Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menülerine baktığım kadarıyla kaçamakların oluyor ondan olabilir mi?

şuan haftada 2,5-3 kilo arası veriyorum kaçamaklarla..ilk 15 gün hiç kaçamak yapmadım 15 günde 11 kq verdim..
demek istediğim kaçamak yapmadıqımda fazla gidiyor bununda hepsinin yaq olmadıqını düşünüyorum daha kötüsü tansiyonum çok düşüyor.bende ilk 2 haftadan sonra kaçamaklar yapmaya başladım ara sıra.böylece düzeldi tansiyonum.haftadada verdiğim kiloda ne az ne çok..ama 3 gündürde aynı kiloda olmak canımı sıktı açıkcası.

15 günde 11 kilo karatayla mı oldu maşaallah, senin tansiyon düşüyor benim çıkıyor, ama bir haftada verdiğin kilo iyi fazla hatta ben hamilelikten önce bir kere yapmıştım diyet 3 ayda 6 kilo vermiştim kaçamaksız sporlu olduğu halde sporu abartıp kas yaptım heralde o zaman, doğumdan sonra diyeti 3 aydır bol kaçamaklı bazen bırakarak sallayarak yaptım ama düzgün yaptığımda haftada 1 kilo vermeye başladım 500 gr dan fazla veremem diyordum, kaçamak yapmadan becerebilsem gidecekte ama seninki kadar veremem iki kilo hayal bana haftada:) diyetisyene gidip yağ kas ölçümü yaptırıyormusun yağdan mı gitti acaba?

belirttiğin sürelerde verdiğim dediğin kilolara hayret ettim,
tansiyonun da düşer,her bişeyin düşer,
izin ver de birazcık dinlensin bünyen arkadaşım,
aynı kiloda olmak dediğin de 3 günmüş yani olmaz ki bu sitem

canım sen kaç kilosun bakmadım ama benim kilom fazla olduqu için fazla veriyorum.ama ona görede fazla aslında verdiğim kilo.karatay yaptım sadece (ilk hafta hariç) evet..hepsinin yaq olduqunu sanmıyorum ..16 kilonun 6sı aq olsa şükredecem açıkcası :)) yaqları eritmek bu kadar kolay deildir sanırım.bende bunun önün geçmek için arada kaçamak yapıyorum.diyetisyene daha önce gitmitştim.113 kq iken.42 kq vermem gerektiğini söylemişti.1800 kalorilik diyetle haftada 5 kilo verdim sonra çok hızlı kilo evrdiğimi söyledi ve menüme pilav börek kuruyemiş ve sütlü tatlıda ekledi.ve ben bi hafta sonra hamile olduqumu anlayuıp diyeti bıraktım yani demek istediğim hızlı kilo verince diyetisyende ek bişeylr vermişti.bend eo yüzden ufak kaçamaklar yapıyorum.

teşekkür ederim, Hymarrycim, ben boyumuz kilomuzun aynı olduğunu farketmemitim söylediğin iyi oldu artık takipçinim, Karatay da maşallah çok iyi gidiyor..

Bir de ben bu sabah alel acele işe çıktım ve tartılmayı unuttum,bildirimimi yarın yapsam olur mu?
Bilmiyorum ki canım o zaman listenin yayınlaması yarına kalır, diğer arkadaşlar dah iyi biliyordur bu durumda ne yapılıyor :)

Ama bişey diycem yani kilo kayıpları vücut toplam kitlesiyle de alakalı bence,
100 kilo birinden giden kilo haftada 3-4-5 herneyse olabilir,
ama 70 kilo biri haftada aynı kiloyu veremez ki
Ben de başladığımdan beri sürekli heyecanla tartılıyorum ama gitmez ki o kadar,
Biraz da incelmek önemli tabi,o da yağ kaybıyla mümkün..
Benim evdeki tartım da yağmış kasmış göstermiyor tabi,
Şİmdi bu merkezdeki ölçümlerimde bakıcaz bakalım durum ne?

Karataya şaşırdım gerçekten,hiçbir diyette bu kadar dirayetli olamamıştım..
Liste geç yayınlanmasın benim yüzümden,benim bildirimim önemli değil,her zaman tartılıyorum..
Teşekkür ederim,bu arada tickerını değiştirsen de görsek

Bu arada madem iletişim halindeyiz,bi soru daha sorayım;
Bu sabah iki çatal kıymalı yumurta yedim,yarım kase yoğurt bi de,

Öğlen yemekte ezogelin çorbası-salata-pizza varmış..
Pizza yemeyip bir dolu kase ezogelin içebilir miyim salatayla sıcak sıcak?

bende kaçamak yapıyorum işte dinlensin diye :))

başka ne yapabilirim ki acaba?

2-3 aya ameliyat olmam lazım en azından 85-90 kilo olmam gerektiğini

düşünüyorm.doktor birşey dmeedi ama kilodan sıkıntı olduqunu söyledi

verebildiğim kadar çok vrmek istiyorum bende o yüzden biraz acele ediyorum açıkcası.

çünkü benyaz sonu diyorum ama en ufak bir rahatsızlıkta bugün bile olabilirim.

zaten 9 ay önce bir ameliyat oldum 3 hafta çok sıkıntı çektim.

bu defada öyle olsun istemiyorum.

kasenin büyüklüü nasıl acaba :))
içinde pirinç var ama bir sorun olmaz sanırm.
ben diyete başladıqımdna beri pirinç yemedim hiç.
ama senin durumunda olsam içerdim çünkü pizzadan iyidir yani.
birde öğle yemeqi akşama kadar yakarsın sen onu.

rumuz:melezgi
başlangıç tarihi:06/05/2013
başlangıç kg:77.3
geçen hafta:74.0
bu hafta :73.0
fark:-1 kg
toplam fark:4,3 kg
yüzde:1,351
beden:44
boy:1.58
hedef:60
spor:düzensiz yürüyüş

haftasonu kaçamaksız olmuyor malesef haftaiçi 72 lerdeyken yine 73 le kilo bildirimi yapıyorum,sabahta dayanamayıp k.validemin yaptığı mis kokulu çilek reçelinden 4 kaşık yedim...ah şu kaçamaklarda olmasa ben var ya haftada iki kilo rahat veririm,akşama kadar iki dakika oturmuyorum çünkü sürekli hareket halindeyim,ama işte kaçamaksız yapamıyorum. :125:

günaydın

Rumuz:fatmagtezel
Başlangıç tarihi:15/05/2013
Başlangıç kg:111
Geçen hafta: 107,6
Bu hafta:107,5
Fark:100
Toplam fark:3.5
Beden:48
Spor:yok arada yürüyüş
Boy:1.64
Hedef:70
Verılen kılo yuzdesı:?
cumartesi menü
öğlen 13:30-2 kaşık sebze yemeğinin etlerinden+1 sütlaç(utanıyorum)+1 avuç yer fıstığı
akşam30 pide 26:)+ayran+yürümece

pazar
kahvaltı 12:30 karataya uygun
akşam 21:30 karataya uygun kahvaltı
5 saat ayakta bayrak sallamaca

bu gün
kahvaltı 07:15 2 yumurtalı kaşarlı tulumlu omlet+domate+salata+1 avuç yer fıstığı+1 bardak süt
öğlen :1 avuçtan fazla yer fıstığı+kuru üzüm getirdim onu yemeti düşünüyorum.
akşama ALLAH büyük

ay onu unutmuşum ya birazdan yapıyorum..

canım ezogelinde bulgur var rahatlıkla içebilirsin, pizza da yiyebilirsin hatta hamuru inceyse, geçen hafta bizde de pizza vardı, ben hamurunu yememiştim, sanırım çorbada ezogelindi, çorbamı da içtim bide ayran vardı.. pizzanın hamurunu yemek senin tercihin onun dışında hepsini ye canım gör bak nasıl da tok olucaksın akşama kadar :)

geçmiş olsun canım, umarım önemli bir rahatsızlık değildir..

Felluz
başlangıç tarihi: 09.03.13
başlangıç kilo:87 kg
geçen haftaki kilo: 80.5
bu haftaki kilo: 79.6
fark: 900gr
Toplam fark:7.4
fark yüzdesi: % 1.118
boy: 1.63
beden: 42,44
spor: yürüyüş

Baslangic tarihi 13.07.2012 kg 83.
Gecen hafta
77, 7 kg
Bu hafta 74.4 kg
Boy 1.58.

Karatay diyetinie tam uyguluyorum. Ancak cok yogunum.
Menü bildirimi yapamadim kusura bakmayin.

merhaba ablamın ısrarları üzerine bende karatay diyeti uygulamaya başlıyorum umarım başarılı olurum.
evlilik hamilelik emzirme derken kilolar aldı başını yürüdü:)
kızım 7 buçuk aylık oldu emzirme dönemindeyim ama vermem gerekirken alıyorum iştahım çok fazla
bu sabah itibariyle 72.8 kiloyum hedefim 60 kilo inşallah başarımı olurum.
herkese bşarılar...

bugünki menüm
sabah pek iştahım olmuyor iki yumurta yedim sadece
öğle yoğurt semiz otu
akşam ıspanak ve salata

slm hanımlar bende karatay ile 9 kilo verdim 3.4 kilo daha vermeyi planlıyodum fakat son 10 günde kilo veremediğim gibi inanılmaz iştahım açıldı sonra öğrendim hamileymişim
şimdi benim sorum şu hamilelikte karatay diyeti uygulanıyor mu?
bebeğe bi zararı olur mu?
karatay diyetini bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu şimdiden 1 kilo aldım bile

Karatay diyeti hamileliktede yapılabiliyor bildiğim kadarıyla..
benc çokta faydalı zararlı besin yemiyorsun bunun bebeğe zararı değil faydası olur bence..sen tabi extradan fazlalıklar
ekleyebilirsin.

başlangıç tarihi:19/05/2013
başlangıç kg:62
geçen hafta:60
bu hafta :59
fark:-1 kg
toplam fark:3 kg
yüzde:1,66
beden:38
boy:1.62
hedef:55
spor:yok

Benim icinde tek zor olan meyva hele karpuz yazin bayilirdim soguk soguk dolaptan kilo aldirmaz diye surekli yerdim. Havalar isindikca canim meyva cekiyor
karpuz meselesi beni de üzdü bizim karpuz mevsimi açılır kapanana kadar da evimizden hiç eksik olmazdı ama yapcak bişey yok(
leslie bacakları eritmeye de yarar mı yoksa direk kas mı yapar ki:44:
canım ne kadar zamanda verdin bu kiloyu çok başarılısınız yaaa
harika fikir canım yaaa tamamdır öyle yapıyorum haftasonu yapamamıştım zaten evde duramadığımdan mütevellit haftaiçi yapıyorum Allahımın izniyle
ayrıca siz 2kişi değilsiniz farkında mısın bilmiyorum ama çoktan 3kişi oldunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…