
çok fena yiyip durdum ama acısı yarın çıkacak tartı ne durumda olur allah bilir
neyse yarında itibaren çok iradeli bir şekilde diyete devam size söz veriyorum iyi geceler yarın görüşmek
üzere öpüldünüz hepiniz.

Sabah 9 1 muz 1 bardak süt
Öglen: 1de kahvalti soganli yumurta salatasi, sosis, peynir 5 zeytin, cay
Ara 1 bardak ayran 5de
Aksam misafir vardi 7 bucukta 1 tabak kisir 1 bardak ayran marul 2 incir 1 küçük avuc findin badem sonra cay ve su

başlangıç tarihi:21.01.2013
başlangıç kilo:69
geçen haftaki kilo:65.8
bu haftaki kilo:65.8
haftalık yüzde: % 0
fark:0
toplam fark:3,2kg
boy:1.61
beden :40
spor:düzensiz yürüyüş

Rumuz: degua
başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:65.6
bu hafta kilo: 64.6
haftalık yüzde:%1.52
fark:1 kg
toplam fark:18.4
beden:42
boy:1.63
spor:yüzme

ben cam kavanozlara yapıyorum. böylece çokta mayalamış olsam kapağı açılmayınca bozulmuyor.
bizde 2 kişiyiz. fazla gelmemesi için böyle bir yöntem buldum. 5-6 kavanoz hazırlyorum. bittikçe yenisini açıyorum. Yoğurt ekşirse süzüp süzme yoğurt yapıyorum ve çorbası çok güzel oluyor.:)

katkı maddesi yokmu yani içinde çok merak ettim.

günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım daha
önce bugunku liste işi sea arkadaşımızdaydı
keyifler nasıl kg verme durumları?

haftasonı güzellik merkezine gittik arkadaşla bölgesel zayıflama için
2-2.5 ay kavitasyon radyo frekansı ile kalça bacak bölgesinde 10 kg zayıflamayı garanti ettiler
haftada 2 seans gidicek senanslar ortalama 1 e saat sürüyor
ücrete gelirsek 1500 lira çok zayıflayan var bu sistemle ama bana pekde inandırıcı gelmıyor
beslenme şeklini tümden değiştrmezsen bu sistemler başda işe de yarasa sonrasında gene kg alımı olucak
ama yakınımda birebir gözlemleme fırsatım olacak bakalım sizlerede gelişmeleri anlatırım kızlar

pazar günü menü mü de yazayım
sabah 1 yumurta yarım domates
yarım salatalık 1 dilim keçi peyniri
2 ceviz

öğle 6 adet köfte
domatesli semizotu salatası

akşam 1 bardak ayran 1 adet lahmacun ama yeme saatim 17:30 du
ardından 19 da 1 saat yüzme

gün içinde gelmeye çalışacam
seacım sana da liste işinde kolaylıklar
görüşürüz

sporun için ama kaçamaklar için

evet herhafta biri hazırlıyor liste hazırlamayı kabul ediyorsan yarın bildirimini yap sen de listeye gir

Anladım kilo bildirimi yapınca listede yapmak zorunda kalıyoruz yani:) devam edememekten korkuyorum aslında 3 öğün yeme işi kafama zaten yattı uzun zamandrı yapmayı düşünüyordum ama işte ekmek ve bazı yasakların olması zorlarda bırakırım diye korkuyorum, haftasonu yine kaçamağım oldu ama diğer hafta sonlarıma göre daha masumdu akşam meyve yedim 8 de yemek yerine bir dondurma işte neyse önceden ooo neler yerdim haftasonları karatay yinede dizginliyor beni:)

herhangi bir ilaç kullanıyormusun ben kan ilacı kullanıyordum iki hafta iştahım patlamıştı bıraktım şimdi ne yapıcam bilmem içsem bir dert içmesem bir dert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…