saol canım,dün okulun son günüydü biliyorsun,bütün sene boyunca oğluma psikolojik baskı yapan bir sınıf arkadaşı vardı(çocuk sınıf birincisi)doğuşatn lider vasıflı bütün sınıfı parmağında oynatıyor,birini sevmesse bütün sınıfı ona karşı kışkırtıyor küçük şeytan anlayacağın,öğretmeniyle görüşüyorum sürekli ama sınıf birincisi olduğu için tabii çocuğun sbs derecesi var okul bile övünüyo çocukla öğretmende birkaç kez konuştuğunu söylüyor ama kimse üzerine gitmiyor.. anneside başlarda benim arkadaşımdı sonra oğlunun oğluma yaptıkları karşısında kayıtsız kaldığı için arayı açtım meğer hanmefendi kafasında iyice kurmuş,planlamış..okulunda son günü,zehirini akıttı niye onunla konuşmuyormuşum diye ağzına geleni söyledi ,aslında direk saldırıya geçti beni dinlemedi sadece söylendi söylendi bastı gittii.ne yapacağımıda bilimiyorum daha bu çocuk ve annesiyle geçireceğimiz iki yılımız var tatile girdiğimize sevinemedim ..sürekli, okul açılacak ve aynı şeyleri yeniden yaşayacağım diye düşünüyorum...tşk ederim canım çok naziksin
alttaki yorumlarını okudum ve ruh halini iyi görmedim umarım canını sıkacak bişey yoktur sadece havalardan ya da periyodik durumlardandır ya da ben yanılıyorumdur
bence kafana takma, sen onunla konuşmak zorunda değilsin, ben böyle olmasını istiyorum de ve muhattab olma, oğluna da allah kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum, çocuğuna yapılan haksızlığı kabullenemiyor insan, şube değişikliği düşünebilirsin eğer durum çok ciddiyse, umarım herşey oluna girer, seneye temiz bir sayfadan başlarsınız.saol canım,dün okulun son günüydü biliyorsun,bütün sene boyunca oğluma psikolojik baskı yapan bir sınıf arkadaşı vardı(çocuk sınıf birincisi)doğuşatn lider vasıflı bütün sınıfı parmağında oynatıyor,birini sevmesse bütün sınıfı ona karşı kışkırtıyor küçük şeytan anlayacağın,öğretmeniyle görüşüyorum sürekli ama sınıf birincisi olduğu için tabii çocuğun sbs derecesi var okul bile övünüyo çocukla öğretmende birkaç kez konuştuğunu söylüyor ama kimse üzerine gitmiyor.. anneside başlarda benim arkadaşımdı sonra oğlunun oğluma yaptıkları karşısında kayıtsız kaldığı için arayı açtım meğer hanmefendi kafasında iyice kurmuş,planlamış..okulunda son günü,zehirini akıttı niye onunla konuşmuyormuşum diye ağzına geleni söyledi ,aslında direk saldırıya geçti beni dinlemedi sadece söylendi söylendi bastı gittii.ne yapacağımıda bilimiyorum daha bu çocuk ve annesiyle geçireceğimiz iki yılımız var tatile girdiğimize sevinemedim ..sürekli, okul açılacak ve aynı şeyleri yeniden yaşayacağım diye düşünüyorum...
Tünaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,patlıcan yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.
kızlar ben 69 da kaldım die moralim çok bozuldu ve diyetten de fire vermeye başladım herkes çok güzel verdin diyor farkediyor ama tartıda bir aydır değişiklik yok olmadıkça ben kaçamakları da arttırdım lokma lokma ekmek azıcık ucundan pastalar filançok üzgünüm en azından bir 4 kg daha verseydim hedefim 60 tı ama nerdee
çocuklarla ilgili konular hep can sıkıcı oluyor zaman zaman hepimiz yaşıyoruz senin tavrın doğru ama benim gördüğüm o kadın senin mesafe koymana içerlemiş belli ki aranızdaki arkadaşlığı bitirmene üzülmüş sen de kendini ifade edememenin sıkıntısını yaşıyorsun ben olsam tel açar açık açık konuşurdum çocuğunun etkilenmemesi için başka çcuklarla yakınlaşmasını sağla anneleriyle görüş o çocuğun ve annesinin olmadığı bi grup oluşturun çocuklar grup halindeyken o çocuk da uğraşaz sen de daha fazla stres olma tatilde tadını kaçırmasaol canım,dün okulun son günüydü biliyorsun,bütün sene boyunca oğluma psikolojik baskı yapan bir sınıf arkadaşı vardı(çocuk sınıf birincisi)doğuşatn lider vasıflı bütün sınıfı parmağında oynatıyor,birini sevmesse bütün sınıfı ona karşı kışkırtıyor küçük şeytan anlayacağın,öğretmeniyle görüşüyorum sürekli ama sınıf birincisi olduğu için tabii çocuğun sbs derecesi var okul bile övünüyo çocukla öğretmende birkaç kez konuştuğunu söylüyor ama kimse üzerine gitmiyor.. anneside başlarda benim arkadaşımdı sonra oğlunun oğluma yaptıkları karşısında kayıtsız kaldığı için arayı açtım meğer hanmefendi kafasında iyice kurmuş,planlamış..okulunda son günü,zehirini akıttı niye onunla konuşmuyormuşum diye ağzına geleni söyledi ,aslında direk saldırıya geçti beni dinlemedi sadece söylendi söylendi bastı gittii.ne yapacağımıda bilimiyorum daha bu çocuk ve annesiyle geçireceğimiz iki yılımız var tatile girdiğimize sevinemedim ..sürekli, okul açılacak ve aynı şeyleri yeniden yaşayacağım diye düşünüyorum...
ben ayda 1 kilo veriyorum sen ne diyosun meyvesizlik beni de mahvediyor bu kadar güzel meyveyi bu sıcakta soğuk soğuk yiyememek fenaBende aynen fire verenlerdenim. Benimde 1, 5 ay oldu tam 3 kilo bile veremedim. Vede 1, 5 aydir meyva yememek beni mafetti. Yaz geldi insanin ici yaniyor. Sulu sulu meyva istiyor insan. Onun icin yediklerimide yazamiyorum. Ama diyeti birakmadim. Zayiflayacagim kararliyim. Sadece meyvayi ekledim bu diyete. Ekmek tatli borek gene yemiuorum. Bakalim hayirlisi....
ben 5-6 kez okudum en az, gül63 ün hesabı ele geçirilmiş sanırım, birisi aynı mesajı (imla hatalarıyla birlikte) sürekli yayınlayıp duruyor, ama bu sefer hakkını vermek lazım, başlığını değiştirmiş, öncekinin başlığı,"meyve sabah yense daha iyi olur" du. :)Ben bu yaziyi 3. Kez okuyorum. Bu ne demek oluyor??
telden ölçmedim aslında canım, eve gelince Google mapsten benim sokağımı ve geldiğim yerin sokağını yazdım,yol tarifi al dedim, topu topu 4 km çıktı, oysa toki merkezden çok uzak diye bilinir, eve yaklaşınca arkadaşımı gördüm ordan buraya yürüdüğümü söyleyince çok şaşırdı, çok uzak sanılıyor ama aslında değilmiş :)milagroscum ben de 1 ayduraklamıştım üzülme geçecek metabolizma hızlandırıcı şeyler deneyebilirsin 2-3 günlük saf protein diyeti veya 1 haftalık protein+sebze diyeti ya da 1 hafta karbonhidrat ağırlıklı bir diyet bi şoklama yap bu sürede egzersiz de yapma sonra karataya geri dön egzersize de başla bence sorun çözülür
felluzcum ne güzel ----- lerdeydin 1-2 lokma ekmek neyse de revani falan olmadı
mahzencim ne güzel kimseyi yormuyorsun kendi çantanı kendin yollamışsın yürüdüğün yolu tel den ölçmek iyi fikir ben de yürüyüş yaptığım güzergah kaç km diye merak ediyordum artık öğrenebilirim
Aynen ya sinir oldum sürekli ayni yazi...
Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim kilo 68 boy 155bakalim kac kilo verecegim bu gun basliyorum diyete
Çok alemsiniz arkadaşlar ya, sabah sabah çok güldüm,tabi siz tanımadığınızdan, Gül63 bu topiğin en eskilerindendir, yaklaşık 60 küsür kilo verdi Karatay'la ve standart mesajı vardır onun, her sabah aynı kahvaltıyı yapar, akşam yemekleri değişiktir dikkatli bakarsanız.. Eskiden çok güzel paylaşımları vardı. Şu an ideal kilosuna indiğinden çok nadiren arada gelip ce yapar aynı kopyala yapıştır mesajla, Karatay hocanın 2. kitabında başarı öyküsü yayımlanmıştır.. Aslında idoldür, bilgilidir, candır ancak artık eski paylaşımı kalmamıştır, kendisine ulaşılmaz ve bu tarz söylemlerden de hiç üstüne alınmaz.. Siz ilk değilsiniz bunu yadırgayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?