Şimdi boyla alakalı ve svücut sıkılığı ile alakalı ben doğumdan sonra süt vermek ve bebek bakmak dışında bir meşgalem olmadı hiç. Spor felan diyet miyet yapmadım. Ve vücut ölçülerimde keza çok orantısız. 167 boyum benim boyunuzun uzunluğundan yada dediğim gibi vücut sıkılığınızdan kaynaklanıyor olabilir.
Ay canım ne güzel diyorsun da günde 1 saat oğlanı ne yapacağım. Kayınvalidem yakın ama hergün de 1 saat bıraksam yani olay olur bizde. Gelin her gün bana bırakır gezer diye laf eder. <kezaa komşu kızına laf ediyor 3-4 günde bir annesine bırakıyor diye. Kendi annem de burada değiil. yani 1 saat spor hayal bana göre canım yaa. Ama evde ömümkün mertebe spor yapabilirim. Aslında eşimi ikna etsem hiç değilse bisiklet aldırsam süper olur dimi?
Şimdi boyla alakalı ve svücut sıkılığı ile alakalı ben doğumdan sonra süt vermek ve bebek bakmak dışında bir meşgalem olmadı hiç. Spor felan diyet miyet yapmadım. Ve vücut ölçülerimde keza çok orantısız. 167 boyum benim boyunuzun uzunluğundan yada dediğim gibi vücut sıkılığınızdan kaynaklanıyor olabilir.
canım galiba aynı şartlardaymısız beenım oğlumda 23 aylık bende aynı senın durumundaydım evde koşu bandı vardı bebegı bahane edıp kullanmıyordum buraya takıldıgımdan berı yapamadıgım şeylerın bahane oldugunu anladım şımdı 2 dk boş vaktım olsa basenlerım için hareket mekık vs yapıyorum tv izlesem hemen çomelme hareketı bende sezeryan oldum 66 ile kılo vermeye başladım 14 eylulde 57 ye bıle indim ama kaçamaklarım yuzunden şu anda 59 um sende fırsat buldukça yapsan hem sıkılasırsın hemde kılo verırsın. kımseyıde takma bence çocugunu 1 saat verıp yurumek istıyorsan öyle yap insanlara göre şekıllenme bence tavız tavızı getırır üstelık bız olmaktan çıkar onlar oluruz
canım galiba aynı şartlardaymısız beenım oğlumda 23 aylık bende aynı senın durumundaydım evde koşu bandı vardı bebegı bahane edıp kullanmıyordum buraya takıldıgımdan berı yapamadıgım şeylerın bahane oldugunu anladım şımdı 2 dk boş vaktım olsa basenlerım için hareket mekık vs yapıyorum tv izlesem hemen çomelme hareketı bende sezeryan oldum 66 ile kılo vermeye başladım 14 eylulde 57 ye bıle indim ama kaçamaklarım yuzunden şu anda 59 um sende fırsat buldukça yapsan hem sıkılasırsın hemde kılo verırsın. kımseyıde takma bence çocugunu 1 saat verıp yurumek istıyorsan öyle yap insanlara göre şekıllenme bence tavız tavızı getırır üstelık bız olmaktan çıkar onlar oluruz
boyumda 168 ben sopalı hareket basen için hareket bıde mekık çekıyorum artı çomelme hareketı
canım senın oglan hıc uyumuyor mu gunduz,o uyuyunca ev ısı yemek falan yapacagım deme,kendıne vakit ayır oncelıkle,sporunu yap mutlaka,2 cocugun olunca hıc vaktın olmayacak ,bugunlerının kıymetını bıl(bkz: ben,1 ve 3 yaslarında 2 cocuk ve evde sürekli saç baş yolan bır kadın)
Çok yakın bir arkadaşım yaşıtım 74 kg ama aynı boydayız belki benden kısadır bile yan yana gelince ben daha kilolu görünüyorum ondan. Eki Görüntüle 284930 Eki Görüntüle 284931
öncesi ve sonrası hangisi sizce?
Haklısınız kızlar valla bebek hep bahane yaa. Kendimiz ne kadar unuttuk. Valla boyamı aldım bayramlığımı da aldım. Diyetime de başlıyorum allahım izni ile. Zaten kurbanda et yemem. Boğaza çok yemeyi sevmem. sadece adet zamanları çikolata değil şerbetli tatlı yemek isterim o derece ama onu da tutarım gerekirse hiç sorun değil. Şİmdi incecik olup standart kıyafetlere girmek amacındayım. İnşallah sıkılaşıcam da kimsede umurumda değil....
off çok pis gaza geldim vallaa :)))
CAricim aslında en vücudumun gözüktüğü buresimleri bulabildim çok belirgin değiller. Kotlu olan nişanlıyken yani 58 kg idim.Diğeri oğlumun 1. yaş gününden bir kare orda da 69 kg idim. Doğum gününü 9 eylülde yaptık ve o zamandan bu zamana 3 kg vermişim demek ki diyetsiz :) Gerçi oğlum çok ayaklandı valla çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum akşam eşim gelince aklıma geliyor yada oğlum uyuyunca.
Tabi canım bizde cips çerez alışkanlığıda çok var yani. Bak şimdi eşim aradı ne cipsi alayım diyor. Dedim bu saat itibari ile diyete girmiş bulunuyorum. Lütfen bana birşey alma sende almasan iyi olur ama sen bilirsin dedim. İyi iyi dedi güldü kapattı. Yapamayacağımı sanıyor ama görecek...
blakbery ve arı kız ne guzel kaynatıyosunuz
benım 1 yasındakı canım hala uyumamak ıcın manevra yaıyo
canım derken cadım demek ıstemıstım
ay canım ya benımkının uykusu da 14 aylıkken duzene gırdı rahatladıminş bozulmaz senınkı konusuyormu hıç kaç kelime soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?