Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ya ben omega 3 istedim görümcemden eczanede çalışır da kendisi omega 3ün içinde balık yağı var mahvolursun yaz aylarında çok ağır gelir dedi vermedi yaa sinirim bozuldu bişey olurmu ki yea

aaa yok canım öyle bişey ben hamile halimle rahatsız olmuyorsam ne alakası varki. hem sana bir tavsiye canım. omega 3 ü kullanırken kahvaltı arasında al ki sonradan nefesinde balık kokusu olmasın:))
valla hem yağların yakılmasındada etkili olduğunu söylüyor canan hoca. benim belimde kalçamda toplanan yağlar gitti:) fit bir hamiş oldum. sadece karnım var:))

hemen dün yediklerimi paylaşayım
14,00 bir tabak közlenmiş yeşil biber, bir tabak antep fıstığı, 1 muz, 1 kase kiraz, 6-7 cherry domates daha birşeyler vardı sanki ama tam hatırlayamadım.
19,00 1 tabak bulgur pilavı, 1 tabak taze fasulye, 2 adet dolma( pirinçliydi) gelsin çantalar, 1 koca tabak yoğurtlu semizotu. 8 gibi 1 tabak çekirdek.

hangi omega 3 ü kullanıyorsunu?

tamamdır kuzucum eve geçerken alayım ben teşekkür ederim bize hep balık yağı kilo aldırır diye empoze ettiler hep mahrum kaldık( bu arada yemek bitmişti dışardan yememek için çorba yedim sadeceeee iyi yapmış mıyım kiii

iyi yapmışsın hayatım. afiyet olsun:))
evet haklısın kilo aldırır diye yıllarca mahrum olduk. ben yurtdışından sipariş ettim bir kaç haftaya gelir. onlarda 500 tane oluyor bir tüpte. oda eşimle bana baya gider:))
yalnız dün itibariyle eşimle aynı kg dayız:)) çok güldük. ortada buluştuk:)

bende bir kaç kişiden marincap diye duyduqum için marincap aldım.bir haftadır kullanıyorum.burda varmı kızlar marincap kullanan..yada başka bir omega3 tavsiye eder misiniz?

içerisinde kolestrol olanı çok aradık biz eşimle. solgar da bulduk ancak. karatay kolestrolde öneriyor biliyorsunuz.marincap hiç duymadım ben.

teşekkür ederim canımm ilk başta yemekten aç kalktım gibi oldu ama şimdi midem yeter doydum diye bağırıyor bakalım akşamı da atlatırsak ohhh değmeyin keyfimee
hadi yaa eniştede bayağı zayıfladı o zaman helal enişteye alkışı hakediyor artık
içerisinde kolestrol olanı çok aradık biz eşimle. solgar da bulduk ancak. karatay kolestrolde öneriyor biliyorsunuz.marincap hiç duymadım ben.
kolesterol niçin öneriyor canım neye yarıyor kii ben çok cahilim yaaa

:)) valla eşim bu konuda örnek olabilir kesinlikle.
zamanla çok çabuk doyuyor insan dimi:) bende öyleyim acıkma hissim sadece öğünlerde. birazcık yedimmi doyuyorum artık.

kolestrol kötü değildir diyor canan hoca. kolestrol hücre yapısını koruyan bir özelliği varmış hücre yapılarını korumaya alıyormuş canım. kolestrol savaşçı bir hormonmuş. kötü bakteri ve virüslerle mücadele eder. ayrıca beyaz kan hücrelerinin (lokositlerin)daha mücadeleci olmasını sağlarmış.
zararlı olan kanda ki yağ oranıdır yani tligserit. :))) hatim ettik kitabı:))

hee anlaşılmıştır ben daha 73.sayfadayım yaaa bir an önce bitse de bende bilsemmm gerçi bir kere okumakla öğrenmiş olunmaz diye düşünüyorum ama bakalım zamanla bende öğrencem inşallah bunlarııı
eşime laf arasında eşini anlatıyorum zaten canım bastıra bastıra yapmıyorum ki kötü algılamasın yavaş yavaş alttan alttan

hadi yaa işe yarıyor mu pilates basenlere gerçi çok sevmiyorum ama olsun zafere giden her yol mübahtır bakalım onu da yapayım inşallah işe yarar
ben biraz önce 1tanecik kiraz yedim o kaçamak olmuyor dimii:44:
öğünler arası en az 4-5 saat olması gerek leptin hormonu salınımı için :)
arada bir şey yememek gerekiyor, meyve kahvaltıda öneriliyor, eğer yiyeceksen aralarda değil öğünlerde ye..

Kızlar dyetisyene gidince karaty yaptığınızı söylüyomusunuz, malum onlar hocayı sevmiyorlar ya? ne diyorlar?

,

eline sağlık canım, ilk 3 te olduğuma çok sevindim, verenleri tebrik ederim veremeyenler de üzülmesinler haftaya verirler..

bir ara 3-4 yıl önce ultrasonda safrada çamur çıkmıştı o dönemde bu sıkıntılarım vardı ama taştan bahsetmemişlerdi. şimdi her zaman değil ama ara ara oluyor, yumurta dokunmuyor ama, ağrı olan günler yediklerime dikkat ettim ama ortak nokta bulamadım..

senin ideal kilon belkide 54 tür. çünkü karatay diyetiyle ideal kilosunun altında olanlarda kilo alıyor.
bunu bilmiyordum, gerçekten ilginçmiş..

mrncp fiyatı uygun sanırım 60 tane var ve 12-13 civarıydı.. solgar içinde ne kadar var fiyatı ne kadar acaba.. ben de henüz almadım, düşünüyorum..

Son düzenleme:
Kahvaltım:
Kıymalı 1 yumurta
domates,salatalık
10-15 badem
1-2 çatal karatay usulu kızartma
3-4 zeytin

peynir yemeyi unutmuşum

Öğlen:
1 porsiyon et sote
3-4 kaşık bulgur pilavı
2 ayran

Akşam:
1 tabak dövmeli yoğurt çorbası
1 tabak kıymalı semizotu yemeği
2 kase cacık

sabah: krep 1tanecik,10 zeytin,peynir,domates salatalık,şekersiz çay

arada:yarım dilim pasta

öğlen:1 parça köfte,salata arada şekersiiz çay

akşam:tavuklu bezelye yoğurt

Sabah 8de 1muz 1 bardak süt iki incir 1 küçük avuc badem findik
Öglen 13de omlet 4 5 zeytin 2 dilim karpuz biraz üzüm
Ara 5 1 kahve 2 incir biraz badem findik
Aksam 6da 1 tabak bugdayli yogurlu corba pirasayemegi bulgurlu

Xc9 cum çook teşekkürler liste için :))) kilo verenleri tebrik ediyorum:))) veremeyenlere de ha gayret diyorum...alanlara da sakın sakın sakın haaa yapmayın bir daha..:)))

SABAH:1 haşlanmış yumurta,çok az peynir,yarım çay b.fındık,1 kupa yeşilçay ÖĞLEN:20-25 adet kiraz(evet sanki biraz fazla kaçtı ama antioksidan diye,1 ay sonra bulamayacağız) AKŞAM:yoğurtlu kırmızıbiber,omlet(gene gezmelerdeydim,eşimle kızıma börek kendime de acele böyle bir menü yaptım) suyum 1 lt oldu 2 ye tamamlayacağım,bugün 45 dak.tempolu yürüdüm...

sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 yk susamlı süzme yoğurt
1o çilek
5 zeytin

öğle
1.5 tabak kısır
1 bardak yoğurt

45 dk yüzme

akşam
1 tabak kıymalı t.fasülye
1 kase cacık

1 saat yürüyüş

3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…