hoşgeldin aramıza boylarımız aynı ben de karataya 68 le başladım ben çok yavaş veriyorum umarım sende öyle olmaz
hahahahahaaaa
cahilliğimize bak
o da tam jumanji gibiymiş tavanarasında saklanıp zarlar atılınca ortaya çıkıyor
en son 64.4 tüm bu hafta bakalım ne oldy yarın görücez karataya martta başladım ama daha önce 1 ay başka diyet yapmıştımtsk ederim insallah olmaz sen ne zaman basladin simdi kac kilosun
en son 64.4 tüm bu hafta bakalım ne oldy yarın görücez karataya martta başladım ama daha önce 1 ay başka diyet yapmıştım
hoş geldin aramıza :)Merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim kilo 68 boy 155bakalim kac kilo verecegim bu gun basliyorum diyete
merak etme canım bizde sendeniz bu hafta.. ama hepimiz yarın toparlanıyoruz..slm kızlar 2 gündür giremedim,şöyle bir göz atayım dedim,liste sırası bendeymiş...bende 2 gündür karatay falan kalmadı,kendime inanamıyorum yaaa nasıl bir sapıtmadır bu?burdaki herkese akıl verirken olacak iş mi bu şimdi?evde olmayınca düzen falan kalmıyor ama ya, en kısa zamanda toparlayacağım kendimi böyle gitmez
benim hiç bi şikayetim olmamıştı..arkadaslar benim basim agrimaya basladi sizdede oluyormuydu acaba ilk gun diyemi oldu spor yapamadim
hoş geldin aramıza :)
merak etme canım bizde sendeniz bu hafta.. ama hepimiz yarın toparlanıyoruz..
benim hiç bi şikayetim olmamıştı..
1. Öğün:karatay kahvaltısı,1 lokma ekmek.
2.öğün:4 kaşık taze fasülye,1 kase yoğurt,2 salatalık turşusu.
3.öğün:6 sıkım patatesli bulgur köftesi,1 kaşık kıyma,domates salatalık.1 lokma poğaça,3 çatal revani.
bakalim bende yarin tartilacam simdiye kadar aclik cekedim benim göbek bölgemde yaglanma cok var sende guzel ama yavas kilo vermissin benim ilk hedefim 60 sonra 55 kiloya dusmek burda yapanlari gorunce dahacok istek oluyor spor yapiyormusun
slm kızlar 2 gündür giremedim,şöyle bir göz atayım dedim,liste sırası bendeymiş...bende 2 gündür karatay falan kalmadı,kendime inanamıyorum yaaa nasıl bir sapıtmadır bu?burdaki herkese akıl verirken olacak iş mi bu şimdi?evde olmayınca düzen falan kalmıyor ama ya, en kısa zamanda toparlayacağım kendimi böyle gitmez
yediğin bişey yapmış olabilir yediklerini gözden geçir bi de günlük kalorini 1000 in altında tutma sen hergün menünü paylaş haftaya listeye de girersinarkadaslar benim basim agrimaya basladi sizdede oluyormuydu acaba ilk gun diyemi oldu spor yapamadim
belli ki haftasonu bahçeli bi yerde geçmiş ne güzel menün güzel de sanırım sorun MUHTELİF le başlayan yerlerde gizli...............ayrıca günün muhtelif saatlerinde ve muhtelif miktarlarda dalından erik, kayısı, vişne..
su-spor yeşil çay yok maalesef
karpuza doydum artık aramam diyorsun yani 2 haftadan sonra eve karpuz aldım evde bayram havası oldu ya biz niye almıyorduk lafları havada uçuştu yarısını kocam ve kızım yuttu kalan yarısı dolapta bakıyor bana ama neyse ki canım hiiiiç istemiyor yeşil eriğin sonuydu pazarda buldum bu hafta ondan bol bol yiyeceğimKizlar iki günlük psikolojik bozukluğu atlattim ve geri döndüm. Bu arada bol bol karpuz yedim. Hele bugün piknigimiz vardi bol bol karpuz cekirdek ve iki tane cikolata yedim. Yarin kesin + cikarim ama yarindan itibaren aynen devam. Zaten ekmek hic aramiyorum artik. 2 gündür bozdugum halde ekmek yemedim. Karpuzuda bol bol yedim. Yarindan itibaren sabah meyva yiyerek diyetime devam edecegim insallah. Bu arada 3 ay oldu yeni isime baslayali hersey güzeldi ama bi is arkadasim var düşman başına
Bi aydir mucadele ediyorum neredeyse işi birakacaktim. Oda cok psikolojimi bozdu(((
suç sende değil eşinde çantayı ona göndermek gerek ama ayıp olur adamcağıza o nedenle bugünü es geçiyorumDün bunlarla kalmadımeşim yemekli bir düğüne gitmemiz gerektiğini geç söylediği için gene yemek yedim.
4. Öğün 21:00 1 kaşık alinazik,1 dilim peynir,salata,2 çatal humus,2 kaşık meyhane pilavı,1 but.1tek ayran:)))
Ct günü tam çantalık geçti..!!
rumuz:melezgi
başlangıç kg:77.3
geçen haftaki kg:73
bu haftaki kg:73.3(+300 gr)
toplam verilen kg:-4
hedef:60
beden:44
boy:1.58
spor:düzensiz yürüyüş
kızlar doktora gidiyorum acelem var , yüzdemi hsaplar mısınız? teşekkür ettim
ben sana şoklamayı böyle mi yap dedim allah iyiliğini versinGunaydin kizlarr bugun tarti gunu ve bn cikmaya korkuyorummm
soklama yaptim dun sabah dan gece yatana kadar kahvaltiya simit ile basladim gece finali yatmadan evvel dondurma ile yptim arada pide ekmek browni ahh ahh sayamiorum.... Cok moralim bozuktu bir aydir kg vrmedim die.. Bu sabah geri donus yapiorumm azmetttim. Tartilcm birazdan arti geldi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?