Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün kayınvalidemde öğle menüsü köfte patates idi ama az yedim
akşam kabakdolması yedim

bugün karatay kahvaltısı
öğlen salata yedim
akşama hiç yemek yapasım yok...bide gitmek zorunda olduğum bir kına var..

eğer bi hastalığın yoksa herkezin metabolizması aynı (tabi yaşam şekline, yaşına ve cinsiyetine bağlı olarak) eşinin getirdiği tatlıları yemek/yememek tamamen senin elinde.

kızının doğumgünü şerefine birşey yapmayacağım ,iyiki doğdun diyorum kızına hep beraber çok uzun mutlu yıllarınız olur inşallah
tşk ederim canım çok naziksin
alttaki yorumlarını okudum ve ruh halini iyi görmedim umarım canını sıkacak bişey yoktur sadece havalardan ya da periyodik durumlardandır ya da ben yanılıyorumdur

sabah
2 yumurta
1 kase k.tohumlu susamlı yoğurt

öğle
1 tabak mantar sote
1 bardak ayran
1 kk peynir

akşam
et haşlama
salata
azıcık pirinç pilav yeme ihtimalim var henüz yemeğimi yemedim ama pilavın dibi kızarmış bayılırım beni tahrih ediyor çantaları şimdiden yollamayın belki yemem

1 saat yürüyüş suyu 3 lt ye tamamlayacağım

akşam

çoban salata
badem
kiraz
süt

1 saat yürüyüş

1.5 lt. süt

yediğin miktarı bilemiyorum ama, 1 günde 2 kez meyve yemişsin. birde akşam öğününde yemişsin. akşam menün hafif salatanın miktarı nasıldı ? süt+ badem(çiğ)+ salata bunları ye. miktarını biraz arttır doymadıysan ama o kirazdan şekeri akşam alma.

kızlaaar pztesi muhtemelen bildirim yapamayacağım. izinli yazın beni. bugünden itibaren önümüzdeki cumaya kadar yokum. hasbelkader girebilirsem 2'ye kadar bildirim yaparım pztsi. ama yapamazsam beni beklemeyin diye izinli yazılayım dedim. hepinizi öpüyorum.

bugün yediklerimi de yazayım:
09.00 1 tabak yoğurt, 8-10 çiğ badem
13.00 biber kavurma, cacık
şimdi ne yesem bilemedim. inşallah kaçamak bişey olmaz.
hoşçakalın kızlaaar

Günaydın özel sebeplerden dolayı artık giremiycem hepinize teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Canım umarım bu özel nedenler önemli bir sorun değildir, üzüldüm senin adına, üyeliğin de pasifize olmuş, inşallah en kısa zamanda dönersin aramıza.. ama gelmesen bile okursun en azından...

Kizlar ben bu haftanin basinda77, 3 düm bugün 77, 7. Sinir oldum ya. Baska arkadaslara bakıyorum kisa zamanda 4 5 kilo vermisler. Benim toplam 3 bile olmadi
avşalı canım benim, sen benden daha sonra başlamadın mı karataya, ya da en fazla aynı anda başladık, ben başlayalı bu hafta 3 oluyor, 3 hafta da dolmadı,3 haftada 2 kilo kötü bir rakam değil, kaldı ki ptesi doluyor 3 hafta..
hergün tartılmanın dezavantajı bu günlük 700 gr bile değişebiliyor, mesela geçen hafta benim öyle olmuştu... ayrıca ben de şu anda ptesi kilomdan fazlayıım, zira regl dönemindeyim, ptesiye kadar şu ödemlerin biraz daha azalır diye umud ediyorum...
bu arada hatırlamıyorum ama kaçamağın falan oldu mu? öğün araların 4 saatten fazla mı bunlara da bir göz at istersen, tüm bunlara uymuşsan bile 3 haftada (belki de 2 haftada) 2 kilo kötü değil, sonuçta herkesin metabolizması farklı.. çok kilosu olanlar daha çok veriyor..

izin verilen gıdalardan ise yediklerin çok da önemli değil bence.. ama yasak besinler bile olsa yediğin telafisi vardır herzaman, sonuçta insanız ve canımız herşeyden isteyebilir, bilmem kaç yııllık beslenme alışkanlığımızı bir kalemde değiştiremeyiz elbet.. senin de dediğin gibi; önemli olan hatamızın farkına varıp hemen toparlanmak.
anneciğinin yanında ne kadar uyabilirsin bilmem ama gelince telefi edersin canım..

sabah
karatay kahvaltısı

öğle
3 dilim rosto et
1 ayran

akşam
kabak yemeği
ayran
1 küçük ceviz

Son düzenleme:
Bugün kilo verme sevincimi kursağımda bırakan bir şey yaşadım kızlaaarr..!!! Sabah güzel bir karatay kahvaltısı ettim saat 9 gibi.salı günü kızımın çeyizini dizmiştik eksiklikleri tamamlamak için kaynanası ile 2 de evde buluştuk,saat 3 te gözüm karardı,bayılacak gibi oldum( normalde hiç öyle şeyler yaşamam sanırım 6 saattir bir şey yememem sebep oldu.bir daha 4 saati asla aşmam..!! işin ilginç tarafı hiç açlık hissetmiyordum ve iyi ki trafikte değildim...dinlenip bir şeyler yiyince geçti...bu da bana ders oldu.!! O an kızımı istedim yanımda olsun istedim ve çok duygulandımm..!!! ve zaten gece rüyamda çoook ağlamıştım rüyamda;18 yaşındaki oğlum apar topar askere gitti,kızım şehir dışına gitmiş(evlenecek olan)bir de hayatta olmayan annem de hayattaymış ama uzaklara gitmiş bunları bir yakınıma anlatıp ağlıyordummm sanırım kızımın düğünü yaklaştıkça fena oluyoruuummm terkedilmişlik duygusuuuu

Sabah:karatay kahvaltısı,1 kuru kayısı

Saat 15:00 1 bardak kola içirdiler başım dönünce..

16:00 /2 kaşık pirinç pilavı,1kaşık tavuk döner,1 kaşık salata,1 bardak kola

Saat 20:00 /3 kaşık taze fasülye,3 kaşık süzme yoğurt,3 salatalık turşusu

Bugün de böyle oldu, şimdi aç gibiyim ne yapsam????

geçmiş olsun ablam, dikkat et kendine, zordur elbet kızından ayrılmak ama hepimiz bu şekilde ayrılmadık mı yuvadan? umarım çabuk atlatırsın...

çok geçmiş olsun canım geceki rüyandan sonra psikolojin bozulmuş anlaşılan düğüne de az kaldı yorgunluk stres ve evladının yuvadan uçacak olması karmaşık duygular içindesin ama ne mutlu ki kızın uzağa gitmiyor rahat ol tatlım doğanın kanunu bu yoka kimse seni terketmiyor sevin ki evladını analı babalı evlendiriyorsun

bugünkü menümde yeme ihtimalim olan pirinç pilavından 3 kaşık yedim itiraf ediyorum
durun daha bitmedi yürüyüşten geldikten sonra 8.30 gibi içimde bi boşluk hissettim 1 tane yaz elması 15 yerfıstığı ve 1 çb sütle o boşluğu doldurdum
her zaman yürüyüşten sonra yemek yerdim bu sefer tersini yaptım ama yanlış oldu

kızlaar ben de çok üzgünüm ama yemeğimi 5,5 buçukta yemiştim, 2 saat sonra yürüyüyüşe çıkacaktım ama yağmurluydu, saat 8 buçukta, bi bişeyler yeme isteği geldi ilk kez.. diyete başlayalı böyle bişey olmamıştı, malum regl dönemi ama tam olarak tatlı isteği de değil, ne yesem bilemedim, en iyisi sebze yiyeyim dedim 1 tabak daha kabak yemeği koydum, masa da miss gibi kokmakta ve ye beni ye beni diye bağırmakta olan pide vardı, ama yemedim, gittim 1 ceviz kırdım, kabak yemeği ve keten tohumlu yoğurt yedim, sonra gözüm kiraza takıldı ve saymadım ama bir sürü kiraz yedimçantaları alayım

yarın ikimiz de çanta yiyeceğiz birbirimize göndermeyelim barierken yemek yemek iyi olmuyor günler uzun artık

geçmiş olsun ablam, dikkat et kendine, zordur elbet kızından ayrılmak ama hepimiz bu şekilde ayrılmadık mı yuvadan? umarım çabuk atlatırsın...

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar,bazen birikim oluyor işte,yoksa her şey olması gerektiği gibi aslında,yeter ki onlar mutlu olsun..17 yaşındayken evlendim ve peşpeşe 3 doğum yaptım,çocuklarımla beraber büyüdüm ve özellikle bu aralar çok dugusallaştım

iyi hadi bakalım toparlan da verilecek kilolarına odaklan kızın işleri bitti 2 hafta sadece kendinle ilgilen bakalım pzt % kaç eksilmişsin gencecik fıstık gibi bir kayınvalide oldun herhalde düğünde çok insanı şaşırtacaksın eminim

sabah

karatay kahvaltısı

öğlen

1 tabak kiraz
1 avuç fındık

akşam

3 köfte
1 kase yoğurt
l tabak menemen

1 bardak süt

1.5 lt.süt
1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…