tarif için tşk ben onu ketentohumsuz yapıyorum dövme dondurmanın yerini tutmuyor maalesef
o zaman pilates yapacaksın süper toparlıyor bacak-kalça ağırlıklı yap benimde biraz basenim var pilatesle basenler tıraşlandı yusyuvarlak kalçalarım oldu
canım sen kaç kilosun bakmadım ama benim kilom fazla olduqu için fazla veriyorum.ama ona görede fazla aslında verdiğim kilo.karatay yaptım sadece (ilk hafta hariç) evet..hepsinin yaq olduqunu sanmıyorum ..16 kilonun 6sı aq olsa şükredecem açıkcası :)) yaqları eritmek bu kadar kolay deildir sanırım.bende bunun önün geçmek için arada kaçamak yapıyorum.diyetisyene daha önce gitmitştim.113 kq iken.42 kq vermem gerektiğini söylemişti.1800 kalorilik diyetle haftada 5 kilo verdim sonra çok hızlı kilo evrdiğimi söyledi ve menüme pilav börek kuruyemiş ve sütlü tatlıda ekledi.ve ben bi hafta sonra hamile olduqumu anlayuıp diyeti bıraktımyani demek istediğim hızlı kilo verince diyetisyende ek bişeylr vermişti.bend eo yüzden ufak kaçamaklar yapıyorum.
Ama bişey diycem yani kilo kayıpları vücut toplam kitlesiyle de alakalı bence,
100 kilo birinden giden kilo haftada 3-4-5 herneyse olabilir,
ama 70 kilo biri haftada aynı kiloyu veremez ki
Ben de başladığımdan beri sürekli heyecanla tartılıyorum ama gitmez ki o kadar,
Biraz da incelmek önemli tabi,o da yağ kaybıyla mümkün..
Benim evdeki tartım da yağmış kasmış göstermiyor tabi,
Şİmdi bu merkezdeki ölçümlerimde bakıcaz bakalım durum ne?
bende kaçamak yapıyorum işte dinlensin diye :))
başka ne yapabilirim ki acaba?
2-3 aya ameliyat olmam lazım en azından 85-90 kilo olmam gerektiğini
düşünüyorm.doktor birşey dmeedi ama kilodan sıkıntı olduqunu söyledi
verebildiğim kadar çok vrmek istiyorum bende o yüzden biraz acele ediyorum açıkcası.
çünkü benyaz sonu diyorum ama en ufak bir rahatsızlıkta bugün bile olabilirim.
zaten 9 ay önce bir ameliyat oldum 3 hafta çok sıkıntı çektim.
bu defada öyle olsun istemiyorum.
kızlae bugün liste sırası sea daydı ancak saat 13.30 olmasına rağmen ortalarda yok zaten bugün eksiğimiz de çok 14.00 e kadar bildirimlerinizi bitirin listeyi ben toparlayacağım duyurulur
Geçmiş olsun canım tekrardan şikayetlerini sorabilirmiyim neydi? bende bazen yemeklerden 2 saat kadar sonra sırta vuran göğüs ağrıları oluyor, kardiyolojiye gittim birkaç kez bişey yok çok şükür, bir de safra kesesinin de böyle şikayetler yaptığını duydum da senin de var mı benzer şikayetler?
bu arada ben pirinç koymadan yapıyorum öyle yapılıyor sanıyordum ustaya sorayım bakayım ne koyuyomuş :)
66 kiloyum, evet yağlar hemen erimiyor maalesef o zaman yediklerinin miktarını artırman en doğrusu daha sağlıklı
Bende sıkılşsam razıyım özellikle sezaryen göbeğim diğer yerlerim çok sıkı ama göbek 4 aylık hamileliğimde ki gibi kaldı,öyle tartı var iki hafta önce bime gelmişti 25 liraydı alamadımbu ay kontrolüm var diyetisyende orda ölçülecek özele gitmiyorum devlet hasatenesi
Geçmiş olsun, hızlı kilo vermen daha riskli o zaman kasların erirse Allah korusun kalp kasıda zarar görüyor diyetisyene gitsen ben devlet hastanesine gidiyorum en azından yağ mı kas mı giden onu ölçüyorlar.
AAA cok cok özür diliyorum herkesten ben bugun tamamen unutmusum liste sırasının bende oldugunu arkadaşlar. isterseniz haftaya not olarak alayım bir sonraki arkadasın yerine ben yapayım..cok mahcup oldum. xc9'a da mesaj attım mesaj kutusu dolu göremedim. Cocukların hastalıgı, iki gundurde fıtık nedeni ile yattıgımdan hiç giremedim..kusura bakmayın tekrar.
xc9 canım tşk ederim..
kilo verenler
1. sivasıngülü % 4.24
2. tebessüm % 2.55
3. mahzen % 2.11
4. eftalim % 1.78
5. elçin-k % 1.66
6. degua % 1.52
7. melezgi % 1.35
8. felluz % 1.11
9. avşarlı % 0.89
10. leneva % 0.86
11. fatmagtezel % 0.09
aynı kalanlar
12. xc9 % 0
13. seam % 0
14. elifezgi % 0
kilo alanlar
15. milagros % 0.43
16. ada %0.54
kilo verenler
1. sivasıngülü % 4.24
2. tebessüm % 2.55
3. mahzen % 2.11
4. eftalim % 1.78
5. elçin-k % 1.66
6. degua % 1.52
7. melezgi % 1.35
8. felluz % 1.11
9. avşarlı % 0.89
10. leneva % 0.86
11. fatmagtezel % 0.09
aynı kalanlar
12. xc9 % 0
13. seam % 0
14. elifezgi % 0
kilo alanlar
15. milagros % 0.43
16. ada %0.54
kilo verenler
1. sivasıngülü % 4.24
2. tebessüm % 2.55
3. mahzen % 2.11
4. eftalim % 1.78
5. elçin-k % 1.66
6. degua % 1.52
7. melezgi % 1.35
8. felluz % 1.11
9. avşarlı % 0.89
10. leneva % 0.86
11. fatmagtezel % 0.09
aynı kalanlar
12. xc9 % 0
13. seam % 0
14. elifezgi % 0
kilo alanlar
15. milagros % 0.43
16. ada %0.54
AAA cok cok özür diliyorum herkesten ben bugun tamamen unutmusum liste sırasının bende oldugunu arkadaşlar. isterseniz haftaya not olarak alayım bir sonraki arkadasın yerine ben yapayım..cok mahcup oldum. xc9'a da mesaj attım mesaj kutusu dolu göremedim. Cocukların hastalıgı, iki gundurde fıtık nedeni ile yattıgımdan hiç giremedim..kusura bakmayın tekrar.
xc9 canım tşk ederim..
kesinlikle aç kalmak yok buna inan, aç kalmadan hafiflemek ise paha biçilemez.. Kilo alan oldu mu bilemiyorum ama diyeti bozmadı ise alması mümkün değil gibi geliyor bana.. Gerçi benim deha 3. haftam, bu kadar iddaalı konuşmam doğru mudur bilemiyorum ama?
2 haftada aç kalmadan ama diyete uyarak 3 kilo verdim, daha ne olsun?
teşekkürler xc9 cum eline sağlık,liste çok güzel...eee artık elin alıştı , bizim menü bildirimlerimiz gibi liste hazırlar oldunkilo verenler
1. sivasıngülü % 4.24
2. tebessüm % 2.55
3. mahzen % 2.11
4. eftalim % 1.78
5. elçin-k % 1.66
6. degua % 1.52
7. melezgi % 1.35
8. felluz % 1.11
9. avşarlı % 0.89
10. leneva % 0.86
11. fatmagtezel % 0.09
aynı kalanlar
12. xc9 % 0
13. seam % 0
14. elifezgi % 0
kilo alanlar
15. milagros % 0.43
16. ada %0.54
bende kaçamak yapıyorum işte dinlensin diye :))
başka ne yapabilirim ki acaba?
2-3 aya ameliyat olmam lazım en azından 85-90 kilo olmam gerektiğini
düşünüyorm.doktor birşey dmeedi ama kilodan sıkıntı olduqunu söyledi
verebildiğim kadar çok vrmek istiyorum bende o yüzden biraz acele ediyorum açıkcası.
çünkü benyaz sonu diyorum ama en ufak bir rahatsızlıkta bugün bile olabilirim.
zaten 9 ay önce bir ameliyat oldum 3 hafta çok sıkıntı çektim.
bu defada öyle olsun istemiyorum.
ay onu unutmuşum ya birazdan yapıyorum..
canım ezogelinde bulgur var rahatlıkla içebilirsin, pizza da yiyebilirsin hatta hamuru inceyse, geçen hafta bizde de pizza vardı, ben hamurunu yememiştim, sanırım çorbada ezogelindi, çorbamı da içtim bide ayran vardı.. pizzanın hamurunu yemek senin tercihin onun dışında hepsini ye canım gör bak nasıl da tok olucaksın akşama kadar :)
geçmiş olsun canım, umarım önemli bir rahatsızlık değildir..
merhaba ablamın ısrarları üzerine bende karatay diyeti uygulamaya başlıyorum umarım başarılı olurum.
evlilik hamilelik emzirme derken kilolar aldı başını yürüdü:)
kızım 7 buçuk aylık oldu emzirme dönemindeyim ama vermem gerekirken alıyorum iştahım çok fazla
bu sabah itibariyle 72.8 kiloyum hedefim 60 kilo inşallah başarımı olurum.
herkese bşarılar...
bugünki menüm
sabah pek iştahım olmuyor iki yumurta yedim sadece
öğle yoğurt semiz otu
akşam ıspanak ve salata
slm hanımlar bende karatay ile 9 kilo verdim 3.4 kilo daha vermeyi planlıyodum fakat son 10 günde kilo veremediğim gibi inanılmaz iştahım açıldı sonra öğrendim hamileymişim
şimdi benim sorum şu hamilelikte karatay diyeti uygulanıyor mu?
bebeğe bi zararı olur mu?
karatay diyetini bırakalı nerdeyse 1 hafta oldu şimdiden 1 kilo aldım bile
tşkler ben değilde bebeğin kilo almasını istiyorum her hamile gibi :))
hamile olduğumu öğrenmeden önce çok acıkmam oluyodu birde inanılmaz halsizlik vardı bütün yiyecekler gözümün önünden geçiyodu valla
şimdi halsizliğim azaldı açlık hissim azalmadı maalesef acaba yediklerim yeterli mi gelmiyodu
bilemedim :44:
hocanın bu konuda açıklaması var mı?
ben nette aradım bulamadım
offf verdim kiloları geri alıcam hemde fazlasıyla bu ne şans ya
9 nisanda başladım toplam fark 2. 54 kilo yapıştı kaldı bana gitmiyorrrrrr. 54 ten inemiyorum
aynı şekilede değilmi klasik kahvaltı vs..
peki acıkma halsizlik olmuyo mu
çok soru sordum amakilo aldınız mı peki
çok tşk ederim size umarım en kısa zamanda sağlı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?