Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hadi yaa işe yarıyor mu pilates basenlere gerçi çok sevmiyorum ama olsun zafere giden her yol mübahtır bakalım onu da yapayım inşallah işe yarar
ben biraz önce 1tanecik kiraz yedim o kaçamak olmuyor dimii:44:

66 kiloyum, evet yağlar hemen erimiyor maalesef o zaman yediklerinin miktarını artırman en doğrusu daha sağlıklı

Bende sıkılşsam razıyım özellikle sezaryen göbeğim diğer yerlerim çok sıkı ama göbek 4 aylık hamileliğimde ki gibi kaldı,öyle tartı var iki hafta önce bime gelmişti 25 liraydı alamadım bu ay kontrolüm var diyetisyende orda ölçülecek özele gitmiyorum devlet hasatenesi

Geçmiş olsun, hızlı kilo vermen daha riskli o zaman kasların erirse Allah korusun kalp kasıda zarar görüyor diyetisyene gitsen ben devlet hastanesine gidiyorum en azından yağ mı kas mı giden onu ölçüyorlar.

merhaba,
geçte kalmışs olabilirim :)

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:61
bu hafta kilo:60,8
fark:-0,20
yüzde:-0,33
toplam fark:4,2
boy:159
beden:38-40
spor:yüzme, 1 saat pilates, 30 dk crunch
30 dk fitness

kilo verenler

1. sivasıngülü % 4.24
2. tebessüm % 2.55
3. mahzen % 2.11

4. eftalim % 1.78
5. elçin-k % 1.66
6. degua % 1.52
7. melezgi % 1.35
8. felluz % 1.11
9. avşarlı % 0.89
10. leneva % 0.86
11. fatmagtezel % 0.09

aynı kalanlar

12. xc9 % 0
13. seam % 0
14. elifezgi % 0

kilo alanlar

15. milagros % 0.43
16. ada %0.54

kızlae bugün liste sırası sea daydı ancak saat 13.30 olmasına rağmen ortalarda yok zaten bugün eksiğimiz de çok 14.00 e kadar bildirimlerinizi bitirin listeyi ben toparlayacağım duyurulur

AAA cok cok özür diliyorum herkesten ben bugun tamamen unutmusum liste sırasının bende oldugunu arkadaşlar. isterseniz haftaya not olarak alayım bir sonraki arkadasın yerine ben yapayım.. cok mahcup oldum. xc9'a da mesaj attım mesaj kutusu dolu göremedim. Cocukların hastalıgı, iki gundurde fıtık nedeni ile yattıgımdan hiç giremedim..kusura bakmayın tekrar.
xc9 canım tşk ederim..

ben doqumdan 2 ay sonra haif mide krampları yaşadım umursamadım sonra bir gece karnımın saq üst tarafına ve sırta vran çok fena bir aqrıyla uyandım acile gittik kan tahlilleri yapıldı iltihap var denildi önce apandist sandılar elle muyane yaptılar yok dediler aqtrı eksici vuruldum..ya nasıl diyim on tan edoqurdum resmen :)) sonra sürkli aicle gitik geldik tahliller falan gaz sandılar röntgen çektiler gazda deil.sonunda akıllarına geldide ultrasona soktular.safra kesemde bol çamur veküçük çaplı bir çok taşa rastladılar.safra kesem iltihap yapmış o sancılarda o nedenleymiş.on gün falan iğne antibiyotik serum tedavisiyle düzeldi.ameliat olacaktım ilaçlar bitince çocuqu emziriyorum diye olmadım.zaten sezeryanı yeni atlatıyordm bu çıktı.yumurta dokunuyo doqal oalrak safra kesesine ( doktorlar öyle diyor ) bana dokunmuyor grçi.bi sıkıntı olmadı falza. safra kesende taş varsa saq göğsünün altında bazen aqrı olur elinle dokunduqunda hafif şişlik olur.genelde isnanalrın sırtına çok vuruyormuş benim fazla sırtıma vurmadı aqrı.burdan anlayabilrisin yan saq üst karın ve sortta aqrı..

ben özel hastanede diyetisyene gidiyordum ama diyetsyende şişmandı zaten :)) 1.55 boylarında saqlam 68-70 kilo bişeydi ya onuda geçtim.o ölçüm yaptıkları makina iki elinle tutuyosun falan çıplak ayakla çıkılan o makinayı diyorsan onlar gerçek sonuç vermiyor yaşını bile değiştirdiğinde farklı sonuç veriyor..yani geçrek deil tahmini ölçümler.bana bir haftada 4 kq kas sonucu verdi.saçmalık..senede 10 kq kası max derecede zor yaparsın zaten haftada 4 kq kas neremle yapacam ben.kitle endeksleri gibi oda tahmini ve yanlış sonuç veriyo.herkesin iskelet yapısı farklı ama bunu hesapamıyorlar.

geçmiş olsun zaten önemli bişey olmaza gelirdin biliyorum deguz bana listeyi gönderdi gelen gelemeyen durumuna göre listeyi revize edip bu hafta tekrar yayınlayacağım bu hafta müdavimlerimizden eksiğimiz çok ama yeni gelenler de oldu ayarlayacağız artık

xc9 çizelge için çok teşekkür ederim ellerine sağlık kilo veren arkadaşları tebrik ederim ben bu hafta tökezledim umarım haftaya toparlarım.

eline saqlık canım teşekkürler..ayrıca diyete başladıqımdan beri ilk 3 te olmak çok motive edici

cnm ellerine kolarına sağlık
tarif elbet dondurmanun yerini tutmaz ama alternatif olsun diye paylaştım bende

olablilr aksaklıklar unutkanlık bide rahatsızlığın araya girmiş geçmiş olsun canım
bel fıtığı olmayan da yok ki bende de siyatik var birden kalçama ağrı gırıyor kıtlenıyorum
ama kg verdikçe beldeki yük hafifleyince ağrılarda azalacak canım

Yani ben de az önceki yemekle doydum,kısır varmış 2 kaşık da kısır ve beraberinde salata yedim çorbanın yanında..

Doyunca kendimi rahatsız hissediyorum..Sanki eski usul diyetler gibi azıcık azıcık gibi..

teşekkürler xc9 cum eline sağlık,liste çok güzel...eee artık elin alıştı , bizim menü bildirimlerimiz gibi liste hazırlar oldun

yaa yemek bitmiş ve ben aç kaldım öyle yiyebileceğim bişey de yok hep dürümler dürümler of ki ne of yaaa

çok geçmiş olsun canım. inşallah önce istediğin kiloya sonrada sağlığına kavuşursun.

pizzalar pirinçler falan bunlar karatayda tamamen yasak. pizzaya lahmacun referans oluyorsa bence ikisi ne kadar ince hamurlu olursa olsun eş değer değil. dikkat kızlar.

hoş geldin aramızaaaa

bu bnece karataya bakış açısıyla alakalı, bence karatay demek sağlıklı yaşam biçimi demek. ve sağlıklı yaşamanın hiçbir hamile yada emzirene zararı olmaz . tabii doktor kontrolünde olursanız içiniz daha rahat eder sankii

bu acıkma ve halsizlik insülin direncine işaret. glisemik indeksi düşük yiyeceklerle bu direnci kırıp hormonal dengeyi tekrar kurman lazım. tamda burdasın. karatay diyeti insülin direncine karşı birebirdir.

evet aynı şekilde yapıyorum. ve ilk zamanlarda biraz acıkma hissi oluyor . ama onuda ben bol erik yiterek yada kavrulmamış fındık ve badem yiyerek atlattım. şimdi sadece çok fazla su tüketiyorum. açlık hissi kalmadı. ve sabah kahvaltıda yumurtayı 1 taneye düşürdüm çabuk doyuyorum. hemde benim kilo almam durdu. aksine kilo verdim bebeğim aldı:)))
ben ilk 3 ayda 6- 8 kg ya yakın almıştım. şimdi toplamda 13 kilo oldu. ve bebeğimin gelişimi 1 hafta önde:) yaklaşık 14 kg yla tamamlarım sanırım. çok normal bir kg .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…