Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydınn sevgili arkadaşlarımmm
hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
tatil süresince aranızda olamıcam kızlar inşallah bu süre zarfında motivasyonumuz düşmezz.
kilo almayalım da şu bayramı sağ salim geçirelimm hayırlısıyla
öpüyorum hepinizi

Günaydınnnnnnnnnnnn
Kızlar bu sabah çok iyi hissediyorum kendimi çünküm dün kilo veremedim diyordum ya bu sabah tartıldığımda 65,7 gördüm çok sevindirik oldumm
Yani -400 gramdayım

Ben bayramda hiç giremem evde pc yok herkese iyi bayramlarr
Bu arada bayram süresince salonda spor yapamayacak olmanın derdi var bende biraz,zaten haftada en çok 4 kere gidebiliyordumm.:18:
Akşamları 10-15 dk.hareket yapabilsem keşkee

Haa bu arada dün güvendiğim bir yerden köy yumurtası aldırdım.20 tanesi 10 tl.
çok güzelmiş 1,5 yiyebildim bu sabah müthiş tıkadı beni

Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. Iyı Bayramlar Idealıstcım

Eklentiler

• $ytrr.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 57
Afıyet olsun Aman bayramda hatır ıcın yemeyın bırsey

Olsun sonucta butun gun uzansanız bıle vucut 1444 kalorı kendı kendıne yakıyor zaten,ben beslenmıyor zehırlenıyordum,saatler de duzene gırer bır sekekılde,yılmayın devam,tartıyı unutun akıl tartınızla devam edın.Iyı bayramlar Kolay Gelsın Hepımıze

Hemen Karatay Kahvaltısı yapın,bolca omega3 ıcerır ,atoım karınca gıbı olursunuz.Bol su ıcın ,gecmıs olsun benım de oyle oluyor reglı oncesı .Iyı Bayramlar

masallah dıyelım.kızım dun tam 1 yasında oldu anne baba haydı gel bunları dıyebılıyo allal bagıslasın canım senınkını herkesınkını

Herkese slm gunlerdir takip ediyorum sizi cok tatlisiniz.pazartesi gunu 96 yi trtida gorunce sok oldum o gunden berii karataydayim :) bu sabah 93.6 ciktm yazmak istedim.azminize hayranim umarim benim icin devamli olur.opuldunuz...

yok yok yemem akşam 8'den sonra hiçbirşey yememmmm

Bu arada ben işteyim biliyor musunuz
Olsun kız ,suanda van da cadırda ıssız olanlar ne yapsın canım?Tatlıyı unluyu gonderın gıtsın kızlar .Iyı Bayramlar kızlar,bayramı bahane edıp tıkınmayınız lutfen

hihihii o benimm,1 ayda haftada en az 4 kez gittim,ama spora başladığımda karatay sayesinde 10 günde 2 kg.uçmuştu

Olsun kız ,suanda van da cadırda ıssız olanlar ne yapsın canım?Tatlıyı unluyu gonderın gıtsın kızlar .Iyı Bayramlar kızlar,bayramı bahane edıp tıkınmayınız lutfen

Öyle canım o yönden düşününce
Allah yardımcıları olsun..
Bahane yok bahane yok der gibisin

Herkese slm gunlerdir takip ediyorum sizi cok tatlisiniz.pazartesi gunu 96 yi trtida gorunce sok oldum o gunden berii karataydayim :) bu sabah 93.6 ciktm yazmak istedim.azminize hayranim umarim benim icin devamli olur.opuldunuz...

Hoşgeldinnn
"Çok veren kastan az veren yağdan" sloganımız
Yavaş ama sağlıklı kilolar vereceğizz.

Blackberry sen de hoşgeldin bu arada
Doğumdan sonra iyi kg.vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…