Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım senın oglan hıc uyumuyor mu gunduz,o uyuyunca ev ısı yemek falan yapacagım deme,kendıne vakit ayır oncelıkle,sporunu yap mutlaka,2 cocugun olunca hıc vaktın olmayacak ,bugunlerının kıymetını bıl(bkz: ben,1 ve 3 yaslarında 2 cocuk ve evde sürekli saç baş yolan bır kadın)

ya bende 2 yi düşünüyorum ama oğlum 5 yaşına gırınce o zamana kadar kas yapcam

Çok yakın bir arkadaşım yaşıtım 74 kg ama aynı boydayız belki benden kısadır bile yan yana gelince ben daha kilolu görünüyorum ondan.

öncesi ve sonrası hangisi sizce?

Haklısınız kızlar valla bebek hep bahane yaa. Kendimiz ne kadar unuttuk. Valla boyamı aldım bayramlığımı da aldım. Diyetime de başlıyorum allahım izni ile. Zaten kurbanda et yemem. Boğaza çok yemeyi sevmem. sadece adet zamanları çikolata değil şerbetli tatlı yemek isterim o derece ama onu da tutarım gerekirse hiç sorun değil. Şİmdi incecik olup standart kıyafetlere girmek amacındayım. İnşallah sıkılaşıcam da kimsede umurumda değil....

off çok pis gaza geldim vallaa :)))

hıı şöyle bacım bır sılkelen zaten bu dıyetı yapsan ne acıkırsırn nede tatlı krızın tutar. benım kaçamaklarımın nedenı canımın istemesı degıl ısrar toplanma vs inş istedıgın kıloya gelecen. senın ebru sallıdan neyın eksık

CAricim aslında en vücudumun gözüktüğü buresimleri bulabildim çok belirgin değiller. Kotlu olan nişanlıyken yani 58 kg idim.Diğeri oğlumun 1. yaş gününden bir kare orda da 69 kg idim. Doğum gününü 9 eylülde yaptık ve o zamandan bu zamana 3 kg vermişim demek ki diyetsiz :) Gerçi oğlum çok ayaklandı valla çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum akşam eşim gelince aklıma geliyor yada oğlum uyuyunca.

Hay canım ya yazan elin dert görmesin. Ama yemin ederim ben bu kadar yiyemem ki zaten mide fesatı geçiririm yani. Ya benim günde yediğim 2 bilemedin 3 dilim ekmek fazlam birde eşim kek hastası evde kek bitmez bende acıkınca 2 muffin atarım ağzıma o işte. Neyse hayırlısı il atlatıcaz bu durumu inşallah.

Valla ebru şallıdan neyimiz eksin :)))

bende o yuzden kılo alıyordum aksam 8 den sonra yemek yıyorduk eşim o saatte gelıyordu şimdi ben 5 6 gıbı yıyorum .eşimi beklemıyorum ne yapayım saglık için

Tabi canım bizde cips çerez alışkanlığıda çok var yani. Bak şimdi eşim aradı ne cipsi alayım diyor. Dedim bu saat itibari ile diyete girmiş bulunuyorum. Lütfen bana birşey alma sende almasan iyi olur ama sen bilirsin dedim. İyi iyi dedi güldü kapattı. Yapamayacağımı sanıyor ama görecek...

yaa benımkıde oyle hıç destek olmadı hep dalga gecerdı bıgun patladım destek olacagına kstek oluyorsun kocalık boylemı olur dıye kafasına dank ettı. dıyete başlarsan bu tur şeyler senı etkılemez ben eşıme mısır patlatıyorum çerez tabagı meyve tabagı hazırlıyorum pilav çok severım onun için yapıyorum ama etkılenmıyorumda canım hıç istemıyor. eşım artık bana destek oluyorda destek olması çok hoşuma gıdıyor. sende başla bır muddet sonra etkılenmezsın onlardan hatta ıyyy yapanlar bıle oluyor

ay canım ya benımkının uykusu da 14 aylıkken duzene gırdı rahatladım inş bozulmaz senınkı konusuyormu hıç kaç kelime soyluyor

masallah dıyelım.kızım dun tam 1 yasında oldu anne baba haydı gel bunları dıyebılıyo allal bagıslasın canım senınkını herkesınkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…