Günaydın kilo bildiriminde ki yüzde yi nasıl hesaplıyorsunuz, birde başlangıç kilosunu karataya başlangıcınkini mi yazıyoruz yoksa kilo verme serüvenimize başlangıcımızı mı?
İlk sayfada var canım, benim başlangıcım Karataya başlangıcım, diyete başlamam da aynı dönem zaten..
Rumuz: Eflalim
Başlangıç tarihi: 6.6.2013
Başlangıç kg: 67,2
Geçen hafta: 67,2
Bu hafta: 66
Fark: 1200
Toplam fark: 1200
Beden: 40-42
Spor: her gün eliptik bisiklet,bazen yürüyüş
Boy: 1,60
Hedef: 55
Verilen kilo yüzdesi: -1,78
ilaç kullanmıyorum ama bazen böyle iştah patlamaları oluyor kendimizi dizginleyeceğiz başka çare yok.............herhangi bir ilaç kullanıyormusun ben kan ilacı kullanıyordum iki hafta iştahım patlamıştı bıraktım şimdi ne yapıcam bilmem içsem bir dert içmesem bir dert
topiğin 1. sayfasında hem bildirim formu hem yüzde hesaplama örneği varGünaydın kilo bildiriminde ki yüzde yi nasıl hesaplıyorsunuz, birde başlangıç kilosunu karataya başlangıcınkini mi yazıyoruz yoksa kilo verme serüvenimize başlangıcımızı mı?
ben 15 senedir kendim yapıyorum yoğurdu ertesi gün üzerindeki kaymağı alıyorum dondurucuya atıyorum. ayda bir dondurucudan tüm biriktirdiğim kaymakları çıkarıp [tabi çözüldükten sonra] rondoya koyuyorum ve arada bir buz gibi azıcık su koyuyorum ve bir süre sonra yağlar yukarıya çıkıyor. daha sonra toplanan yağlarıı üzerine soğuk su döküyorum ve yıkıyorum harika oluyor ama kısa zamanda tüketmekte fayda var çünkü hemen bozuluyor. kavanozda da çalkalayarak yapılıytor ama kollar çok ağrıyor.
Rumuz:Mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta: 80.5
Bu hafta:78.8
Fark:1700
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-2.11
Yuzdeyi unuttum canim nasildi kilomu 100le carpip verdiğim kiloyami bolcektim
yüzden 1,78 canım
1.2/67.2*100
ilaç kullanmıyorum ama bazen böyle iştah patlamaları oluyor kendimizi dizginleyeceğiz başka çare yok
topiğin 1. sayfasında hem bildirim formu hem yüzde hesaplama örneği var
bu hafta verdiğin kiloyu 1oo le çarpıp geçen haftaki kilona böleceksin
kızlar ben 3 gündür aynu kilodayım hatta 102.9 u görmüştüm tekrar 103 oldum.
bir günlük diyetimi bozmayı düşünüyorum.
metabolizmayı şaşırtmak için.bugünmü yapsma yarınmı yada bir öğün yapsam faydası olurmu acaba?
Ben de aynı bahsettiğin gibi haftada iki kez 10seans kavitasyon sonrasında 10seans da LPG ye devam edeceğim.günaydın kızlar geçmişi daha okuyamadım daha
önce bugunku liste işi sea arkadaşımızdaydı
keyifler nasıl kg verme durumları?
haftasonı güzellik merkezine gittik arkadaşla bölgesel zayıflama için
2-2.5 ay kavitasyon radyo frekansı ile kalça bacak bölgesinde 10 kg zayıflamayı garanti ettiler
haftada 2 seans gidicek senanslar ortalama 1 e saat sürüyor
ücrete gelirsek 1500 lira çok zayıflayan var bu sistemle ama bana pekde inandırıcı gelmıyor
beslenme şeklini tümden değiştrmezsen bu sistemler başda işe de yarasa sonrasında gene kg alımı olucak
ama yakınımda birebir gözlemleme fırsatım olacak bakalım sizlerede gelişmeleri anlatırım kızlar
Tebrik ederim mahzencim,Rumuz:Mahzen77
Başlangıç tarihi:27/05/2013
Başlangıç kg:82
Geçen hafta: 80.5
Bu hafta:78.8
Fark:1700
Toplam fark:3.2
Beden:44
Spor:haftada 2 gün 1 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:-2.11
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?