Iyı bayramlarHepinize şimdiden iyi bayramlar kendinize çok iyi bakın sevgiler:)
Kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok.Ayran ıcebılırsınız ,tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız. Iyı Bayramlar Idealıstcımgünaydınn sevgili arkadaşlarımmm
hepinize şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum
tatil süresince aranızda olamıcamkızlar inşallah bu süre zarfında motivasyonumuz düşmezz.
kilo almayalım da şu bayramı sağ salim geçirelimm hayırlısıyla
öpüyorum hepinizi
Afıyet olsunGünaydınnnnnnnnnnnn
Kızlar bu sabah çok iyi hissediyorum kendimi çünküm dün kilo veremedim diyordum ya bu sabah tartıldığımda 65,7 gördüm çok sevindirik oldumm
Yani -400 gramdayım
Ben bayramda hiç giremem evde pc yok herkese iyi bayramlarr
Bu arada bayram süresince salonda spor yapamayacak olmanın derdi var bende biraz,zaten haftada en çok 4 kere gidebiliyordumm.:18:
Akşamları 10-15 dk.hareket yapabilsem keşkee
Haa bu arada dün güvendiğim bir yerden köy yumurtası aldırdım.20 tanesi 10 tl.
çok güzelmiş 1,5 yiyebildim bu sabah müthiş tıkadı beni
Afıyet olsunAman bayramda hatır ıcın yemeyın bırsey
Olsun sonucta butun gun uzansanız bıle vucut 1444 kalorı kendı kendıne yakıyor zaten,ben beslenmıyor zehırlenıyordum,saatler de duzene gırer bır sekekılde,yılmayın devam,tartıyı unutun akıl tartınızla devam edın.Iyı bayramlar Kolay Gelsın HepımızeBenim uyku düzenim çok bozuldu ya bu çok etkiliyor dimi kilo verilişini((( ben de 2 öğün yiyorum ama bu ay h.sonları kaçamak yaptım verdiğim toplamda 600 gr,kendime kızdım bu gün kahvaltıyla duruyorum cezalandırdım resmen kendimi
Aksam sekızden sonra yemeyın barı yasalı gıdalaRıSağol Gülcüm
ama zor olacak ya baklavayı da gördümmü dayanmak zor:18:
bakalımm büyük bir sınav bekliyor bizi:18:
Aksam sekızden sonra yemeyın barı yasalı gıdalaRı
Hemen Karatay Kahvaltısı yapın,bolca omega3 ıcerır ,atoım karınca gıbı olursunuz.Bol su ıcın ,gecmıs olsun benım de oyle oluyor reglı oncesı .Iyı Bayramlarben çok kötüyüm arkadaşlar.hertarafım şişmiş.kalkalı 45 dk oldu hala göz kapaklarım acıyor.gözlerim küçücük kalmış :)
tartıldım dü +1 idim bugun sabah +2 olmuşum...regl günümde geçti ondanmı oluyor acaba böyle
ne yapsamki.bugunde arife temizlik iş dolu evde...
masallah dıyelım.kızım dun tam 1 yasında oldu anne baba haydı gel bunları dıyebılıyo allal bagıslasın canım senınkını herkesınkını
Olsun kızyok yok yememakşam 8'den sonra hiçbirşey yememmmm
Bu arada ben işteyim biliyor musunuz
kendıne haksızlık etme,1 senede 20 kg verdın o zaman,süper bu
tabii ki sıkılasma sart,eger evde isen oglun yatarken bazı hareketler yapabılırsın,pilates de olabılır.spor cok faydalı,burda bır arkadasımız duzenlı spor salonuna gıderek 1 ayda 50 cm ınceldi,
vaktin varsa hergun 1 saatını ayır bence,hemen etkısını görürsün
Olsun kız,suanda van da cadırda ıssız olanlar ne yapsın canım?Tatlıyı unluyu gonderın gıtsın kızlar .Iyı Bayramlar kızlar,bayramı bahane edıp tıkınmayınız lutfen
Herkese slm gunlerdir takip ediyorum sizi cok tatlisiniz.pazartesi gunu 96 yi trtida gorunce sok oldum o gunden berii karataydayim :) bu sabah 93.6 ciktm yazmak istedim.azminize hayranim umarim benim icin devamli olur.opuldunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?