- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
ay onu unutmuşum ya birazdan yapıyorum..
canım ezogelinde bulgur var rahatlıkla içebilirsin, pizza da yiyebilirsin hatta hamuru inceyse, geçen hafta bizde de pizza vardı, ben hamurunu yememiştim, sanırım çorbada ezogelindi, çorbamı da içtim bide ayran vardı.. pizzanın hamurunu yemek senin tercihin onun dışında hepsini ye canım gör bak nasıl da tok olucaksın akşama kadar :)
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir rahatsızlık değildir..
Karatay diyeti hamileliktede yapılabiliyor bildiğim kadarıyla..
benc çokta faydalı zararlı besin yemiyorsun bunun bebeğe zararı değil faydası olur bence..sen tabi extradan fazlalıklar
ekleyebilirsin.
başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:57,5
bu hafta kilo: 57
haftalık yüzde:0,86
fark:500
toplam fark:5
beden:38
boy:1.68
spor: arada yürüyüş,
Karatay diyeti hamileliktede yapılabiliyor bildiğim kadarıyla..
benc çokta faydalı zararlı besin yemiyorsun bunun bebeğe zararı değil faydası olur bence..sen tabi extradan fazlalıklar
ekleyebilirsin.
tşkler ben değilde bebeğin kilo almasını istiyorum her hamile gibi :))
hamile olduğumu öğrenmeden önce çok acıkmam oluyodu birde inanılmaz halsizlik vardı bütün yiyecekler gözümün önünden geçiyodu valla
şimdi halsizliğim azaldı açlık hissim azalmadı maalesef acaba yediklerim yeterli mi gelmiyodu
bilemedim :44:
hocanın bu konuda açıklaması var mı?
ben nette aradım bulamadım
offf verdim kiloları geri alıcam hemde fazlasıyla bu ne şans ya
slm hanımlar bende karatay ile 9 kilo verdim 3.4 kilo daha vermeyi planlıyodum fakat son 10 günde kilo veremediğim gibi inanılmaz iştahım açıldı sonra öğrendim hamileymişim
şimdi benim sorum şu hamilelikte karatay diyeti uygulanıyor mu?
bebeğe bi zararı olur mu?
karatay diyetini bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu şimdiden 1 kilo aldım bile
evet hamileliktede yapıylıyor. örnek ben:))
kilo kontrolü çok daha iyi oluyor ve sanırım bebeğin gelişimindede çok etkili.
canım başka bir topikte bir arkadaş var oda diyetteydi hamile..karatay yapmıyor fakat dikkatli besleniyor kilo almadı diye biliyorum hatta geçenlerde verdim diyodu 94 kilo falandı yanılmıyorsam.gebelikte diyet demeyimde saqlıklı beslenme programları var.zaten gebelik şekerin çıksa doktorda diyet veriyor.meyve bile yiyemiyorsun günde porsiyon ancak.saqlıklı beslendiğin sürece sıkıntı olmaz.ki 6. aya kadar bebeğin ihtiyacı senin extradan içeceğin 2 bardak süte eşdeğermiş.heleki bu ilk zmanalarında çok sıkmadan kendini dikkatli ol derim.son aylarda zaten ayda 1-2 kilo bile alınıyo.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/610506-100-kilo-uzeriyim-hemde-hic-utanmiyorum.html
bak burda wentu diye bi arkadaş var ..sormak sitediğin şeyleri onada sorabilirsin dilersen.
hyırlı olsun canım diyet kararın başarılı olacağına eminiz biz..merhaba ablamın ısrarları üzerine bende karatay diyeti uygulamaya başlıyorum umarım başarılı olurum.
evlilik hamilelik emzirme derken kilolar aldı başını yürüdü:)
kızım 7 buçuk aylık oldu emzirme dönemindeyim ama vermem gerekirken alıyorum iştahım çok fazla
bu sabah itibariyle 72.8 kiloyum hedefim 60 kilo inşallah başarımı olurum.
herkese bşarılar...
bugünki menüm
sabah pek iştahım olmuyor iki yumurta yedim sadece
öğle yoğurt semiz otu
akşam ıspanak ve salata
Bence zararı olmaz hatta bebeğin çok sağlıklı olur, keşke bizim zamanımızda da Karatay olsaymışslm hanımlar bende karatay ile 9 kilo verdim 3.4 kilo daha vermeyi planlıyodum fakat son 10 günde kilo veremediğim gibi inanılmaz iştahım açıldı sonra öğrendim hamileymişim
şimdi benim sorum şu hamilelikte karatay diyeti uygulanıyor mu?
bebeğe bi zararı olur mu?
karatay diyetini bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu şimdiden 1 kilo aldım bile
teşekkürler canım safra kesem alınacak çok ve küük taş var safra yolunu tıkama riski çok falzaymış buda sarılık siroz ve pankreas kanserine yol açıyormuş.yani safra yoluna taş düşerse acil ameliyat olcam bu yüzden acelem :))
bu arada ezogelini biz pirinç bulgur ve mercimekle yapıyoruz siz pirinçsimi yapıyorsunuz:44:
aynı şekilede değilmi klasik kahvaltı vs..
peki acıkma halsizlik olmuyo mu
çok soru sordum amakilo aldınız mı peki
canım bebeğe hiç bir zararı yok. ben de çok hızlı kılo alıyordum ayrıca gebelik diyabetide çıkmıştı. çok şükür kilomda kontrol altına lındı diyabette. hemde bebeğimin gelişimi çok güzel gidiyor. doktorum ne yiyosan banada söyle deyip duruyor.
hiç endişe etme. benim yaklaşık 4 aylık hamileyken başladım diyete. balık yağı dahil hepsini uyguluyorum. tabi hamileyiz arada kaçamaklar oluyor :) dondurma yiyorum ama evde akaratay tariflerine göre yapılanlardan. bazende karpuz ama bir dilim ancak 2 haftada bir yapıyorum bu kaçamakları.
rahat olabilirsin.
canım çok yemen önemli değil de cısslara bakacak olursak;
1-kandil simidi (unlu)
2-2 lokma da olsa ekmek (unlu)
3-azıcık pastaların ucu (şekerli)
4-2 küçük çıkolataçok mu oldu yaa ?
neyse mumbar dolmasına gelirsek, bütün bunları yememiş olsaydın rahatlıkla yiyebilirdin bence.. öğünlerde doğru besinlerden doyana kadar ye ki gözün diğer cısslarda olmasın.. bir de öğün araların çok yakın, 3-3,5 saat.. . leptin hormonunun salgılanması için en az dört saat gerek, 5 saat yaparsan ideal bence, ben haftasonları 5 saatten fazla açıyorum araları ve aralarda su dışında birşey koymuyorum ağzıma..
karpuz meselesi beni de üzdü bizim karpuz mevsimi açılır kapanana kadar da evimizden hiç eksik olmazdı ama yapcak bişey yok(
leslie bacakları eritmeye de yarar mı yoksa direk kas mı yapar ki:44:
hamilelik de 9-12 kg arası normal 12 yi geçmezsen doğumda yarısı kalan yarısı da 2 ayda gider bebek 6. aydan sonra kilo almaya başlar sen 6 ayı en fazla 6 kilo alarak bitirirsen sorun olmaztşkler ben değilde bebeğin kilo almasını istiyorum her hamile gibi :))
offf verdim kiloları geri alıcam hemde fazlasıyla bu ne şans ya
9 nisanda başladım toplam fark 2. 54 kilo yapıştı kaldı bana gitmiyorrrrrr. 54 ten inemiyorum
Ben de aynı bahsettiğin gibi haftada iki kez 10seans kavitasyon sonrasında 10seans da LPG ye devam edeceğim.
Üstüne özel olarak ek bir de bölgesel bir uygulama aldım.
Tabi ki beslenme şeklini değiştirmeden mümkün değil kalıcılık,kiloda da böyle..
Yine de benim gibi 38.haftasında ikiz doğurimuş bacakları dizlerine değmek üzere olan bir anne için bir kurtarıcı olabilir..
Bu yüzden ben de bir gelişme yada fayda görürsem paylaşmaya çalışırım..
...
kızlae bugün liste sırası sea daydı ancak saat 13.30 olmasına rağmen ortalarda yok zaten bugün eksiğimiz de çok 14.00 e kadar bildirimlerinizi bitirin listeyi ben toparlayacağım duyurulur
bu yaz karpuzsuz dondurmasız çok zor geçecek
leslie daha çok yağ yakmaya yönelik bi program ancak sarkmaları engelleyecek nitelikte hareketler aralarda yapılıyor evde tek başına bile zevkle yapılıyor
hamilelik de 9-12 kg arası normal 12 yi geçmezsen doğumda yarısı kalan yarısı da 2 ayda gider bebek 6. aydan sonra kilo almaya başlar sen 6 ayı en fazla 6 kilo alarak bitirirsen sorun olmaz
ben de 64 ten inemiyorum napıcaz:44:
bu yaz karpuzsuz dondurmasız çok zor geçecek
leslie daha çok yağ yakmaya yönelik bi program ancak sarkmaları engelleyecek nitelikte hareketler aralarda yapılıyor evde tek başına bile zevkle yapılıyor
hamilelik de 9-12 kg arası normal 12 yi geçmezsen doğumda yarısı kalan yarısı da 2 ayda gider bebek 6. aydan sonra kilo almaya başlar sen 6 ayı en fazla 6 kilo alarak bitirirsen sorun olmaz
ben de 64 ten inemiyorum napıcaz:44:
tarif için tşk ben onu ketentohumsuz yapıyorum dövme dondurmanın yerini tutmuyor maalesefistersen 10 dak bekleyelim illa gelirdi bu saate kalmazdı ama bi sorun çıkmamıştr umarım
sana çilekli yoğurtlu dondurma tarifi verebilirim istersen :)
ya ben kiloyu bacaklarımdan ve basenlerimden alıyorum canım en son göbeğim oluşuyor o yüzden bacaklarımın incelmesi için diyetle birlikte spor da yapayım diyorum leslie yi 1haftadır yapıyorum zaten ancak korkuyorum basenlerim erimeden üzerine kas olursa diye zaten yumuşak ve yağlıyımben seviyorum leslie yi sıkılmadan yapabiliyorsun rahatlıkla inşallah bende de işe yarar
dondurma tarifi gördüm sanki az önce onu yiyemezmiyiz ki ben daha yeni başladım gerçi ama nolur yesem arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?