Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkürler canım safra kesem alınacak çok ve küük taş var safra yolunu tıkama riski çok falzaymış buda sarılık siroz ve pankreas kanserine yol açıyormuş.yani safra yoluna taş düşerse acil ameliyat olcam bu yüzden acelem :))

bu arada ezogelini biz pirinç bulgur ve mercimekle yapıyoruz siz pirinçsimi yapıyorsunuz:44:

Rumuz: Elifezgi
Başlangıç tarihi: 6.05.2013
Başlangıç kilosu: 67,5
Geçen hafta: 67,2
Bu hafta: 67,2
Fark:0
Yüzde fark : %0,0
Boy:1,57

Karatay diyeti hamileliktede yapılabiliyor bildiğim kadarıyla..
benc çokta faydalı zararlı besin yemiyorsun bunun bebeğe zararı değil faydası olur bence..sen tabi extradan fazlalıklar
ekleyebilirsin.

tşkler ben değilde bebeğin kilo almasını istiyorum her hamile gibi :))
hamile olduğumu öğrenmeden önce çok acıkmam oluyodu birde inanılmaz halsizlik vardı bütün yiyecekler gözümün önünden geçiyodu valla
şimdi halsizliğim azaldı açlık hissim azalmadı maalesef acaba yediklerim yeterli mi gelmiyodu
bilemedim :44:
hocanın bu konuda açıklaması var mı?
ben nette aradım bulamadım
offf verdim kiloları geri alıcam hemde fazlasıyla bu ne şans ya

başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:57,5
bu hafta kilo: 57
haftalık yüzde:0,86
fark:500
toplam fark:5
beden:38
boy:1.68
spor: arada yürüyüş,

9 nisanda başladım toplam fark 2. 54 kilo yapıştı kaldı bana gitmiyorrrrrr. 54 ten inemiyorum

Son düzenleme:
Karatay diyeti hamileliktede yapılabiliyor bildiğim kadarıyla..
benc çokta faydalı zararlı besin yemiyorsun bunun bebeğe zararı değil faydası olur bence..sen tabi extradan fazlalıklar
ekleyebilirsin.

evet hamileliktede yapıylıyor. örnek ben:))
kilo kontrolü çok daha iyi oluyor ve sanırım bebeğin gelişimindede çok etkili.

canım başka bir topikte bir arkadaş var oda diyetteydi hamile..karatay yapmıyor fakat dikkatli besleniyor kilo almadı diye biliyorum hatta geçenlerde verdim diyodu 94 kilo falandı yanılmıyorsam.gebelikte diyet demeyimde saqlıklı beslenme programları var.zaten gebelik şekerin çıksa doktorda diyet veriyor.meyve bile yiyemiyorsun günde porsiyon ancak.saqlıklı beslendiğin sürece sıkıntı olmaz.ki 6. aya kadar bebeğin ihtiyacı senin extradan içeceğin 2 bardak süte eşdeğermiş.heleki bu ilk zmanalarında çok sıkmadan kendini dikkatli ol derim.son aylarda zaten ayda 1-2 kilo bile alınıyo.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/610506-100-kilo-uzeriyim-hemde-hic-utanmiyorum.html

bak burda wentu diye bi arkadaş var ..sormak sitediğin şeyleri onada sorabilirsin dilersen.

canım bebeğe hiç bir zararı yok. ben de çok hızlı kılo alıyordum ayrıca gebelik diyabetide çıkmıştı. çok şükür kilomda kontrol altına lındı diyabette. hemde bebeğimin gelişimi çok güzel gidiyor. doktorum ne yiyosan banada söyle deyip duruyor.
hiç endişe etme. benim yaklaşık 4 aylık hamileyken başladım diyete. balık yağı dahil hepsini uyguluyorum. tabi hamileyiz arada kaçamaklar oluyor :) dondurma yiyorum ama evde akaratay tariflerine göre yapılanlardan. bazende karpuz ama bir dilim ancak 2 haftada bir yapıyorum bu kaçamakları.
rahat olabilirsin.

evet hamileliktede yapıylıyor. örnek ben:))
kilo kontrolü çok daha iyi oluyor ve sanırım bebeğin gelişimindede çok etkili.

aynı şekilede değilmi klasik kahvaltı vs..
peki acıkma halsizlik olmuyo mu
çok soru sordum ama kilo aldınız mı peki

çok tşk ederim size umarım en kısa zamanda sağlı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız

hyırlı olsun canım diyet kararın başarılı olacağına eminiz biz..

Bence zararı olmaz hatta bebeğin çok sağlıklı olur, keşke bizim zamanımızda da Karatay olsaymış

Geçmiş olsun canım tekrardan şikayetlerini sorabilirmiyim neydi? bende bazen yemeklerden 2 saat kadar sonra sırta vuran göğüs ağrıları oluyor, kardiyolojiye gittim birkaç kez bişey yok çok şükür, bir de safra kesesinin de böyle şikayetler yaptığını duydum da senin de var mı benzer şikayetler?

bu arada ben pirinç koymadan yapıyorum öyle yapılıyor sanıyordum ustaya sorayım bakayım ne koyuyomuş :)

aynı şekilede değilmi klasik kahvaltı vs..
peki acıkma halsizlik olmuyo mu
çok soru sordum ama kilo aldınız mı peki

kesinlikle aç kalmak yok buna inan, aç kalmadan hafiflemek ise paha biçilemez.. Kilo alan oldu mu bilemiyorum ama diyeti bozmadı ise alması mümkün değil gibi geliyor bana.. Gerçi benim deha 3. haftam, bu kadar iddaalı konuşmam doğru mudur bilemiyorum ama?
2 haftada aç kalmadan ama diyete uyarak 3 kilo verdim, daha ne olsun?

ya ben omega 3 istedim görümcemden eczanede çalışır da kendisi omega 3ün içinde balık yağı var mahvolursun yaz aylarında çok ağır gelir dedi vermedi yaa sinirim bozuldu bişey olurmu ki yea

haklısınnnnnnnn ühüühüü

başlangıç kg: 73.8
gecen hafta: 68.7
bu hafta: 69.0
fark:artı 300
boy:165
beden:40
spor yok

battım ben bu hafta

karpuz meselesi beni de üzdü bizim karpuz mevsimi açılır kapanana kadar da evimizden hiç eksik olmazdı ama yapcak bişey yok(

leslie bacakları eritmeye de yarar mı yoksa direk kas mı yapar ki:44:

bu yaz karpuzsuz dondurmasız çok zor geçecek

leslie daha çok yağ yakmaya yönelik bi program ancak sarkmaları engelleyecek nitelikte hareketler aralarda yapılıyor evde tek başına bile zevkle yapılıyor

tşkler ben değilde bebeğin kilo almasını istiyorum her hamile gibi :))
offf verdim kiloları geri alıcam hemde fazlasıyla bu ne şans ya
hamilelik de 9-12 kg arası normal 12 yi geçmezsen doğumda yarısı kalan yarısı da 2 ayda gider bebek 6. aydan sonra kilo almaya başlar sen 6 ayı en fazla 6 kilo alarak bitirirsen sorun olmaz

9 nisanda başladım toplam fark 2. 54 kilo yapıştı kaldı bana gitmiyorrrrrr. 54 ten inemiyorum

ben de 64 ten inemiyorum napıcaz:44:

kızlae bugün liste sırası sea daydı ancak saat 13.30 olmasına rağmen ortalarda yok zaten bugün eksiğimiz de çok 14.00 e kadar bildirimlerinizi bitirin listeyi ben toparlayacağım duyurulur

umarım arzu ettiğin sonuçlara ulaşırsın
teknolojiden faydalanmak elbet güzel ama devamlılığını sürdürebilmek mesele asıl
hangi besini hangi saate ne ölçüde yemesini bildiğin ve vucudunu tanıdığn sürece hangi yoldan gidersen git arzu edilen kglara ulaşılıyor sonrasında koruma evresinde daha gözu açık olma kaydıyla
seninde anladığm kadarıyla kalça ve basen bölgesinden yana şıkayetin var vereceğine ınanmak bile başarma adına önemli bir adım umarım arzu ettiğin sonuçlara ulaşırsın

listeleri pazartesi yapıyoruz salıya kalma gibi bir durum yok
bu hafta bildirim yapamayacaksan haftaya ptesi bildirrsin ptesi listede olabılırsın

kızlae bugün liste sırası sea daydı ancak saat 13.30 olmasına rağmen ortalarda yok zaten bugün eksiğimiz de çok 14.00 e kadar bildirimlerinizi bitirin listeyi ben toparlayacağım duyurulur

istersen 10 dak bekleyelim illa gelirdi bu saate kalmazdı ama bi sorun çıkmamıştr umarım

sana çilekli yoğurtlu dondurma tarifi verebilirim istersen :)

çilekli yoğurtlu dondurma
1 kase çilek
1 kase yoğurt
1 çorba kaşığı öğütülmüş keten tohumu
1 tatlı kaşığı vanilya

hepsini ronadadan geçir buzlukda dondur
sindirimi kolaylaştırma etkisi var 1 porsiyon ort 50 cal

başlangıç tarihi:01.04.2013
başlangıç kilo:81.100
geçen haftaki kilo:73.400
bu haftaki kilo.73.800
fark:+400
toplam fark:7.300
beden:40
boy:1.68
eee o kadar kaçamaktan sonra +400 kaçınılmazdı

ya ben kiloyu bacaklarımdan ve basenlerimden alıyorum canım en son göbeğim oluşuyor o yüzden bacaklarımın incelmesi için diyetle birlikte spor da yapayım diyorum leslie yi 1haftadır yapıyorum zaten ancak korkuyorum basenlerim erimeden üzerine kas olursa diye zaten yumuşak ve yağlıyım ben seviyorum leslie yi sıkılmadan yapabiliyorsun rahatlıkla inşallah bende de işe yarar
dondurma tarifi gördüm sanki az önce onu yiyemezmiyiz ki ben daha yeni başladım gerçi ama nolur yesem arada

istersen 10 dak bekleyelim illa gelirdi bu saate kalmazdı ama bi sorun çıkmamıştr umarım

sana çilekli yoğurtlu dondurma tarifi verebilirim istersen :)
tarif için tşk ben onu ketentohumsuz yapıyorum dövme dondurmanın yerini tutmuyor maalesef

o zaman pilates yapacaksın süper toparlıyor bacak-kalça ağırlıklı yap benimde biraz basenim var pilatesle basenler tıraşlandı yusyuvarlak kalçalarım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…