Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Farklı ve pratik bir lezzet: Pırasa Köftesi

MALZEMELER

2 kg pırasa
250 gr kıyma
2 yumurta
tuz
2 çay kaşığı karabiber

HAZIRLANIŞI

Pırasa çok ince doğranır ve çok iyi pişene dek haşlanır.

Haşlandıktan sonra iyice sıkılır sulu kalmamasına dikkat edilir.

İçine yumurta, kıyma, tuz, karabiber eklenir ve iyice karıştırılır.

Sonra elinizle ızgara köfte şekli verilir.

Köftelerin tümü hazırlanınca diğer yerde 2 yumurta çırpılır ve köfteler tek tek önce yumurtaya sonra una bulanarak yağda kızartılır sıcak servis yapılır.

Afiyet olsun

konumuzla alakalı degıl ama degısık pırasa tarıflerı arıyodum bu cıktı paylasayım dedım dıyetımızede uygun sanırım

bundan 1 ay once nerde pasta borek tatlı tarıfı var onlara bakıyodum sımdı ıse sebzelere bayılıyorum arıı cım ya sen

bundan 1 ay once nerde pasta borek tatlı tarıfı var onlara bakıyodum sımdı ıse sebzelere bayılıyorum arıı cım ya sen
bugun kendı kendıme yarın zeytın yaglı kabak pırasa ıspanak yapayım dedım yemek kulturlerıne meraklıyım öyle belgesellerı izlemeye çalışırım canım ıspabak çorbası ıstıyor ama içine bulgur koyuyorum yanı şuphelı yapsammı yapmasammı bıde etten gerçekten bıktım yumurtadanda mıdem bulanıyor bu sabah kendımı zorlayarak yedım o yuzden zeytın yaglı yıyecem bırsure canım sebze istıyor benımde

hem bayramda geldı hep et yemeklerı olacak menulerde ama bır yada ıkı cesıt zeytınyaglı sebze muhakkak bulunmalı dolapta sebze gıbısı varmı yaa.netten arastırınca gordumkı bız baya bı sınırlıyız tarıf konusunda ıspanak pırasa kapuska klasık tarıflerını bılıyoruz yada bılıyorum dıyeyım oysakı onlarca farklı ve saglıklı tarıfı var bır sebze cesıdının.bende bıktım dıyebılırım yumurtada kahvaltıda bıle yenılebılır zyaglı sebzeler

aynen bende o yuzden bol zeytın yağlı yapmak istiyorum dolapta olsun 2 gunde bozulmaz brokolı falanda yapcam

Benim uyku düzenim çok bozuldu ya bu çok etkiliyor dimi kilo verilişini ((( ben de 2 öğün yiyorum ama bu ay h.sonları kaçamak yaptım verdiğim toplamda 600 gr,kendime kızdım bu gün kahvaltıyla duruyorum cezalandırdım resmen kendimi

ben çok kötüyüm arkadaşlar.hertarafım şişmiş.kalkalı 45 dk oldu hala göz kapaklarım acıyor.gözlerim küçücük kalmış :)
tartıldım dü +1 idim bugun sabah +2 olmuşum...regl günümde geçti ondanmı oluyor acaba böyle

ne yapsamki.bugunde arife temizlik iş dolu evde...

kendini eklemişsin canım iyi olmuş, sensiz liste olmamıştı inan

herkese iyi bayramlar kızlar..

Mutlaka regl ile ilgilidir. Ben de öyle oluyorum. Olunca rahatlarsın şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…