- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
Menülerine baktığım kadarıyla kaçamakların oluyor ondan olabilir mi?
şuan haftada 2,5-3 kilo arası veriyorum kaçamaklarla..ilk 15 gün hiç kaçamak yapmadım 15 günde 11 kq verdim..
demek istediğim kaçamak yapmadıqımda fazla gidiyor bununda hepsinin yaq olmadıqını düşünüyorum daha kötüsü tansiyonum çok düşüyor.bende ilk 2 haftadan sonra kaçamaklar yapmaya başladım ara sıra.böylece düzeldi tansiyonum.haftadada verdiğim kiloda ne az ne çok..ama 3 gündürde aynı kiloda olmak canımı sıktı açıkcası.
şuan haftada 2,5-3 kilo arası veriyorum kaçamaklarla..ilk 15 gün hiç kaçamak yapmadım 15 günde 11 kq verdim..
demek istediğim kaçamak yapmadıqımda fazla gidiyor bununda hepsinin yaq olmadıqını düşünüyorum daha kötüsü tansiyonum çok düşüyor.bende ilk 2 haftadan sonra kaçamaklar yapmaya başladım ara sıra.böylece düzeldi tansiyonum.haftadada verdiğim kiloda ne az ne çok..ama 3 gündürde aynı kiloda olmak canımı sıktı açıkcası.
15 günde 11 kilo karatayla mı oldu maşaallah, senin tansiyon düşüyor benim çıkıyor, ama bir haftada verdiğin kilo iyi fazla hatta ben hamilelikten önce bir kere yapmıştım diyet 3 ayda 6 kilo vermiştim kaçamaksız sporlu olduğu halde sporu abartıp kas yaptım heralde o zaman, doğumdan sonra diyeti 3 aydır bol kaçamaklı bazen bırakarak sallayarak yaptım ama düzgün yaptığımda haftada 1 kilo vermeye başladım 500 gr dan fazla veremem diyordum, kaçamak yapmadan becerebilsem gidecekte ama seninki kadar veremem iki kilo hayal bana haftada:) diyetisyene gidip yağ kas ölçümü yaptırıyormusun yağdan mı gitti acaba?
Ben de aynı bahsettiğin gibi haftada iki kez 10seans kavitasyon sonrasında 10seans da LPG ye devam edeceğim.
Üstüne özel olarak ek bir de bölgesel bir uygulama aldım.
Tabi ki beslenme şeklini değiştirmeden mümkün değil kalıcılık,kiloda da böyle..
Yine de benim gibi 38.haftasında ikiz doğurimuş bacakları dizlerine değmek üzere olan bir anne için bir kurtarıcı olabilir..
Bu yüzden ben de bir gelişme yada fayda görürsem paylaşmaya çalışırım..
Tebrik ederim mahzencim,
Seni kendime yakın buluyordum,
çünkü neredeyse beraber başladık kilo-boy durumumuz da neredeyse aynı,
Bu yüzden gelişmeleri bildirimlerini takip ediyorum,harika gidiyorsun..
Kolay gelsin canım..
Bilmiyorum ki canım o zaman listenin yayınlaması yarına kalır, diğer arkadaşlar dah iyi biliyordur bu durumda ne yapılıyor :)Bir de ben bu sabah alel acele işe çıktım ve tartılmayı unuttum,bildirimimi yarın yapsam olur mu?
15 günde 11 kilo karatayla mı oldu maşaallah, senin tansiyon düşüyor benim çıkıyor, ama bir haftada verdiğin kilo iyi fazla hatta ben hamilelikten önce bir kere yapmıştım diyet 3 ayda 6 kilo vermiştim kaçamaksız sporlu olduğu halde sporu abartıp kas yaptım heralde o zaman, doğumdan sonra diyeti 3 aydır bol kaçamaklı bazen bırakarak sallayarak yaptım ama düzgün yaptığımda haftada 1 kilo vermeye başladım 500 gr dan fazla veremem diyordum, kaçamak yapmadan becerebilsem gidecekte ama seninki kadar veremem iki kilo hayal bana haftada:) diyetisyene gidip yağ kas ölçümü yaptırıyormusun yağdan mı gitti acaba?
teşekkür ederim, Hymarrycim, ben boyumuz kilomuzun aynı olduğunu farketmemitim söylediğin iyi oldu artık takipçinim, Karatay da maşallah çok iyi gidiyor..
Bilmiyorum ki canım o zaman listenin yayınlaması yarına kalır, diğer arkadaşlar dah iyi biliyordur bu durumda ne yapılıyor :)
belirttiğin sürelerde verdiğim dediğin kilolara hayret ettim,
tansiyonun da düşer,her bişeyin düşer,
izin ver de birazcık dinlensin bünyen arkadaşım,
aynı kiloda olmak dediğin de 3 günmüş yani olmaz ki bu sitem
Bu arada madem iletişim halindeyiz,bi soru daha sorayım;
Bu sabah iki çatal kıymalı yumurta yedim,yarım kase yoğurt bi de,
Öğlen yemekte ezogelin çorbası-salata-pizza varmış..
Pizza yemeyip bir dolu kase ezogelin içebilir miyim salatayla sıcak sıcak?
Karataya şaşırdım gerçekten,hiçbir diyette bu kadar dirayetli olamamıştım..
Liste geç yayınlanmasın benim yüzümden,benim bildirimim önemli değil,her zaman tartılıyorum..
Teşekkür ederim,bu arada tickerını değiştirsen de görsek
canım ezogelinde bulgur var rahatlıkla içebilirsin, pizza da yiyebilirsin hatta hamuru inceyse, geçen hafta bizde de pizza vardı, ben hamurunu yememiştim, sanırım çorbada ezogelindi, çorbamı da içtim bide ayran vardı.. pizzanın hamurunu yemek senin tercihin onun dışında hepsini ye canım gör bak nasıl da tok olucaksın akşama kadar :)Bu arada madem iletişim halindeyiz,bi soru daha sorayım;
Bu sabah iki çatal kıymalı yumurta yedim,yarım kase yoğurt bi de,
Öğlen yemekte ezogelin çorbası-salata-pizza varmış..
Pizza yemeyip bir dolu kase ezogelin içebilir miyim salatayla sıcak sıcak?
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir rahatsızlık değildir..bende kaçamak yapıyorum işte dinlensin diye :))
başka ne yapabilirim ki acaba?
2-3 aya ameliyat olmam lazım en azından 85-90 kilo olmam gerektiğini
düşünüyorm.doktor birşey dmeedi ama kilodan sıkıntı olduqunu söyledi
verebildiğim kadar çok vrmek istiyorum bende o yüzden biraz acele ediyorum açıkcası.
çünkü benyaz sonu diyorum ama en ufak bir rahatsızlıkta bugün bile olabilirim.
zaten 9 ay önce bir ameliyat oldum 3 hafta çok sıkıntı çektim.
bu defada öyle olsun istemiyorum.
slm hanımlar bende karatay ile 9 kilo verdim 3.4 kilo daha vermeyi planlıyodum fakat son 10 günde kilo veremediğim gibi inanılmaz iştahım açıldı sonra öğrendim hamileymişim
şimdi benim sorum şu hamilelikte karatay diyeti uygulanıyor mu?
bebeğe bi zararı olur mu?
karatay diyetini bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu şimdiden 1 kilo aldım bile
karpuz meselesi beni de üzdü bizim karpuz mevsimi açılır kapanana kadar da evimizden hiç eksik olmazdı ama yapcak bişey yokBenim icinde tek zor olan meyva hele karpuz yazin bayilirdim soguk soguk dolaptan kilo aldirmaz diye surekli yerdim. Havalar isindikca canim meyva cekiyor
leslie bacakları eritmeye de yarar mı yoksa direk kas mı yapar ki:44:o koca boğazını tutabilirsin ve tutacaksın yoksa ankaraya gelir döverim seni yalan değil 2-3 haftaya geliyorum ankaraya
ama önce burdan biraz hırpalayayım da aklın başına gelsin
bu arada son cümleni kocama okudum da mazoşist mi bu dedi koptum gülmekten
neyse eğlenmeyi bırakalım ciddi şeylerden konuşalım ıhım ıhım
1.leslie ye hemen bugün başlıyorsun 1 mille başla 15 dakikacık kızınla beraber eğlenerek yap
2. asla kahvaltısız evden çıkma hiç vaktim yoksa bile 1 avuç kuruyemişi 1 bardak sütle giyinirken bile yiyebilirsin yanına da peynir alsan 2 dadikalık iş yumurta yapmaya vaktim yok diyenlere de duyurulur
3. eve dondorma çikolata bisküvi vs sokma
bunlara dikkat et gözümüz üstünde ona göre:82:
canım ne kadar zamanda verdin bu kiloyu çok başarılısınız yaaaKıZlaaarrrrr yaşasınnnn sonunda 79,8 ' i gördümmmm:)sabreden derviş muradına erermişşş..daha da sıkı yapacam ki; 80 li kiloları asla görmeyeyim artık.!! Hepinize çoook teşekkkür ederimmm sayenizde oldu.87 den 79.8 giderse 7kg 200 gr ayyy çok sevindim hakikaten inanamıyorummm göbeğim çok büyüktü,yüz hatlarım ortaya çıktı, devaaaaaaaaammmm:)))
Bu arada çook yoğun olduğum için sadece okuyabiliyorum cevap yazamıyorummsakın bozmayın ve buradan ayrılmayın hep beraber hedeflerimize ulaşacaz inşallah:)))
harika fikir canım yaaa tamamdır öyle yapıyorum haftasonu yapamamıştım zaten evde duramadığımdan mütevellit haftaiçi yapıyorum Allahımın izniyleben cam kavanozlara yapıyorum. böylece çokta mayalamış olsam kapağı açılmayınca bozulmuyor.
bizde 2 kişiyiz. fazla gelmemesi için böyle bir yöntem buldum. 5-6 kavanoz hazırlyorum. bittikçe yenisini açıyorum. Yoğurt ekşirse süzüp süzme yoğurt yapıyorum ve çorbası çok güzel oluyor.:)
katkı maddesi yokmu yani içinde çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?